کد خبر: ۴۹۶۴
۲۲۸۷ بازدید
۹ دیدگاه (۹ تایید شده)

"مجسمه مادر" تقدیم به همشهریان عزیز میانه ای ام

۱۳۹۰/۱۰/۸
۰۰:۵۰

 

 

 

با درود و سلام فراوان محضر همشهریان عزیز میانه ای ام از اینکه به عنوان عضو صدای میانه در کنار همشهریانم قرار گرفته ام خوشحالم.

به رسم قدیمی مان هدیه ای برای عزیزانم دارم امیدوارم مورد پسند دوستان باشد. "مجسمه مادر"

مجسمه مادر به ارتفاع تقریباً نیم متر از جنس سرامیک لعاب شده است که در مدت 3 ماه در سال 1380 ساختم.

ظاهر مجسمه یک مادری را نشان می دهد که کودکی در آغوش دارد اما باطن مجسمه ورای این ظاهر است که به مواردی از آنها اشاره می کنم. تصویر سمت راست نمای جلوی مجسمه است و تصویر سمت چپ نمای عقب مجسمه:

مجسمه مادر حبیب اژدری شاهد

ـــ مادر در یک دست نوزادش را در آغوش و چسبیده به قلب خود گرفته و در یک دست سلاحی در دست دارد تا نوزاد و کانون خانواده اش را از گزند روزگار صیانت نماید. مادر، هم داری بعد عاطفی است و هم بعد خشم و غرور.

ـــ تاج مادر شاهینی است که نماد تیزبینی و دوربینی و بلندپروازی است. مادر هم تیزبین است و هم آینده نگر و هم بلندپرواز که این خصایص را توامان به فرزندش انتقال می دهد.

ـــ دامن مادر پر از قهرمانان و پهلوانانی است که با تربیت و مدیریت مادر به مقامات عالی علمی، هنری و حماسی می رسند. نامداران تاریخ از دامن مادران دوراندیش و مدبر به مقامات عالیه رسیده اند.

ـــ کودک در آغوش مادر دارای نیمی کاملاً کودکانه و نیمی شخصیت یافته است. کودک ناآگاه با تربیت مادر می تواند کلاه خود جنگی و چکمه پوش باشد و یک پهلوان گردد. او می تواند ردای درویشی یا عبای دانشمندی بپوشد. بستگی دارد که مادر چه تربیتی به او داده باشد.

ـــ در نمای پشت مجسمه دقیقاً پشت شاهین مردی نشسته است که اندیشمند است. او تکیه گاه مادر است. مادر او را تاج خانواده قرار می دهد. او مکمل مادر است. او همان پدر است که برای خانواده خود کار و تلاش می کند. اندیشه می کند. دست او زیر پایش قرار گرفته. او در مقابل مکمل خود دست بسته است. چون نقش اصلی تربیت فرزند و مهر و محبت کانون خانواده برعهده مادر است.

ـــ زلف مادر خیلی متنوع است. می تواند شاخه گلهایی با گل قلب باشد و سرشار از مهر و محبت باشد. می تواند ماری گزنده برای کسی باشد که دست نامحرم و متجاوز خود را پیش می آورد. می تواند زنجیری باشد که دل هر مردی را پابند خود کند و عشق لازم برای تشکیل یک کانون خانواده را ایجاد کند.

 

 

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۰/۱۱/۱ ۰۵:۳۷
احسن بر شما هنرمند چيره دست ولايق
استاد فرزانه و حکیم اژدری شاهد! از اینکه صدای میانه با حضور اساتیدی مانند حضرتعالی وزیرنتر و سنگینتر می شود بسیار خرسندم. شرح حال شما در کتاب استاد نائبی برای هر خواننده ای تحسین برانگیز است. منتظر آثار متنوع شما هستیم کاین هنوز از نتایج سحر است.
۹۰/۱۰/۸ ۱۴:۳۸
از دیدن یکی دیگر از مفاخر شهرمان در صدای میانه خوشحال شدم، از بیان مفاهیم نهفته در تابلو سپاسگذارم
۹۰/۱۰/۸ ۱۴:۰۸
یاشا استاد ، یاشا
۹۰/۱۰/۸ ۱۱:۲۶
با سلام و عرض خوش آمدگویی، خدمت شما استاد گرامی ، حضور میانه ای ها در این جمع مجازی باعث مباهات است .
از هنر والا و زیبایتان بسیار لذت بردم ، دست و پنجه تان درد نکند .
۹۰/۱۰/۸ ۰۷:۰۰
سلام بر استاد حبيب شاهد مجسمه ساز پنجه طلايي و زيردست.
من توضيحي بابت اين مجسمه بدهم. اين مجسمه معادل با مينياتور در نقاشي هست. همانطور كه نقاشي و تصويرنگاري واقعي با مينياتور فرق اساسي دارد مجسمه ساده و بي تفسير نيز با چنين مجسمه هايي فرق اساسي دارد. من نمي دانم چه نامي براي اين نوع مجسمه ها بگذارم چون تاحال چنين چيزي نديده بودم.
۹۰/۱۰/۷ ۲۱:۰۱
سلام
وجود بزرگانی چون شما مایه افتخار است.من به داشتن فرزندان دلاور میانه که ممکن است کمنام در کنار ما زندگی کنند.می بالم.در آینده منتظر توانمندی هایتان هستیم.موفق و موید باشید
۹۰/۱۰/۷ ۱۹:۲۹
اجازه می خواهم ابتدای ماده "استاد شاهد" را در کتاب مشاهیر و مفاخر میانه مجدداً برای معرفی این استاد نابغه کشور بیآورم:

"ديده ايم کسي نقاش باشد، شنيده ايم کسي خوشنويس باشد، ممکن است با يک مجسمه ساز برخورد کرده باشيم، نوازنده يک يا چند نوع ساز را شايد ديده باشيم، ممکن است بتوانيم سازنده چند نوع آلات موسيقي را ببينيم، حتي ممکن است در عمرمان يک مخترع ساز موسيقي را مشاهده کرده باشيم، بارها در کنسرتهاي موسيقي از صداي خوش خواننده لذت برده ايم، در اطراف خود شاعران زيادي ديده ايم، شايد بعضي از ما با هنرمنداني برخورد کرده ايم که خالق سبکي خاص بوده اند، از همه جالبتر همه ما دندان خود را حداقل يک بار به يک دندانساز برده ايم، ... ، امّا بي ترديد هيچکدام از ما با انساني برخورد نکرده ايم که تمامي اين هنرها را يکجا داشته باشد! امّا بنده اين را ديدم."
۹۰/۱۰/۷ ۱۹:۲۶
استاد بزرگوار و فرزانه جناب شاهد!
از اینکه جنابعالی نیز به عنوان یکی از مفاخر کشور در کنار همشهریانمان قرار گرفتید به خود می بالم. امیدوارم با ارائه آثار بی نظیر و بی همتای علمی و هنری تان در این سایت، همشهریان عزیزمان را با آثار خود آشنا کنید.
پا به دو دیده ام بنه! این بود افتخار من

اخبار روز