کد خبر: ۷۹۹۲۴
۱۱۱۸ بازدید
۲۶ دیدگاه (۲۴ تایید شده)

چرا کسی کاری نمیکند ؟

۱۳۹۶/۱۱/۱۹
۱۱:۱۵

این یک مقاله یا تحلیل نیست و ما هم خبرنگار نیستیم

فعل و فاعل هم ندارد

دل نوشتی هست که فقط هست

چندتا ما مینویسیم و چند تا شما ، که هرکدام هزاران بار گفته شده

و پیگیرش هستیم

اما کماکان کسی کاری نمیکند

  • بیکاری 13 درصدی نزدیک به 9000 نفر کمتر یا بیشتر
  • تامین آب شرب
  • وضعیت نامناسب محورهای مواصلاتی شهرستان
  • وضعیت نا مطلوب شبکه بهداشت
  • مشکلات ازدواج
  • آمار بالای اعتیاد
  • وضعیت گردشگری هم که بماند

کم نیستند

میانه جزیی از یک کل واحد بنام ایران که متاثر از آن ولی با ضریبی بالاتر از مشکلات ...

نارضایتی از وضعیت معیشت ولی آن چیزی که اذیت میکند تبعیض است در هر جا و از هر نوع ...

اما میگویند ما داریم

امام جمعه انقلابی

فرماندار سخت کوش

نماینده یکی سالم که تحت تاثیر حرف هر بچه ای قرار نمیگیرد !!!

ان یکی پوروفسور ضد پوپولیسم فقط !!! 

شورا و شهردار تازه نفس

پس چرا مشکلی حل نمیشود ؟ اصلا چرا قدمی برای حل مشکل برداشته نمشود تا لااقل امیدوار بود

یکی میگوید از مرکز استان بودجه نمیرسد

یکی می گوید دولت 

یکی پشیمان است و دیگری دلواپس

یکی میگوید نا هماهنگی ارگانها

یکی میگوید بخش خصوصی و جذب سرمایه

یکی میگوید کمبود یا عدم استفاده از نیروهای متخصص

اقای متخصص میگوید درامد پایدار نداریم

اقای کارشناس میگوید ارزش افزوده که قرار بود چرخه اقتصادی مملکت را بگرداند حالا شده گلوگاه تولید

و اخر هم عدم وجود مرکز مطالعاتی

ما هم مقاله های صادق نایبی را میخوانیم در مورد مفاخر شهرمان

و فقط میخوانیم تا روزی از شهرمان برای دیگران فخر بفروشیم

مشکل پا برجاست

اصول گرایی که حرفی برای گفتن ندارد

اصلاح طلبی که فقط خوب حرف میزند

وجه اشتراک همان حرف هست

بازهم همان سوال که چرا کسی کاری نمیکند

اما ما پشیمان نیستیم ولی ناراضی هستیم شدید

اما در اخر صرفا برای اهل مطالعه

چالش‌ها و مشکلات کنونی در مدیریت شهری شهرهای ایران را می‌توان از سه منشأ ردیابی کرد. این سه، سبب ساز نارسایی‌های کنونی در اداره شهرها هستند. سه منشأ مورد اشاره را باید در حوزه رفتار، ساختار و روش تامین مالی جست و جو کرد، اما این جست و جو اگر محدود به حوزه شهرداری‌ها باشد، بی‌نتیجه و عقیم خواهد بود. شهرداری‌ها باید جزئی از ساختار اداری و مدیریتی کشور دیده شوند و نارسایی‌های کنونی در دل تعامل سایر نهادها با این حوزه تحلیل شود.

