کد خبر: ۳۸۹۰۲
۳۵۰۲ بازدید
۷۷ دیدگاه (۷۴ تایید شده)

یک شوی تبلیغاتی دیگر ؛

این بار بازی با عواطف پرسنل فولاد

۱۳۹۴/۲/۴
۲۳:۴۳

پنج روز از تبلیغ گسترده نماینده محترم مجلس مبنی بر بازگرداندن شرکت فولاد آذربایجان به ایمیدرو گذشت. در این مدت بارها آرزو کردم ای کاش این شادی، واقعی بود. دیدن شادی اهالی فولاد پس از یکسال نگرانی مایه خوشحالی است ولی چه کنیم که این شادی، کاذب است و آنها بازیچه شوی تبلیغاتی شدند.

شاید باور این مسئله که بتوان با احساسات  500 نفر بازی کرد سخت و محال باشد ولی خبرهای زیر و لینکهای مربوطه را مرور کنیم تا ببینیم وقتی می توان با احساسات 10 تا 20 هزار نفر اهالی شهرستان ترکمنچای (براساس اخبار) بازی کرد با احساسات 500 نفر نیز می توان بازی کرد:

مددی: ترکمانچای، مهربان و هوراند شهرستان شدند/ مرند شهرستان ویژه شد (16 اردیبهشت 92)

فرمانداری ترکمنچای همچنان در اولویت کاری دکتر مددی قرار دارد (26 دی 93)

مددی: وزیرکشور با تبدیل بخشداری ترکمنچای به فرمانداری مخالفت می‌کند (2 تیر 92)

مددی : دستور رئیس جمهور برای شهرستان ترکمنچای را گرفته ام (11 اسفند 91)

وزیر کشور : حرف دکتر مددی مورد تایید است: تبدیل به شهرستان حق مسلم ترکمنچای هست (26 اسفند 92)

مددی: با تصویب در هیئت دولت پرونده ی ارتقای بخشداری ترکمانچای به فرمانداری بسته شد (12 اردیبهشت 92)

رئیس جمهور دستور ارتقای ترکمانچای به فرمانداری را صادر کرد (5 آذر 92)

ابلاغ حکم ارتقاء ترکمنچای و مهربان به فرمانداری طی 2 روز آینده (13 مرداد 92)

میانه فرمانداری ویژه شد / ترکمانچای در آرزوی شهرستان شدن

اخبار فوق همگی از خبرگزاری های معتبر نقل شده اند و نماینده محترم ما در طول 3 سال گذشته همواره با احساسات مردم ترکمنچای بازی کرده و آنها را شاد کرده است درحالیکه آن شادی ها کاذب بود و نماینده محترم از پیش می دانستند این اخبار کذب است. خوشحالی مردم ترکمنچای را در بنر زیر می توان دریافت که از "تصویب نهایی" ارتقای ترکمنچای به شهرستان خوشحال شده اند. بیچاره آن گاو نگون بخت که قربانی این خبر کذب شده و جان شیرین خود را از دست داد:

000

000

000

خب! آیا دور از ذهن است بتوان به همین راحتی با احساسات اهالی فولاد بازی کرد؟!

حال یک صورتجلسه بدون حضور مالک اصلی که تصمیمی خارج از حیطه اختیارات خود گرفته اند دستاویزی شده است تا نماینده محترم از جلسات سه شنبه و چهارشنبه مجلس با حضور وزیر اقتصاد (مرتبط با کمیسیون اقتصاد که نماینده ما عضو آن هستند) غایب شوند و با جمع کردن اهالی فولاد و اهالی غیرفولاد! با چاپ و نصب بنرهای مختلف از زبان فولادمردان، خود را قهرمان این بازی قلمداد کند و چشمان امیدوار فولادیان را به آینده بدوزد.

این خبر اگر درست باشد ظلم در حق تمامی مسئولینی است که برای احقاق حقوق پرسنل فولاد تلاش کردند و اگر نادرست است ظلم در حق پرسنل فولاد است که قسمت دوم صحیح است و این خبر واقعیت ندارد.

فولاد آذربایجان اقاله نشده و به ایمیدرو برنگشته است. قرار است درصورت انصراف خریدار (بصورت مکتوب و رسمی نه شفاهی) و یافتن مشتری جدید (که می دانید ممکن نیست کسی دیگر یافت شود)، سازمان خصوصی سازی مساعدت کرده و نسبت به انتقال سهام از این بخش خصوصی به آن یکی بخش خصوصی کمک کند وگرنه سازمان خصوصی حق ندارد و نمی تواند شرکت فولاد آذربایجان را دوباره به ایمیدرو بازگرداند.

پرسنل عزیز فولاد! وقتی این شرکت در شرایط عادی تنها با حضور دو مشتری به گروه مالی بانک ملت فروش رفت الآن با این کش و قوس ها و افشا شدن بعضی بدهی های افشا نشده و افزایش تعداد پرسنل به 3 برابر، کدام بخش خصوصی حاضر به خرید این مجموعه خواهد شد؟

اگر نماینده محترم اینقدر از ادعای خود اطمینان خاطر دارد چرا مطابق پیگیری قبلی این شرکت را به تعاونی کارمندان نمی فروشند؟ تعاونی را به سازمان خصوصی سازی معرفی کنند تا با گروه مالی بانک ملت جابجا کنند! آیا سازمان خصوصی سازی تعاونی کارمندان را به عنوان خریدار حائز صلاحیت خواهد دانست؟

چرا آنگونه که ادعا می نمودند قرارگاه خاتم یا حکمت یا دیگران را به عنوان خریدار معرفی نمی کنند تا بانک ملت را کنار زده و به خریدار دلخواه خود بدهند؟

دوستان عزیز! خواهید دید که این داستان نیز مانند داستان ترکمنچای بازی با احساسات مردم به قیمت چند روز شوی تبلیغاتی است.

