کد خبر: ۵۱۰۷۱
۱۲۹۲۲ بازدید
۲۰ دیدگاه (۲۰ تایید شده)

خبرگزاری مهر:

ساج بالیغی؛ طبخ ماهی به روش ساجی / عکس: سالار پویان

۱۳۹۴/۸/۲۶
۲۲:۲۳

ساج بالیغی؛ طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: سالار پویان

میانه - خبرگزاری مهر: ماهی ساجی (ساج بالیغی) غذای سنتی شهر میانه در آذربایجان شرقی است.برای تهیه این غذا پس از تمیز کردن ماهی به دو طرف آن با نسبت مشخصی آرد و نمک زده و آن را روی صفحه فلزی گردی به نام ساج پهن و کباب می‌کنند.

منبع: http://www.mehrnews.com/photo/2968318

 

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906436.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906442.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906457.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906439.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906447.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906433.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906440.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906435.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906448.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906446.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906456.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906455.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906454.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906445.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906449.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906451.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906453.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906443.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906444.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906450.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906441.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906438.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906434.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906452.jpg

http://media.mehrnews.com/d/2015/11/17/4/1906437.jpg

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۸/۵/۲۲ ۲۲:۳۷

بابا بیخیال کسادی چیه همچین میگی انگاری ملت منتظر بودن اینجا معرفی کنه برن اونجا .....

۹۴/۹/۱۰ ۰۶:۱۵

سلام به همشهریای عزیز

چن سالی هس که منو همسرم ساکن اصفهان هستیم .وقتی خبری از شهر عزیزم میشنوم یا حتی با دیدن یه عکس بدجور دلتنگش میشم یاد میدون معلم و  دور دور با دوستام از خ معلم تا چهارراه_یاد ادمای مهربونش_یاد....

قدر شهری که توش هستین و بدونین

۹۴/۸/۲۸ ۰۸:۲۱

چوخ تاملي چوخ يمليدي سالار

۹۴/۸/۲۷ ۲۰:۱۷

وقتی میگن سالار یعنی سالار

قزل اوزن بالیغینین گزارشی قزل اوزن اوغلینان. چوخ یاشا سالارخان ساغول

 

۹۴/۸/۲۷ ۱۶:۵۸

پویان عزیز بازهم گل کاشتی ولی اینبار بیرحمانه!  چون پول ته کشیده و .....

۹۴/۸/۲۷ ۱۴:۲۶

   با سلام و ضمن تشکراز جناب آقای پویان معروض میدارد :تلاش درحفظ هویت فرهنگی و تاریخی هر منطقه  وظیفه مردم و مسئولین منطقه بوده و نتیجه آن  رشد در زمینه های مختلف از جمله گردشگری است.لذا ثبت مهارتها ومیراث نا ملموس ازجمله مواردی است که درشهر های مختلف پیگیر آن هستند .از جمله کوفته تبریزی ، پنیر لیقوان، فطیر بستان آباد ، چاقو و ملیله زنجان ، پخت نان عباسعلی درکاشان ،کار بافی به اشکال مختلف در استان یزد و .......،که انتظار می رود: متولیان امر، موارد و مصادیق مشمول در شهرستان میانه و توابع را شناسائی و اقدام مقتضی بعمل آورند.واگراقدام شده است تشکروقدردانی میگردد.

۹۴/۸/۲۷ ۱۳:۱۷

سلام خدمت همه دوستان عزیز

هدف ما در این گزارش تبلیغ و نمایش "ماهی ساجی" بعنوان غذای مخصوص و لذیذ میانه و جزوی از فرهنگ شهرستان در شمالغرب، به سراسر کشور است، نه عاملان آن در این شهر!

زیرا تبلیغ یا عدم تبلیغ برای هرکدام، هیچگونه منفعتی برای شخص بنده و یا خبرگزاری ندارد.