 رفتارها: تحلیل محتوای اکثر منتقدان، کارشناسان و دولتمردان نشان می‌دهد توسعه برخی کلان‌شهرهای موفق به وجود مدیریت واحد شهری مرتبط است. سوال این است که مسوولیت استقرار مدیریت واحد شهری برعهده کیست؟ دولت‌ها یا شهرداری‌ها؟در تمام کشورها دولت‌های ملی با واگذاری برخی از اختیارات خود به دولت‌های محلی، زمینه‌ساز مدیریت واحد شهری شده‌اند. در مقابل شهرداری نیز در برابر این اختیارات مسوول است و باید پاسخگو باشد. در ایران از زمان تغییر روش انتخاب شهردار، حرکت دولت‌ها به‌جای اینکه با تکیه برای واگذاری اختیارات محلی خود به شهرداری‌ها باشد بیشتر گرایش به مصادره اختیارات شهرداری بوده است. طبیعتا در این حوزه، نهاد شهرداری بیش از آنکه تقویت شود، تضعیف می‌شود و بیش از آنکه سهم مسوولیت‌ها روشن و دنبال آن مرجع پاسخگویی مشخص شود، نقش‌ها مغشوش خواهد شد. با مغشوش شدن نقش‌ها پاسخگو بودن نیز ممکن نیست و نهاد شهرداری و دولت نارسایی‌های احتمالی را به یکدیگر حواله می‌دهند.

ساختار انتخابی:مشکل دوم در حوزه مدیریت شهری ساختار حاکم در انتخاب شهردار است. در ایران شهردار از کانال شورای شهر انتخاب می‌شود. بسته به جمعیت شهرها تعداد اعضای شورای شهر متفاوت است و از حداقل 5 نفر شروع می‌شود تا حداکثر 31 نفر. یکی از مشکلات را باید در همین تقسیم‌بندی دنبال کرد. آیا مدل انتخاب در شهرهایی مثل کلان‌شهر تهران، مشهد، شیراز و. . . باید مانند شهرهای با جمعیت 200 هزار نفر باشد و آیا مطالعه‌ای انجام شده است که چرا باید در تمام شهرهای ایران روش انتخاب دولت‌های محلی یکسان باشد. اصرار بر اعمال روش یکسان در حالی است که در سایر کشورها تفاوت روش بسته به شرایط شهرها امری رایج است.

نکته دیگر آنکه مدل انتخابی برای اداره شهرها در ایران ظاهرا بر اساس مدل شورا-مدیر است. در این روش اصل بر تخصص و حرفه‌ای بودن مدیریت شهری است. اما در ایران اعضای شورای شهر بیش از آنکه بر‌اساس تخصص انتخاب شوند از میان چهره‌های معروف در حوزه هنر، ورزش و سیاست انتخاب می‌شوند. در واقع بیش از آنکه تخصص معیار باشد، شهرت سرنوشت‌ساز است. در چنین انتخاب‌هایی به‌دلیل فقدان تخصص امکان وجود انحراف‌هایی نظیر سلیقه‌گرایی و چانه‌زنی بر سر امتیازات موجود در شهرها محتمل به نظر می‌رسد؛ بنابراین برای رفع نارسایی‌ها باید نسبت به بازبینی مدل انتخابی نیز توجه شود و مادامی‌که اداره شهر قرار باشد از طریق چنین مدلی صورت گیرد شاهد رهبری قوی و موثر در شهرها و پاسخگویی و شفافیت در آن باشیم.

تامین منابع:در ایران طراحی نظام درآمدی شهرداری‌ها بدون توجه به مبانی علمی صورت گرفته است. همین مساله نیز موجب برخی کاهش کارآیی، بی‌ثباتی درآمدی و نبود حساب‌دهی روشن و شفاف در مدیریت شهری شده است. نظام درآمد شهرداری نباید مستقل از نظام درآمدی دولت ملی بررسی شود. در اکثر کشورها با گذار از تمرکز مالی، دولت‌های محلی را نیز در اقتصاد شهر وارد کرده‌اند. این مشارکت موجب کارآیی و پاسخگویی شده است. اما در ایران هنوز مدیریت شهری از دریافت برخی عوارض طبیعی که حق شهر است محروم است.

این محرومیت موجب شده که شهرداری‌ها به سوی خلق درآمدهایی گرایش پیدا کنند که همانند ابر بهار گذرا و غیرقابل پیش‌بینی است. فروش تراکم که این روزها مقصر و سر منشأ بسیاری از مسائل مدیریت شهری معرفی می‌شود، خود مولود خلأها و نارسایی‌ها در اقتصاد شهر است. در تمامی شهرهای توسعه‌یافته دنیا مالیات‌های محلی، اخذ بهای خدمات شهری و کمک دولت مرکزی به دولت‌های محلی در قالب یک مدل منطقی و علمی طراحی شده است. در ایران نه تنها چنین مدلی غایب است، بلکه شهر به شکل دفعتی به حال خود رها شده است. به همین دلیل نیز منابع شهرداری با رونق و رکود در بخش مسکن گره خورده است، زیرا اساس و چارچوب آن بر مبنای واگذاری امتیاز است. طبیعتا در این مدل درآمدی کسی توقع ندارد که اصل شفافیت حاکم باشد و بتوان بر مبنای آن بر عملکرد مدیریت شهری نظارت کرد.