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۴/۳/۳ ۰۷:۳۱
آقای نایبی و دوستان دیگر به شعور مردم ترکمانچای و فولادیها توهین نکنید خود دکتر هم بهتر از شما می داند که این کارها باید عملی بشود و همه این کارها پیگیری مجدانه دکتر را می رساند و الا او هم مثل بعضی ها می توانست بگوید نمی شود امانماینده مردمی به پیگیری تا دقیقه نود ایمان دارد
۹۴/۲/۲۲ ۰۸:۴۱
[quote name="یک فولادی"] [quote name="میانالی ساکن میانه"] [quote name="سینا میانه "] [quote name="حاج سعید انگوتی"] جناب آقای نایبی اگرعلاقه مند به زادگاه خود بودید نقل مکان نمی کردید وپایتخت نشین نمی شدید از آنجایی که درسنوات گذشته شهرستان میانه دست خوش اختلافات وچند دستگی شده ودراین رهگذربرخی از مسئولین مربوطه از درج مطالب حضرت عالی سوئ استفاده می نمایند وبنظرمی رسد دراین برهه از زمان طرح اینگونه مباحث صلاح شهروندان میانه علی الخصوص کارکنان زحمتکش فولاد آذربایجان وصنعت حمل ونقل شهرستان نمی باشد.مردانه بیایید فضاسازی وعقده سیاسی خودمان را اندکی کنارگذاشته ومنتظر نتیجه امورباشیم. [/quote] کاش میانه ایهای ساکن میانه به اندازه یک هزارم ما که دور از میانه هستیم به فکر مردم و شهر بودند. حداقل کاری نکنید این تلاش دوستان با کنایه های دائمی تان رو به افول بگذارد. هر چند عهد ما برای خدمت به میانه دائمی است. شما هم کمی رعایت بکنید و در کنار دوستدارن و زحمت کشان میانه قرار بگیرید بیشتر مفید خواهید بود. [/quote] اولا اینکه میانه ای های ساکن میانه در مورد مسایل مربوط به شهر هیچ اختیاری ندارند به نظرتون چیکار میتونن بکنن واسه میانه که نکرده اند از اون گذشته شما ها که دور از میانه هستید چه کاری برای میانه کرده اید همه ی شما ها فقط به دنبال منافع خودتون هستید و تنها چیزی که ما از جانب شما شاهد بودیم جنگ و جدل در دنیای مجازی و از همه مهم تر نقض گفته هایی که به ضررتون بوده فک نمیکنم اینا به نفع شهرمون بوده باشه پس لطفا منت سرمون نزارید ما انتظاری از شما ها نداریم به منافع طلبی خودتون ادامه بدین [/quote] دوست عزیر در اینجا بحث میانالی ساکن میانه و غیره نیست باید همه دست به دست هم می دادند اما بحث اینکه بعضی ها امثال حاج اقای انگوتی و دیگران به خاطر منافع خودشان با عواطف مردم باری میکنند و حالا دم از فضا ساری میزنند و دوست ندارند واقعیت ها گفته شود ، موضوع اینست که اگر این کار به خاطر خدا ، شهر میانه و کارکنان فولاد بود آیا نیازی به راه انداری کارناوال و هیات استقبال بود؟؟؟ متاسفانه این گونه حرکت ها که آنرا نشان نمی دهد. [/quote] فولادی عزیز من حاج اقای انگوتی رو نمیشناسم و نمیخواهم هم بشناسم اینکه گفتین دست در دست هم .این امکان اصلا وجود نداره واسه شهر ما. این شهر دو تا نماینده داره که چشم دیدن هم رو ندارن و هر کدوم هم نوچه های خودشون رو دارن که تو دنیای مجازی سر و کله هم رو میشکنن انتظار میرفت که حد اقل سینا میانه و امثالش به دور از این جناح طلبی ها باشند که اونم اصلا امکان نداره پس هیچ کس هیچ ادعایی نداشته باشه در مورد شهرمون و ما هم هیچ انتظاری از هیچ کس نداریم فقط امیدمون به خداست
۹۴/۲/۲۱ ۲۳:۰۷
[quote name="میانالی ساکن میانه"] [quote name="سینا میانه "] [quote name="حاج سعید انگوتی"] جناب آقای نایبی اگرعلاقه مند به زادگاه خود بودید نقل مکان نمی کردید وپایتخت نشین نمی شدید از آنجایی که درسنوات گذشته شهرستان میانه دست خوش اختلافات وچند دستگی شده ودراین رهگذربرخی از مسئولین مربوطه از درج مطالب حضرت عالی سوئ استفاده می نمایند وبنظرمی رسد دراین برهه از زمان طرح اینگونه مباحث صلاح شهروندان میانه علی الخصوص کارکنان زحمتکش فولاد آذربایجان وصنعت حمل ونقل شهرستان نمی باشد.مردانه بیایید فضاسازی وعقده سیاسی خودمان را اندکی کنارگذاشته ومنتظر نتیجه امورباشیم. [/quote] کاش میانه ایهای ساکن میانه به اندازه یک هزارم ما که دور از میانه هستیم به فکر مردم و شهر بودند. حداقل کاری نکنید این تلاش دوستان با کنایه های دائمی تان رو به افول بگذارد. هر چند عهد ما برای خدمت به میانه دائمی است. شما هم کمی رعایت بکنید و در کنار دوستدارن و زحمت کشان میانه قرار بگیرید بیشتر مفید خواهید بود. [/quote] اولا اینکه میانه ای های ساکن میانه در مورد مسایل مربوط به شهر هیچ اختیاری ندارند به نظرتون چیکار میتونن بکنن واسه میانه که نکرده اند از اون گذشته شما ها که دور از میانه هستید چه کاری برای میانه کرده اید همه ی شما ها فقط به دنبال منافع خودتون هستید و تنها چیزی که ما از جانب شما شاهد بودیم جنگ و جدل در دنیای مجازی و از همه مهم تر نقض گفته هایی که به ضررتون بوده فک نمیکنم اینا به نفع شهرمون بوده باشه پس لطفا منت سرمون نزارید ما انتظاری از شما ها نداریم به منافع طلبی خودتون ادامه بدین [/quote] دوست عزیر در اینجا بحث میانالی ساکن میانه و غیره نیست باید همه دست به دست هم می دادند اما بحث اینکه بعضی ها امثال حاج اقای انگوتی و دیگران به خاطر منافع خودشان با عواطف مردم باری میکنند و حالا دم از فضا ساری میزنند و دوست ندارند واقعیت ها گفته شود ، موضوع اینست که اگر این کار به خاطر خدا ، شهر میانه و کارکنان فولاد بود آیا نیازی به راه انداری کارناوال و هیات استقبال بود؟؟؟ متاسفانه این گونه حرکت ها که آنرا نشان نمی دهد.
۹۴/۲/۱۹ ۱۹:۲۹
با سلام اقا وحید خدا از این کیف ها به شما هم نصیب کند اواز دهل شنیدن از دور خوش هستش برو یه شب تو بخش تولید بعد حرف بزن قضاوت های نادرست شما دردی از هموطنان بیکارتا دوا نمیکند
۹۴/۲/۱۶ ۰۹:۲۱
[quote name="سینا میانه "] [quote name="حاج سعید انگوتی"] جناب آقای نایبی اگرعلاقه مند به زادگاه خود بودید نقل مکان نمی کردید وپایتخت نشین نمی شدید از آنجایی که درسنوات گذشته شهرستان میانه دست خوش اختلافات وچند دستگی شده ودراین رهگذربرخی از مسئولین مربوطه از درج مطالب حضرت عالی سوئ استفاده می نمایند وبنظرمی رسد دراین برهه از زمان طرح اینگونه مباحث صلاح شهروندان میانه علی الخصوص کارکنان زحمتکش فولاد آذربایجان وصنعت حمل ونقل شهرستان نمی باشد.مردانه بیایید فضاسازی وعقده سیاسی خودمان را اندکی کنارگذاشته ومنتظر نتیجه امورباشیم. [/quote] کاش میانه ایهای ساکن میانه به اندازه یک هزارم ما که دور از میانه هستیم به فکر مردم و شهر بودند. حداقل کاری نکنید این تلاش دوستان با کنایه های دائمی تان رو به افول بگذارد. هر چند عهد ما برای خدمت به میانه دائمی است. شما هم کمی رعایت بکنید و در کنار دوستدارن و زحمت کشان میانه قرار بگیرید بیشتر مفید خواهید بود. [/quote] اولا اینکه میانه ای های ساکن میانه در مورد مسایل مربوط به شهر هیچ اختیاری ندارند به نظرتون چیکار میتونن بکنن واسه میانه که نکرده اند از اون گذشته شما ها که دور از میانه هستید چه کاری برای میانه کرده اید همه ی شما ها فقط به دنبال منافع خودتون هستید و تنها چیزی که ما از جانب شما شاهد بودیم جنگ و جدل در دنیای مجازی و از همه مهم تر نقض گفته هایی که به ضررتون بوده فک نمیکنم اینا به نفع شهرمون بوده باشه پس لطفا منت سرمون نزارید ما انتظاری از شما ها نداریم به منافع طلبی خودتون ادامه بدین
۹۴/۲/۱۵ ۱۵:۳۹
