شنیدن سخنان امیدوار کننده و شیرین فرماندار محترم میانه برای هرکسی مایه خشنودی است اما اگر این سخنان واقعیت نداشته باشد، بی اعتمادی ایجاد خواهد کرد. چه نیازی است که دائماً بخواهیم اقدامات دولت کریمه نهم و دهم را خارق العاده نشان بدهیم و با زیر سئوال بردن زحمات دولتهای سابق، چنان وانمود کنیم که نظام جمهوری اسلامی تا سال 1384 هیچ خدمتی به مردم نکرده بود و هرچه هست از سال 84 به بعد صورت گرفته است.
کیست در میانه که نداند طرح فولاد آذربایجان به سال 68 و دولت اول آقای هاشمی رفسنجانی برمی گردد که در دولت آقای خاتمی طرح توسعه آن به نام احیای مستقیم به تصویب رسید؟
این 42 مصوبه ی اجرا شده از 47 طرح تصویبی کدامها هستند؟ چرا آنها را ذکر نمی کنید؟ چرا نمی گوئید همان اندک طرح به جا مانده به مراتب دارای ارزش محتوایی بالاتر نسبت به بقیه هستند. آیا ارزش طرحی به نام تقویب شبکه استانی در میانه برابر است با طرحی به نام اتصال بزرگراهی میانه به آزادراه یا طرح احیای مستقیم فولاد در میانه؟
آیا منظورتان از پنج طرح باقی مانده ، طرح بزرگراه میانه ـ سرچم، طرح دانشکده فنی و مهندسی، طرح احیای مستقیم فولاد آذربایجان با ظرفیت یک میلیون تن و با اشتغال هزار نفری، طرح شهرک صنعتی دو میانه، طرح نجات شهرک صنعتی کاغذکنان، طرح نجات میانه از بحران بهداشت با تقویت و ترمیم بیمارستانهای خاتم الانبیاء (ص) و امام خمینی (ره)، طرح اتصال ریلی میانه به تبریز و طرح های بنیادی دیگر است؟ آیا طرح های خرد و کوچک اجرا شده قابل قیاس با این طرح های محوری است؟
جناب آقای فرماندار! آمار ارائه شده از طرف تربیت بدنی و بنیاد شهید برای جنابعالی نیز اشتباه است. ورزشکاران میانه در 5 سال گذشته 168 مدال ملی و بین المللی نگرفته اند. این رقم برای 30 سال گذشته می تواند درست باشد ولی آماری که بنده در دست دارم خیلی کمتر از این است. برعکس، آمار شهدای میانه نیز 799 نفر نیست و همانطوریکه در کتاب مشاهیر و مفاخر میانه آورده ام ما برای همیشه به 1200 شهید میانه افتخار خواهیم کرد و راه آنها را سرلوحه خود قرار خواهیم داد.
جناب آقای یزدانی، فرماندار متین و آرام شهر ما! به عنوان یک شهروند کوچک تقاضا دارم درگیر آمار غلط دیگران نشوید. مردم میانه خیلی باهوشند و آمار و اطلاعات آنها خیلی بالاست. گاهی یک شهروند بی سواد و ساده میانه به بنده آمار و اطلاعاتی می دهد که هنوز بعد از چند سال تحقیق درباره میانه به آن نرسیده ام. در کتاب سابقم در بخش آموزش آورده ام که میانه دارای حدوداً 500 مدرسه و 500 مسجد و حسینیه است. به نظر جنابعالی ادعای وجود 12415 دبستان، 7028 مدرسه راهنمائی و 7790 دبیرستان در میانه اهانت به شعور مردم نیست؟ کدام شنونده باور می کند میانه بیش از 27000 مدرسه (دبستان، راهنمائی و دبیرستان) دارد؟ اتفاقاً اگر اشتباه نکنم تعداد دانش آموزان میانه همین حدود است. یعنی هر دانش آموز یک مدرسه!؟ آیا شما نمی خواهید با رئیس اداراتی که چنین اطلاعات غلطی را به شما داده اند، برخورد کنید؟ من واقعاً نمی دانم آیا در تمام کشور 7790 دبیرستان وجود دارد یا نه؟ آمار ارائه شده چنان درشت و دست نیافتنی است که به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست. آیا احتمال نمی دهید اعتماد به چنین رؤسایی ممکن است در جایی دیگر برای ما و شما گران تمام شود؟ محض یادآوری اشاره می کنم که فرماندار قبلی در پیشگاه نماینده هیئت دولت کریمه ادعا نمود: "نرخ بیکاری در میانه زیر 7 درصد است". این ادعای اغراق آمیز و غیرواقعی باعث شد میانه برای سالهای سال مورد بی مهری و بی توجهی قرار گیرد چراکه آمار بیکاری میانه کمتر از پیشرفته ترین کشورهای اروپائی بود.