نکته آخر: مشکلات اشاره شده محصول امروز و دیروز نیست و اگر قرار باشد بر اساس اصل انصاف سخن گفت محدود به این شخص و آن شخص نیست. بنابراین فارغ از آنکه گرایش سیاسی حاکم بر شهر‌ها چه باشد باید گفت شهرهای ایران با مجموعه مسائل روبه‌رو هستند که می‌توان آنها را در سه منشأ مورد اشاره خلاصه کرد. اصلاح این مسائل بدون شک نیازمند همکاری جمعی نهادها است. به گمان من اصلاح نظام انتخابی وتعریف یک مدل درآمدی مبتنی بر اصول اقتصاد شهری گام اول است.

جعفر قادری دکترای اقتصاد شهری و منطقه‌ای

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۶/۱۱/۲۱ ۱۰:۱۵

بابا اون یه چیزی گفت تو باورت شد. پارسال دستشویی پارک افتتاح کردند امسال هم بازی کودکان ، کجای این قبیل کارها طی این 20 سال 1200 میلیارد تومان میشود.
سیاست اینا اینه هر چه دروغ بزرگتر باور پذیر تر. با کاغذ بازی میکنند. برق اب گاز هم مردم پول انشعاب دادند. الان ما مالیات میدهیم پفک هم میخریم مالیات ارزش افزوده گرفته شده ،مفتی کاری نمیکنند. میانه هر چه داشته قبل انقلاب بوده . فولاد هم ارزانی خودشان ،ازادراه برگردانند حداقل چهل هزار نفر برمیگردند

۹۶/۱۱/۲۱ ۰۸:۲۲

حیف آن 20 سال

۹۶/۱۱/۲۰ ۲۰:۲۹

واقعاهم بیاندیشیم این۱۲۰۰میلیاردتومان که فرماندارگفتن حکومت ازاول انقلاب!!تومیانه سرمایه گذاشته چیزی نیست.
راههایمان که مال قبل انقلاب هست کارخانه هاهم نتیجه سرمایه گذاری نهادهای غیرحکومتیه وخصوصیه.
این مبلغ همان برای ساخت وتجهیزبیمارستان ومدارس ولوله کشی اب وگازکشی,مخابرات شهرهاوروستاهاکه حق طبیعیه هرهموطن ایرانی هست هزینه شده ومنت اضافی نیست.
کاش دوستان بودجه سایرشهرهای استان روازاول انقلاب میدانستندتاباتوجه به وسعت وجمعیت چهل سال قبل میانه میتونستیم قیاس واقع بینانه ای داشته باشیم.
یک حقوقدان دلسوزرومیخادتاقضیه روازابتداتاانتهامشخص کنه,به این دونماینده امیدی نیست.

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۸:۱۵

نیازی نیست که حتما مجلس وارد بشه بلکه نمایندگان این قدرت را دادند بر پایه وظیفه نظارتی که دارند از طریق شکایت به دیوان عدالت اداری همه چیز را حداقل تو بودجه استانی به چالش بکشند
واقعا مایه تاسف هست که بعد از ۴۰ سال هنوز دارن آب و برق و گاز میکشن حتی راه آب آشامیدنی میانه مشکل داره
با توجه به اینکه الآن یکی از نمایندگانی که داریم محافظه کار نیست میتوان ازاو خواست تا بودجه استان را از اول انقلاب به بیرون بکشد حتی بودجه مناطق جنگزده را پیگیری کند

