انتخابات مظهر تجلی قدرت رای مردم است. این رای و قدرت آن باید به چه کسانی تعلق بگیرد. چه کسانی به معنای واقعی کلمه می توانند قدرت رای مردم را به احسن تبدیل کنند.
به عنوان یک شهروند روی سخنم با کسانی است که واقعا دغدغه مدیریت علمی شهر میانه را دارند. استادی داشتیم که یکی از اساتید بنام کشور است و مشغول تدریس در دانشگاه تربیت مدرس، مدیران کشور و در حالت کلی مردم را از نظر هوش و توانایی به سه قسمت تقسیم کرد:
1- کسانی که از نظر استعداد و توانایی از متوسط جامعه بالاتر هستند. این افراد معمولا از پذیرفتن مسئولیت گریزان هستند، حتی اگر التماس هم بکنی شاید در مقطعی مسولیتی را قبول کنند.
2- کسانی که در حد متوسط جامعه هستند این افراد هم در صورت پیشنهاد مسئولیت آن را قبول می کنند
3- افرادی در جامعه هستند که از نظر هوش و توانایی از متوسط جامعه در حد پایین تری قرار دارند. شما لازم نیست دنبال این افراد بروید بلکه این اشخاص خود به دنبال پست می روند و متاسفانه موفق هم می شوند.
با بیان این مطلب می خواستم به کسانی که می توانند با کاندیداتوری خود تحول اساسی در مدیریت شهر بوجود آورند بگویم که منتظر نباشید در این کشور شما را دعوت به قبول مسئولیت کند. از این خبرها در این کشور وجود ندارد. این خود شما هستید که می توانید با قبول مسئولیت، شعور اجتماعی خود را نشان دهید.
جامعه ای که در آن نخبگان برای خود مسئولیت اجتماعی قائل نیستند محکوم به عقب ماندگی است. از این رو به عنوان یک شهروند از آقایان و خانم هایی که شرایط کاندیداتوری دارند خود را در معرض رای مردم شریف میانه قرار دهند. افراد صاحب صلاحیت نباید منتظر دعوت باشند.
عظیمی