کد خبر: ۳۴۲۶۸
۴۲۱۳ بازدید
۱۶۶ دیدگاه (۱۵۶ تایید شده)

ناگفته ها و یافته ها از واگذاری فولاد آذربایجان

۱۳۹۳/۱۱/۱۷
۱۶:۳۷

باسلام و احترام خدمت عزیزانم در فولاد آذربایجان و قبولینی که پشت در مانده اند. چهار ماه است که در انتشار این مطلب درنگ کرده ام ولی ظاهرا انتظار بی فایده است و تاخیر بیشتر در انتشار بعضی واقعیتها ممکن است به ضرر منطقه و مردم باشد.

در موضوع واگذاری فولاد اتفاقاتی در پشت پرده افتاد که صداقت را زیر سئوال برد. از عدم صداقت مدیران فولادی و خریدار تا عدم صداقت یا ناآگاهی مسئولین بومی. 

در اردیبهشت سالجاری تمامی شرکت فولاد آذربایجان و دو سوم طرح ذوب آهن و احیای مستقیم فولاد در ازای بدهی های هنگفت ایمیدرو به بانک ملت به این بانک واگذار شد. تمامی حرکت مسئولین میانه بخاطر اینکه دیر جنبیده بودند ناکام ماند و بانک ملت مالک این صنعت عظیم شد.

اینکه فولاد آذربایجان به عنوان دومین بدهکار بزرگ کشور بایستی به فروش می رفت تردیدی وجود نداشت لیکن بدهی های این شرکت آنقدر زیاد بود که طرح های احیای مستقیم و ذوب آهن را نیز با خود شست و برد! وقتی احدی از نمایندگان میانه با تاخیر چند ماهه متوجه شد که دو روز بعد فولاد واگذار می شود بجای امتیازگیری در دقیقه آخر و شفاف سازي بعضی از مسائل کلان، مانند نیروی انسانی فعلی و 250 نفر قبولی، سنگ اندازی ها را آغاز کرده و اصل خرید را زیرسئوال برد. درحالیکه مانند نماینده بافق می توانست در جلسه واگذاری حاضر شود و به عنوان نماینده فولادیان و مردم میانه به شفاف سازی ابهامات و امتیازگیری بپردازد. به هرحال چنین نشد و وقتی حرف نماینده به کرسی ننشست، خریدار با احساس پیروزی در فولاد نشست. آیا در چنین وضعیتی می توان از وی امتیاز گرفت یا اصلا سئوالی کرد؟

و اما در مورد خریدار و مالک جدید:

بنده مانند خیلی از شما تا روزهای آخر در جریان طاق زنی بخش خصوصی (بانک ملت) با بخش شخصی (آقای خوروش) نبودم. ایمیدرو و بانک ملت به شدت این موضوع مهم را کتمان و پنهان کرده بودند. اخباری که بنده برای شما اطلاع رسانی می کردم و غیر از تعیین تکلیف قبولین همگی درست از آب درآمد از نماینده بانک ملت برای این خرید به نام د. دریافت می کردم که اصالتا منسوب به میانه بوده و سالها پیش وعده داده بودند با سرمایه شخصی یک ذوب 100 هزار تنی در میانه راه اندازی کنند ولی هرگز محقق نشد! ایشان در مورد واگذاری فولاد آذربایجان یک وعده میان تهی به بنده داد به نام استخدام 250 نفر تا آخر شهریور و یک واقعیتی را کتمان کرد به نام پشت صحنه واگذاری که بانک ملت با فردی شخصی بابت بدهی های خود طاق زده است. ایشان بارها و بارها با تکیه بر بانک ملت و بعدا پس از کشف پشت صحنه بانک ملت (آقای خوروش) از قول ایشان گفتند که تا آخر شهریور امسال 250 نفر را وارد مدار آموزش و کار خواهیم کرد. این حرف را در ابتدای شهریورماه یعنی تنها یکماه مانده به وعده دوباره تاکید و تکرار کرد ولی بعدا دیدم این وعده ایشان مانند وعده راه اندازی ذوب آهن 100 هزار تنی توخالی بود.