اختتام سخنان جنابعالی این است که با راه اندازی دانشکده فنی و مهندسی و تجهیز بیمارستان امام (ره) میانه به سمت قله های سرفراز صعود خواهد کرد. واقعاً با تجهیز یک بیمارستان چهل ـ پنجاه ساله و یک دانشکده وابسته به دانشگاه تبریز چنین صعود بلندی برای میانه متصور هست؟
انتقاد فوق با استناد به خبر با کد 1278 درج شده توسط روابط عمومی فرمانداری است که ذیلاً مجدداً ارائه می شود.
فرماندار شهرستان میانه :دولت نهم با طرح اصول محوری خود کمر همت در راه خدمت به مردم بسته است .
فرماندار شهرستان میانه با اشاره به اینکه دولت دهم و در راس آن رییس جمهور محترم با طرح اصول محوری خود در راه خدمت بدون منت به مردم کمر همت بسته است اقدام دولت در سفرهای استانی را بی نظیر خواند.
وی طی ارئه گزارشی از شهرستان میانه با اشاره به مصوبات سفرهای دور اول و دوم هیئت دولت گفت: در سفر اول 47 مصوبه در شهرستان داشتیم که از این تعداد چهل و دو مصوبه اجرا شده و پنج مصوبه در حال اجراست که در این راستا هشتصدو سی میلیارد ریال هزینه شده است .
فرماندار شهرستان میانه درجلسه شورای اداری ، مصوبات دور دوم سفر هیئت دولت را سی و نه مورد ذکرکرد و افزود: شانزده مورد از این مصوبات اجرا شده و پانزده مصوبه با توجه به مدت نه ماهه ای که به تصویب رسیده اند در حال اجرا و چها ر مصوبه در حال رسیدگی و پیگیری و چهار مصوبه دیگر نیز هنوز اجرایی نشده است و تاکنون برای اجرای این مصوبات شش میلیاردو چهارصد و هیجده میلیون تومان اعتبار جذب شده است.
وی در ادامه شهرستان میانه را وسیع ترین شهرستان در بین نوزده شهرستان استان بعد از تبریز خواند و افزود: از این شهرستان 799 شهید ، 2767 جانباز و 81 نفر جاویدالاثر تقدیم نظام شده است .
یزدانی با تاکید بر اینکه شهرستان میانه در عرصه ورزش نیز به سطوح بالایی دست یافته گفت: در طول پنج سال گذشته ورزشکاران این شهرستان توانستند در مجموع 168 مدال در مسابقات بین المللی ، آسیایی و کشوری دست یابند .
وی در مجموع هشتاد درصد از روستاهای میانه را برخوردار از نعمتهای آب و برق و گاز و تلفن ثابت خواند و افزود: میانه به علت وسعت و اهمیت سوق الجیشی آن یکی از کانونهای مورد توجه استان و کشور است .
فرماندار شهرستان میانه وجود سه سد بزرگ و 30 سد کوچک ، فولاد 600 هزارتنی و طرح توسعه آن ، وجود دانشگاه آزاد و پیام نور و غیر انتفاعی ، وجود 12415 مدرسه ابتدایی ، 7028مدرسه راهنمایی و 7790 دبیرستان ، وجود 24 مرکز بهداشتی و درمانی ، 130 واحد مرکز بهداشت روستایی ، بیمارستان 96 تختخوابی خاتم الانبیاء و چند مورد دیگر را از مشخصه های بارز شهرستان عنوان کرد .
وی درپایان اظهار امیدواری کرد که در صورت تکمیل و تجهیز دانشکده فنی مهندسی وابسته به دانشگاه تبریز ، فراهم آوردن مقدمات احداث دانشکده کشاورزی ، بازسازی بیمارستان امام و تکمیل نیروی متخصص پزشکی برای رفاه حال مریضان شهرستان و نیز با اجرا ی کامل مصوبات دور اول و دوم سفرشاهد صعود شهرستان میانه به سمت قله های سرفراز توسعه باشیم .