کد خبر: ۱۳۲۳
۸۸۷ بازدید
۳ دیدگاه (۳ تایید شده)

حمایت استاد اجلی از خط ابداعی حبیب اژدری (شاهد) (تصویری)

۱۳۸۸/۱۰/۱۰
۱۹:۱۶

جمعه چهارم دی ماه فرصتی شد تا به دعوت آقای حبیب اژدری (شاهد)، همراه با استاد اجلی، خالق سبک گلگشت، ضمن بازدید از آثار هنری آقای حبیب اژدری ، خط ابداعی ایشان را نیز مشاهده کنیم. برای بنده خوشحالی مضاعف داشت که باز دو تن از مشاهیر میانه را یکجا ببینم. آرزویی که بخاطر عدم حمایت متولیان فرهنگی میانه، دست یافتنی شده است درحالیکه در مراسمی ساده می توانیم چندین شخصیت ملی میانه را دعوت کرده و با تقدیر از آنها، اعتبار منطقه خود را به دیگران نشان داده و شهرستان خود را به دیگر هموطنان معرفی کنیم.

بی تردید حمایت استاد برجسته انجمن خوشنویسان ایران از خط ابداعی آقای شاهد در رشد و تکوین و معروفیت این خط نقش ممتازی می تواند داشته باشد. استاد اجلی همو که شهریار ایران زمین دهها سال پیش درباره اش گفته: "در غزل و شعر شهریار من استم ـ در خط و نقشی تو شهریار، اجلی!"، خط ابداعی آقای اژدری (شاهد) را بسیار تحسین نموده و قول دادند از آن حمایت کنند. در این راستا نوشته کوتاهی نیز تحریر نمودند که ذیلاً مشاهده می شود.

لازم به توضیح است خط ابداعی آقای حبیب اژدری خطی است سه بعدی که تحریر آن برای همگان آسان است و ابزار نوشتاری آن کاملاً متفاوت با ابزار سابق است و هم خط و هم ابزار آن کاملاً ساختار سنت شکنانه دارد. این خط ماهها قبل به پیشنهاد بنده "خط شاهد" نام گرفت که مورد حمایت ایشان قرار گرفت.

 تصویر استاد اجلی در حال تحریر حمایت از خط شاهد

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۸۸/۱۰/۱۹ ۱۷:۴۵
جناب آقای مهندس نایبی شعر استاد شهریار بیانگر این نکته است که شهریار نیز علاقه خاصی به مشاهیر میانه داشته است و ایکاش به این شعر معروف استاد که بخاطر حبیب ساهر سروده : «شهریارا بی حبیب خود نمی کردی سفر » نیز بپردازید. در هر حال دستتان درد نکند که در جمع آوری اسناد فرهنگی میانه تلاش خیلی چشمگیری را به منصه ظهور گذاشته اید. ................................... محمدصادق نائبی: با تشکر از جنابعالی بنده در جاهای دیگر با احتمال اشاره به این شعر شهریار کرده ام که در مورد "حبیب" ساهر است ولی اینجا تناسبی بین این شعر و این موضوع نبود.
۸۸/۱۰/۱۳ ۱۸:۵۰
آقای نائبی شما در کتابتان هر دوی این بزرگواران را استاد خطاب کرده اید ولی اینجا از بنده خدا اژدری چنان یاد کرده اید که گویا شاگرد استاد اجلی است. دلیل خاصی داره؟ .................................. توضیحات از محمدصادق نائبی: دقت نظر شما خیلی زیبا بود. استاد حبیب اژدری استادی مسلط به چندین فنون و هنر هستند که جایگاه رفیعی داشته و نام ایشان دهها سال بعد گسترده خواهد شد اما در کنار نام بلند استاد اجلی نمی توانیم ایشان را استاد خطاب کنیم. استاد اجلی 45 سال پیش یعنی زمانی که آقای اژدری متولد شدند، بنای سبک گلگشت را نهادند که می بینید شهریار ایران زمین به این سبک و به خالق آن چقدر احترام می گذارد. طبیعتاً بخاطر همین مقام بالاست که آقای اژدری مفتخر شدند که تأییدیه استاد اجلی را دریافت کنند.
۸۸/۱۰/۱۱ ۰۰:۳۴
باسلام خدمت همشهریان خوبم،میبایست بر دستان چنین اساتید گرانمایه بوسه زده شودوتازمان دیرنشده به استفاده ازتجربیات ایشان مبادرت گرددواین مهم فقط باهمت متولیان دایه فرهنگ وهنر شهرمان میسر میشودوآنهمکمی همت والاوحس ناسیونالیستی نسبت به پیشرفت شهرستان را میطلبد.

اخبار روز