بنده در این مدت بخاطر ترسهای نشسته بر پیکره فولاد و بلاتکلیفی قبولین و کوتاهی زبان مسئولین بخاطر برخوردهای نسنجیده ابتدایی، بارها با مسئولین ایمیدرو، آقای دال. (نماینده بانک ملت)، آقای خوروش (خریدار شخصی و مدیرعامل)، آقای منصوری (عضو هیئت مدیره) ، مهندس هاشمی (عضو هیئت مدیره ایمیدرو و نماینده ادوار میانه) مذاکره کردم ولی نهایتا متوجه شدم بانک ملت اختیار و برنامه ای برای فولاد آذربایجان ندارد و آقای خوروش همه کاره شده اند و هیچ برنامه و تعهدی برای جذب قبولین ندارند و اگر داشتند بخاطر رفتار متخاصمانه ما، این کار را نخواهند کرد. سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد و دارایی نیز به عنوان متولیات فروش این مجموعه، در زمان واگذاری این موضوع را مکتوب نکرده و بدون اشاره به این مسئله مهم در قرارداد ، که سرنوشت 1000 نفر قبولین و خانواده شان می باشد فولاد را فروخته اند.

حال دقیقا  9 ماه از زمان واگذاری فولاد آذربایجان به بانک ملت و شریکش می گذرد و آنها علاوه بر بی تعهدی و بی برنامگی در جذب قبولین جدید، از پرسنل قدیمی نیز تعدیل می کنند و در پاسخ به سئوال مسئولین وعده بدون زمانی می دهند که اگر روزی طرح احیا و ذوب تکمیل شد از این قبولین استفاده خواهیم کرد. هر چند از ایمیدرو خبر می رسد که با توجه به ال.سی های باز شده، یکی از پنج طرح احیا که در شش ماهه نخست سال آتی راه اندازی خواهد شد احیای میانه است.

حال چه باید کرد؟

سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد و دارایی در واگذاری فولاد آذربایجان برخلاف قانون بعضی مسائل را افشا و شفاف نکرده است. از انواع بدهی ها گرفته تا استخدامی ها. هرچند آقای خوروش را در استخدام قبولین چندان راغب نمی بینیم و همچنان فرافکنی کرده و وعده بدون زمان می دهند ولی ایشان مقصر نیستند و سهل انگاری دولتمردان را نباید به حساب ایشان گذاشت. این قبولین هزینه آزمون جامع را پرداخت کرده و در آزمون سازمان سنجش شرکت کرده و قبول شده اند و قانونا مستخدم ایمیدرو هستند. جایگاه این قبولین از نظر قانونی از کارمندان فعلی محکمتر و همتراز با قبولین نخستین دوره فولاد است چراکه در آزمونی رسمی تحت نظارت سازمان سنجش و سازمان ایمیدرو شرکت کرده و قبول شده اند.

برای رسیدن به چنین هدفی چاره ای جز احقاق حق و فشار بر شرکت ملی فولاد یا مذاکره با مالکین جدید نداریم. چند پیشنهاد برای این احقاق حق دارم:

پیشنهاد اول: شکایتی علیه فروشنده به دیوان عدالت اداری ترتیب دهیم.

پیشنهاد دوم: همراه با طوماری به امضای قبولین بصورت دسته جمعی به شرکت ملی فولاد مراجعه کنیم (نخوانید تجمع اعتراض آمیز!).

پیشنهاد سوم: اعضای هیئت مدیره شرکت فراتر از مدیرعامل، سیاستهای هر شرکت یا سازمان را ابلاغ و کنترل می کنند و مدیرعامل اجرا می کند. مهندس هاشمی که نماینده ادوار میانه بوده و شرکت فولاد آذربایجان بویژه آزمون استخدامی آن به ایشان مربوط بوده است هم اکنون به عنوان عضو هیئت مدیره در رأس سازمان گسترش و نوسازی معادن (ایمیدرو) حضور دارند و می توانند سازمان گسترش، شرکت ملی فولاد و سازمان خصوصی سازی را بابت این سهل انگاری یا اغفال بازخواست کنند و آنها را مجبور به استخدام قبولین بکنند حتی به مدت یکسال آموزش یا کارآموزی یا سربار. بنده در این مورد با ایشان صحبت نکرده ام ولی با درخواست قبولین می توان چنین مذاکره ای کرد.

