تقريباً اکثر پروژه هاي عمراني شهرداري در شهر نيمه تعطيل يا به طور کلي تعطيل شده اند، در برخي از موارد هم که طرحي پيشرفتي داشته، به خاطر عدم رعايت اصول فني و کارشناسي تخريب شده و دوباره بازسازي مي شوند و اين يعني تحميل هزينه مضاعف بر گردن تشکيلات عريض و طويل شهرداري که با عوارض اين مردم نجيب اداره ميشود. چه بر سر اين شهر آمده است؟ اعضاي شوراي شهر ميانه که مردم به اميد تغيير در شهر به آنها راي داده اند با بي تفاوتي از کنار اين همه بي مبالاتي به راحتي عبور مي کنند و شب آرام سر بر تخت خواب مي گذارند و به هيچکس هم پاسخگو نيستند.
تک تک اعضاي فعلي شوراي شهر قبل از انتخابشان از وضعيت نامطلوب خدمات شهري ناراضي بودند ولي چه شد که بعد از انتخابشان با چرخشي 180 درجه اي راي به چرخيدن پاشنه در شهرداري به روال سابق دادند؟ قافلان از ايده ها و برنامه هاي برخي از اين منتخبين حمايت کرد و به همه اين افراد در جلسات خصوصي قول حمايت داد، مگر اينکه منافع عمومي مردم را زير پا بگذارند که در اين صورت بايد به افکار عمومي پاسخگوباشند. و امروز همان روزيست که بايد در برابر افکار عمومي قرار بگيرند و پاسخ دهند که اين همه بي مسئوليتي چرا در تشکيلات تحت مديريت آنها اتفاق مي افتد ولي دريغ از يک اقدام اساسي و قاطع!
کسري 2ميليارد و 200 ميليون توماني بودجه در شهرداري ميانه باعث توقف اکثر پروژه هاي عمراني شده و شهرداري توان پرداخت حقوق کارگران خود را ندارد. عدم مديريت صحيح و وجود بي انضباطي مالي در شهرداري ميانه باعث شده که شهردار طي نامه اي از شوراي شهر درخواست مجوز برداشت مبلغ 2 ميليارد و دويست ميليون تومان کند. مبلغي که بعداً مشخص شد نيمي از آن قبل از اخذ مجوز هزينه شده و سر اعضاي شوراي شهر بي کلاه مانده و آنها در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتند. چرا که شيوه عمل مديريت شهرداري به گونه اي بوده که پاي فرماندار شهر را به ميدان کشيده و وي با ارسال نامه اي خواستار بررسي مجدد موضوع در صحن شورا شده است.
شيخ الاسلامي رئيس شوراي شهر وجود بي انضباطي مالي در مجموعه مديريت شهرداري را عامل اين کسري عنوان کرده و گفته هزينه هاي شهردار بر خلاف بودجه بندي سال 93 صورت گرفته است.
حيدر رجبي نايب رئيس شوراي شهر هم ضعف مديريت در شهرداري را عامل اصلي بوجود آمدن اين بحران مي داند و مي گويد: آقاي شهردار با بهانه هاي واهي سعي در توجيه کم کاري ها و عدم مديريت خود هستند در حالي که بودجه 93 کاملاً شفاف است و بهانه هاي ارائه شده از طرف خرده فروش موضوعيت ندارد.
اسلام صدري ديگر عضو اين شورا به ريخت و پاش هاي شهردار و مجموعه شهرداري انتقاد مي کند و مطرح کردن مسائل حاشیه ای از جمله تسویه حساب نکردن با کارگران فصلی را سناریوی شهردار برای توجیه کم کاری هایش می داند. نعمت زاده و اقبال حسيني هم هر از گاهي صحبت هايي از باب نارضايتي ازوضعيت موجود به زبان مي رانند. حسينخاني تاب نشستن در صندلیش را ندارد و از نابسامانی های موجود در شهرداری گله منداست و می گوید صدایمان به جایی نمی رسد. در اين بين سکوت احد يوسفي و شاهمحمدي دو عضو دیگر شورا معنادار است و آنها مثل اکثر جلسات شوراي شهر ساکتين شورا هستند و منتظرند در اري گيري شرکت کنند و بروند. حتی از جواب دادن به سوالات اساسی هم تفره می روند و می گویند.
اما حرکات مجيد ميعاد و صحبت هاي رمزآلودش نشان مي دهد که او مثل هميشه به لابيگري هاي پشت صحنه اميدوار است. غافل از اينکه تجربه گذشته اين شورا نشان داده که توافقات پشت پرده هيچ ضمانت اجرايي ندارند و همیشه عقیم مانده اند مثل ابقای خرده فروش و انتخابات هیات رئیسه شورا در طول عمر کوتاه این شورا و اینکه در نهايت همان خواهد شد که دست هاي پشت پرده طراحي کرده اند.
اما صحبت اينجاست که سکوت و بي عملي اعضاي شوراي شهر در برابر اين همه تخلف و بي برنامگي در مجموعه شهرداري که خودشان هم به آن اذعان دارند به چه قيمتي رقم مي خورد؟ حيف و ميل اموال عمومي و از بين رفتن نشاط و سرزندگي و اميد به زندگي در شهروندان، گناه کمي نيست! اينکه مديريت شهرداري پرداخت حقوق کارگران بيچاره را دو هفته به تعويق بياندازد درحالي که حقوق کارکنان اداری را پرداخت کرده اند، معنايي جز مظلوم نمايي و سوء استفاده از احساسات اين کارگران و تحت فشار قرار دادن اعضاي شوراي شهر براي تصويب کسري بودجه اي که ريزترين موضوع آن از اول مشخص شده بود، چيز دیگری نمي تواند باشد.
در جلسه بررسي اين موضوع به شخصه شاهد اين موضوع بودم که به جاي يک بار راي گيري، سه بار راي گيري شد و هربار آراي متفاوتي را شاهد بوديم که اين امر نشانگر چند دستگي در شوراي شهر برخلاف شعار وحدت توسط برخیاز اعضاي آن است.