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۸:۰۷

واقعیت اینه توی میانه فقط یک درصد را ثروت و مقام دادند تا ساکت باشند مثل همین مسئولان،مقامات و نمایندگان، انواع نظامی ها و کارمندان خاص رده بالا را تا این 99 درصد بقیه مردم ساکت کنند. نمونه ببینید موقع انحراف ازادراه همان شخص خاص جلوی مردم گرفت ایشان مقام گرفت بدبختیش برای مردم ماند. تشویق شد.
یا شعبده بازی افتتاح بیمارستان امام که یک شبه برای دوربین صداو سیما بیمارستان خاتم لخت کردند. کشور هم گول زدند.
سیاست مسئولان ما مثل انگلیس ها تفرقه بینداز حکومت کن هست. الان دو تا سد بزرگ داریم هنوز یک متر مربع پایاب ندارد. ابگیری هم نمیکنند. برای اینکه گردشگری میانه شکل نگیرد .قهرمان ملی دهقان فداکار در امامزاده دفن کردند. که ان مسئول تصمیم گیر یکروز باید جواب پس بدهد.
استخدام فولاد ببینید چگونه افراد خاص خارج از ضوابط اوردند ،اب شرب روستاها و میانه ببینید جالب روی قبض های ما چند هزار تومان حق عوارض ابرسانی میگیرند هزاران میلیار تومان پول اضافه میگیرند معلوم نیست کجاخرج میکنند .اما جالب در شهرستان یک متر لوله اب هم بودجه ندادند!! قبض اب بیشتر از اب بها ،فقط مالیات، عوارض،ابونمان،عوارض ابرسانی،..... هست هیچکس نمیگوید چرا باید این هزینه بدهیم وقتی خدمات نمیگیریم
اصولا بنظر من اینها با ترویج جهل و خرافات ،مشروعیت فساد تبعیض خود میبخشند.
گذشته همه اینها ببینی با عنوان اینکه فرزند فلان روحانی ، فلان شهید ،فلان نظامی،فلان سیاستمدار هستند توجیه شایستگی میشوند!!!. شما ایا یک فرد عادی از بطن جامعه میانه که با شایسته سالاری به مسئولیت و نمایندگی برسد میشناسید؟ در اصل اقلیت بر اکثریت حکومت میکنند.کل ثروت شهرستان تصاحب کردند و ماهم پله برایشان بیشتر نیستیم. درحالیکه ترکیه ببینیم بینالی ایلدریم خود راننده اتوبوس بوده با شایستگی سالاری از انجا رسیده جالب کرد هم هست. این فرق جامعه های شایسته سالار و تبعیض سالار هست

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۷:۳۶

مثال خوبی نزدی بودجه راه اهن نه مال میانه ست نه مال اردبیل,ملی ست.میانه تبریزهم همینطور.
ازسال هفتادببین میانه بااینکه وسیع ترین شهرستان شمالغرب هست درمقایسه باجمعیت ومساحتش ایابودجه ش همترازبامراغه,مرند,بوده یانه.حتی بهتره باتبریزمقایسه کنی اگردرطی این سالهایک هفتم بودجه تبریزبه میانه اختصاص نیافته قطعاتبعیض صورت گرفته.
بودجه های استانی توسط استانداری توزیع گردیده متاسفانه میانه پروژ هاش مثل جاده هاش ملی نیست استانی ست.
دردوره مجلس نمایندگان مجلس مناطق محروم ازکمیسیون پژوهش های مجلس خواستاری شفاف سازی توزیع بودجه ازاول انقلاب تابحال بین استانهاشده اندکه بالابی نماینده های استانهای ثروتمندناکام ماند.بودجه استانی که بین شهرستان هاهم توزیع میشه همینطوره.
بودجه میانه سراب,کلیبرحرام بناب,شبسترو..باشه.اگرشفاف سازی بشه همه چی معلوم میشه

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۷:۱۲

بودجه ای که تاحالاصرف راه اهن میانه اردبیل شده کمتراز۳۴۰میلیاردهست.درضمن این بودجه راه اهن ملی است جداازبودجه های شهرستانی واستانی ست.ربطی به میانه یاشهردیگه نداره

