کد خبر: ۳۵۱۰
۶۷۲ بازدید
۱۴ دیدگاه (۱۴ تایید شده)

دلایل و عوامل نشان می دهد که آقای هاشمی ریاست کمیسیون صنایع را از دست می دهد

۱۳۹۰/۲/۳۰
۱۵:۱۴

عوامل و دلایل ذکر شده در این بحث برداشت ها و تحلیل های خودم هست. هرچند دوست ندارم چنین اتفاقی بیافتد اما اگر اتفاق بیافتد یک پیش بینی غیرمنتظره ای کرده ام و می توانم به عنوان یک دانشجوی کارشناس ارشد علوم سیاسی به خودم امیدوارم باشم!

قبل از ارائه گزارش هم اعلام می کنم که هرچند اینجانب در میانه نبوده ام و به آقای هاشمی رای نداده ام اما به موقعیتشان افتخار می کنم. برای همین در کامنتها این مسئله را به انحراف نکشید که اینجانب با آقای هاشمی مشکل دارم.

هرساله انتخابات هیات رییسه مجلس و کمیسیون ها در نیمه اول خردادماه انجام می گیرد و 12 نفر هیات رییسه مجلس و 12 نفر رییسان کمیسیون های اصلی مجلس شورای اسلامی انتخاب می گردند.

انتخاب 12 هیات رییسه مجلس توسط تمامی نمایندگان و انتخاب رییس هر کمیسیون توسط اعضای آن کمیسیون انجام می گیرد.

در مجلس حدود 290 نماینده داریم که همگی باید در یک کمیسیون اصلی عضو باشند. برای همین در هر کمیسیون در حدود 23 یا 24 و گاهی کمتر و بیشتر عضو هستند. یک نماینده فقط در یک کمیسیون اصلی می تواند عضو باشد اما می تواند همزمان در کمیسیونهای غیراصلی نیز عضویت داشته باشد.

لطفاً لینک کمیسیون ها و تقسیم بندی نماینده ها در کمیسیون ها را ببینید:

http://parliran.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=3163 

از جمله این کمیسیون ها کمیسیون صنایع و معادن هست که دارای 23 عضو هست و خیلی از نماینده ها در آرزوی راهیابی به این کمیسیون هستند.

ترکیب این دوره کمیسیون صنایع و معادن بسیار عجیب است. تفکرات متضاد سیاسی و تخصص ها و مدرک های کاملاً بی ربط. کاری با تفکرات سیاسی شان ندارم به هرحال ممکن است سرشان به کار باشد نه سیاست اما تخصص چه؟ آیا درست است در تخصصی ترین کمیسیون مجلس از هر 3 نفر فقط 1 نفر دارای رشته های مهندسی باشند؟ من نام و رشته های دانشگاهی این 15 عضو بی ربط به کمیسیون صنایع و معادن را ذکر می کنم تا ببینید در تخصصی ترین کمیسیون مجلس چه کسانی حضور دارند: 

رحمانی (مدیریت)، دستغیب (علوم سیاسی)، حسینی (مدیریت)، اخوان (جامعه شناسی)، اکبریان (علوم سیاسی)، اکبری تالارپشتی (حقوق)، عباسپور (مدیریت آموزشی)، رضاحسینی (برنامه ریزی شهری)، سجادیان (زمین شناسی)، قاضی پور (مدیریت)، کوهکن ریزی (حقوق)، گروسی (فلسفه)، لطفی (مدیریت دولتی)، محمدیاری (مدیریت دولتی)، نیکنام (علوم اقتصادی).

لینک این اطلاعات:

http://parliran.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=3065

خب! در مورد آقای هاشمی دوست و دشمن می پذیرند که یک فرد متخصص و کارکشته در وزارت صنایع و کمیسیون صنایع است و همیشه در این زمینه صاحبنظر بوده است اما نابغه روزگار هم باشند باید برای رسیدن به ریاست کمیسیون صنایع و معادن باید از دو کانال عبور کنند: مردم ـ نماینده های عضو کمیسیون.

