کد خبر: ۶۹۲۱۴
۱۱۹۹ بازدید
۳ دیدگاه (۳ تایید شده)

نجات دانش آموزان و دانشجویان میانه ای اردوی زنجان از مرگ خاموش

۱۳۹۵/۱۰/۳۰
۱۹:۵۶

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان زنجان گفت:حال تمامی دانش آموزان و دانشجویان میانه ای شرکت کننده در اردوی زنجان مساعد است.

به گزارش صدای میانه ،رهبر طوماری با اعلام این خبر افزود: مجری اردوی مذکور موسسه منتظران ظهور وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان میانه می باشد که تعداد63 نفر دانش آموز و دانشجوی میانه ای را در تاریخ 29 دی در محل اردوگاه امام خمینی(ره) زنجان اسکان داده بودند.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان زنجان با اعلام اینکه اردوگاه امام خمینی(ره) تا کنون پذیرای دانش آموزان زیادی در قالب اردوهای مختلف بوده است اظهارداشت: علت مسمومیت دانش آموزان متصاعد شدن گاز منو اکسید کربن از یکی از بخاری ها بوده است. 
طوماری تاکید کرد: تعداد49 نفر از اعضای شرکت کننده در این اردو به علت مسمومیت به اورژانس بیمارستان اعزام و به صورت سرپایی مداوا و به محل اردوگاه بازگشته اند.
وی افزود: خوشبختانه حال تمامی افراد مساعد بوده و مسئولین آموزش و پرورش نیز پیگیر این موضوع هستند. 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۵/۱۱/۱ ۱۷:۰۵

لطفا رسیدگی شود

۹۵/۱۰/۳۰ ۲۰:۳۰

اردوی کانون منتظران ظهور میانه است

۹۵/۱۰/۳۰ ۲۰:۲۷

اطلاع دقیق دارم اردوی آموزش و پرورش نیست تورو خدااز آموزش و پرورش دست بکشید بس است

اخبار روز