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۵:۰۱

اینکه با ضابطه بخواهی کارت درست شود تو همه جا هست مختص میانه نیست
اخیرا آقای فرماندار با کلی منت گفتند که تو میانه حدود ۱۲۰۰۰میلیارد ریال توسط حکومت هزینه شده است از سال ۷۰ همه چی رو محاسبه کرده بود
اگه کسی سواد نداشته باشه فکر میکنه ۱۲۰۰۰میلیارد ریال خیلی پول زیادی هست این در صورتیست که از سال هفتاد این مقدار پول فقط صرف راه آهن اردبیل شده است راستی ببینید چقدر تفاوت گذاشتن که وضع میانه اینطوری شده است
حال میانه ایها چند بار رفتن جلوی فرمانداری بنر
پول من کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به دست بگیرند
مردم بریزند جلوی دفتر نماینده از نماینده بخواهند که از سال هفتاد یا حتی قبلتر چون میانه شهر جنگ زده بود و باید بودجه خاصی بهش تعلق میگرفت
به هر حال مردم میانه چند بار از نماینده خواستن برن بودجه استان را بکشند بیرون ببینند پول میانه صرف کدام شهرستانها شده است
مطمئن باش اگر مردم برن جلوی دفتر نماینده و از نماینده بخواهند نماینده از نظر قانونی این قدرت را دارد که برود و همه چی را بکشد بیرون و بررسی کند
این موقع بودجه حداقل ۴ سال استان به میانه میرسه
مردم بخواهند ببینید جواب میده یا نه

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۴:۲۸

این فردیادها راه به بجایی نمی برد سعید عزیز..
سالهاست ک شما ، دوستان می نویسید، می نویسند ،می گویند، اوضاع همان است.

شما بگو آمار نه هزار نفر نیست ، بیست میلیون نفره. یکی پیدا نمیشه بیاد بگه از کجا نوشتی شما اینو!!
الان از این اسامی که ما بهشون میگیم مسئول و خودشون میگن رئیس و حضرتعالی اسم بردی،یک نفر دعوتت کنه، محترمانه بگه ممنون که درک میکنی ، دلسوز شهرت و مردمت هستی ، اینطوری ک نوشتی نیست. این کارنامه عملکرد منه . این کارا رو کردم برا میانه و ... نخواهی دید و نخواهی شنید!!

همفکری با مردم ک نماینده ها و مسئولا همه اول شروع کارشون دم میزدن چی شد؟ اتاق های فکر چی شد؟ مردم چی شد؟ مردم فقط برا انتخابات و راهپیمایی ها هستن؟

از بس حرص میخوری موهات سفید شده مهندس. بفکر خودت باش گرامی جان.

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۳:۰۲

مجبور مهاجرت شدم . با جو میانه ،بدون کار باید از گرسنگی مرد. اکثریت میانه ای ها خارج از میانه موفق شدند .چون در میانه بجای شایستگی ضوابط دیگر هست.
در مورد اقای مهندس نایبی کتاب های زیادی نوشتند مخصوصا دفاع از هویت آذربایجان که جای تقدیر ایشان هست، سرهمین هم ناملایمتی ها هم متوجهشان شده،بعضی قضایا گریبانگیرش کردند
. جناب اقای دکتر فرمند هم در ان جو مجلس موفق نخواهند شدبا اینکه باسواد هستند علل باز نمیکنم. کسی اگر رفت و امد نکند خیال میکند مجلس گل بلبل هست.بعضی از تصمیمات دست اینها نیست.ناگهان میبینی یک پیام میدهند باید رای فلان بدهید خود نماینده سابق میگفت ما به خرج 100 میلیون تومان کاشی یک محراب مسجد اعتراض کردیم ناگهان انگ بستندشما از دین خارج شدید! میخواستند یک پرونده قطور ببندند،نتیجه مجبوریم ساکت بمانیم.بیشتر لابی هست. تا واقعا ضابطه و قانون
ولی انتقادی دارم . چرا رسانه های اصولگرای میانه از نماینده اصلاح طلب دفاع میکنند. رسانه های اصلاح طلب از نماینده اصولگرا مطمئنا یکجای کار میلنگد!
واقعیت بگم جبهه اصلاح طلبان میانه فقط در اسم مشترک هستند اما در بطن چند دسته هستند. اگر در سال 98 همینگونه پیش برود. مطمئن باشید شکست سنگین خواهند خورد.

