کد خبر: ۳۸۴۰
۷۰۹ بازدید
۱۰ دیدگاه (۱۰ تایید شده)

مسئولين محترم ؛

از قانون مداری تا اباحی گری

۱۳۹۰/۴/۱۹
۱۳:۱۹

حضرت امام خمینی(ره):«در اسلام قانون حكومت مي كند. پيغمبر اكرم هم تابع قانون بود. تابع قانون الهي، نمي توانست تخلف كند. خداي تبارك و تعالي مي فرمايد كه اگر چنانچه يك چيزي برخلاف آن چيزي كه مي گويم تو بگوئي من ترا اخذ مي كنم»    

برخی از مسئولان قانون را معیار عملکرد خود قرار می دهند و سعی می کنند قدمی بر خلاف قانون بر ندارند حال آنکه نوعی دیگر قانون را زیر پا لگد مال می کند و به آن توجهی ندارند و سلیقه ی شخصی خود را ملاک عمل قرار می دهند.

ثمرات عملکرد مسئولین نوع الف ،پیشرفت ،فتح قله های موفقیت ،رفع مشکلات اجتماعی و.... ثمرات عملکرد مسئولین نوع ب ،اخلال در کارها،چوب لای چرخ پیشرفت گذاشتن ،انجماد و پسرفت و در نتیجه اینکه امروز و دیروز و فردایمان مثل هم می شود.

قانون مداری موجب برقراری عدالت بین مردم گشته و تقریب قلوب را منجر خواهد شد و تقریب قلوب ،اتحاد و وحدت کلمه را افزایش می دهد که با این اتحاد می توان به پیشرفت رسید و موانعی که بر سر راه شکوفائی قرار دارد را پشت سر گذاشت ولی در حالتی که عملکرد خود را بر اساس معیار قانون تنظیم نکنیم ، رسیدن به عدالت اجتماعی غیر ممکن و دست نیافتنی است و تشتت آراء چه بین خواص و چه بین عوام مردم را به دنبال خواهد داشت در نتیجه جامعه به چندین طبقه تقسیم شده و قدرت اجرائی به مراتب کمتر خواهد شد.

مهمترین هزینه های این قانون گریزی ها را مردم عام می پردازند .این مردم هستند که ثمرات حاصل از مختل شدن کارها را با تمام وجود خود لمس می کنند.

مسئولین قانون مدار نسبت به اصول انسانی نیز پایبند هستند.اصولی که شاید در هیچ کتابی نوشته و در هیچ مجلسی تصویب نشده باشد و مقید نبودن به آنها نیز جرم تلقی نشود اصولی همچون عمل کردن به شعارها و پایبندی به قول و قرار و یا دفاع از حق و ایستادگی در مقابل باطل ،که ریشه در باورهای دینی ما نیز دارند.

مسئولین قانون مدار به شعارهایش عمل می کنند و مردم را ولی نعمت خود می دانند ولی مسئولین قانون گریز کمترهمتی برای عمل کردن به شعارهایش ندارد و مردم را وسیله و نردبامی برای رسیدن به جاه و مقام خود می پندارد.

مسئولین قانون مدار از حق دفاع می کنند و در مقابل با طل می ایستد حال آنکه مسئولین قانون گریز از کنار باطل رد می شوند و سکوت اختیار می کنند و شاید از باطل حمایتی هم داشته باشند.

مهمترین نمونه ی بی قانونی ها را در چند روز اخیر و در جریان استیضاح شهردار میانه شاهد هستیم . بی قانونی هایی که نه به سود شورای شهر ،نه به سود نهاد شهرداری و نهایتا نه به سود مردم است و فقط چند نفر به واسطه ی این اباحی گری ها قصد دارند چند روزی بیشتر بر صندلی ریاست تکیه زنند.

ولی خواسته ی ملت از تمام مسئولین بازگشت به مسیر قانون است . قانونی که خون بهای جان فشانی های این ملت در انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ تحمیلی است.

