از کتاب "گردشگری ادبی" نوشته "میکائیل رسولزاده"همزمان با آیین افتتاح همایش بینالمللی بزرگداشت استاد شهریار، شب چهارشنبه بیست و ششم شهریور همراه هفت کتاب با محوریت شهریار، توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد.
همزمان با آیین افتتاح همایش بینالمللی بزرگداشت استاد شهریار، هفت کتاب با محوریت شهریار ملک سخن توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد. به گزارش مرکزروابط عمومی و اطلاع رسانی به نقل از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی، کتاب "شاهد شعر" مجموعه مقالات همایش بینالمللی فرهنگ مردم در شعر استاد شهریار، کتابشناسی استاد شهریار به کوشش "ابوالفضل علیمحمدی، ریحانه کلهر و فرشید سادات شریفی"، کتاب "شهریار در شعر معاصر" نوشتهی "صمد رحمانی"، کتاب "فرهنگ اعلام اشعار شهریار" نوشتهی "ابوالفضل علیمحمدی"، کتاب "به گزین اشعار شهریار" به کوشش "اصغر فردی"، کتاب "گردشگری ادبی" نوشته "میکائیل رسولزاده" و فصلنامهی "فرهنگ آذربایجان" به کوشش "حمید سفیدگر شهانقی" هفت مجموعهی رونمایی شده در این آیین بودند. همایش بینالمللی بزرگداشت استاد شهریار با محوریت علمی "فرهنگ مردم در شعر استاد شهریار" با حضور مقامات کشوری و استانی و همچنین جمعی از شهریارپژوهان و اصحاب فرهنگ و ادب از داخل و خارج کشور، بیست و ششم و بیست و هفتم شهریورماه جاری در تبریز برگزار شد. منبع : http://www.farhang.gov.ir/fa/news/134717
استاد علیمحمدی محقق وشهریار شناس در مقدمه ای که بر کتاب "گردشگری ادبی" (حیدر بابادوباره سلام) نوشته "میکائیل رسولزاده" نگاشته اند اذعان دارند:کتاب گردشگری ادبی(حیدر بابادوباره سلام) که گام اول در معرفی ظرفیت جهانی گردشگری ادبی استان آذربایجان شرقی، با محوریت آثار شهریار است،یکی از آن کتابهاست که نویسندهی پرتلاشش جناب آقای میکائیل رسولزاده،زحمت تحقیق و تالیف آن رامتقبل شده ومتناسب باآنچه که موضوع کتابش هست بر نثرتوصیفی اهمیت بیشتری از نثرتحقیقی داده تا کتاب را علاوه بر مخاطب خاص بر مخاطب عام نیز پر جاذبه سازد. کتاب گردشگری ادبی در حقیقت یکی از نتایج کاربردی شدهی مطالعهی ادبیات است که میتواند زندگی را جذابتر و شادابتر سازد؛ اگر عمده مسئله این است که انگیزه کتاب خوانی را در خود تقویت نمائیم.درد از کتاب گریزی را فقط با پی بردن به اهمیت کتاب میتوان درمان کرد و اهمیت کتاب شناخته نمیشود مگر اینکه خود را به مطالعه عادت دهیم.آن چنان عادتی که زندگی بدون مطالعه را زندگی بی آب و نان تلقی کنیم، نه آیا عادت یک امر اکتسابی است و هر چیز اکتسابی را میتوان به راحتی کسب کرد؟ برای نویسنده محترم گردشگری ادبی (حیدربابا دوباره سلام)- که در زمینهی گردشگری ادبی یکی از اولین آثار چاپ شده میباشد-آرزوی توفیق بیشترداشته ومطمئنم که موردقبول ادب دوستان قرارخواهد گرفت. طبق اطلاعاتی که از آقای رسولزاده کسب کرده ایم؛ پخش کتاب "گردشگری ادبی" در میانه و استان و نیز در تهران آغاز شده :
در میانه : کتاب فروشی های آقای فاتحی ، آزاد و صادقی(میدان معلم)
در تبریز : انتشارات اختر
در تهران: نشر اندیشه نو(فرزانه) واقع در انقلاب پاساژ فروزنده و نشر دنیای نو(یاشار) واقع در انقلاب خیابان فروردین
امیدواریم هر چه زودتر این کتاب جایگاه خود را به عنوان اولین اثر در نوع خود به دست آورده و شاهد کارهای ارزنده تر دیگری از این همشهری گرامی باشیم.