مردم میانه باز هم برای پنجمین بار آقای هاشمی را به عنوان نماینده خود به مجلس فرستادند اما در همان سال اول برخلاف تمامی معادلات اقتصادی و صنعتی، نماینده ای بدون سابقه نمایندگی با مدرک حقوق! به نام اکبری تالارپشتی با رای اعضای کمیسیون به عنوان رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس! انتخاب شد. در سال دوم و سوم باز هم آقای هاشمی رییس کمیسیون شد. متأسفانه آمار را ندارم که در این سه سال با چند رای رییس کمیسیون شدند یا نشدند.

حال در سال چهارم در چند روز آینده منتظر انتخابات داخلی مجلس هستیم تا ببینیم چه ترکیبی برای سال آخر مجلس ارائه خواهد شد و آیا باز هم آقای هاشمی نماینده مردم میانه را رییس کمیسیون خواهیم دید؟

ظواهر امر و برداشت های اینجانب نشان می دهد که نه، آقای هاشمی امسال رییس کمیسیون نیست.

دلایل من عبارتند از:

1 . سال اول و سال چهارم در مجلس خیلی سیاسی هست. سال اول برای نشان دادن قدرت سیاسی ناشی از پیروزی است و سال آخر برای رسیدن مجدد به قدرت و نشان دادن اینکه همچنان روپا هستند. دیدیم که سال اول با تمام شناختی که اعضای کمیسیون از آقای هاشمی داشتند به یک نماینده تازه وارد و غیرمرتبط رای دادند. سال دوم و سوم سالهای کاری هست و باید از تخصص و تجربه استفاده بکنند چه نماینده ای بهتر از آقای هاشمی؟ ولی آیا همین افراد امسال به آقای هاشمی رای می دهند؟ من فکر نکنم. چراکه اگر آقای هاشمی را به ریاست کمیسیون انتخاب کنند در سالی که منتهی به انتخابات دوره نهم مجلس است هم به نفع نماینده گروه اقلیت مجلس است و هم به ضرر حزب حاکم بر مجلس یعنی اصولگرایان. در حالیکه 80 درصد مجلس را اصولگرایان در دست دارند چرا باید رییس یکی از کمیسیون های اصلی و تخصصی از گروه اقلیت باشد؟

2 . انتقادهای تند و صریح آقای هاشمی در سال گذشته خصوصا در یک هفته گذشته از دولت بسیار زیاد بوده است و تقریباً هر روز در روزنامه ها و حتی شبکه های تلویزیونی می توان این انتقادها را دید. چند روز پیش چند کارشناس درباره انتقاد آقای هاشمی از انتخاب آقای غضنفری به سرپرستی دو وزارت صحبت می کردند. آقای هاشمی این روزها هر جایی صحبت می کنند از اقدامات دولت در ادغام وزارتخانه ها ، بودجه و ... انتقاد می کنند. اثر این انتقادها در رای کمیسیون اثرگذار خواهد بود.

3 . بیش از نیمی از 23 عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اصولگرایانی هستند که از نظر خط فکری با آقای هاشمی در تضاد هستند و فقط بخاطر صنعتی بودنشان به وی رای داده اند. اینها تابع تصمیم حزب خود رای خواهند داد.

4 . دیدیم که از هر 3 نماینده کمیسیون 2 نفر غیرتخصصی و غیرمرتبط هستند. این نماینده ها با بادی اینطرف و آنطرف خواهند وزید و مانند مردان آهنین صنعتی نیستند که به آقای هاشمی باور داشته باشند. کمیسیون آموزش و پرورش یا فرهنگی برای این تخصص ها بهتر بود. این نماینده ها در دقیقه آخر هم ممکن است نظرشان تغییر کند.

5 . دولت دهم برای جا انداختن ادغام وزارت بازرگانی و وزارت صنایع و معادن نیازمند آرامش و سکوت مجلس است. رایزنی با نماینده های طیف دولت در این کمیسیون مثمر ثمر خواهد بود.