[quote name="حاج سعید انگوتی"] جناب آقای نایبی اگرعلاقه مند به زادگاه خود بودید نقل مکان نمی کردید وپایتخت نشین نمی شدید از آنجایی که درسنوات گذشته شهرستان میانه دست خوش اختلافات وچند دستگی شده ودراین رهگذربرخی از مسئولین مربوطه از درج مطالب حضرت عالی سوئ استفاده می نمایند وبنظرمی رسد دراین برهه از زمان طرح اینگونه مباحث صلاح شهروندان میانه علی الخصوص کارکنان زحمتکش فولاد آذربایجان وصنعت حمل ونقل شهرستان نمی باشد.مردانه بیایید فضاسازی وعقده سیاسی خودمان را اندکی کنارگذاشته ومنتظر نتیجه امورباشیم. [/quote] کاش میانه ایهای ساکن میانه به اندازه یک هزارم ما که دور از میانه هستیم به فکر مردم و شهر بودند. حداقل کاری نکنید این تلاش دوستان با کنایه های دائمی تان رو به افول بگذارد. هر چند عهد ما برای خدمت به میانه دائمی است. شما هم کمی رعایت بکنید و در کنار دوستدارن و زحمت کشان میانه قرار بگیرید بیشتر مفید خواهید بود.
۹۴/۲/۱۴ ۲۱:۱۹
[quote name="حاج سعید انگوتی"] جناب آقای نایبی اگرعلاقه مند به زادگاه خود بودید نقل مکان نمی کردید وپایتخت نشین نمی شدید از آنجایی که درسنوات گذشته شهرستان میانه دست خوش اختلافات وچند دستگی شده ودراین رهگذربرخی از مسئولین مربوطه از درج مطالب حضرت عالی سوئ استفاده می نمایند وبنظرمی رسد دراین برهه از زمان طرح اینگونه مباحث صلاح شهروندان میانه علی الخصوص کارکنان زحمتکش فولاد آذربایجان وصنعت حمل ونقل شهرستان نمی باشد.مردانه بیایید فضاسازی وعقده سیاسی خودمان را اندکی کنارگذاشته ومنتظر نتیجه امورباشیم. [/quote] حاج سعید انگوتی! سلام. بنده کامنت شما را ندیده بودم. عین طفره رفتن و فرافکنی است که بجای پاسخ به سئوال، به سائل گیر دهید و او را تهران نشین و ... بنامید. شما و دوستان جدیدتان بجای ارزش گذاری روی افراد و تلاش برای کشف نقطه ضعف دیگران، به سئوال مربوطه پاسخ دهید. به این روش ما چیزی از ارزش سئوال کم می شود؟ عجبا در این شهر فردی که با بوق و کرنا در روز روشن دروغ می گوید مورد تشویق شماست و کسی که مردم را از این دروغ برحذر می دارد متهم به فرقه سازی و تفرقه افکنی می شود.
۹۴/۲/۱۴ ۱۹:۲۳
[quote name="حاج سعید انگوتی"] جناب آقای نایبی اگرعلاقه مند به زادگاه خود بودید نقل مکان نمی کردید وپایتخت نشین نمی شدید از آنجایی که درسنوات گذشته شهرستان میانه دست خوش اختلافات وچند دستگی شده ودراین رهگذربرخی از مسئولین مربوطه از درج مطالب حضرت عالی سوئ استفاده می نمایند وبنظرمی رسد دراین برهه از زمان طرح اینگونه مباحث صلاح شهروندان میانه علی الخصوص کارکنان زحمتکش فولاد آذربایجان وصنعت حمل ونقل شهرستان نمی باشد.مردانه بیایید فضاسازی وعقده سیاسی خودمان را اندکی کنارگذاشته ومنتظر نتیجه امورباشیم. [/quote] تاثیر اقای نائبی در شهر علی رغم تهران نشینیشان بیش از امسال شماست
۹۴/۲/۱۰ ۱۳:۱۵
شکر خدا که همه سالهای ما مزین به شعار است ولی ای کاش کمی هم مزین به عمل میشد! آقایان مسئول در شهر میانه و مسئولین مربوطه در مورد فولاد در سایر نقاط ایران، انصافا خوب بازی میکنید! شما با همراهی همه عزیزانتان و نورچشمی هاتان شده ایدبازیکن و مربی و داور و ... و نان سر سفره ما شده توپ زیر پای شما! هر کدامتان تیمی دارید و دبدبه ای و کبکبه ای! از قرار معلوم این بازی را هم میخواهید ادامه دهید و هیچ زمان پایانی را مشخص نکرده اید! اگر ما نانمان را بخواهیم امنیت را به هم میزنیم؟ اکر ما نانمان را بخواهیم میشویم اراذل اوباش؟ اگر ما نانمان را بگیریم بازی شما خراب میشود؟ اقایان و خانمهای ان تیم و اقایان و خانمهای این تیم و اقایان و خانمهای تیمهای دیگر منتظر بازی، این توپ زیر پای شما دیگر آجر شده و اینبار پای یک یک شما را خواهد شکست به امید خدا.
۹۴/۲/۱۰ ۱۱:۰۲
جناب آقای نایبی اگرعلاقه مند به زادگاه خود بودید نقل مکان نمی کردید وپایتخت نشین نمی شدید از آنجایی که درسنوات گذشته شهرستان میانه دست خوش اختلافات وچند دستگی شده ودراین رهگذربرخی از مسئولین مربوطه از درج مطالب حضرت عالی سوئ استفاده می نمایند وبنظرمی رسد دراین برهه از زمان طرح اینگونه مباحث صلاح شهروندان میانه علی الخصوص کارکنان زحمتکش فولاد آذربایجان وصنعت حمل ونقل شهرستان نمی باشد.مردانه بیایید فضاسازی وعقده سیاسی خودمان را اندکی کنارگذاشته ومنتظر نتیجه امورباشیم.
۹۴/۲/۱۰ ۰۰:۵۳
جناب نائبی؛شما دستور وزیر را ندیده ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نامه معاون وزیر آقای میر احد حسینی را ندیده ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ صورتجلسه با امضاء 12 نفر از مسئولین سازمانها ووزارت خانه های تعاون؛ کار ورفاه به همراه معاون آقای پور حسینی را کتمان میکنی؛انصراف خریداران به بهانه نبود امنیت در میانه را کتمان میکنی؛اصرا به ادامه قرارداد فقط با مفاد قرارداد وبی توجهی به سرنوشت مردم را در سال مزین به شعار دولت وملت نمی خواهی باور کنی.اگر فقط میخواهید تلاشهای دکتر مددی را کم رنگ کنید به خاطر شما هم شده به کارگران فولاد میگوئیم که باور نکنند تا شما خوش باشید .ولی زهی انصاف این دستور ها را که آقای مددی سر خود ننوشته یا جعل که نکرده بجای کتمان این تلاشها؛سعی کنید جهت اجرائی شدن این دستورها راهکار پیدا کنید تا علاوه بر حل مشکل کارگران حاضر زمینه برای اشتغال 250 نفر از قبولین که شما به آنها قول همراهی وکمک توسط آن مرد بزرگ را داده اید محقق شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۹۴/۲/۱۰ ۰۰:۴۴
[quote name="میانالی"] [quote name="وحید"] واقعیت این است که پرسنل محترم فولاد البته به غیر از پرسنل پیمانکاران به راحت طلبی و کم کاری عادت دارند وقتی که در یک شیفت کاری همه بیکارند و چندین نفر هم اضافه کارند ایا پرسنل این مجموعه میتواند خود را با قوانینن شرکت خصوصی وفق دهد؟ شرکت فولاد کارخانه نبود کیف خانه بود هتل هیلتون بود حق با خروش است این چارت سازمانی به درد بخش خصوصی نمی خورد پرسنل محترم باید همدل برای اهداف شرکت باشند نه برای متواری کردن مالک کارخانه.این کارخانه ملک خروش است و محل کار شما و شما باید از ولی نعمت خود اطاعت کنید نه سرپیچی. [/quote] یک کلام هم از مادر عروس وحید خان اگه اینا رو هم نمی گفتی کسی از شما انتظار اظهار نظر نداشت اینکه بیان کردید فولاد کیف خانه بود و هتل هیلتون حرف انقدر حرف خاله زنکی بود که اصلا ارزش بحث ندارد ثانیا شما چه کاره ی خوروش هستید مالک این کارخانه فقط و فقط مردم شهرستان میانه هستند فقططططططططططط مردم میانه خوروش خواب اون روز رو ببینه که ولی نعمت من بشه در شهر مادری من فهمیدی اقا هرچند بعید میدونم فهمیده باشی برای هزارمین بار متاثفم برات همشهری با این دیدگاهت [/quote] فهماندن مطلبی به کسی که برای نفهمیدن آن جایزه میگیرد غیر ممکن اسن
۹۴/۲/۹ ۱۸:۵۶
دست از اىن سىاىست بازى بردارىد
۹۴/۲/۸ ۰۷:۵۷
[quote name="وحید"] واقعیت این است که پرسنل محترم فولاد البته به غیر از پرسنل پیمانکاران به راحت طلبی و کم کاری عادت دارند وقتی که در یک شیفت کاری همه بیکارند و چندین نفر هم اضافه کارند ایا پرسنل این مجموعه میتواند خود را با قوانینن شرکت خصوصی وفق دهد؟ شرکت فولاد کارخانه نبود کیف خانه بود هتل هیلتون بود حق با خروش است این چارت سازمانی به درد بخش خصوصی نمی خورد پرسنل محترم باید همدل برای اهداف شرکت باشند نه برای متواری کردن مالک کارخانه.این کارخانه ملک خروش است و محل کار شما و شما باید از ولی نعمت خود اطاعت کنید نه سرپیچی. [/quote] یک کلام هم از مادر عروس وحید خان اگه اینا رو هم نمی گفتی کسی از شما انتظار اظهار نظر نداشت اینکه بیان کردید فولاد کیف خانه بود و هتل هیلتون حرف انقدر حرف خاله زنکی بود که اصلا ارزش بحث ندارد ثانیا شما چه کاره ی خوروش هستید مالک این کارخانه فقط و فقط مردم شهرستان میانه هستند فقططططططططططط مردم میانه خوروش خواب اون روز رو ببینه که ولی نعمت من بشه در شهر مادری من فهمیدی اقا هرچند بعید میدونم فهمیده باشی برای هزارمین بار متاثفم برات همشهری با این دیدگاهت
