براي نخستين بار جراحي حساس تومور مغزي در بيمارستان خاتم الانبیاء( ص) میانه بر روي خانمي 35 ساله که دچار اين ضايعه شده بود، با موفقيت انجام گرفت.
بیمار مذکور با شکایات سردرد بسیار شدید و مقاوم به درمان که مدتی نیز بصورت سرپایی بدون بررسی های لازم تحت درمان دارویی بوده که نهایتا با مراجعه به اورژانس بیمارستان میانه توسط یکی از پزشکان اورژانس درخواست اسکن مغزی شده و به جراح مغز واعصاب ارجاع می شود و بصورت اورژانسی تحت بررسی با MRIمغزی قرار می گیرد و با توجه به وضعیت تومور مغزی که حجم زیادی از مغز را فراگرفته بود بستری وعمل جراحی توسط جراح مغز واعصاب دکتر برادران و متخصص بیهوشی دکتر دهقان و پرسنل اتاق عمل بیمارستان آقای احمدی و خانمها نیاکان و حسین جانی با موفقیت انجام یافت.
دکتر علی برادران در تشریح این عمل جراحی اظهار داشت این عمل جراحی در مدت 5 ساعت با همکاری تیم جراحی اتاق عمل با موفقیت انجام گرفت و وضعیت عمومی بیمار خوشبختانه خوب بوده و عارضه خاصی حین عمل رخ نداد و تمامي تومور خارج شد و اقدام لازم برای بررسی های پاتولوژی آن انجام یافته است و بیمار بعد از گذراندن دوره ICUبا سلامتی کامل و بدون هرگونه نقص عصبی به بخش جراحی منتقل شد وتا یک روز دیگر ترخیص خواهد شد.