6 . دولت دهم در صورت تثبیت ادغام این دو وزارتخانه نیازمند رای مجلس است. در هر مصوبه ای تمام نماینده ها گوششان به طرف کمیسیون مرتبط است تا ببینند تحقیق و تجربه و تخصص آنها به چه برایندی رسیده است. در انتخاب وزیر انرژی باید ببینند نشست های تخصصی و تحلیلی کمیسیون های نفت و نیرو به کجا می رسد. در انتخاب وزیر صنایع ـ بازرگانی هم باید به نتیجه نشست های اعضای کمیسیون صنایع و معادن و نیز کمیسیون بازرگانی با کارشناسان نگاه کنند وگرنه تمام نماینده ها بیکار نیستند که برای هر موضوعی خودشان دنبال آن بروند. یکی از دلایل ایجاد کمیسیون هم همین است که آنجا مسائل پخته شود و به بیرون انتقال یابد. در کمیسیون صنایع و معادن تقریبا همه تابع نظر و رای رییس هستند. پس معلوم می شود در هر مصوبه ای باید رضایت رییس کمیسیون را بگیرند. یعنی رییس کمیسیون باید مجاب باشد. آقای هاشمی مجاب می شوند؟ فکر نکنم. برای همین کسی باید رییس کمیسیون باشد که به راحتی مجاب! شود. پس در آستانه انتخاب وزیر باید رییسی تابع و مطیع انتخاب شود.

باتشکر از همه دوستانی که مقاله اینجانب را مطالعه کردند. منتظر نقطه نظرات شما هستم.