۹۴/۲/۷ ۲۳:۱۴
واقعیت این است که پرسنل محترم فولاد البته به غیر از پرسنل پیمانکاران به راحت طلبی و کم کاری عادت دارند وقتی که در یک شیفت کاری همه بیکارند و چندین نفر هم اضافه کارند ایا پرسنل این مجموعه میتواند خود را با قوانینن شرکت خصوصی وفق دهد؟ شرکت فولاد کارخانه نبود کیف خانه بود هتل هیلتون بود حق با خروش است این چارت سازمانی به درد بخش خصوصی نمی خورد پرسنل محترم باید همدل برای اهداف شرکت باشند نه برای متواری کردن مالک کارخانه.این کارخانه ملک خروش است و محل کار شما و شما باید از ولی نعمت خود اطاعت کنید نه سرپیچی.
۹۴/۲/۷ ۱۴:۰۴
[quote name="مهدی"] آقای نایبی با چه مستنداتی ادعا میکنین نه جایی پول بانک ملت را دارد و نه کسی تخصص خوروش را تشریف ببرید و ببینید غدیر در طرح نی ریز چه ها کرده فولاد مبارکه طرح سفید دشت را به اوج رسانده و فولاد شادگان به دست فولاد خوزستان به بهترین نحو در حال تکمیل می باشد ودرمرحله جذب نیروی بهره بردار درحالی که طرح میانه که بهترین وضعیت را دربین طرح های ایمیدرو داشت به دلیل همین بی تدبیری ها و دشمنی هایی که مسئولین شهرمان دارند در حال نابودی است. [/quote] این ادعا، نسبی است. یعنی برای فولاد آذربایجان خریداری از این بهتر نبوده و نیست. "نبوده" برای اینکه فقط 2 خریدار بیشتر نداشت. "نیست" برای اینکه بانک ملت و مسئولین میانه همه و همه در به در به دنبال خریداری دیگر هستند ولی یافت نمی شود. شما همین شرکتهایی که مثال می زنید را خبر دهید که فولاد آذربایجان را بخرند.
۹۴/۲/۷ ۱۴:۰۰
[quote name="پریسان محمدی"] آقای نائبی اگه اقاله دروغه پس چرا مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تبریز هم این خبرو داده ،یعنی مسئول های ما این همه از همه چی بی خبرند،اگه این طور باشه باید به همه تاسف خورد نه فقط آقای دکتر مددی [/quote] مگر تیترهای ترکمنچای را در ابتدای مقاله نخوانید؟ با این تیترها چرا ترکمنچای شهرستان نشد؟ مددی: ترکمانچای، مهربان و هوراند شهرستان شدند/ مرند شهرستان ویژه شد (16 اردیبهشت 92) فرمانداری ترکمنچای همچنان در اولویت کاری دکتر مددی قرار دارد (26 دی 93) مددی: وزیرکشور با تبدیل بخشداری ترکمنچای به فرمانداری مخالفت می‌کند (2 تیر 92) مددی : دستور رئیس جمهور برای شهرستان ترکمنچای را گرفته ام (11 اسفند 91) وزیر کشور : حرف دکتر مددی مورد تایید است: تبدیل به شهرستان حق مسلم ترکمنچای هست (26 اسفند 92) مددی: با تصویب در هیئت دولت پرونده ی ارتقای بخشداری ترکمانچای به فرمانداری بسته شد (12 اردیبهشت 92) رئیس جمهور دستور ارتقای ترکمانچای به فرمانداری را صادر کرد (5 آذر 92) ابلاغ حکم ارتقاء ترکمنچای و مهربان به فرمانداری طی 2 روز آینده (13 مرداد 92) میانه فرمانداری ویژه شد / ترکمانچای در آرزوی شهرستان شدن
۹۴/۲/۷ ۱۳:۵۴
[quote name="مطلع"] جناب آقای نایبی از جلسه فرماندار محترم میانه با استاندار محترم تهران چه خبر؟ [/quote] چه جلسه ای؟ میانه که فعلا فرماندار ندارد و با سرپرستی اداره می شود!
۹۴/۲/۷ ۱۱:۳۶
[quote name="علی زمانی"] از دیروز در تکاپو هستم که چه بنویسم تشکر کنم! وقتی خود حاج آقا می گویند من وظیفه خودمو انجام داده ام مردم به گردن من حق دارند من از چه کسی تشکر کنم! از کارگران و کارمندان زحمت کش فولاد که ایستادند و خم نشدند تشکر می کنم که مردانه ایستادن و پا فشاری کردند و نتیجه گرفتند. دیروز وقتی جلسه در دفتر اداره کل حمایت مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کشور تمام شد در باز شد مددی آمد بیرون همه سوال پیچش کردند رفت طبقه پایین همه رفتند که کجا می رند پرسیدیم که کجا میروند حاج آقا مددی گفت نذر دارم نماز شکر بخوانم متحیر شدم از آرامش این مرد. خدا گواه است هر 11 نفر حاضر در این جلسه اراده این مرد را می ستوند افتخار کردم به این مرد. [/quote] سخنگوی محترم آقای مددی لطف کنید نتیجه جلسه روز شنبه با آقای پورحسینی خصوصی سازی را اعلام کنید.
۹۴/۲/۷ ۰۸:۳۹
آقای نایبی با چه مستنداتی ادعا میکنین نه جایی پول بانک ملت را دارد و نه کسی تخصص خوروش را تشریف ببرید و ببینید غدیر در طرح نی ریز چه ها کرده فولاد مبارکه طرح سفید دشت را به اوج رسانده و فولاد شادگان به دست فولاد خوزستان به بهترین نحو در حال تکمیل می باشد ودرمرحله جذب نیروی بهره بردار درحالی که طرح میانه که بهترین وضعیت را دربین طرح های ایمیدرو داشت به دلیل همین بی تدبیری ها و دشمنی هایی که مسئولین شهرمان دارند در حال نابودی است.
۹۴/۲/۷ ۰۸:۳۹
آقای نائبی اگه اقاله دروغه پس چرا مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تبریز هم این خبرو داده ،یعنی مسئول های ما این همه از همه چی بی خبرند،اگه این طور باشه باید به همه تاسف خورد نه فقط آقای دکتر مددی
۹۴/۲/۷ ۰۸:۲۹
آقای مهندس نایبی با سلام ، نزدیک انتخابات است از این شوها و شومنها زیاد خواهیم دید.
۹۴/۲/۶ ۱۹:۴۷
جناب آقای نایبی از جلسه فرماندار محترم میانه با استاندار محترم تهران چه خبر؟
۹۴/۲/۶ ۱۹:۳۵
من مطلب «استقبال به یاد ماندنی کارگران فولاد از دکتر مددی + تصاویر» را نخونده بودم ولی این حرف و حدیثها که این چند روز در مورد فولاد پیش اومد کنجکاو شدم این مطلب را بخونم تا ببینم اینکه میگند اقاله نشده پس این استقبال و تعریف و تمجید برای چیست همین که چشمم به سطور اول مطلب خورد کلی ذوق کردم بد نیست شما هم ببینید: ««««صبح روز سه شنبه اول اردیبهشت ماه ، کارگران کارخانه ی فولاد آذربایجان در ورودی شهر منتظر آمدن وکیلشان هستند........ یکی از آنان با خود می گفت: اگر آن زمان نمایندگان چنین پشتکاری داشتند، اتوبان هم از میانه منحرف نمی شد...»»»» بعد این غلو نویسنده گزارش: ««««کثرت خودروهایی که به استقبال از ایشان آمده بودند به قدری بود که اتومبیل حامل دکتر مددی مسیر 5 کیلومتری سه راهی فولاد تا محل این کارخانه را به مدت بیست دقیقه پیمود.»»»» بعد هم این قسمت از سخنان نماینده هم شنیدنی است: ««««او گفت : من یک لبخند رضایت شما عزیزان را با دنیا عوض نمی کنم و با تمام کارشکنی ها و بی مهری هایی که بر من می شود به زودی مسئله ی آب شرب میانه را نیز حل نموده و دستگاه سی تی اسکن و ام آر آی را با مشارکت سرمایه گذار خصوصی به میانه خواهم آورد تا با تعرفه ی دولتی به این مردم شریف و قدرشناس خدمات ارائه دهد.»»»»
۹۴/۲/۶ ۱۶:۵۵
[quote name="محمدصادق نائبی"] به اطلاع همشهریان عزیز می رساند همانطور که قبلا نیز پیش بینی می شد در جلسه دیروز با ریاست محترم سازمان خصوصی سازی در ارتباط با برگرداندن فولاد آذربایجان به ایمیدرو، آقای پوری حسینی به شدت با این موضوع و صورتجلسه خودسرانه مذکور مخالفت کرده و تنها راه حل برای رفع بحران را یا تعامل با خریدار فعلی یا یافتن خریداری دیگر عنوان کردند. دوام این شوی تبلیغی شاید اکنون 6 روز باشد ولی از همان لحظه اول معلوم بود که این ادعا بازی با عواطف مردم است و به زودی برملا خواهد شد. [/quote] اصلا مسئله را به انحراف نکشید.چه به ایمیدرو برگردد و چه خریداران فعلی و چه جایگزین برای خریداران فعلی انتخاب شود ، بایدقوانین جا مانده اجرایی گردند.
۹۴/۲/۶ ۱۵:۵۹
