کد خبر: ۶۳۳۲۷
۶۴۷ بازدید
۰ دیدگاه (۰ تایید شده)

نميخواستند ايران مدال سوم را بگيرد/اين ظلم درتاريخ ثبت ميشود

۱۳۹۵/۵/۲۷
۰۶:۱۳

به گزارش صداي ميانه و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علی مرادی درباره ناداوری های صورت گرفته علیه بهداد سلیمی بیان کرد: ظلم بسیار بزرگی در حقمان کردند و قطعا نمی‌خواستند ایران مدال طلا سوم را کسب کنند.

وی افزود: بسیار جالب است که سه داور اصلی ، کار سلیمی را قبول کردند اما هیات ژوری حرکت بهداد را رد کرد، جای تاسف دارد که اینگونه روح المپیک را خدشه دار می‌کنند و ورزش جهان را زیر سئوال می‌برند.

رئیس فدراسیون وزنه برداری درباره اظهارات آیان خاطرنشان کرد: آیان، رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در پاسخ به اعتراض ما گفت نمی‌توان کاری کرد ، قطعا کار هیات ژوری ظلم در تاریخ ثبت و هیچ گاه از اذهان عمومی پاک نمی شود.

مرادی در خصوص حضور پلیس در سالن مسابقه، اظهار کرد: وضعیت امنیتی و حضور پلیس در سالن مسابقه وزنه‌برداری به هیچ وجه زیبا نیست و جنبه ورزشی ندارد.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

اخبار روز