کد خبر: ۳۷۷۷
۶۳۴ بازدید
۱۹ دیدگاه (۱۹ تایید شده)

باز هم خودخواهي مجلس نشينان و تفسير به نفع خود:

دو سال نمايندگي = فوق ليسانس

۱۳۹۰/۴/۷
۱۷:۴۱

خودخواهي نمايندگان مجلس در سال آخر حضور در مجلس هميشه بوده و هست. در چند دوره گذشته مجلس، نمايندگان در سال آخر خدمتي چندين بار مصوباتي در تحكيم خود و تحديد ديگران داشته اند كه بوي هواي نفس در آن مصوبات استشمام مي شود. مصوبات يا طرح هايي مانند: حقوق دائمي يا شغل مديريتي درصورت عدم راهيابي به مجلس، افزايش سن رأي دهندگان، كاهش حدنصاب آرا به 25 % ، تغيير حد نصاب 25% آراي كل به 25% آراي صحيح، شرط ليسانس، شرط فوق ليسانس، شرط 5 سال سابقه مديريت ارشد، شرط استفاده دائمي از سربرگ و مهر مجلس، شرط استعفاي مديران شش ماه پيش از ثبت نام و و و آخرين مصوبه كه شرط داشتن مدرك رسمي كارشناسي ارشد بود. عنايت داريد كه مصوبات به گونه اي است كه براي مجلس نشينان هر دوره آسانتر و آسانتر مي شود و براي شركت كنندگان هر روز محدودتر و محدودتر.

درحاليكه اخيراً گزارشي در صداي ميانه منتشر شد كه 103 نماينده مجلس نادانسته در دامي افتاده اند كه خود بافته بودند، امروز سه شنبه هفتم تير مجدداً تصويب كردند كه حتي يك نيم "نيم دوره" نيز يك مقطع تحصيلي محسوب شود. يعني خود "نيم دوره" كه نصفي از دوره كامل است و هنگان ثبت نام هنوز 7 ماه كمتر از نيم دوره است (به عبارتي نيم "نيم دوره") معادل با يك فوق ليسانس كلاسيك و رسمي محسوب شود. آيا واقعاً همين نماينده محترم در كمتر از دو سال حتي شب و روز را در دانشگاه به هم درآميخت و درس مي خواند مي توانست فوق ليسانس بگيرد؟ چه برسد به اينكه اين نماينده ها يك سر و هزار سودا دارند. از طرفي آيا كسي كه چندين دوره وزير و استاندار و مديركل و ... بوده آيا حاضرند به او يك ديپلم افتخار دهند؟ آيا نمايندگان محترم در قبال اعطاي حاتم طائي مآبانه مدرك كارشناسي ارشد به خود حاضرند به همين آقاي غرضي (مثلاً و مصداقاً) با 17 سابقه وزارت در چندين دولت و سالهاي سال حضور در رأس سازمان نظام مهندسي ساختمان و شوراي مركزي سازمان نظام مهندسي ساختمان يك "ديپلم افتخار" بدهند؟ صدالبته نه! چون نمايندگان مردم به فكر مردم نيستند فقط به فكر خود هستند تا بتوانند تا حد امكان تعداد رقبا را كاهش دهند. 

خبر چنين است: به گزارش خبرگزاری خانه ملت (www.icana.ir) نمایندگان در جلسه علنی امروز ـ سه شنبه ۷ تیرـ مجلس شورای اسلامی جزئیات طرح دو فوریتی استفساریه ماده ۲۸ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب سال ۱۳۷۸ و اصلاحات بعدی آن بند الف این طرح را با ۱۶۱ رأی موافق، ۳۰ رأی مخالف و ۱۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۴ نماینده حاضر در صحن تصویب کردند. نمایندگان در پاسخ به این بند استفساریه تصویب کردند؛ بلی، مقصود یک بار نمایندگی در هر دوره به میزان ولو کمتر از مدت چهار سال نیز است و شامل نمایندگی میان دوره ای هم می شود.