نوشین سادات حسینی ـ دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۹۰/۳/۱ ۱۶:۳۰
توی ایران هیچی قابل پیش بینی نیست. من هم بعید می دونم.
۹۰/۳/۱ ۱۵:۵۸
امیدوارم هرکسی نماینده شود به شهر عریزمان خیانت نکند و از آقای هاشمی ممنونم که خود تصمیم به رفتن گرفتند و از امیدوارم سال آینده نام آقای ... (محفوظ) را در صف نمایندگان ورودی به مجلس ببینم زیرا فقط او میتواند از اصالت نام آذربایجان و میانه عزیز و ... دفاع کند
۹۰/۲/۳۱ ۲۲:۴۰
من حمید(miyana ) 1390/2/31 - 21:03:25 برای شهرستان میانه هیچ فرقی نمیکند که رئیس بشه یا نشه چون از قدرتی که در دست داشت برای میانه کاری نکرد و شما هم وقت تون را با این مسائل هدر ندهید. ------------------------------------------------------------- "...في قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا..."قران كريم. آنچه شهر ما وبسياري از شهرهاي مشابه را به اين حالت درآورده افكاري است كه نمونه اي از آنرا ملاحظه مي فرماييد! يأس ونا اميدي وعوامفريبي هاي اين چنيني.واقعا"كه بعضي ها لايق اسمشان هم نيستند.با اين افكار مسموم مهندس هاشمي كه سهل است خود رييس جمهور ورييس مجلستان هم نميتواند كاري بكند. "لا تقنطوا من رحمه الله"
۹۰/۲/۳۱ ۲۱:۰۳
برای شهرستان میانه هیچ فرقی نمیکند که رئیس بشه یا نشه چون از قدرتی که در دست داشت برای میانه کاری نکرد و شما هم وقت تون را با این مسائل هدر ندهید.
۹۰/۲/۳۱ ۱۵:۴۹
حسين : 1390/2/31 - 14:52:19 آقاي نائبي تا کي ميخواهي به دروغ هاي خود در مورد هاشمي ادامه دهيد يا اصلا نمي دانيد فرق معاون و مشاور چيست؟ هاشمي مشاور وزير صنايع بود نه معاون. علاوه بر آن وزير وقت بهزاد نبوي بود که اکنون خيانت هاي او در قرارداد 1979 الجزاير علني شده و همچنين به خاطر فتنه 88 محاکمه ميشود. افکار هاشمي برگرفته از همان بهزاد نبوي است.اقابهزاد قبل از انقلاب کمونيست و عضو حزب توده بود. هر چند ميدانم اين کامنت مرا حذف خواهيد کرد. ........................ بقول ماها:خواستي ابروشو درست كني زدي چشمشو در آوردي! لابد تمام مجلس وشوراي نگهبان وادارات ودم ودستگاههاي نظارتي عريض وطويل اون دوره ها هم با ايشون هم مرام وهم حزبي بوده اند كه تأييد صلاحيتش مي كردن!نه؟ هيشكي هم نباشه اين آقاي جنتي كه باقي مونده از اون زمونها!فكر نكنم اجازه بده تو كارش تساهل وتسامحي حتي اتفاقي هم رخ بده! بنابر اين از كلام سراسر خصمانه ات كه بدون اساس صحيح منطقي وعقلاني و رعايت خط انصاف وهمينطوري از سر انگشتان بر اين صفحه درج كرده و موجبات به كنار كشانده شدن مبحث اصلي شديد بايد گلايه كرد.شما اگر اندكي خاطرات وبرهه هاي زند گي سياسي بخش اعظمي از مسئولين وسرداران وكانديداهاي احرازمناصب عالي اجرايي و...را بررسي كنيد به موارد مشابه بسياري بر خورده واز اين كشف استثنايي تان مشعوف وخرسند نخواهيد بود.اصلا فرض كنيم بهزاد شما بد بوده وخدا را هم مومن نبوده يا توده اي خطرناك بوده اين مسئله به مهندس هاشمي ارتباطي مي تواند داشته باشد؟شما با طرح اين اوصاف نبوي به كدام هدف مي خواهيد برسيد؟ما بحث بر سر رئيس كميسيون صنايع حالا داريم نه تاريخ نضج افكار وانديشه هاي احتمالي ديگراني كه فعلا" به عللي مغضوب عليهم واقع شده اند!حسين جان!"والعاقبه لاهل التقوي واليقين"انشاالله.خدا ما را هم از عاقبت به خيران قرار دهد.
۹۰/۲/۳۱ ۱۵:۱۲
پاسخ خانم حسيني بسيار متين بود و واقعاً حرف تكميلي ندارم مگر اينكه اشاره كنم آقاي هاشمي در دو وزارتخانه صنعتي سابق، يك سال مشاور بودند، يك سال مديركل بودند، پنج سال و سه سال (جمعاً 8 سال) هم معاون وزارتخانه ها بودند و معاونت ايشان هم معاونت هماهنگ كننده بود كه بالاترين معاونتها مي باشد و در غياب وزير تصميم نهايي را مي گرفتند. جنابعالي بايد اين نوع مسائل را بدانيد كه مشاور حق تصميم ندارد و تنها حق مشورت دارد! والسلام من اتبع الهدي!