به امید اینکه قانون به عنوان بهترین معیار ، روابط اجتماعی و سیاسی همه ی مسئولین شهرمان را شکل دهد.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۹۰/۴/۲۱ ۱۹:۳۳
سلام جواب به افرادي كه با عنوان خانواده هاي شهدا و ايثارگران نظرات خود را ثبت نموده اند. 1-ايجانب در هيچ مطلبي از شهردار يا غيره دفاع نكرده ام . اينجانب نوشته ام اگر شهردار خلافي انجام داده باشد قطعا به سزاي اعمال خود خواهد رسيد. و اما بنده خودم افتخار داشتن هر دو عنوان خانواده شهيد و ايثارگر را دارم ودر هيج جائي به شما وكالت نداده ام كه از عنوان .....جهت ثبت نظرات اشتباه خود استفاده كنيد. اين موضوع اولا شرعا درست نميباشد چرا كه آوردن اسم جمع كه شامل خيل عظيمي از مردم ميباشد بدون داشتن وكالت از همه، محل اشكال است. سئوال اين است كدام خانواده ها و كدام ايثارگران؟ با ايجاد تنش و جو سازي افراد بي مقدار به آرزوي خود خواهند رسيد. و ماهي خود را از آبي كه شما گل آلود كرده ايد خواهند گرفت. مطمئن باشيد خدا وند در جاي حق نشسته است.
۹۰/۴/۲۱ ۱۹:۱۹
با سلام در محل درج نظرات افرادي با عنوانهاي خانواده هاي شهدا يا ايثارگران اقدام به ثبت نظرات خود مينمايند. اين موضوع اولا شرعا درست نميباشد چرا كه آوردن اسم جمع كه شامل خيل عظيمي از مردم ميباشد بدون داشتن وكالت از همه، محل اشكال است. سئوال اين است كدام خانواده ها و كدام ايثارگران؟ بنده خودم از نظر قانوني جزء هر دو عنوان ميباشم و به لحاظ ارتباط كاري، خيلي از ايثارگران را هم مي شناسم ولي در جائي نديدم كه به شما وكالت داده باشندتا نظرات خود را با اين عنوان ثبت كنيد .بنابراين كار خلافي انجام داده ايد و در صورت شناخت شما موضوع در مبادي قانوني قابل پيگرد ميباشد. مطلب ديگر اينكه اطلاع رساني از طريق يك سايت رسمي شايسته است بر اساس اصول نوشتاري صحيح انجام گيرد و نوشن مطالب به زبان گفتاري و لهجه فارسي در شان نويسندگان نمي باشد و به اعتبار سايت هم لطمه وارد ميكند. و اما در مورد مسايل پيش آمده: قطعا مسئولين شهر از جمله آقاي فرماندار در جريان مسايل پيش آمده هستند .اگر نظر بعضي ها اين است كه مسئولين پيگير نيستند اين نادرست است. چرا كه در صورت بودن مستندات كافي مسائل قانونا قابل بررسي مي باشد. اگر نظر عده اي لحاظ نمي شود پس اشكالاتي در نظراتشان وجود دارد . بنابراين قانون راه حل اصلي مي باشد. محكوم نمودن افراد با ذكر اسامي گناهي نا بخشودني است.و در محضر خداوند بايد جوابگو باشند.
۹۰/۴/۲۰ ۲۲:۴۷
: در راه مانده عزیز ضمن عرض تشکر ،ابیات زیر که سروده ی حکیم ناصر خسرو قبادیانی است ، در جهت تکمیل فرموده های جنابتان آمد: روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست واندر طلب طعمه پر و بال بیاراست برراستی بال نظر کرد و چنین گفت: «امروز همه روی زمین زیر پر ماست، بـر اوج فلک چون بپرم -از نظـر تــیز- می‌بینم اگر ذره‌ای اندر ته دریاست گر بر سر خـاشاک یکی پشّه بجنبد جنبیدن آن پشّه عیان در نظر ماست.» بسیار