زماني مي توان اسم چنين طرح هايي را خودخواهي گذاشت كه آنها در كنار اعطاي مدرك فوق ليسانس به يك نماينده 2 ساله، به يك وزير كهنه كار مانند مهندس غرضي (براي مثال) و دهها و صدها وزير و استاندار و مديركل با سالها تجربه مديريتي بالاتر چنين حاتم بخشي هايي نمي كنند.

چنين مصوباتي پيش از آنكه مؤيد بالا بردن سطح اطلاعات و تحصيلات مجلس و مجلسيان باشد، سه اهانت به سه قشر به همراه دارد:

اهانت اول: اهانت به تحصيل كردگان و تخريب مدرك تحصيلي دانشگاهي بخاطر اينكه فقط سابقه نيم دوره اي نمايندگان را معادل با يك مقطع تحصيلي مي دانند.

اهانت دوم: اهانت به مديران ارشد نظام مانند رئيسان جمهور، وزيران دول مختلف، استانداران، مديران ارشد و ... كه حاضر نيستند براي هاشمي رفسنجاني، خاتمي، احمدي ن‍ژاد بخاطر 8 سال رياست جمهوري و مديريت بر بيست و اندي وزير يك ديپلم افتخار دهند اما براي 2 سال سابقه نمايندگي يك مدرك كارشناسي ارشد هديه مي دهند.

اهانت سوم: اهانت به مردمي كه هر روز با چنين مصوباتي دايره انتخاب و تشخيص آنها را تحديد و تهديد مي كنند. چرا مردم بايد مجبور شوند كه فقط از بين فوق ليسانس ها فردي را براي مجلس انتخاب كنند؟