پیشنهاد چهارم: امیدوار ماندن به تکمیل این دو طرح و امیدوار ماندن به اولویت استخدام این افراد در سال و ماهی که هیچکس نمی داند کی هست و الآن چقدر پیشرفت پروژه داشته ایم!

پیشنهاد پنجم و اصلی: با محوریت امام جمعه محترم شهر که نقش پدری بر شهر ما دارند و با حضور دو نماینده و فرماندار ویژه میانه، جلسه ای در تبریز و دفتر دکتر جبارزاده استاندار محترم تشکیل شود و از آقای خوروش و نماینده بانک ملت دعوت به جلسه شود. در آن جلسه موضوع بلاتکلیفی 250 نفر و مسائل امنیتی و بیکاری مطرح شود و مالک جدید را بقبولانند که با توجه به تکمیل احیای میانه در شش ماهه نخست، آنها را استخدام کرده و آموزش و کارآموزی آنها را آغاز کنند. استاندار محترم با توجه به اینکه در رأس شورای تامین استان بوده و علاوه بر آن از منظر استاندار و مسائل آب، برق، گاز، مالیات و ... همکاری یا مانع تراشی های متعددی اعمال کنند نقش مهمی در این جلسه می توانند داشته باشند.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۳/۱۲/۱۷ ۲۰:۲۴
سلام جناب آقای ناشناس خواهشمند است با نام واقعی آفرین بگید
۹۳/۱۲/۱۷ ۱۵:۳۸
حناب آقای مهندس نایبی باسلام ، عوامل مختلف باهم در رشد و شکوغایی منطقه ای تاثیر گذارند اول مردم هستند که در روایات هم هست که سرنوشت هرقومی به واسطه همان قوم تعیین میشود و لاغیر .بله فرمایش شما کاملا صحیح است بنده هم درمورد اتوبان اشاره کرده ام که ملت فقط یک کاغذ امضا کردند و بس . دیکه تموم شد . آیا ما شاهد این نبودیم قبل از اتوبان روستای آچاچی در هردو طرف جاده از ابتدا تا انتها ، کار و کاسبی شبانه روزی داشتند آیا صدها نفر بصورت مستقیم و یا غیر مستقیم صاحب شغل بودند چندین غذاخوری فعال بودند که دوشیفت کار میکردند آیا غداخوری مشکعلی دولتی به تنهایی دارای 30 کارگر نداشت آلان چطور؟آیا تعمیرگاه های شهر میانه فعال نبودند آیا بنزین و گازوییل نمی خریدند و یا سوغاتی از میانه نمی خریدند اینها همه در سایه عبور حاده ترانزیت بود شما در فرمایشتان به 80 سال اشاره کردین در حالیکه اونموقع مسافرت در کار نبود و یا سی سال پیش اگر شبانه روزی 200 خودرو از میانه رد میشد الان در هر ساعت بطور میانگین 200 خودرو رد میشود الان علم بصورت تصاعدی میره بالا و عصر عصر ارتباطات هست .
۹۳/۱۲/۱۷ ۱۵:۳۶
افرین به میانه ای های عزیز و غیرت مند
۹۳/۱۲/۱۶ ۲۱:۵۱
[quote name="سبزی"] دوست عزیز میانالی ، اتوبان را فراموش نکنید اگر اتوبان از میانه رد می شد چرخه اقتصادی شهرمان چنان پر رونق می شد میشد که انگار دهها فولاد بهتر از این داشتیم و بیکاری از شهرمان برای همیشه خداحافظی میکرد و میرفت دیگر پشت سرش هم نگاه نمی گرد مگر مردم شهرمان برای اتوبان حرکت کردند بجز یک طومار ، که نوشتند و امضا کردند. پس فولاد در پیش اتوبان خیلی قضیه کوچکی هست [/quote] چنین نمی شد. مگر 80 سال جاده بین المللی آسیا اروپا از میانه می گذرد چه پیشرفتی داشته که اتوبان لاانقطاع داشته باشد؟ پیشرفت منطقه با مردمانش است. بناب نه اتوبان دارد نه در مسیر جاده بین المللی بوده.
۹۳/۱۲/۱۶ ۲۱:۴۲
