--«((برای اولین طرح امتحانی کامپوزیت رزینی جداول شهرستان میانه))»--
امروزه استفاده از سیستم ای ترکیبی یا کامپوزیت به شدت روبه افزایش است، چراکه بشر به وسعت کاربرد این ترکیبات پی برده و لزوم استفاده از آنها را درک نموده است بنا براین شهرداری محترم میانه توسط شرکت مذکور، طرحی برای اولین بار در میانه به طرح کاور بندی و روکش زنی کامپوزیتی رزینی جداول بتنی خیایانی با رنگ کاریهای متفاوت جهت زیباسازی شهرستان میانه تدارک دیده شده است که به توضیح آن می پردازم.
توضیح كامپوزيت جدول شهری
معمولا يک ماده کامپوزيت را به صورت يک مخلوط فيزيکی در مقياس ماکروسکوپيک از دو يا چند ماده مختلف تعريف مي کنند که اين مواد خصوصيات فيزيکی و شيميايی خودرا حفظ کرده و مرز مشخصی را با يکديگر تشکيل مي دهند.اين مخلوط در مجموع و با توجه به برخی معيارها خواص بهتری از هريک از اجزای تشکيل دهنده خودرا دارا مي باشد.در کامپوزيت عموماً دو ناحيه متمايز وجود دارد.
۱- فاز پيوسته (ماتريس)
2-فاز ناپيوسته(تقويت کننده)
در يک کامپوزيت به طور کلی الياف،عضو بار پذير اصلی سازه هستند در حاليکه ماتريس آنها را در محل وآرايش مطلوب نگاه داشته وبعنوان يک محيط منتقل کننده بار بين الياف عمل مي کند،به علاوه آنهارا از صدمات محيطی دراثر بالا رفتن دما و رطوبت حفظ می کند.
--((طرح امتحانی کامپوزیت رزینی انجام شده در خیابان فرمانداری میانه))--
هزینه این طرح بر اساس هر متر مربع بالغ بر 27000 هزار تومان برای شهرداری میانه در نظر گرفته شده است آیا شهرداری میانه تا چه اندازه میتواند توانایی پرداخت این قیمت پیشنهادی را در سطح شهر داشته و گسترش دهد؟
لطفا مطلب رو تأیید کنید.