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۹۰/۴/۱۲ ۱۲:۰۸
: بوتون آدای لار اؤزللیکله مییانانین آدای لاری ساده جه اؤز مقام لارینا فیکر ائدیرلر.مییانا 3 ایل بوندان اؤنجه اونودولوب گئدیب.آنجاق مییانا بیرده نئچه آی دان سونرا پارلمان سئچگیسینده بیر داها یادداشا دوشه جک دیر.
۹۰/۴/۱۲ ۰۸:۵۳
: مجيد سليماني: آقاي سرابی بلی خیلی مهمه چون ایشون خیلی علاقه مند هستند که مهندس حاجی اصغری نتونند در انتخابات شرکت کنند ******************* محمدصادق نائبي: آقاي سليماني فرد ! ناراحتي بنده از اين است كه دامنه حضور نامزدها هر روز تنگتر و تنگتر مي شود و اگر آرشيو را ملاحظه كنيد مي بينيد كه وقتي امكان حضور نمايندگان ليسانس قطعي شده بود باز هم اظهار نگراني و ناراحتي مي كردم. به نظر شما چرا بايد از عدم حضور ايشان خوشحال باشم؟ مگر جاي من را تنگ كرده؟ بنده دوست دارم تنوع انتخابات بيشتر و امكان انتخاب مردم گسترده تر باشد ولي آقايان اين را دوست ندارند.
۹۰/۴/۱۱ ۲۳:۱۷
: آقاس سرابی بلی خیلی مهمه چون ایشون خیلی علاقه مند هستند که مهندس حاجی اصغری نتونند در انتخابات شرکت کنند
۹۰/۴/۱۱ ۲۱:۳۹
: آقای نائبی فوق لیسانس نداشتید شک می کردم که بخاطر خودتون اینقدر این طرح را پیچ و تاب میدید. واقعاً اینقدر این مسئله مهمه؟
۹۰/۴/۱۱ ۱۷:۳۴
نایبی جان زیاد به این جماعت گیر نده
۹۰/۴/۹ ۱۹:۳۷
کاش وقتی هم برای رفع مشکل معیشتی کارمندان و کارگران و معلمان می گذاشتند و صد البته نمایندگان با این موضوعات وبحثهای فرعی که به نفع خودشان زحمت ! کشیده و تمام می کنند وقتی بری اقشار ضعیف نمی ماند !
۹۰/۴/۸ ۲۱:۳۸
: دیروز مذاکرات مجلس توی رادیو را میشنیدم. این 290 نماینده چندین ساعت سر این موضوع چونه زنی کردند و متاسفانه هیچ وقتی برای هزاران هزار مشکل مردم باقی نموند.
۹۰/۴/۸ ۱۷:۴۱
ديل آجي اينو ميفهميدند حتماً تصويب مي كردند
۹۰/۴/۸ ۱۷:۴۰
هردم ازاین باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد
۹۰/۴/۸ ۱۶:۱۱
تا این نمایندگان کار بلد را داریم مطمئن باشید هیچ مشکلی در کشور باقی نمی ماند: تا پایان این دوره: 1- بیکاری حل خواهد شد. 2- تورم به صفر خواهد رسید. 3- نشاط اجتماعی روز به روز افزون می شود. و ...
۹۰/۴/۸ ۱۴:۴۹
این استفساریه نمایندگان را باید شورای نگهبان تایید کند. با توجه به غیر قانونی بودن تفسیر مجلس شورای نگهبان این تفسیر را نمی پدیرد. طبق قانون اساسی که نیازی هم به تفسیر ندارد دوره نمایندگی 4 سال تمام است. بنده نیز تصور نمی کنم شورای نگهبان خلاف قانون عمل کند. عظیمی
۹۰/۴/۸ ۱۰:۵۵
: شرطي كه هنوز به فكر نمايندگان نرسيده: شرط ورود به مجلس: داشتن سابقه يك دور نمايندگي!
۹۰/۴/۷ ۲۲:۰۶
: فردا هیئت دولت هم تصویب میکنه که هر کسی وزیر شد یک مقطع تحصیلی بهش اهدا بشه بعدش هم نوبت به استانداری و شورای شهر میرسه.
۹۰/۴/۷ ۲۰:۳۶
باز هم این خادمین زحمتکش ملت حماسه افریدند. واقعا من نمیدونم چطور میشه این تلاشها رو جبران کرد؟ این خادمین چرا انقد به فکر مردم هستن؟ این همه مشکل داریم و اینها یک روز کاری مجلس رو این طوری تلف میکنند. البته حق دارن. توی این مدت که نتونستن کاری برای مناطق خودشون بکنن لا اقل بذار برای ابقای خودشون کاری بکنن. داد از این افسون سازیها ........ خدایا
۹۰/۴/۷ ۲۰:۰۱
با سلام حق دادنی است نه گرفتنی!!! اما یک شرط خیلی بزرگ و ساده دارد، آنهم اینکه: اگر انسان باشی. و با این تفاسیر افرادی که نه تنها حق مردم را نمی دهند بلکه در برابر حق خواهی آنها هم به هر زور و حیله ای متوسل می شوند آیا انسانند. و اما آخر.... شرط ورود به خانه ای که فلسفه وجودی آن توانایی دادن عادلانه حق مسلم انسانها به خود آنهاست، فقط انسان بودن است اگر هستند بسم ا... با سپاس-سایماز
۹۰/۴/۷ ۱۹:۴۱
: بخشی از متن:اهانت به مردمي كه هر روز با چنين مصوباتي دايره انتخاب و تشخيص آنها را تحديد و تهديد مي كنند. چرا مردم بايد مجبور شوند كه فقط از بين فوق ليسانس ها فردي را براي مجلس انتخاب كنند؟ ______________________________________ پدرام نائبی: اینها شیفتگان خدمتند نه تشنگان قدرت. لذا به هر قیمتی شده می خواهند در خدمت باشند!!!!!!...
۹۰/۴/۷ ۱۸:۳۵
بالاخره منافع شخصیتها قانون وشرع وعرف را مانند موم وپنیر نرم می کند وموانع را بر می دارد!ماهم نگاه می کنیم.
۹۰/۴/۷ ۱۸:۲۵
: سلام اینجاست که در دیزی بازه......
۹۰/۴/۷ ۱۸:۱۷
: حال این سوال پیش می آید که چرا 187 نماینده ی دیگر که چنین دغدغه ای را نداشتند ، به این بند رای داده اند ؟

اخبار روز