کد خبر: ۳۶۸۱
۶۴۸ بازدید
۵ دیدگاه (۵ تایید شده)

نگاهي به شاخص هاي رشد دانشگاه آزاد ميانه در زمان مديريت دكتر داودي

۱۳۹۰/۳/۲۲
۱۱:۳۵

چند روز پيش پس از درج تبريك بنده به دكتر جابر داودي به خاطر انتصاب به عنوان رياست دانشگاه آزاد واحد كليبر، كامنتي درج شد كه به مديريت ضعيف آقاي داودي اعتراض شده بود. هرچند احساس مي كنم سائل از پاسخ بنده مجاب شد اما براي خودم سئوالي پيش آمد كه به دور از كلي گوئي و روابط دوستانه، سراغ شاخص هاي رشد بروم. براي همين از چندين معاون و مديران سابق و حاضر دانشگاه آزاد ميانه اطلاعاتي كسب كردم تا به اطلاع ديگران برسانم. آنچه دريافت كردم موجب خوشنودي بنده و هر شهروند ميانه اي است كه ببيند يك مدير بومي اينچنين موفق بوده است. شاخص هاي مذكور را نگاه كنيد و خود قضاوت كنيد.

پيش از مطالعه شاخص ها درنظر داشته باشيد كه آقاي داودي يك انسان معمولي جائز الخطا است كه در يك منطقه محروم و كوچك به نام ميانه و در يك واحد كوچك از دانشگاه آزاد به نام واحد ميانه مديريت كرده اند كه از نظر امكانات در حداقل ممكن و از نظر تنش هاي سياسي در حداكثر ممكن بوده است. 

دكتر داودي تقريباً 4 سال از تير 85 تا فروردين 89 رياست دانشگاه آزاد واحد ميانه را عهده دار بوده اند و شاخص هاي ذكر شده مربوط به ابتدا و انتهاي اين دوره مديريتي مي باشد:

ـ رشد امتياز دانشگاه : از 337 امتياز به 1100 امتياز

ـ رشد رتبه دانشگاه : از رتبه "بزرگ" به رتبه "خيلي بزرگ ـ الف"

ـ رشد دانشجو : از 3500 دانشجو به 5500 دانشجو

ـ رشد مقاطع تحصيلي : از 5 مقطع كارشناسي و 1 مقطع كارشناسي ارشد به 40 مقطع كارشناسي (پيوسته و ناپيوسته) و 8 مقطع كارشناسي ارشد

ـ مدارس سماء : ايجاد دبيرستان و راهنمائي سما و دريافت مجوز ابتدائي سماء

ـ ارتقاي مديريت آموزشكده سماء به معاونت دانشگاه آزاد

ـ گسترش فضاهاي دانشگاهي: ايجاد خوابگاه 500 نفري ، افزايش دوبرابري فضاهاي آموزشي و پژوهشي ، تملك و تثبيت اراضي منطقه سبيز ، پيشرفت 95% ي سوله ورزشي، پيشرفت 75%ي ساختمان آموزشي ، خاكريزي 1000 كاميوني براي تسطيح دانشگاه، همراه با دريافت تمامي مجوزهاي برق، آب و گاز.

ـ ايجاد مراكز دانشگاه آزاد در تمامي بخش هاي تابعه ميانه: كاغذكنان، تركمنچاي و كندوان با بيش از 200 دانشجو در هر مركز.

ـ راه اندازي مركز رشد اقماري: زير نظر پارك فنآوري استان براي ثبت اختراعات و ابتكارات.

ـ رشد هيئت علمي: از 40 تا 50 هيئت علمي گزينش نشده به 120 هيئت علمي گزينش شده.