منی کـرد و ز تقدیر نترسید بنگر که از این چرخ جفا پیشه چه برخاست: ناگـه ز کـمینگاه، یکی سـخت کمانی، تیری ز قضا و قدر انداخت بر او راست، بـر بـال عـقاب آمـد آن تیر جـگر دوز وز ابر مر او را بسوی خاک فرو کاست، بر خـاک بیفتاد و بغلـتید چو ماهی وانگاه پر خویش گشاد از چپ و از راست، گفتا:«عجیبست! این که ز چوبی و ز آهن! این تیزی و تندیّ و پریدنش کجا خاست؟!» زی تیر نگه کرد و پر خویش بَرو دید گفتا: «ز که نالیم که از ماست که بر ماست.»
۹۰/۴/۲۰ ۱۹:۵۸
آقا پدرام وقتی مصدر ومرجع قانونگذاری در این مملکت اینگونه عمل کند دیگر چه جای بحث وفحصی باقی است!؟ به نقل از همشهری انلاین: تغيير قانون اساسي يا قانون عادي؟ وکلا به نفع خود رأی دادند وکلا به نفع خود رأی دادند ایران ? قانونگذاری - گروه سیاسی: در جریان اختلاف نظر دولت و مجلس درباره کیفیت ادغام وزارتخانه، علی لاریجانی گفته بود مجلس مرجع انحصاری تفسیر مصوبات مجلس است، اما تعریفی که دیروز نمایندگان از یک دوره مجلس به دست دادند، از سوی دولت و برخی نمایندگان مجلس تعبیر به تفسیر از اصل 63 قانون اساسی شد نه تفسیر تبصره 3 ماده 28 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که فروردین ماه امسال در همین مجلس تصویب شده بود. فروردین ماه امسال نمایندگان با اصلاح قانون انتخابات، مدرک کارشناسی ارشد را یکی از شروط لازم برای ثبت نام در انتخابات مجلس تعیین کرده و مصوب کردند. هر دوره نمایندگی مجلس، به‌عنوان یک مقطع تحصیلی محسوب می‌شود تا به این ترتیب راه برای ثبت نام نماینده‌های لیسانسیه این دوره هم باز باشد؛ اما تفسیر وزارت کشور از این مصوبه مجلس؛ مانعی برای نزدیک به 50 نماینده لیسانس مجلس هشتم شد؛ به این صورت که در زمان ثبت نام که از سوم دی ماه به‌مدت یک هفته ادامه دارد، دوره مجلس هشتم تمام نشده است و نمایندگانی که مدرک کارشناسی دارند و برای نخستین بار در همین مجلس حضور پیدا کرده‌اند نمی‌توانند در انتخابات حضور یابند. نمایندگان مجلس دیروز با استفساریه‌ای مصوب کردند مقصود از یک بار نمایندگی در هر دوره، به میزان ولو کمتر از مدت 4 سال نیز هست و شامل نمایندگی میان‌دوره‌ای هم می‌شود. قبول کنیم اشتباه کردیم پیش از آنکه موافقان و مخالفان درباره این طرح استفساریه نطق کنند 24 نماینده مجلس پیشنهاد مسکوت ماندن طرح استفساریه مربوط به اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی را به‌مدت 6 ماه مطرح کردند که این پیشنهاد با 135 رای مخالف، رای نیاورد. احمد توکلی گفت:‌ این ضرر دو جانبه می‌شود، تصمیم مجلس در فروردین ماه اشتباه بود و باید شجاعانه قبول می‌کردیم که اشتباه ‌کردیم، نباید سطح تحصیلات را بالا برده و عامل تجربه را حذف می‌کردیم. رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس خاطرنشان کرد: ما می‌خواهیم با این استفساریه کاری کنیم که وزیر یا معاون وزیر که لیسانس دارد نتواند در انتخابات شرکت کند اما نماینده‌ای که مدرک لیسانس دارد و 6 ماه نماینده