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۲:۵۹

مشکل این شهر هم دقیقا مثل نظرات زیر این مطلب هستش به جای علاج دنبال تهمت و مچ گیری از هم هستیم

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۲:۴۴

نامم را پدرم انتخاب کرد. نام خانوادگی ام را جدم.، دیگر بس است راهم را دیگر خودم انتخاب میکنم.
چهل سال به راه اشتباه شما رفتیم نتیجه انرا دیدیم. ما جوانان دیگر به راه شما نخواهیم رفت .خواه قبول کنید یا نکنید«. این قطار زمانه روبه جلو میرود در قطار درحال حرکت هرچقدر بسمت عقب قطار بدوید باز قطار زمانه شما را با خود جلو میبرد.»
حقیقت تلخ است اما نگفتن ان تلخ تر

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۲:۳۷

خانه از پای بست ویرانست.
خواجه بفکر نقش نگارین ایوان است.
.
سخن بیش از این بی فایده است،خوابیده از خواب بیدار میشود نه کسانیکه به خواب زدند خود را

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۱:۵۴

 

ره زین شب تاریک نبردند برون

گفتند فسانه ای و در خواب شدند

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۱:۴۸

با احترامی که به ابتدای سختان دارم ولی پایان حرفتان را قبول ندارم مشکل ما از بدفهمی حتی دین هست
پیامبر به مدینه رفت ولی بیخیال مکه نشد بلکه رفت مدینه نیرو جمع کرد و اومد مکه را فتح کرد
اگر یک میانه ای برود و با سواد و با کوله باری از تجربیات به میانه برگردد خوب است ولی اگر برود و به میانه با نگاهی از استعمار برگردد و وسیله ای برای ترقی خود بد هست و نتیجه این را در بیست سال کسانیکه به میانه فقط به خاطر خودشان نگاه کردند دیدیم میانه ای باید اینها را بشناسد
ولی در این میان کسانی هستند که از میانه رفتن ولی با کوله باری از سواد برگشتن دکتر فرمند یکی از اینهاست او اولین کسی بود که آلایندگی فولاد را بیان کرد تو کشاورزی همه میدانیم ۳مرحله هست کاشت داشت برداشت کاشت و برداشت را همگی میدانیم ولی داشت را کسی نمیبیند داشت همان مرحله ای هست که کسی نمیبیند و تشخیص آن سخت هست
از بین بین میانه ایهای مهاجر آقای نائبی شایدجزء کسانی باشند که میانه را به خاطر خودش بخواهند و دوست داشته باشند هر چند برخی مواقع طرفداری ناحق دارد
وای حرف آخر اینکه اگر کسی از میانه رفت و با کوله باری از سواد و تجربه به خاطر میانه به میانه برگشت خوب هست
به نظر میرسه شما مهاجرت کرده باشید ولی آیا در میانه مطالبه گر بودید؟؟؟؟

۹۶/۱۱/۲۰ ۱۰:۵۹

1- چون مطالبه گر نیستیم
2- چون مقامات مسئول به فکر دنیا طلبی و رفاه خودشان هستند تا مردم .

۹۶/۱۱/۲۰ ۰۴:۴۴

مشکل ما فرد نیست مشکل ما نهاد نیست.
ما جامعه هستیم که چنین افراد و نهاد های ناکارامد تولید میکنیم طبق ایه اخر صحبتت خودمان تغییر دهیم تا جامعه تغییر کند.


رضاخان ها خواستند با تغییر ظاهر و تقلید به پیشرفت برسند شکست خوردند. بعد انقلاب خواستند با ظاهر مثلا ریش گذاشتن، مهر زدن پیشانی ،چادر جامعه اسلامی نشان دهند.نتیجه اش جامعه امروز شده است!
ژاپنی ها گفتند ما اندیشه پیشرفت و صنعتی شدن و تعالی جامعه دنبالش هستیم .پیروز شدند . اقایان سانسور چی توجه کنید.در ژاپن بعلت کم شدن بسیار جرم جنایت، بسیاری زندان دادگاه تعطیل شدند. ایا همین الان جرأت دارید این حقیقت به جامعه بگویید؟