۹۰/۲/۳۱ ۱۴:۵۲
آقاي نائبي تا کي ميخواهي به دروغ هاي خود در مورد هاشمي ادامه دهيد يا اصلا نمي دانيد فرق معاون و مشاور چيست؟ هاشمي مشاور وزير صنايع بود نه معاون. علاوه بر آن وزير وقت بهزاد نبوي بود که اکنون خيانت هاي او در قرارداد 1979 الجزاير علني شده و همچنين به خاطر فتنه 88 محاکمه ميشود. افکار هاشمي برگرفته از همان بهزاد نبوي است. آقا بهزاد قبل از انقلاب کمونيست و عضو حزب توده بود. هر چند ميدانم اين کامنت مرا حذف خواهيد کرد. ........................ حسيني : لطفا آب چهل چشمه را بهم نريزيد. حرفي بزنيد كه به ميزان عقل و منطق شما نخندند. مطالبي كه در مورد وزير يا مشاور يا معاون آن زمان مي گوييد ممكن است اهانت به رييس جمهور آن دوران حضرت آيت الله خامنه اي (جانم فداي رهبرم) باشد. ممكن است اهانت به حكومت اسلامي باشد كه پاي آن خون تنها برادر دلبندم ريخته شده است. اگر فقط يك خار در دست شما مي رفت (نمي گويم عزيزي را از دست مي داديد) مي فهميديد كه تخريب انقلاب اسلامي يعني چه؟ بعضي ها فقط بلدند چشم ببندند و دهان باز كنند و مديران سايت بدون هيچگونه نظري تاييد كنند.
۹۰/۲/۳۱ ۱۴:۴۶
سینا میانه(sinamiyaneh ) 1390/2/30 - 18:53:28 در راه مانده : 1390/2/30 - 18:41:36 با سپاس از اين خواهر تحصيلكرده وعلاقه مند به اظهار نظر محقق مابانه بايستي عرض كنم فقط دانستن اين نكته و ياداوري اش كافي است كه در اين مقطع 6ساله ي اخير كه دشمن، دوست وشايد دوست، دشمن تلقي مي شد وبه حمد خدا اندك اندك سنگها دارند وا كنده مي شوند وچهره هاي واقعي مدعيان دوستي نمايان مي شود مهندس هاشمي به اتكاي مهارت .دانش .تجربه وتعهدش توانسته اين سكانداري را ادامه دهدوحالا كه بر خلاف گذشته نمايندگان در تبري از نمادهاي انحراف سر ودست مي شكنند به كدام دليل نبايد انتخاب شود؟ ___________________ جناب آقای در راه مانده سلام با کسب اجازه از این سرکار خانم سادات حسینی بایستی خدمت جنابعالی عرض نمایم همانطور که در ایام نه چندان دور نوشته بودم بلی اندکی صبر سحر نزدیک است سیل توابین به حضور ملت مشرف خواهند شد و ما سربلند و پیروز باز سرباز اصلی نظام جمهوری اسلامی خواهیم بود پیروزی با حق است و بس --------------------------------------------- جناب استاد سينا ميانه. من ابايي ندارم كه سيدالشهداي انقلاب اسلامي وبه بيان رهبر كبير آن بهشتي مظلوم 30سال قبل فرمود: " ما را ست قامتان جاودانه ي تاريخ خواهيم ماند"
۹۰/۲/۳۰ ۱۸:۵۳
در راه مانده : 1390/2/30 - 18:41:36 با سپاس از اين خواهر تحصيلكرده وعلاقه مند به اظهار نظر محقق مابانه بايستي عرض كنم فقط دانستن اين نكته و ياداوري اش كافي است كه در اين مقطع 6ساله ي اخير كه دشمن، دوست وشايد دوست، دشمن تلقي مي شد وبه حمد خدا اندك اندك سنگها دارند وا كنده مي شوند وچهره هاي واقعي مدعيان دوستي نمايان مي شود مهندس هاشمي به اتكاي مهارت .دانش .تجربه وتعهدش توانسته اين سكانداري را ادامه دهدوحالا كه بر خلاف گذشته نمايندگان در تبري از نمادهاي انحراف سر ودست مي شكنند به كدام دليل نبايد انتخاب شود؟ ___________________ جناب آقای در راه مانده سلام با کسب اجازه از این سرکار خانم سادات حسینی بایستی خدمت جنابعالی عرض نمایم همانطور که در ایام نه چندان دور نوشته بودم بلی اندکی صبر سحر نزدیک است سیل توابین به حضور ملت مشرف خواهند شد و ما سربلند و پیروز باز سرباز اصلی نظام جمهوری اسلامی خواهیم بود پیروزی با حق است و بس