بوده می‌تواند وارد انتخابات شود و این ظلم است، جلوی مشارکت مردم را هم می‌گیرد. سیدصولت مرتضوی معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور که در صحن علنی به‌عنوان نماینده دولت حضور یافته بود گفت: ما مصوبه مجلس درخصوص لزوم داشتن مدرک کارشناسی ارشد برای حضور در انتخابات مجلس را واقعا یک تبعیض می‌دانیم و دولت با آن موافق نیست. ‌مرتضوی در بخش دیگری از سخنانش استفساریه ارائه شده از سوی نمایندگان را تفسیر قانون اساسی دانست نه تفسیر قانون عادی.
۹۰/۴/۲۰ ۱۸:۲۷
یاشیل : نظرخانواده های شهدا و ایثارگران نظر چند فريب خورده از طرف برخي عنصر معلوم الحال دليل بر درست بودن ... ----------------------------------------------------------- آقا یا خانم یاشیل از همان عنوان انتخابیتان که نماد فتنه گران است معلومه که سودای ستیز با انقلاب و نظام و خانواده های شهدا و ایثارگران را داشته و دارید والا خانواده های شهدا و ایثارگران هیچ موقع مانند شما خود را به فلان امتیازی ناحق و مجوز و رانتها نفروخته و نمی فروشند . شمایید که مشغول ضمه مردم میانه هستید با این حمایتان از شهردار خاطی میانه . شما فریب خوردگان مزدور ایادی استکبارید که خوی استکبار و انحصارطلبی خود را دارید از طریق این رسانه بر سر مردم نیز خالی می کمید ولی بحمدلله روسیاهی برای فریب خوردگانی مثل شما خواهد ماند . ولی به هر حال خداوند متعال همه ما و شما را هدایت فرماید. با اینکه می دانیم اعتقاددات را نیز همیشه به تمسخر می گیرید ولی انشالله در فردای قیامت خواهیم دید چهره واقعی شما را آنگونه که بدلیل برخی ملاحضات اینگونه سنگ یک متخلف واقعی را به سینه می زنید ! خدا وکیلی یک فرد عادی بغیر از اعضای باندتان بود یک اشتباه سهوی می کرد ! اینگونه می گذاشتید در شهر میانه رفت و آمد کند شما و اطرافیان رانت خوارتان !چنان با دسیسه بازیهایتان بر زمینش می زدید که نتواند از جا بلند شود . ولی خدا را شکر مردم میانه بیدار شده اند و این از حرکتهای خوب جوانان غیورش پدیدارتر است .
۹۰/۴/۱۹ ۲۱:۴۴
: آقا یا خانم یاشیل عزیزانی که کم و بیش در فضای سایبری با حقیر آشنا شده اند خوب می دانند که من با افراد مجهول الهویه بحث نمی کنم چون او آزاد است و همه چیز می تواند بگوید چون پشت پرده است . ولی خوب است خدمتتان عرض کنم در کامنت بالایی هرچه را که بیان کردم همه دارای سند مکتوب و در اختیار آقای ابوالقاسم زاده است که در جلسه ی مذکور بیشتر آن اسناد را در ملا عام قرار دادند ولی شما هرچه فرمودید بدون دلیل و سند وبینه بوده و کاملا بر اساس احساسات است.
۹۰/۴/۱۹ ۲۰:۱۰