سخن من اینه همین اقای محمدی واقعا چقدر قلمش ازاده تا بتواند جامعه نقد کند.همین صدای میانه چرا بارها فیلتر کردند.؟
چرا اکثر روزنامه ها میبندند؟ چرا اکثر شبکه ها اجتماعی فیلتر میشوند؟ از چی میترسند؟ چرا ژاپن اینکار نمیکند؟
مشکل ما اینه عده ای بر جهل ما بیشترین سواستفاده میبرند. جهل ما مایه ثروت و درامدشان و قدرتشان هست.
. مشکل ما فرد و فلان تغییر نیست. مشکل ما فرهنگ ما هست که فساد پرور چاپلوس پرور ظلم پرور ،ریا پرور هست.
من میدانم عده ای از این سخنان بدشان خواهند امد. بدشان هم بیاید جز خدا از کسی نباید ترسید. حتی اگر جان بگیرند هزاران مکر حیله کنند اما خدا همه مکاران رسوا میکند.
بیایید حقیقت بگوییم هر چند تلخ باشد بنده خدا باشیم بجای بنده ....، میشود جسم دربند کرد اما اندیشه و روح هرگز نمیتوان اسیر کرد.فطرت طبیعی ،ازادگی،عدالتخواهی ،راستی،پیشرفت نمیشود در وجود انسانها سرکوب کرد.

اقای محمدی برایتان ارزش زیاد قائلم و اقای بهروان که روحی در جهت عدالت و اصلاح دارید. اما کلیه این نظریات و ایده ها را من دیدم. اخر سر یک نتیجه فهمیدم بستر نباشد بهترین ایده هم ناکارآمد میشود. چه بسا این این ایده های شما مثلا در بناب و یا اروپا جواب بدهد اما در میانه جواب نمیدهد.مثل اینست که قبل از اینکه فرودگاه بزنیم،هواپیما بخریم.
من خودم ایده ای دادم بدون چشم داشت فکر میکنید چه شد؟ بجای پیشرفت شهرستان، مقام مسئول جایزه گرفت! یعنی عاقبت ایده بنده باعث کسب عنوان مسئول ،مغرورتر شدن ایشان شد. ایده ها را بشکنید . جامعه فرهنگ دریابیم. خود اسیر اینها نکنیم. اگر دیدی جامعه میانه علاقمند شد کمک کنید.اما دیدید اصلاح پذیر نیستند مثل پیامبر که مدینه مهاجرت کرد اماده مهاجرت باشید. گاهی برای بیداری یک جامعه سر به سنگ خوردن و بدبختی هست تا بیدار شود.بگذاریم میانه روستا شود. گاهی تجربه لازم است . بدون ازدست دادن بعضی از چیزها ما به ارزش چیزهای بزرگتر نمیرسیم نخواهیم فهمید.

۹۶/۱۱/۲۰ ۰۳:۳۹

سلام.اقای محمدی دلایل واضح است. اما متاسفم برای کسانیکه اسم روشنفکر،دکتر مهندس،عالم ،روحانی داشتند ،اما مطالب حق پاک کردند. درد جامعه ما اقلیتی روشنفکرِ خائن،و اکثریتی جاهل است.
من کاری ندارم اگر مسئولان ارشد میخواهند خودکشی بکنند، بکنند. جلویتان هم نمیگیریم. اما نشود فردا پشیمان از عدم اصلاح امروز بشویم انوقت خیلی دیر است. مقامی امروز گفتند این محققان ،نظریه پردازان ،روشنفکرها حرفشان اهمیت ندهید. بله ما که صف اول دفاع انقلاب و کشور بودیم. ما خائن هستیم،چاپلوسان دور شما وطندوست!! که مانند پرده جلوی چشم شما هستند