۹۰/۲/۳۰ ۱۸:۴۳
حتما در این بین کسی هم پیدا خواهد شد وزن وزارتخانه صنایع را با وزارتخانه بازرگانی کشور مقایسه کند ؟ آن وقت بطور کامل مشخص خواهد شد چه کسی باید کدام وزارتخانه را در وزارتخانه دیگر ادغام نماید.
۹۰/۲/۳۰ ۱۸:۴۱
با سپاس از اين خواهر تحصيلكرده وعلاقه مند به اظهار نظر محقق مابانه بايستي عرض كنم فقط دانستن اين نكته و ياداوري اش كافي است كه در اين مقطع 6ساله ي اخير كه دشمن، دوست وشايد دوست، دشمن تلقي مي شد وبه حمد خدا اندك اندك سنگها دارند وا كنده مي شوند وچهره هاي واقعي مدعيان دوستي نمايان مي شود مهندس هاشمي به اتكاي مهارت ، دانش ، تجربه و تعهدش توانسته اين سكانداري را ادامه دهدوحالا كه بر خلاف گذشته نمايندگان در تبري از نمادهاي انحراف سر ودست مي شكنند به كدام دليل نبايد انتخاب شود؟ ...................... حسینی : ممنونم از حسن نظرتان.
۹۰/۲/۳۰ ۱۸:۱۷
از خانم حسینی بابت این تحقیق زیبا و کارشناسی فارغ از صحت و سقم مطالب تشکر می کنم. روش تحقیق همین است که روی تک تک ادعا، منبع و مرجع مربوطه ارائه گردد. به نوبه خود باز بابت این تحقیق کارشناسی و به دور از حب و بغض تشکر می کنم. و اما در مورد محتوای مطالب و بعضی ادعاها و پیش بینی ها چند نکته ای را عارضم: 1- در پروژه ها، طرح ها و مسائل صنعتی فقط به رشته های مکانیک و برق و صنایع نیاز نداریم بلکه به مدیریت، حقوق، اقتصاد و گرایش های وابسته و رشته های مشابه هم نیازمند هستیم اما قبول می کنم که نه به نسبت 3 به 1 . لابد اگر نمایندگانی در رشته های مهندسی متقاضی ورود به این کمیسیون بودند، جایی برای فلسفه و علوم سیاسی نبود. 2- در این کمیسیون غالباً رییس کمیسیون با نوسان لب مرزی 11 به 12 انتخاب می شود. به ندرت این انتخاب با فاصله بیشتر صورت می گیرد. آقای هاشمی در سال اول 11 به 11 شدند و تنها با رای آقای رحمانی نماینده تبریز 12 به 11 شده و ریاست کمیسیون را از دست دادند. دو یا سه ماه قبل از آن انتخاب آقای رحمانی به بنده می گفت: " اگر مهندس هاشمی از تبریز شرکت کنند ما نیز می توانیم در کنار نام ایشان رای بیاوریم! در جلسات و بازدیدهایی که مهندس هاشمی نباشد اصلاً به استقبال ما نمی آیند! این مهندس هاشمی یک تبریز لازم دارد که دو میلیون نفر پشتش باشند نه دویست هزار نفر! صنعت ایران مدیون میانه است! ...". غرض از بیان این جملات (که بعداً به خود ایشان هم گلایه کردم) این بود که بله خانم حسینی روی هیچکس نمی توان حساب باز کرد حتی چنین نماینده ای که چندین دوره است در کنار مهندس هاشمی بوده است. 3 - به همان نسبتی که نمایندگان تهران و اصفهان و اراک و کرج تلاش می کنند شخصی در رأس کمیسیون صنایع و معادن باشد که خادم صنعت کشور باشد، اندک همشهری ها و هم استانی هایی یافت می شوند که تلاش می کنند با حذف این موقعیت، بجای اینکه خود بر ریاست کمیسیون برسند مهندس هاشمی را پایین بکشند تا هم سطح خود باشند. گاهی نیز خارج از مجلس چنین حرکاتی می شوند. غیر از مثال فوق، چهارسال پیش دقیقاً همین روزها، یکی از میانه ایهای دارای پست و مقام چند روز قبل از انتخاب رئیس، اعضای کمیسیون صنایع و معادن را در یک مهمانی دعوت کرده و تلاش می کنند نظرشان را در مورد مهندس هاشمی منحرف کنند. یکی از آن نماینده ها اکنون حاضر است و اگر نیازی بود هم نام این همشهری خارق العاده! و هم آن نماینده شاهد را ذکر خواهم کرد. 4- در سطوح بالاتر مانند سطوح پایین فکر نمی کنند. شما به کوچکترین کارگاه در دورترین نقطه کشور هم بروید از مهندس هاشمی به عنوان ستون صنعت کشور یاد می