آقا پدرام بيانات اقا ي ابوالقاسم زاده كه نشد سند. عملكرد خود اين آقا قابل نقد و بررسي ميباشد چرا كه تا زماني كه خودش رياست شورا را بر عهده داشت وضعيت بر وفق مرادشان بود و هر طور كه ميخواستند ميتاختند . حالا كه دستشان كوتاه و خرما بر نخيل شده است هاي و هوي راه انداخته و حامي مردم شده اند. همه مسائل بر سر نرسيدن به قدرت اين آقايان شروع شده است و الا تمامي اين ها بازي است. مردم بايد آگاه باشند و در گرداب جنگ قدرت اينها نيافتند بنده هم ميتوانم بگويم رانت خواري هاي زيادي از طرف همين آقايان به اصطلاح حامي حقوق بيت المال صورت گرفته كه شما از آن بي اطلاع هستيد.و گرنه اين همه دفاع الكي از عملكرد اينها نمي كرديد. يكي از دلايل به استيضاح كشاندن شهردار ميانه عدم موافقت اعضاء شورا و شهردار در مورد ساخت و پاخت انجام پروژه هاي بدون كارشناسي توسط اين آقايان و دادن قول موافقت در شورا بوده است . كساني كه دم از فرار سرمايه گذاري خارجي ميزنند بگويند آقاي فلاني كه براي كارگري به ژاپن رفته بوده و دوست يكي از اعضاي شورا بوده است از كجا خارجي شد؟ ايشان مي خواستند از نفوذ اين دوست گرامي شان اسفاده كرده و به اسم سرمايه گذاري خارجي از زير بار، دادن ماليات و عوارض شهرداري شانه خالي كنند و ما بقي اعضاء شورا با اين تصميم مخالف بوده اند و حالا كه تير آقايان به خطا رفته است از احساسات مردم استفاده كرده و داد حيف و ميل اموال خلق را ميزنند. همه اينها مستند و در قلب مردم آگاه از مسائل موجود ميباشد.
۹۰/۴/۱۹ ۱۸:۰۸
: اقا یا خانم یاشیل بله ،استیضاح شهردار با رای اکثریت انجام می شود در این شکی نیست.بحث ما اینجاست که چرا یکی از اعضا باید با شهرداری مستقیما رابطه ی مالی داشته باشد!(که این امر حتی به صورت غیر مستقیم با صراحت تمام در قانون نهی شده)،بحث ما اینجاست چرا آن عضوی که به خاطر چهل و پنج هزار تومان پول آجیل(که بعدا مشخص شد آن پول از حقوق خود شهردار پرداخت شده) شهردار قبلی را به استیضاح کشاند،اینک چشمش را بر روی هفت و نیم میلیارد ریال پولی که از شهرداری غیب شده، بسته است. ((تمام مطالب ذکر شده در این کامنت بر اساس بیانات حاج آقا ابوالقاسم زاده در جلسه ی 13/4/1390بوده و به گفته ی ایشان کاملا مستند است.))
۹۰/۴/۱۹ ۱۷:۱۰
آقا مگر شما دم از قانون نمي زنيد پس اين همه هياهو در مورد ميانه چيست ؟ بگذاريد همه مسائل قانونمند اداره شود. اينكه استيضاح شهر دار طبق قانون با راي اكثريت اعضاي شورا امكان پذير است جزء قانون است پس اگر اين قانون به خواست بعضي ها خوش نمي آيد دليل بر بي قانوني نمي باشد. خدا بر همه چيز آگاه است
۹۰/۴/۱۹ ۱۴:۰۵
: آقاي پدرام نائبي در مورد کدام قانون حرف میزنید ما 3 نوع قانون داریم قانونی که نوشته شده و عمل میشود ، قانونی که نوشته نشده و عمل میشود و قانونی که نوشته شده و عمل نمیشود؟ _________________________________ پدرام نائبی:آقای چهره ،مورد اولی که اشاره کردید یک وظیفه است هر مسئولی وظیفه دارد به قوانین عمل کند ولاغیر اما مورد دوم بعضی مسائل را نمی توان در متن قانون گنجاند اما عمل کردن به آن ریشه در باورهای مذهبی و ملی و انسانی دارد که مثالهای مربوط در متن فوق ذکر شده اما مورد سوم که عامل اصلی بی قانونی هاست که در این حالت قانون گاه به صورت غیر عمد و قصور یا به صورت عمدی و تقصیر از طرف مسئولین انجام نمی شود .

اخبار روز