بعید است ایرانی باشی و از وضعیت اقتصادی بوجود آمده بهت نکرده و نسبت به آینده نگران نباشی .(البته اگر آقازاده باشی شرایط فرق میکند) به شخصه از این متعجب هستم که نهادهای نظارتی چرا در مقابل گرانی اخیر سکوت کرده اند ؟ چه بلایی سرشان آمده که قیمت مواد غذایی و بهداشتی و ..سر به فلک کشیده است؟ کدام کارخانه داری به خودش اجازه داده در مقابل چشمان تیز !! ناظران سازمان تعزیرات حکومتی و بازرسان وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، قیمت رب گوجه فرنگی را سه برابر افزایش دهد ؟ (مگر گوجه فرنگی با دلار خرید و فروش میشود که بشود افزایش قیمت دلار را وسیله توجیه قرار داد؟)
سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده دقیقا به چه کاری مشغول است ؟ نهادهای نظارتی و آنهایی که وظیفه کنترل و ثبات قیمت را بر عهده دارند برای چه کاری این چندماه حقوق گرفته اند ؟ مگر هر روز رسانه ها از پلمپ انبارهایی که مواد غذایی و ... احتکار کرده اند ، خبر نمیدهند؟ پس چرا این اقدامات تاثیری در کنترل بازار نداشته ؟ چرا مسئولین با این کارها قانون " کی به کیه" را در جامعه گسترش میدهند؟
کی به کیه؟ قیمت پراید در بازار آزاد چهل میلیون شده . اگر مسئولی را دیدید که بر قیمت خرید و فروش خودرو در نمایشگاهها نظارت میکند سلام ما را هم به وی ! برسانید.
کی به کیه ؟ علیرغم افزایش 200 درصدی برخی اجناس ، بانک مرکزی نرخ تورم را بیست و سه درصد اعلام میکند !
کی به کیه؟ طبق قانون ، تحصیل در ایران رایگان هست و هیچ ایرانی نباید بابت تحصیل فرزندش به مدرسه پول پداخت کند ولی هیچ مدرسه ای بدون کمک مالی والدین توان مدیریت و اداره مدرسه را ندارد.
کی به کیه ؟ قیمت همه محصولات داخلی با دلار تنظیم میشود. هیچ مواد اولیه ای در ایران تولید نمیشود! کی به کیه ...
کی به کیه ؟ اکثر فروشگاه ها به راحتی اجناس خود را احتکار کرده اند تا در فرصت مناسب با قیمت بالا بفروشند ، دریغ از ذره ای ترس از ناظران و ...
و بسیاری از موارد دیگر که شرح آن در این مقال نمیگنجد ...
سخن آخر اینکه مسئول محترم ! " برای هر صندلی که مسؤولان ارشد کشوری و استانی بر آن تکیه زده اند حدود صد نفر از جوانان غیرتمند این مرز و بوم شهید شده اند " بنگر که در قبال این آرمانها چه کرده ای؟