ضمناً آنچه در این باره لازم به توضیح است، اینکه؛ گزینش عکسها در تهران صورت می پذیرد و بنده هیچ دخالتی در این امر ندارم و قطعاً دبیر سرویس عکس خبرگزاری مهر ساکن پایتخت نیز بقول شما ق ح، ط ن و یا... را نمی شناسد و صرفاً از روی حرفه عکاسی تصاویر گزارشات را گزینش میکنند، حتی عکس بسیاری از دوستان مانند آقای طاهر نائبی مدیر همین سایت نیز بهمراه همسرشان، بطور تصادفی البته برخلاف میل بنده از لابه لای عکسهای حذف شده است! گمان کنم برای همه قابل درک باشد که انتخاب 30 عکس جهت انتشار گزارش از میان 60-70 تصویر، ناگزیر از گزینش و حذف است.

در آخر هم اینکه، شما در هر ماهی پزی که دلتان خواست می توانید میهمان بزرگوار این حقیر باشید.

 

 

۹۴/۸/۲۷ ۱۳:۰۲

تابحال گزاشی به این باحالی و  کیفیت ندیدم

اسم میانه رو زنده میکنی شما سالارجان

عالیه اوستا

۹۴/۸/۲۷ ۱۲:۰۲

نظر من را چرا تاييد نمي کنيد 

۹۴/۸/۲۷ ۱۱:۲۲

چرا در معرفي ماهي پزي سنتي ميانه فقط عکس هاي يک ماهي پزي را با تابلوش که معلومه تبليغ مي کنيد و مثلا آقاي ق ح در حال خوردن ماهي که مسئول يک نشريه و رفيق شماست عکس مي گذاريد از دو ماهي پزي ديگه دو تا گذاشتيد که معلوم نيست کجا هستند خدا کند اين عکس هاي شما باعث کسادي بازار ماهي پزهاي ديگر ميانه نشود

۹۴/۸/۲۷ ۱۰:۴۰

اوف ف ففف عجب غذای لذیذی

چندبار خوردم خیابون بعثت و برق هست

مرسی سالارخان واقعا سالارسان

۹۴/۸/۲۷ ۱۰:۱۲

تاثیری که سالار و عکس هایش در معرفی جاذبه های میانه داشته را خیلی از ما به اصطلاح فعالان میراث فرهنگی با تمام ادعاهایمان نداشته ایم!

همیشه سلامت باشی برادر.

۹۴/۸/۲۷ ۰۹:۴۵

حاج مجید چسبید؟؟

۹۴/۸/۲۷ ۰۹:۳۵

باتشکر از هنرمند میانه جناب اقای پویان .ماهی بدون استخوان قزل الا خیلی میچسبه .به فروشنده بگین استخوانهاشو در بیاره

۹۴/۸/۲۷ ۰۹:۱۱

منم دلم خواست...

باید بیام میانه بزودی!!!!!

۹۴/۸/۲۷ ۰۸:۰۷

جناب پویان جان چند نکته

1-جناب علیزاده عزیزفشارخون دارد وغذای نمکی برایش ضرردارد

2-انشاالله ازدواج کن وهمراه خانم بچه هابه این ماهی فروشی تشریف ببر

3-ای کاش یکروز حقیررابرای خوردن ماهی دعوت بکنی

۹۴/۸/۲۷ ۰۰:۱۹

کیفیت گزارش واقعاً عالی هست و حرفه ای

ممنون

۹۴/۸/۲۶ ۲۳:۵۵

دستت درد نکنه سالارخان

این غذای سنتی و خوشمزه و منحصر بفرد میانه نیاز به همت و حمایت مسئولین جهت معرفی به دنیا و ثبت جهانی آن دارد

۹۴/۸/۲۶ ۲۳:۱۱

این هم شکار شکارچی  :

ساج بالیغی میانه

 

۹۴/۸/۲۶ ۲۲:۴۲

تصاویر عالی ست، دستت درد نکند بابت شناساندن ساج بالیغی ، این غذای سنتی باید به نام میانه ثبت شود .

هر کسی از این نوع ماهی قیزیل آلا نخورده ، پیشنهاد می کنم خوردن این خوراکی و سوغاتی میانه را فراموش نکند .

اخبار روز