استاندار آذربایجان شرقی گفت: اعتبار پروژههای عمرانی باید با مدت زمان اجرای آن متعادل باشد، در حالی که گاهی میزان اعتبار تخصیص یافته به یک طرح با پیشرفت فیزیکی آن سازگار نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، احمد علیرضابیگی عصر امروز در نشست شورای فنی استان آذربایجانشرقی اظهار کرد: با وجود کمبود منابع اعتباری در سال گذشته و وقوع زلزله در بخشهایی از استان، اجرای پروژههای عمرانی استان از پیشرفت خوبی برخوردار بوده و فهرست پروژههای نیمهتمام استان به حداقل رسیده است.
وی افزود: کاهش تعداد پروژههای نیمهتمام در سطح استان، حاصل نگاه کارشناسی و از توفیقات برنامهریزی استانی است که با وجود مشکلات اعتباری قابل تقدیر است.
بیگی در ادامه پافشاری دستگاهها بر انجام مطالعات طرحهای عمرانی و برآورد دقیق اعتبارات پروژهها را مورد تاکید قرار داد و گفت: اعتبار پروژههای عمرانی باید با مدت زمان اجرای آن متعادل باشد؛ در حالی که گاهی میزان اعتبار تخصیص یافته به یک طرح با پیشرفت فیزیکی آن سازگار نیست.
علیرضابیگی همچنین بر جلوگیری از تحمیل هزینههای بیجا به دولت تاکید کرد و در این راستا توجه به استانداردسازی مصالح و انجام تملک اراضی قبل از شروع طرحهای عمرانی را خواستار شد.
دبیر شورای فنی آذربایجان شرقی هم در این نشست گزارش ارزیابی پروژههای عمرانی استان در سال 1390 را ارائه کرد.
در این گزارش که حاصل بازدید کارشناسان دفتر فنی استانداری آذربایجان شرقی از 716 پروژه عمرانی بالای یک میلیارد ریال در سطح استان بوده، پنج شاخص عمده کیفیت اجرا، دستیابی به اهداف یکساله، درصد تحقق خاتمه پروژهها، نحوه اجرا و روش ارجاع کار مورد ارزیابی قرار گرفته است.
بر این اساس، 44 درصد این پروژهها طبق برنامه زمانبندی، 21 درصد جلوتر از برنامه و 35 درصد عقبتر از برنامه بودهاند؛ ضمن این که درصد دستیابی به اهداف یکساله این پروژهها 72 درصد و درصد تحقق خاتمه آنها 73.31 درصد بوده است.
بر اساس نتایج ارزشیابی دستگاههای اجرایی و فرمانداریهای استان در اجرای پروژههای عمرانی در سال 1390، در بین دستگاههای اجرایی به ترتیب اداره کل نوسازی مدارس، شرکت آب منطقهای و شرکت آب و فاضلاب روستایی و در بین فرمانداریها به ترتیب فرمانداریهای ملکان، هشترود و عجبشیر حایز رتبههای اول تا سوم شدهاند.