سخنم اینه امام علی ع فرمودند .کم سخن بگو بیشتر گوش بده و اگر حرف زدی مانند دُر باش.
اگر مثل عوام سطحی فکر روی ین سخن کنیم یعنی حرفی نزنیم که علیه مان استفاده شود،!یعنی ریاکاری کنیم!. اما سخن امام اگر عمیق بشنویم تفکر کنیم. یعنی بیشتر از اینکه متکلم وحده و مونولوگ باشیم .کمی سکوت کنیم تا فرصت داشته باشیم حرف دیگران بشنویم اهل تسامح انتقاد پذیر باشیم. چون خاصیت پرحرفی و متکلم وحده بودن ،اعتماد کاذب پیدا کردن،غرور کاذب، نشنیدن حرف راست و دیکتاتور شدن هست. حتی چرچیل هم صحه گذاشته گفته دارد: حتی حرف احمقها هم گوش کنید گاهی اوقات انها هم درست میگویند اما دهن بین نباشید با تعقل به حقیقت برسید.
اقای محمدی این خاصیت فرهنگ مردم ماست که چنین مسئولان پرورش میدهد.ما از کویر انتظار گل نداشته باشیم. باید کاکتوس ببینیم.
کتاب چرا ما عقب مانده ایم دکتر ایزدی و چرا ما شدیم دکتر زیبا کلام بخوانید بحقیقت میرسید. علت واقعی چیست، بهترین نماینده و امام جمعه مثل کیافر و ...داشته باشیم هم با حسودی رد صلاحیت یا ترور میشود.یا مثل وحید جروقی ها ،صد ها میانه ای امثال او فرار میکنند.. بقول کشیش مسیحی که هنگام مرگ میگفت .من اول میخواستم جهان تغییر دهم، بعد ها در جوانی کشورم و در میانسانلی شهرم و در پیری خانوادم را، درحالیکه الان به این حقیقت رسیدم اگر من خودم را تغییر داده بودم خانواده ام مرا الگو میکرد تغییر میکرد تا...جهان هم با من تغییر میکرد.مردم میانه اگر پیشرفت میخواهید. اول از خودتان تغییر شروع کنید.هرکس از خودش شروع کند . نخبگان هم دنبال اصلاح فرهنگی باشند. اگر ریشه جهل ریاکاری دروغ خودپرستی ،چاپلوسی رخت از میانه نبندد.برما همیشه مسئولان فاسد خواهند بود. طبق ایات قرآن اگر نتوانستید اصلاح کنید مهاجرت کنید. اینان که اروپا امریکا تهران رفتند کارشان درست بوده.

۹۶/۱۱/۱۹ ۱۵:۵۵

با این همه چاه غیر مجاز و کار واش هایی که با اب اشامیدنی کار میکنن مشکل حل نمیشه
بابت دیگر مسایل هم که همشون حله مشکلی نداریم اگه به سخنان بزرگان کشور گوش بدید همه چی نرماله

۹۶/۱۱/۱۹ ۱۵:۵۰

دوست عزیز دغدغه مند و ارزشمندم

سلام

به نظر می رسد نگرانی ها و دلسوزی های جنابعالی موجب چنین پریشانی شده است که برای مسائل و درددل های گوناگون و ریشه های مختلف بنیادی با مطلبی از "جعفر قادری" "دکتری اقتصاد شهری و منطقه ای" در رابطه با فکر کنم شورا و شهرداری، راه درمانی جسته اید یا جمع بندی نموده اید؛ لیکن عارضم خدمتتان بنده عقیده دارم علت تمام مشکلات ما تمام چیزهاییست که خودشان و آنچه باید نیستند و بیشتر نما و ظاهری از عناوین هستند. برای مثال دکتری های اقتصاد شهری و منطقه ای که بنده نمی دانم تخصصشان چیست و کجا باید به کار آید و چند درصد از این به اصطلاح دکتری ها توانسته اند در بهترین صورت که مشکلات را لیست می کنند راه حلی ارائه دهند.

 

"ان الله لایغیر بقوم حتی یغیروا بانفسهم"

۹۶/۱۱/۱۹ ۱۵:۴۲

دو سال پیش 4 معلم که از تبریز به اهر می اآمدند تصادف کردند و همگی کشته شدند مردم اهر جاده را بستند تا اینکه وزیر را با هلی کوپتر از تبریز در جاده اهر فرود آمد و قول مساعد داد تا در سال 97 اتوبان اهر را افتتاح کند و اکنون این اتوبان مراحل پایانی را طی می کند ایا میانه ای ها می توانند اینطور باشند؟

۹۶/۱۱/۱۹ ۱۴:۵۷

خسته ایم خسته

۹۶/۱۱/۱۹ ۱۲:۴۷

بعد از انقلاب کسی به فکر میانه نبوده است.

۹۶/۱۱/۱۹ ۱۲:۱۷

از قدیم الایام گفتن حق را نمیدهند حق را میگیرند
چون مردم میانه خواهان نیستن بنابراین حقشون هم نمیگیرن تا مردم میانه این هستن میانه صدتا نماینده و فرماندار هم داشته باشه همینه

اخبار روز