[quote name="پریسان محمدی"] [quote name="میانه ای"] [quote name="محمدصادق نائبی"] [quote name="پریسان محمدی"] آقای نائبی اگر حرف های شما درست باشه به نظر من دکتر مددی تقصیری ندارد چون تو اون جلسه از دکتر مددی کله گنده ترش بوده .بعدش هم یعنی اون همه آدم که تو جلسه بودن معنی اقاله رو نمی دونستن که اونجا نوشتن .اقاله یعنی توافق دو طرف برا فسخ معامله.تا کی می خواهیم اتحاد نداشته باشیم و هم دیگه رو تخریب کنیم [/quote] چطور وقتی در بوق تبلیغاتی می دمند فقط و فقط آقای مددی است وقتی احتمال دارد واقعی نباشد از آقای مددی کله گنده تر پیدا می شود؟! [/quote] خانم محمدی متاسفانه نفرات حاضر هم معنی درست اقاله رو نمیدونستند، در غیر اینصورت بدون حضور طرف دوم قرارداد این حرف رو نمی زدند در ضمن با توجه به سمتی که جلوی اسامی نفرات نوشته شده میشه گفت که اون صورت جلسه تعهد اور نبوده و پشتوانه اجرایی ندارد. [/quote]آقای نائبی آفرین بر اعتماد به نفستون چطور با این اعتماد میگین اون نفراتی که تو جلسه بودن معنی اقاله رو نمی دونستن [/quote] با توجه به اینکه ان صورتجلسه عملی نشد نشان میدهد که یک جای کار ایراد دارد و می توان نتیجه گرفت که حاضران یا از شرایط اقاله به طور کامل خبر نداشته اند و یا هدف چیز دیگری بود که از آن برداشت سیاسی شد و ما ها رو که امیدمان رو از دست داده ایم بازیچه قراردادند و واقعیت ها رو نادیده گرفتیم .
۹۴/۲/۶ ۱۵:۱۹
من لحظه به لحظه خبرگزاری ایلنا رو می خونم هرجا که نام فولاد هست نام آقای دکتر مددی هم هست آقای مهندس نائبی من به دکتر مددی ایمان دارم وبه مطمئن هستم ه همه یکارهاش
۹۴/۲/۶ ۱۰:۳۶
با سلام مهندس تا كي اين روال ادامه دارد جرا مهندس هاشمي كاري نميكند
۹۴/۲/۶ ۱۰:۲۲
به اطلاع همشهریان عزیز می رساند همانطور که قبلا نیز پیش بینی می شد در جلسه دیروز با ریاست محترم سازمان خصوصی سازی در ارتباط با برگرداندن فولاد آذربایجان به ایمیدرو، آقای پوری حسینی به شدت با این موضوع و صورتجلسه خودسرانه مذکور مخالفت کرده و تنها راه حل برای رفع بحران را یا تعامل با خریدار فعلی یا یافتن خریداری دیگر عنوان کردند. دوام این شوی تبلیغی شاید اکنون 6 روز باشد ولی از همان لحظه اول معلوم بود که این ادعا بازی با عواطف مردم است و به زودی برملا خواهد شد.
۹۴/۲/۶ ۰۹:۲۴
[quote name="پریسان محمدی"] [quote name="میانه ای"] [quote name="محمدصادق نائبی"] [quote name="پریسان محمدی"] آقای نائبی اگر حرف های شما درست باشه به نظر من دکتر مددی تقصیری ندارد چون تو اون جلسه از دکتر مددی کله گنده ترش بوده .بعدش هم یعنی اون همه آدم که تو جلسه بودن معنی اقاله رو نمی دونستن که اونجا نوشتن .اقاله یعنی توافق دو طرف برا فسخ معامله.تا کی می خواهیم اتحاد نداشته باشیم و هم دیگه رو تخریب کنیم [/quote] چطور وقتی در بوق تبلیغاتی می دمند فقط و فقط آقای مددی است وقتی احتمال دارد واقعی نباشد از آقای مددی کله گنده تر پیدا می شود؟! [/quote] خانم محمدی متاسفانه نفرات حاضر هم معنی درست اقاله رو نمیدونستند، در غیر اینصورت بدون حضور طرف دوم قرارداد این حرف رو نمی زدند در ضمن با توجه به سمتی که جلوی اسامی نفرات نوشته شده میشه گفت که اون صورت جلسه تعهد اور نبوده و پشتوانه اجرایی ندارد. [/quote]آقای نائبی آفرین بر اعتماد به نفستون چطور با این اعتماد میگین اون نفراتی که تو جلسه بودن معنی اقاله رو نمی دونستن [/quote] ببخشید پاسخ دهنده من نیستم.
۹۴/۲/۶ ۰۹:۰۳
[quote name="میانه ای"] [quote name="محمدصادق نائبی"] [quote name="پریسان محمدی"] آقای نائبی اگر حرف های شما درست باشه به نظر من دکتر مددی تقصیری ندارد چون تو اون جلسه از دکتر مددی کله گنده ترش بوده .بعدش هم یعنی اون همه آدم که تو جلسه بودن معنی اقاله رو نمی دونستن که اونجا نوشتن .اقاله یعنی توافق دو طرف برا فسخ معامله.تا کی می خواهیم اتحاد نداشته باشیم و هم دیگه رو تخریب کنیم [/quote] چطور وقتی در بوق تبلیغاتی می دمند فقط و فقط آقای مددی است وقتی احتمال دارد واقعی نباشد از آقای مددی کله گنده تر پیدا می شود؟! [/quote] خانم محمدی متاسفانه نفرات حاضر هم معنی درست اقاله رو نمیدونستند، در غیر اینصورت بدون حضور طرف دوم قرارداد این حرف رو نمی زدند در ضمن با توجه به سمتی که جلوی اسامی نفرات نوشته شده میشه گفت که اون صورت جلسه تعهد اور نبوده و پشتوانه اجرایی ندارد. [/quote]آقای نائبی آفرین بر اعتماد به نفستون چطور با این اعتماد میگین اون نفراتی که تو جلسه بودن معنی اقاله رو نمی دونستن
۹۴/۲/۶ ۰۸:۳۶
جناب آقای نائبی عزیز باسلام لطفابفرمائیدازجلسه دیروزخبری شد ممنون میشم
۹۴/۲/۵ ۲۳:۴۰
[quote name="محمدصادق نائبی"] [quote name="پریسان محمدی"] آقای نائبی اگر حرف های شما درست باشه به نظر من دکتر مددی تقصیری ندارد چون تو اون جلسه از دکتر مددی کله گنده ترش بوده .بعدش هم یعنی اون همه آدم که تو جلسه بودن معنی اقاله رو نمی دونستن که اونجا نوشتن .اقاله یعنی توافق دو طرف برا فسخ معامله.تا کی می خواهیم اتحاد نداشته باشیم و هم دیگه رو تخریب کنیم [/quote] چطور وقتی در بوق تبلیغاتی می دمند فقط و فقط آقای مددی است وقتی احتمال دارد واقعی نباشد از آقای مددی کله گنده تر پیدا می شود؟! [/quote] خانم محمدی متاسفانه نفرات حاضر هم معنی درست اقاله رو نمیدونستند، در غیر اینصورت بدون حضور طرف دوم قرارداد این حرف رو نمی زدند در ضمن با توجه به سمتی که جلوی اسامی نفرات نوشته شده میشه گفت که اون صورت جلسه تعهد اور نبوده و پشتوانه اجرایی ندارد.
۹۴/۲/۵ ۲۳:۰۹
[quote name="محمدصادق نائبی"] [quote name="علی"] آقای نایبی لازم نیست خودت را اذیت کنی 1- پرسنل فولاد کارهای انجام شده را تماما به حساب آقای مددی نگذاشته اند و خوب میدانند چه کسانی چه کار میکنند . 2- شما تا دیروز ادعا میکردید که تعاونی صلاحیت فنی ندارد حالا چرا این پیشنهاد را داده ای .قبل از شما این پیشنهاد داده شده و در دوران اصلاح ساختاری پیگیری خواهد شد. 3- برای فروش شرکت تنها دو مشتری وجود نداشت بلکه با مهندسی به دو مشتری امکان شرکت داده بودند. 4- برای جلب مشتری و فروش شرکت مهم نیست که شرکت چقدر زیان داشته باشد چون وظیفه قانونی سازمان خصوصی سازی آن است که شرکت را قبل از فروش اصلاح ساختار مالی نماید و بدهی های آن را از محل فروش سایر واگذاری ها تصفیه نماید و این مهم در کنار بسیاری از مواد قانونی دیگر انجام نشده بود. اگر این کار انجام بشود مطمئن باش افراد زیادی برای خرید آن سر خواهند شکست (البته اگر مهندسی نشود و مالک آن قبل از مزایده مشخص نگردد) 5- پرسنل فولاد نگفته اند که به اندازه سه برابر نیرو استخدام کنند. آنها تقاضایشان این است که ابتدا اصلاح ساختار منابع انسانی انجام بشود و پس از تعیین تکلیف و کسرپرسنل مشمول بازنشستگی و بازخریدی ، مابقی پرسنل رسمی و قراردادی در یک چارت منطقی جزو تعهدات خریدار واگذار گردد. تجربه نشان داده است که این تعداد به بیش از 570 نفر خواهد رسید چون تا کنون با این تعداد رکورد تولید کشور را شکسته اند 6- آقای نایبی بیایید شما جو را به دلایل اعتقادی جناحی خود که بنده نیز مثل شمایم خراب نکنید . سعی نکنید بگویید چه کسی دروغ میگوید . اگر هنر دارید راهکار جلوی پا بگذارید. آیا میتوانید؟ [/quote] علی جان! چند روز پیش تلفنی عرض کردم که بهتر است بدهی هایتان به پرسنل و فروشنده ها را بدهید. وقتی شما از عهده بدهی 100 میلیونی برنمی آیید انتظار دارید شرکت 400-300 میلیاردی را بخرید؟ این ادعای شما اهانت به پرسنل فولاد است. ضمنا بنده چنین پیشنهادی به فکرم نیز نمی رسد چه رسد به اینکه ارائه دهم. غرض این بود که اگر اقاله صحیح است، پس بگیرند و بدهند به تعاونی کارکنان که خیلی اصرار داشتند ببینیم سازمان خصوصی سازی چنین خریداری را حائز شرایط می داند یا خیر!؟ [/quote] تازه اومدین تو باغ و حقیقت اصلی را متوجه شدین. قابل توجه اون مدعیان که 20 سال است بر هاون می کوبند می گویند فولاد که قرار بوده بیاد دانشگاه قرار بوده باز بشه و .... حالا که راس کارند فولاد باز را دو دستی تقدیم کردند.ضمنا بازی کشوری را کسی می برد که خضور داشته باشد نه اینکه به جای حضور در جلسات بزرگان در جمع دوستداران تیر برق را افتتاح کند نیروگاه قضیه اش جداست
