پنجشنبه 21 آبان 1388 - دكتر احمدي نژاد از 14 خادم قرآن، 20 فعال ممتاز و 15 فعال برگزيده در دو بخش کشوري و استاني تقدير کرد.
به گزارش خبرگزاري شبستان، محمود احمدي نژاد، رييس جمهوري اسلامي ايران از 49 خادم برگزيده قرآني از دوره هاي پانزدهم و شانزدهم نمايشگاه بين المللي قرآن کريم تقدير کرد که از این میان 14 خادم قرآن، 20 فعال ممتاز و 15 فعال برگزيده در دو بخش کشوري و استاني بودند.
در اين آيين که عصر امروز در نهاد رياست جمهوري برگزار شد، از خادمان قرآن کريم از جمله استاد هروي، محمدرضا ابوالقاسمي، آيتالله يزدي، آيتالله قرباني و لطفينيا تجليل شد.
خادمان قرآن کريم در هفت بخش پژوهش، آموزش، تبليغ و ترويج، مديريت امور قرآني، فعاليتهاي هنري قرآن کريم، چاپ و نشر قرآن کريم، نرمافزار و اطلاعرساني تجليل شدند و لوح سپاس دريافت کردند.
منبع :
http://www.shabestan.ir/newsdetail.asp?newsid=88082117351778&code=16
---------------------------------------------------------------------
رئيس جمهور از خادمان قرآن كريم تجليل كرد
خبرگزاري فارس: شانزدهمين مراسم تجليل از خادمان قرآن كريم، عصر پنجشنبه با حضور رئيس جمهور، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، نايب رئيس مجلس خبرگان و تني چند از خادمان قرآن كريم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آئين و انديشه فارس، شانزدهمين مراسم تجليل از خادمان قرآن كريم عصر پنجشنبه در نهاد رياست جمهوري برگزار شد كه طي اين مراسم، حجتالاسلام حميد محمدي، رئيس مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني كشور با برشمردن ويژگيهاي خادمين قرآن در ضرورت رعايت حقوق خادمين قرآن تاكيد كرد و گفت: اين زمان، بهترين زمان براي توسعه فعاليتهاي قرآني كشور است.
مشاور قرآني وزير ارشاد ادامه داد: اعتقاد و حمايت مقام معظم رهبري، حمايتهاي رئيس جمهور و همچنين ايمان قلبي مردم به قرآن، مسير توسعه فعاليتهاي قرآني كشور را همواره فراهم كرده است كه ارتقاء فرهنگ قرآني و رشد انگيزههاي خادمان قرآن در صورت ساماندهي رتبهبندي اين خادمان صورت ميگيرد.
وي تصريح كرد: اميدواريم در آيندهاي نزديك هر هفته و در هر استان از خادمان برجسته و نمونه قرآني تقدير شايسته كنيم.
در ادامه اين مراسم آيت الله يزدي نايب رئيس مجلس خبرگان رهبري در سخناني به تشريح مهمترين شاخصهها و ويژگيهاي قرآن كريم پرداخت و ادامه داد: شناخت اقيانوس بيكران قرآن كريم و برداشت و شناخت صحيح از قرائت اين كتاب عظيم، نيازمند اين است كه در مفاهيم معرفتي آن بسيار عميق شويم.
وي كه به عنوان يكي از خادمان قرآن در اين مراسم تجليل شده بود، اظهار داشت: هر چقدر در ترويج فرهنگ قرآني همت بگماريم، ميتوانيم به بهرههاي بيشتري از اين قرآن دست يابيم.
نايب رئيس مجلس خبرگان رهبري در ادامه تصريح كرد: اقدامات خوبي در جهت تفسير موضوعي قرآن كريم انجام شده كه كارهاي هنري در زمينه ترويج فرهنگ قرآني به دليل جذابيتهايي كه دارد، موجب روحبخشي شده و مفاهيم قرآن از اين آثار هنري به دست ميآيد.
* وزير ارشاد: هنرمندان براي ترويج زندگي با قرآن تلاش كنند
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: پژوهشگران و هنرمندان با استفاده از مفاهيم قرآني براي تحقق استراتژي زندگي با قرآن تلاش كنند.
سيدمحمد حسيني، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در مراسم تجليل از خادمان قرآن كريم افزود: در برنامه پنجم توسعه در جهت افزايش اعتبارات براي فعاليتهاي قرآني تلاش ميكنيم و اگر چندي پيش در كشور ما قرآن مهجور بوده، امروز به بركت آرمانها و حركت ارزشمند امام راحل عظيمالشان حركت رو به پيشرفت و در جهت استفاده از مفاهيم قرآن ادامه دارد.
وي ادامه داد: مردم استقبال بينظيري از نمايشگاه بزرگ قرآن كريم داشتند و جايگاه سريالهاي قرآني در بين مردم نشانه ارادت قلبي مردم به قرآن كريم است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي خاطرنشان كرد: پژوهشگران و هنرمندان با استفاده از مفاهيم قرآني براي تحقق استراتژي زندگي با قرآن تلاش كنند.
وي اظهار داشت: اگر امروز رهبر انقلاب و رئيس جمهور مقتدرانه در مقابل قدرتهاي بزرگ ايستادهاند، نشان از آن دارد كه آموزههاي قرآني همواره ميتوانند نويدبخش آيندهاي درخشان و مقابله با بنبست نااميديها باشد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين در حاشيه مراسم با تاكيد بر افزايش حمايتها براي توسعه فعاليتهاي قرآني در برنامه پنجم توسعه گفت: اگر اخلاق قرآني در عرصه مطبوعات داخل شود به جلوگيري از ناهنجاريها در سطح جامعه كمك خواهد كرد.
حسيني در پاسخ به اين پرسش كه در برنامههاي پنجم توسعه چه برنامه جديدي براي توسعه فعاليتهاي قرآني داريد، گفت: چون رويكرد دولت، رويكرد فرهنگي بوده و احكام برنامه پنجم توسعه بايد به مجلس برود تا اولويتها مشخص شود در اين برنامه حمايت از موسسات قرآني از جهت كمي و كيفي افزايش پيدا خواهد كرد.
وي افزود: ارائه آموزههاي قرآني بايد در قالب تفسير باشد، چرا كه امروز زمان تاثيرگذاري تصاوير در روشهاي ترويج قرآن بهتر و بيشتر بوده است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: بايد بين حوزه و دانشگاه براي ترويج فعاليتهاي قرآني پيوند برگزار شده و آموزشهاي عمومي قرآن از ابتدا تا سطح عالي براي همه ارائه شود.
حسيني تصريح كرد: اگر اخلاق قرآني در تمام عرصهها مخصوصا عرصه مطبوعاتي مدنظر قرار گيرد، شاهد ناهنجاريهاي بسيار در سطح جامعه نخواهيم بود.
در ادامه اين مراسم، طي بيانيهاي از سوي رئيس كميته خادمان قرآن كريم و در حضور رئيس جمهور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، آيتالله يزدي و مشاور قرآني وزير ارشاد از برگزيدگان دوره شانزدهم و هفدهم در حوزههاي مختلف تقدير شده و به آنها لوحي با امضاي رئيس جمهور اعطا شد.
در پايان اين مراسم نيز، رئيس جمهور در سخناني از خادمان و فعالان حوزه ترويج و نشر معارف قرآن كريم تقدير كرد.
منبع :