به گزارش خبرگزاری فارس از بناب، علی اصغر رحیمزاده پیش از ظهر امروز در نشست کار گروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بناب ضمن اعلام آمادگی شورا و شهرداری برای برگزاری همایش و جشنواره ملی کباب بناب اظهار کرد: در صورت اعلام ثبت ملی از سوی مسئولین، شورا و شهرداری نسبت به تأمین هزینه این جشنواره اقدام خواهد کرد.
علی اصغر رحیمزاده از وجود 43 سرستون در این شهرستان خبر داد و افزود: سرستونهای چهل ستون اصفهان از سرستونهای مساجد بناب اقتباس شده است.
وی اظهارکرد: با توجه به وجود ظرفیتهای لازم شهرستان بناب نیازمند موزه سنگ نگاری است.
شهرستان 130 هزار نفری بناب در 120 کیلومتری جنوب مرکز استان آذربایجان شرقی واقع شده و بهلحاظ وجود آثار بکر و تاریخی در جای جای این شهرستان یکی از مناطق ویژه گردشگری استان بشمار میآید.
پل پنج چشمه(بئش گوزلی کؤرپی)، مساجد مهرآباد، کبود، جامع میدان، حمام مهرآباد(موزه مردمشناسی جنوب استان)، حمام حاج فتح الله، راسته بازار و ... از یادگاران عهد قدیم این شهرستان بشمار میآیند. همچنین روستاهای صور و توتاخانه، کوههای قره قشون، تالاب قره قشلاق، سواحل رود صوفی چای و ... از مناطق دیدنی و طبیعی گردشگری این شهرستان است.
شهرستان بناب روزانه پذیرای صدها مسافر و میهمان از شهرهای استان و حتی مناطق مختلف کشور برای میل کباب لذیذ و مخصوص بناب است. خیار بناب، برخی خشکبار و نیز انگور، کشمش این شهرستان نیز منحصر به فرد است.
شهرستان بناب هم اکنون دارای نیروگاه حرارتی تولید برق، مرکز پرتودهی وابسته به سازمان انرژی اتمی کشور، شهرک صنعتی بزرگ، چندین مجتمع تولید فولاد و مقاطع فولادی، کارخانههای بزرگ تولید شیر و محصولات لبنی، چندین کارخانه تولید و بستهبندی خشکبار و همچنین کشتارگاه صنعتی بی نظیر در منطقه است.
این شهرستان در منطقهای مسطح موسوم به دشت بناب واقع شده و با اینکه شهری کوهستانی است، اما به ساحل دریاچه ارومیه نیز دسترسی دارد.