۹۴/۲/۵ ۲۳:۰۶
[quote name="دکتر سلیمان جمشیدی"] آقای مهندس نایبی عزیز، واقعا کار سختی پیش رو هست. این همه مقاومت برای پذیرش واقعیت ها، این همه کج فهمی ها و این همه خود را به خواب زدن ها و .... واقعا خارج از تصور است. [/quote] طوری دروغ آشکار را راست واضح جلوه می دهند که انگشت به دهن حیران می مانیم. حتی به اعتراضشان هم پاسخی نمی دهند. به جای ایشان ما سوختیم
۹۴/۲/۵ ۲۳:۰۴
[quote name="قبولی"] امروز به مدیر کل حراست شرکت ملی فولاد زنگ زدم برخورد خوبی با من نداشت. تلفنش رو از یک بنر در سطح شهر پیدا کرده بودم. الان هم توی این نامه دیدم. [/quote] بیجا کرده برخورد خوبی نداشته است لطفا این موضوع را به معاون امنیتی استان اطلاع دهید همون فردی که تشخیص می ده سیستم را اولویت قرار دهد. سیستم در همه موارد برخوردهای ناپسند را پاسخگویی خواهد نمود.
۹۴/۲/۵ ۲۰:۱۵
جناب آقای نایبی خدا صبرتون بده اینکه تا الان سرتون و به دیوار نکوبیدین و خودتون و زیر مترو نیانداختین و یا از برج میلاد پرت نکردین , شاهکار کردین.
۹۴/۲/۵ ۲۰:۰۷
احتمالا یک هفته به خریداران قبلی فرصت داده اند تا با شرایط جدید کار کنند و در غیر اینصورت به ایمیدرو برگشت داده خواهد شد.
۹۴/۲/۵ ۱۹:۱۸
با عرض سلام جناب نائبی اولا متاسفم که چنین سایت مفیدی را در اختیار اهداف افراد نمکدان شکنی قرار داده اید که دستشان برای همه رو شده است دوما حرفهای کذبتان در مورد فولاد و ما 250 تن بسیار بیشتر از حرفهای راستتان بوده و اعتبار سایت را فدای خودشیرینی برای این و ان نموده اید سوما آنچه مسلم است کار بزرکی انجام شده و جوانمردی در آن است که اکر حتی رقیب و دشمن حرکت مثبتی انجام داد او را حمایت و تحسین نماییم نه اینکه سعی در مغلطه و ابهام و جر زنی و سنگ اندازی و در آخر این کار زمانی ارزشمندتر می شود که نقطه عطف و درسی ست ست برای شهر و مطالبات مردم و انتظارات از مسولین و سایر حرکتهای حق طلبانه مردم شهرم
۹۴/۲/۵ ۱۹:۰۶
پی نتیجه جلسه امروز چی شد؟
۹۴/۲/۵ ۱۸:۳۹
آقای مهندس نایبی عزیز، واقعا کار سختی پیش رو هست. این همه مقاومت برای پذیرش واقعیت ها، این همه کج فهمی ها و این همه خود را به خواب زدن ها و .... واقعا خارج از تصور است.
۹۴/۲/۵ ۱۷:۳۸
[quote name="علی"] آقای نایبی لازم نیست خودت را اذیت کنی 1- پرسنل فولاد کارهای انجام شده را تماما به حساب آقای مددی نگذاشته اند و خوب میدانند چه کسانی چه کار میکنند . 2- شما تا دیروز ادعا میکردید که تعاونی صلاحیت فنی ندارد حالا چرا این پیشنهاد را داده ای .قبل از شما این پیشنهاد داده شده و در دوران اصلاح ساختاری پیگیری خواهد شد. 3- برای فروش شرکت تنها دو مشتری وجود نداشت بلکه با مهندسی به دو مشتری امکان شرکت داده بودند. 4- برای جلب مشتری و فروش شرکت مهم نیست که شرکت چقدر زیان داشته باشد چون وظیفه قانونی سازمان خصوصی سازی آن است که شرکت را قبل از فروش اصلاح ساختار مالی نماید و بدهی های آن را از محل فروش سایر واگذاری ها تصفیه نماید و این مهم در کنار بسیاری از مواد قانونی دیگر انجام نشده بود. اگر این کار انجام بشود مطمئن باش افراد زیادی برای خرید آن سر خواهند شکست (البته اگر مهندسی نشود و مالک آن قبل از مزایده مشخص نگردد) 5- پرسنل فولاد نگفته اند که به اندازه سه برابر نیرو استخدام کنند. آنها تقاضایشان این است که ابتدا اصلاح ساختار منابع انسانی انجام بشود و پس از تعیین تکلیف و کسرپرسنل مشمول بازنشستگی و بازخریدی ، مابقی پرسنل رسمی و قراردادی در یک چارت منطقی جزو تعهدات خریدار واگذار گردد. تجربه نشان داده است که این تعداد به بیش از 570 نفر خواهد رسید چون تا کنون با این تعداد رکورد تولید کشور را شکسته اند 6- آقای نایبی بیایید شما جو را به دلایل اعتقادی جناحی خود که بنده نیز مثل شمایم خراب نکنید . سعی نکنید بگویید چه کسی دروغ میگوید . اگر هنر دارید راهکار جلوی پا بگذارید. آیا میتوانید؟ [/quote] علی جان! چند روز پیش تلفنی عرض کردم که بهتر است بدهی هایتان به پرسنل و فروشنده ها را بدهید. وقتی شما از عهده بدهی 100 میلیونی برنمی آیید انتظار دارید شرکت 400-300 میلیاردی را بخرید؟ این ادعای شما اهانت به پرسنل فولاد است. ضمنا بنده چنین پیشنهادی به فکرم نیز نمی رسد چه رسد به اینکه ارائه دهم. غرض این بود که اگر اقاله صحیح است، پس بگیرند و بدهند به تعاونی کارکنان که خیلی اصرار داشتند ببینیم سازمان خصوصی سازی چنین خریداری را حائز شرایط می داند یا خیر!؟
۹۴/۲/۵ ۱۷:۳۸
آقای نایبی چرا به فکر پیشرفت شهر نیستید.چرا کمی هم به فکر کارکنان مظلوم فولاد که ماههاست حقوق نگرفته اند نیستید؟یک مقاله می نویسی و به شایعات دامن می زنی. از چه نگرانی؟ بدون شک شما از محبوبیت دکترمددی نگرانی.ولی به کوری دشمنان ایشان روز اول اردیبهشت کلیه کارکنان فولاد به پیشواز دکتر رفتند و جانانه از ایشان استقبال کردند. بله از این پس وضعیت به همین منوال است.هرکس به مردم خدمت کند مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.و هرکس سنگ اندازی کند جایگاهی در بین مردم نخواهد داشت.در بین فولادی ها دهها مهندس و مدیر و صاحب نظر داریم که تمامی مسائل را کنترل و آنالیز می کنند.اگر اقاله قطعی نبود این همه خوشحالی نمی کردند.لطفا شیرینی این پیروزی بزرگ را به کام مردم تلخ نکنید.شما همان انحصارطلب هایی هستید که 20 سال شهر را به انحصار کشیدید.
۹۴/۲/۵ ۱۷:۲۰
آقای نایبی لازم نیست خودت را اذیت کنی 1- پرسنل فولاد کارهای انجام شده را تماما به حساب آقای مددی نگذاشته اند و خوب میدانند چه کسانی چه کار میکنند . 2- شما تا دیروز ادعا میکردید که تعاونی صلاحیت فنی ندارد حالا چرا این پیشنهاد را داده ای .قبل از شما این پیشنهاد داده شده و در دوران اصلاح ساختاری پیگیری خواهد شد. 3- برای فروش شرکت تنها دو مشتری وجود نداشت بلکه با مهندسی به دو مشتری امکان شرکت داده بودند. 4- برای جلب مشتری و فروش شرکت مهم نیست که شرکت چقدر زیان داشته باشد چون وظیفه قانونی سازمان خصوصی سازی آن است که شرکت را قبل از فروش اصلاح ساختار مالی نماید و بدهی های آن را از محل فروش سایر واگذاری ها تصفیه نماید و این مهم در کنار بسیاری از مواد قانونی دیگر انجام نشده بود. اگر این کار انجام بشود مطمئن باش افراد زیادی برای خرید آن سر خواهند شکست (البته اگر مهندسی نشود و مالک آن قبل از مزایده مشخص نگردد) 5- پرسنل فولاد نگفته اند که به اندازه سه برابر نیرو استخدام کنند. آنها تقاضایشان این است که ابتدا اصلاح ساختار منابع انسانی انجام بشود و پس از تعیین تکلیف و کسرپرسنل مشمول بازنشستگی و بازخریدی ، مابقی پرسنل رسمی و قراردادی در یک چارت منطقی جزو تعهدات خریدار واگذار گردد. تجربه نشان داده است که این تعداد به بیش از 570 نفر خواهد رسید چون تا کنون با این تعداد رکورد تولید کشور را شکسته اند 6- آقای نایبی بیایید شما جو را به دلایل اعتقادی جناحی خود که بنده نیز مثل شمایم خراب نکنید . سعی نکنید بگویید چه کسی دروغ میگوید . اگر هنر دارید راهکار جلوی پا بگذارید. آیا میتوانید؟