کنند. تأثیر مهندس هاشمی (با 9 سال معاونت بر دو وزارتخانه صنعتی و 20 سال حضور در هیئت رئیسه مجلس یا ریاست کمیسیون صنایع) روی صنعت کشور قابل قیاس با آقای محرابیان وزیر مخلوع صنایع (با چند سال سابقه ریاست فروشگاه رفاه اردبیل) نیست. صنعت این را می داند. دولتی ها این را می دانند. سیاست و خط فکری کمترین نقش را در صنعت دارد. او که دشمن دولتی ها نیست ولی اگر هم باشد دشمن دانا به از نادان دوست! 5 - اگر دولت ترس از کسب رأی اعتماد دارد باید تمامی رؤسای کمیسیون های مرتبط را تغییر دهد چراکه حجم بالایی از نمایندگان مجلس اکنون مخالف این ادغام هستند. آیا دولت اینقدر در مجلس نفوذ دارد که بتواند رئیس کمیسیون را تغییر دهد؟ آیا مجلس اینقدر فاقد استقلال است؟ 6- با تمامی این تفاسیر باز هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و هر اتفاقی را باید یحتمل دانست. ............................. حسینی : ممنونم استاد عزیز که روی نوشته ناقابل اینجانب نظر دادید. نقطه نظرات جنابعالی مکمل نوشته من هست و قسمتی نیز مکمل تجربه و دانش من. خیلی چیزها یاد گرفتم ولی شما نیز احتمال می دهید که آقای هاشمی رای نخواهند آورد.
۹۰/۲/۳۰ ۱۷:۳۱
دعا میکنم همانگونه باشد.
۹۰/۲/۳۰ ۱۶:۴۹
سرکار خانم سادات حسینی با سلام و احترام 1- سال اول یا به عبارت روزهای اول در یک مجلس روزهای کسب تجربه طیف وسیعی از نمایندگان محترم مجلس می باشد که به قول شما سیاستمداران با وزش یک باد سیاسی وارد مجلس می شوند. دوره های مختلف مجلس را بررسی نمائیم متوجه خواهیم شد نماینده های تاثیرگذار در مجلس طی 30 سال اخیر ترجیحشان این می باشد در سال اول از حواشی دوری نمایند لذا عدم حضور نماینده شاخص مردم میانه در سال اول دوره 4 ساله مجلس در کمیسیون دور از ذهن نمی باشد. عملکرد ایشان در دوره های مختلف مجلس این حقیقت را بر همه روشن ساخته است. 2- بحث ادغام وزارتخانه ها بحث فرا حزبی می باشد که با سرنوشت کشور ارتباط مستقیمی دارد. عملکرد جسورانه جناب آقای مهندس هاشمی بعد از اعلام عمومی ریاست محترم جمهوری بسیار ارزشمند می باشد. که نشان می دهد مردم میانه در انتخاب خویش بسیار عاقلانه عمل نموده و مهره شاخصی را به مجلس فرستاده اند. ایشان با اطلاع رسانی دقیق خود در این خصوص که نشانگر عمق ارتباط ایشان با صنعتگران کشور از یک سو و اشراف عمیق به سیاست صنعتی سایر کشورها از سوی دیگر می باشد همگام با دلسوزان کشور تلاش بسیار خوبی را به منظور حل موضوع ادغام آغاز نموده اند که در روزهای آِنده شاهد به ثمر رسیدن این تلاش ها خواهیم بود. 3-اینکه خطوط فکری سیاسی ایشان با سایر اعضا کمیسیون صنایع و حتی طیف وسیعی از نمایندگان محترم مجلس متفاوت می باشد هیچ شکی نمی باشد. اما آنچه که مهم می باشد امروز روزهای سخت کارشناسان پرآوازه صنعت می باشد برنامه های بسیار مهمی برای پیشرفت صنعت ایران نوشته شده که در صورت ادغام غیرکارشناسی اجرای آنها با تاخیر بسیار زیادی و حتی غیرممکن در مواردی غیر ممکن خواهد بود. لذا امروز به همراه ایشان سایر نمایندگان قدرتمند مجلس نیز تلاش آشکار و پشت پرده زیادی را آغاز نموده اند تا حرکت رو به رشد کشور ادامه یابد ......................... حسینی : ممنونم آقا سینا که از نظر کارشناسانه خود اینجانب را مشمول لطف خود قرار دادید. نماینده ای که در مجلس حضور دارد خصوصا نماینده ای که در کمیسیون صنایع حضور دارد صد برابر من و شما آقای هاشمی را می شناسد و هیچکس شک ندارد که ایشان تجربه و تخصص بسیار بالایی دارد اما هنگام رای دادن بحث سیاسی می شود و باز هم تاکید می کنم احتمال زیاد ریاست را از دست بدهند.

اخبار روز