ـ و دهها فعاليتي مانند تصويب 20 رشته جديد كارشناسي ارشد كه اقدامات اساسي در تكميل آنها شد ولي عمر مديريتي دكتر براي به ثمر رسيدن آنها كفاف نداد ولي موقعيت و وضعيت دانشگاه آزاد واحد ميانه به حدي رسيد كه راه براي مديران آتي هموار باشد و با دغدغه اي كمتر به فكر ارتقاي بهتر و بيشتر باشند.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۹۰/۳/۲۲ ۲۳:۱۹
آقای مهندس نائبی در زمان مدیریت رفیقتان بین مدیران اختلاف زیادی بود، هیئت علمی های ضعیفی استخدام شدند که خارج از چهارچوب بود، آخرش هم دو دستی دانشگاه را در اختیار هم طیفی های شما قرار داد تا به هدفتان برسید. مجمع اساتید هنوز هم یادمان هست که از یکی دو سال قبل جلسات خصوصی و شبانه می گذاشتید تا در انتخابات به هدفتان برسید. *********************** محمدصادق نائبی: شاید مدرس حق التدریسی ضعیفی هم وارد دانشگاه شود ولی برای عضویت در هیئت علمی باید از هفت خوان رستم سازمان عبور کند که دانشگاه دخل و تصرفی در آن ندارد. ارتباط بین استخدام مدرس یا هیئت علمی با انتخابات مجلس را هم متوجه نمی شوم. طبیعی بود که در زمان انتخابات هر مدیر، هر هیئت علمی، هر کارمند و هر دانشجو به سمت یک نامزد کشیده شود چراکه قشر روشنفکر جامعه ما هستند و بی تفاوتی آنها به جامعه ما ضربه می زند. با عده ای همپا بودیم و با عده ای نه! ولی بعد از انتخابات همه مان کماکان دوست بودیم و هستیم که از آن جمله دو معاون سابق بود که هیچوقت گلایه شخصی هم در این ارتباط نکردیم و همچنان دوست هستیم.
۹۰/۳/۲۲ ۲۱:۰۳
دکتر داوودی لیاقت بیشتری داره. مطمئنم دانشگاه آزاد کلیبر رو رشد خوبی میده
۹۰/۳/۲۲ ۱۶:۵۰
آقاي نائبي اگر به دقت در آمارها نگاه کنيد چندان هم قابل تعريف نيست رشد مقطع کارشناسي از 5 به 40 استيعني 800 درصد ولي رشد دانشجو از 3500 به 5500 يعني تقريبا 55درصد اين رشد بسيار نامتوازن است يعني دانشگاه نتوانسته به نسبت رشد افزايش رشته دانشجو جذب کند . ....................... محمدصادق نائبي: اگر در يك رشته مانند ادبيات 200 نفر پذيرش داشته باشند و الآن براي 5 رشته 200 نفر دانشجو بگيرند چطور؟
۹۰/۳/۲۲ ۱۳:۵۸
بسمه تعالی با سلام بنده فکر می کنم بررسی دقیق نیاز به تعریف نرخ یا سرعت (rate) رشد نسبت به واحدهای همسطح صحیحتر می تواند شفاف سازی نماید چرا که مثلا افزایش سن یک آدم که یک امر طبیعی است نمی تواند رشد یا پیشرفت را نشان دهد. با سپاس .......................... محمدصادق نائبي: فرمايش بسيار متيني داشتيد و كاملاً موافقم. اميدوارم تحقيقي در اينباره صورت گيرد كه بصورت راندمي اين رشد را با دانشگاه هاي همتراز بسنجيم. هميشه مشكل جامعه ما اين بوده كه يك وزير يا مسئولي ديگر اعداد و ارقامي آورده است مبني بر دوران شكوفائي و بالندگي در دوره مديريتي وي درحاليكه ديگران نيز در آن مدت نخوابيدند.
۹۰/۳/۲۲ ۱۳:۴۷
با سلام خدمت جناب مهندس نائبي فقط ميتوانم به پشتكار شما در جهت شفاف سازي مسائل شهري ميانا تبريك بگويم.خدا قوت

اخبار روز