۹۴/۲/۵ ۱۷:۰۶
برای آنان که دیدگاه ضعیفی نسبت به مردم دارند متاسفم که مردم را عوام، کم سواد، زود باور و کم حافظه می دانند. بعضی ها سبب سلب اعتماد مردم میانه نسبت به نماینده می شوند.البته جوابی که مردم میانه در انتخابات دوره دهم مجلس خواهند داد میتواند درس عبرتی برای همه کسانی باشد که فکر نماینده شدن را در سر می پرورانند.
۹۴/۲/۵ ۱۶:۴۸
باسلام _شما براى پىشرفت وابادانى شهر جه کردى
۹۴/۲/۵ ۱۶:۲۴
تا امشب همه چیز معلوم میشه
۹۴/۲/۵ ۱۵:۴۵
بايد اميدوار باشيم جلسه ساعت 5 امروز جلسه نهايي بوده و تعيين تكليف گردد.
۹۴/۲/۵ ۱۵:۳۶
محض اطلاع شما عرض کنم که امروز ساعت 17 جلسه مهمی در سازمان خصوصی سازی برگزار می شود و بحث اقاله رسما انجام می شود و شرکت فولاد آذربایجان به آغوش ایمیدرو بازمی گردد. زنده باد دکتر مددی به کوری چشم بدخواهان نظام
۹۴/۲/۵ ۱۳:۲۴
آقای محمدصادق نائبی گیرم که مردم رو فریب دادی و حق رو ناحق کردی آخرش کی چی؟از خدا بترس فردا تو دو وجب جا میزارنت و اونوقته که هیچ کس نمی تونه ازت حمایت کنه برو از دکتر مددی حلالیت بخواه تا دیر نشده وگرنه عذاب الهی در انتظارته
۹۴/۲/۵ ۱۳:۱۲
آقا بلخره من نفهمیدم نشکل بزرگنمایی اقای مددی هست واسه این کار صورت گرفته و یا مشکل اصل داستان هستش یعنی اقاله. توصیه میکنم به حای جبهه گیریها علیه هم کمک کنید اگر مشکل اندکی هم پیشروی اقاله کامل هست انجام شود. تهران نشینان محترم لطفا بجای سرکوب حرکتهای کوچیک مردم و نمایندگان به دلیل بزرگنمایی کمک کنید اقاله به شیوه درست انجام گیرد. هرچند قابل تذکر به میانه نشینان هم هست که کار اصلی وقتی به نتیجه می رسد که همه مسولان در کنار هم باشند. این را مطمعن باشین یا همه مردم و مسولان و تهران نشینان باهم پیروز این داستان خواهند بود و یا همه با هم شکست خواهند خورد و مورد نفرت مردم قرار خواهند گرفت.لطفا همگی از بیانات روشنگرانهامام جمعه محترم را چراغ راه خود قرار دهید یعنی اتحاد اتحاد اتحاد. مردم میانه دیگر آگاهتر از اون چیزهای هست که با چند مشت حرف شانتاژی و تخریبی اختیار خودشونو به دست انها بدهند. وسلام میدونم این نظرم درج نمی گردد.
۹۴/۲/۵ ۱۱:۳۱
[quote name="محمدصادق نائبی"] الآن بحث فولاد آذربایجان تلفیق همه اینهاست و راهکاری که پیش روی خریدار نادم و پشیمان گذاشته اند این است که خودش یک مشتری دیگر پیدا کند تا سازمان خصوصی سازی سهام را از بانک ملت به دیگری منتقل کند. سازمان خصوصی سازی این شرکت را به ایمیدرو باز نخواهد گرداند. [/quote] دقیقا
۹۴/۲/۵ ۱۱:۲۴
امروز به مدیر کل حراست شرکت ملی فولاد زنگ زدم برخورد خوبی با من نداشت. تلفنش رو از یک بنر در سطح شهر پیدا کرده بودم. الان هم توی این نامه دیدم.
۹۴/۲/۵ ۱۱:۱۶
[quote name="محمدصادق نائبی"] [quote name="آشنا به قوانین"] [quote name="محمدصادق نائبی"] اقاله در اینجا به معنی پس دادن کالا توسط خریدار نیست بلکه به معنی پس دادن کالا + پیدا کردن یک مشتری خصوصی دیگر است یعنی تنها راه، انتقال سهام این بخش خصوصی به آن یکی بخش خصوصی است. ادعای بازگرداندن فولاد به ایمیدرو کذب است. [/quote] این تعریف از کجا اومد؟ اقاله یعنی اینکه خوروش کنار بره و شرکتو بدند دست ایمیدرو. [/quote] شما در یک معامله کوچک فرض کنید از یکی پراید خریدید. فردا پشیمان می شوید. چطور می توانید آنرا برگردانید؟ یعنی چطور می توانید اقاله کنید؟ یا فروشنده نیز از فروش خود ناراضی است و می پذیرد. یا فروشنده از فروش خود راضی است و برای اقاله باید خسارتی از شما بگیرد و حاضر به اقاله باشد. یا می گوید خودت یا خودم یک مشتری دیگر پیدا می کنم و به او می فروشیم! الآن بحث فولاد آذربایجان تلفیق همه اینهاست و راهکاری که پیش روی خریدار نادم و پشیمان گذاشته اند این است که خودش یک مشتری دیگر پیدا کند تا سازمان خصوصی سازی سهام را از بانک ملت به دیگری منتقل کند. سازمان خصوصی سازی این شرکت را به ایمیدرو باز نخواهد گرداند. [/quote]آقای نائبی چرا حرفو پیچیده میکنین منظور من از کله گنداعضای جلسه بودن نه فرد دیگر که بخواین انتخاباتی کنین
۹۴/۲/۵ ۱۰:۵۱
[quote name="آشنا به قوانین"] [quote name="محمدصادق نائبی"] اقاله در اینجا به معنی پس دادن کالا توسط خریدار نیست بلکه به معنی پس دادن کالا + پیدا کردن یک مشتری خصوصی دیگر است یعنی تنها راه، انتقال سهام این بخش خصوصی به آن یکی بخش خصوصی است. ادعای بازگرداندن فولاد به ایمیدرو کذب است. [/quote] این تعریف از کجا اومد؟ اقاله یعنی اینکه خوروش کنار بره و شرکتو بدند دست ایمیدرو. [/quote] شما در یک معامله کوچک فرض کنید از یکی پراید خریدید. فردا پشیمان می شوید. چطور می توانید آنرا برگردانید؟ یعنی چطور می توانید اقاله کنید؟ یا فروشنده نیز از فروش خود ناراضی است و می پذیرد. یا فروشنده از فروش خود راضی است و برای اقاله باید خسارتی از شما بگیرد و حاضر به اقاله باشد. یا می گوید خودت یا خودم یک مشتری دیگر پیدا می کنم و به او می فروشیم! الآن بحث فولاد آذربایجان تلفیق همه اینهاست و راهکاری که پیش روی خریدار نادم و پشیمان گذاشته اند این است که خودش یک مشتری دیگر پیدا کند تا سازمان خصوصی سازی سهام را از بانک ملت به دیگری منتقل کند. سازمان خصوصی سازی این شرکت را به ایمیدرو باز نخواهد گرداند.
۹۴/۲/۵ ۱۰:۲۵
[quote name="محمدصادق نائبی"] اقاله در اینجا به معنی پس دادن کالا توسط خریدار نیست بلکه به معنی پس دادن کالا + پیدا کردن یک مشتری خصوصی دیگر است یعنی تنها راه، انتقال سهام این بخش خصوصی به آن یکی بخش خصوصی است. ادعای بازگرداندن فولاد به ایمیدرو کذب است. [/quote] این تعریف از کجا اومد؟ اقاله یعنی اینکه خوروش کنار بره و شرکتو بدند دست ایمیدرو.
۹۴/۲/۵ ۱۰:۲۰
روابط عمومی آقای مددی با انتشار این صورتجلسه که تلفن اختصاصی مسئولین ارشد صنعتی و حراستی در آن درج شده باعث شده اند روزانه دهها تلفن از طرف کارکنان خصوصا قبولین فولاد به این مسئولین بشود. دیروز رفیقم می گفت: آقای ... که پستش ... است دیروز هر فحشی بود به من نثار کرد و گفت مزاحم من نشید. تلفن منو کی بهتون داده؟ من هم گفتم: روی یک بنر در سطح شهر چاپ شده و در اختیار همه قرار گرفته است!!!!!! [img]http://drmadadi.ir/images/94/folad.94.01.31/1_002.jpg[/img]
۹۴/۲/۵ ۱۰:۱۷
به گزارش صدای میانه ، میراحد حسینی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: سال گذشته کارخانه فولاد آذربایجان تحت عنوان خصوصی‌سازی واگذار شد که موجب نگرانی کارگران این کارخانه شده بود که با تمهیدات انجام شده قرار شد دوباره این کارخانه به ایمیدرو باز گردد. گزارش فارس حاکی است، مدیران سازمان خصوصی‌سازی، مدیران ایمیدرو [سازمان دولتی فعال در بخش معدن] و خریداران کارخانه فولاد آذربایجان روزهای گذشته در تهران جلسه‌ای مشترک برگزار کردند. در این جلسه درخواست بخش خصوصی مبنی بر اقاله قرارداد واگذاری که پیش‌ از سال جاری مطرح شده بود بررسی شد. 60 درصد سهام کارخانه فولاد آذربایجان تحت عنوان خصوصی‌سازی به گروه مالی بانک ملت و یک شخص حقیقی واگذار شده است و مابقی سهام این کارخانه در اختیار ایمیدرو است. هر سه شریک به این نتیجه رسیده‌اند که نمی‌توانند این کارخانه را اداره و به تعهدات خود عمل کنند و پیش از سال جاری به صورت مکتوب، خواستار فسخ و اقاله قرارداد واگذاری شدند. وزیر اقتصاد نیز دستور اقاله قرارداد را صادر کرده است تا وضعیت مالکیت این کارخانه به حالت اولیه باز گردد و کارگران به کار بازگردند. این کارخانه پیش از واگذاری به بخش خصوصی در مالکیت دولت و تحت مدیریت ایمیدرو بود.
۹۴/۲/۵ ۰۹:۵۳
ومکرو .... والله خیر الماکرین
۹۴/۲/۵ ۰۹:۳۹
خدا جای حق نشسته و ناظر بر اعمال ماست شاید بتوان مردم را فریب داد ولی بترسیم از روزی که خداوند رسوایمان کند ان شاالله که هر چه خیر و صلاح این مردم مظلوم است اتفاق بیفتد
۹۴/۲/۵ ۰۹:۳۵
[quote name="مهرداد اجلی"] -سندیت صورتجلسه بدون حضور مالک اصلی چقدر می تواند باشد؟ -با فرض اقاله ، آیا مجددا این مجموعه به بخش خصوص واگذار نخواهد شد؟ [/quote] اقاله در اینجا به معنی پس دادن کالا توسط خریدار نیست بلکه به معنی پس دادن کالا + پیدا کردن یک مشتری خصوصی دیگر است یعنی تنها راه، انتقال سهام این بخش خصوصی به آن یکی بخش خصوصی است. ادعای بازگرداندن فولاد به ایمیدرو کذب است.
۹۴/۲/۵ ۰۹:۳۳
[quote name="پریسان محمدی"] آقای نائبی اگر حرف های شما درست باشه به نظر من دکتر مددی تقصیری ندارد چون تو اون جلسه از دکتر مددی کله گنده ترش بوده .بعدش هم یعنی اون همه آدم که تو جلسه بودن معنی اقاله رو نمی دونستن که اونجا نوشتن .اقاله یعنی توافق دو طرف برا فسخ معامله.تا کی می خواهیم اتحاد نداشته باشیم و هم دیگه رو تخریب کنیم [/quote] چطور وقتی در بوق تبلیغاتی می دمند فقط و فقط آقای مددی است وقتی احتمال دارد واقعی نباشد از آقای مددی کله گنده تر پیدا می شود؟!
۹۴/۲/۵ ۰۹:۳۱
احسنت مهندس نايبي
۹۴/۲/۵ ۰۸:۴۷
-سندیت صورتجلسه بدون حضور مالک اصلی چقدر می تواند باشد؟ -با فرض اقاله ، آیا مجددا این مجموعه به بخش خصوص واگذار نخواهد شد؟
۹۴/۲/۵ ۰۸:۲۷
محمدصادق نائبی: باسلام خدمت همشهریان عزیز هم اکنون در جلسه ای در ارتباط با شرط اقاله بانک ملت، با دستور وزیر محترم اقتصاد و دارایی جلسه ای برگزار گردید که در آن با اعلام ندامت بانک ملت از خرید خود، پیروی دستور وزیر مبنی بر پذیرفتن این اقاله توسط سازمان خصوصی سازی، صورتجلسه شد که شرکت فولاد آذربایجان از اختیار گروه مالی بانک ملت خارج شود و پس از لحاظ کردن مواد اصل 44 مجددا واگذار گردد. (که 2 ساعت اول چیز دیگری بود بعدش تغییر دادی) همان روز ماهیار نماینده گارگران فولاد از اقاله قرار دار فولاد خبر داد میراحد حسینی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: سال گذشته کارخانه فولاد آذربایجان تحت عنوان خصوصی‌سازی واگذار شد که موجب نگرانی کارگران این کارخانه شده بود که با تمهیدات انجام شده قرار شد دوباره این کارخانه به ایمیدرو باز گردد. گزارش فارس حاکی است، مدیران سازمان خصوصی‌سازی، مدیران ایمیدرو [سازمان دولتی فعال در بخش معدن] و خریداران کارخانه فولاد آذربایجان روزهای گذشته در تهران جلسه‌ای مشترک برگزار کردند. در این جلسه درخواست بخش خصوصی مبنی بر اقاله قرارداد واگذاری که پیش‌ از سال جاری مطرح شده بود بررسی شد. 60 درصد سهام کارخانه فولاد آذربایجان تحت عنوان خصوصی‌سازی به گروه مالی بانک ملت و یک شخص حقیقی واگذار شده است و مابقی سهام این کارخانه در اختیار ایمیدرو است. هر سه شریک به این نتیجه رسیده‌اند که نمی‌توانند این کارخانه را اداره و به تعهدات خود عمل کنند و پیش از سال جاری به صورت مکتوب، خواستار فسخ و اقاله قرارداد واگذاری شدند. وزیر اقتصاد نیز دستور اقاله قرارداد را صادر کرده است تا وضعیت مالکیت این کارخانه به حالت اولیه باز گردد و کارگران به کار بازگردند. این کارخانه پیش از واگذاری به بخش خصوصی در مالکیت دولت و تحت مدیریت ایمیدرو بود. 570 کارگر فولاد آذربایجان در پایان بهمن سال گذشته، دو ماه بعد از واگذاری این کارخانه به بخش خصوصی اخراج شدند و تولید در این مجتمع صنعتی متوقف شد. این اخراج‌ها در شرایطی صورت گرفت که شورای تامین میانه پیش از واگذاری کارخانه فولاد آذربایجان به بخش خصوصی تصویب کرده بود کارفرمای جدید این واحد تولیدی حق ندارد هیچ کارگری را اخراج کند. این کارگران در دو ماه گذشته حقوقی دریافت نکرده‌اند و پاداش و عیدی آن‌ها نیز به تعویق افتاده است. اگر دروغ بود که چرا خود شما آن را به اطلاع مردم رساندید اگر راست هست چرا در صدد وارونه جلوه دادن آن هستید. همه کار کنان فولاد در جریان ساعت به ساعت پیش رفت این پروژه هستند و در صورت به وجودآمدن مشکلی کاملا در جریان خوا هند گرفت که این سنگ اندازی از طرف چه شخص و جریان بوده. در رابطه با بحث تر کمنچای هم موضوع عدم تامین مالی و نداشتن بودجه کافی برای تامین شهرستان شدن ترکمنچای و هوراند است. در رابطه با حضور وزیر اقتصاد در مجلس باید بگوییم ه نقل از خبرگزاری مجلس،نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح روز سه‌شنبه پارلمان سؤال ملی بهروز نعمتی نماینده اسدآباد و سیدهادی حسینی نماینده قائم‌شهر از علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی را مورد بحث و بررسی قرار دادند. این سؤال قبلاً در کمیسیون اقتصادی مجلس مورد بررسی قرار گرفته بود ولی به دلیل قانع نشدن نمایندگان سؤال‌کننده از پاسخ‌های وزیر، سؤال برای بررسی بیشتر به صحن علنی ارجاع شد. موضوع مورد مطرح قبلا در کمسیون اقتصاد مورد بررسی قرار گرفته بود و تکرار مکررات و سیاسی کاری بود و به نظر شخصیم رسیدگی به کار مردم مهم ترهست.
۹۴/۲/۵ ۰۸:۱۳
آقای نائبی اگر حرف های شما درست باشه به نظر من دکتر مددی تقصیری ندارد چون تو اون جلسه از دکتر مددی کله گنده ترش بوده .بعدش هم یعنی اون همه آدم که تو جلسه بودن معنی اقاله رو نمی دونستن که اونجا نوشتن .اقاله یعنی توافق دو طرف برا فسخ معامله.تا کی می خواهیم اتحاد نداشته باشیم و هم دیگه رو تخریب کنیم
۹۴/۲/۵ ۰۷:۵۵
این کار "خودزنی تبلیغاتی" است.
۹۴/۲/۵ ۰۱:۱۷
ظاهرا عده ای با خریدار به توافق رسیده اند که بصورت شکسته و بسته این فولاد را با وعده و عید نگه دارند تا سال تمام شود و عده ای به رای برسند ولی بدانید که کارکنان فولاد بیدار هستند و حکایت ترکمنچای و CTSCAN را نمی توان برای آنها گفت و سرشان کلاه گذاشت تا خرشان از پل بگذره. با این شانتاژ تبلیغاتی اقاله حداکثر تحمل ما 5 روز است. اگر حقوق معوقه را دادند می فهمیم درست می گویند اگر ندادند معلوم می شود دروغ بوده.
۹۴/۲/۵ ۰۰:۵۲
درغگو دشمن خداست.
۹۴/۲/۵ ۰۰:۴۲
اگر دخالت دو نماینده نبود لااقل کار از این بدتر نبود.
۹۴/۲/۵ ۰۰:۳۴
البته اینجوری هم که میگید نیست. ما آگاهیم و دروغ و غیردروغ رو تشخیص میدیم. اقاله دروغه
۹۴/۲/۵ ۰۰:۳۰
جدای از عملکرد نمایندگان در موارد فوق تمرکز بیش از حد در این موضوعات در مدت طولانی موجبات غفلت از موضوع مهم اشتغالزایی از طریق مزیت اول شهر که همانا کشاورزی است را فراهم اورده با لاخره علاوه برتلاش نمایندگان ومسولین محلی که به حق پیگیرند قوانینی هم در کشور وجود دارد لازم است به پتانسیل کشاورزی وبدنبال ان صنایع تبدیلی در اشتغالزایی توجه بیشتری شود چشم امید داشتن به فولاد برای اشتغالزایی بیش از ظرفیت معقول نیست
۹۴/۲/۵ ۰۰:۱۱
زمان همه چیز را مشخص میکند تا سیه روی شود هر که....... از اول همه چیز مشکوک به نظر میرسید با نصب بنر ....تبلیغات....نمیشود .................................................
۹۴/۲/۴ ۲۳:۵۱
بخدا اگه اینجوری باشه عمرا اگه بذارم کسی از آشناهام به این آقا رای بده. دو سه روزه همه چی معلوم میشه. اینجا ترکمنچای نیست شرکت فولاده.

اخبار روز