دوست عزیز میانالی ، اتوبان را فراموش نکنید اگر اتوبان از میانه رد می شد چرخه اقتصادی شهرمان چنان پر رونق می شد میشد که انگار دهها فولاد بهتر از این داشتیم و بیکاری از شهرمان برای همیشه خداحافظی میکرد و میرفت دیگر پشت سرش هم نگاه نمی گرد مگر مردم شهرمان برای اتوبان حرکت کردند بجز یک طومار ، که نوشتند و امضا کردند. پس فولاد در پیش اتوبان خیلی قضیه کوچکی هست
۹۳/۱۲/۱۶ ۱۸:۳۶
[quote name="میانالی"] من با جرات هر چه تمام میخواهم بگویم اگر نصف مردم میانه از به این وضع افتادن شرکت فولاد ناراحت باشند نصف دیگر صد درصد خوشحالند چون اگر اینچنین نبود ان هنگام که شنیده شد فولاد به فروش رفته نه فقط کارمند فولاد بلکه همه مردم میانه باید اعتراض میکردند اگر همه ی میانه اعتراض خود را بیان میکردند الان وضع فولاد و کارمند و کارگرانش این نبود که این وضعیت حتی در چرخه اقتصادی میانه هم تاثیر سو به جا گذاشته [/quote]چون میدانستند انجا محل تن بروری عده ای نور چشمی شده بود
۹۳/۱۲/۱۶ ۰۹:۰۴
من با جرات هر چه تمام میخواهم بگویم اگر نصف مردم میانه از به این وضع افتادن شرکت فولاد ناراحت باشند نصف دیگر صد درصد خوشحالند چون اگر اینچنین نبود ان هنگام که شنیده شد فولاد به فروش رفته نه فقط کارمند فولاد بلکه همه مردم میانه باید اعتراض میکردند اگر همه ی میانه اعتراض خود را بیان میکردند الان وضع فولاد و کارمند و کارگرانش این نبود که این وضعیت حتی در چرخه اقتصادی میانه هم تاثیر سو به جا گذاشته
۹۳/۱۲/۱۴ ۱۹:۰۰
[quote name="محسن"] من کم و بیش اطلاعاتی در مورد فولاد آذربایجان دارم متاسفانه تنها چیزی که برای پرسنل این شرکت اهمیت نداشت و ندارد این است که آیا فولاد میانه از نظر اقتصادی در چه وضعیتی قرار دارد! چیزی که الان خیلی روشن و واضح است عدم سود دهی این شرکت وجود نیروی مازاد هزینه های سربار زیاد عدم بازدهی خط تولید و ... که تماما باعث می شود اگر آقای خوروش که یک شخص شناحته شده در فولاد کشور می باشد این مجموعه را نمی خرید خود به خود این شرکت ورشکسته می شد. نکته قابل در مورد شرکت فولادی دیگری است آقای خوروش در شهر کاشان دارند و با نصف پرسنل فولاد میانه تقریباً دو برابر تولید دارند. بهتره یکم واقع گرا باشید فولاد میانه محلی برای کاسبی و ارتزاق مردم شده نه یک بنگاه اقتصادی که سوددهی داشته باشه همین!!!!! [/quote] محسن خان برات متاسفم این آمار وارقام را در مورد آقای خوروش از کجا آوردی؟کارخانه آقای خوروش در کاشان با 340 نفر کار میکند وتولید آنهم 350 هزار تن در سال استواگر میخواهی بیائی فولاد وبرای خوروش کار کنی لطفا تلاش کارگان را زیر سئوال نبر .خودشیرینی هم حدی دارد
۹۳/۱۲/۱۴ ۰۰:۲۴
جناب مهندس نایبی عزیزاز جنابعالی بعنوان یک کارشناس صنعتی انتظار میرود ضمن گزارش مشکلات فولاد آذربایجان به این موضوع هم بطور دقیق و کارشناسی رسیدگی شود که چرا چنین واحد تولیدی عظیم بعنوان دومین بدهکار بزرگ کشور درآمد ؟ چه اقدامات نابخردانه ای در طول این سالیان صورت گرفت که عاقبت شرکت فولاد به اینجا ختم شد؟ چه افرادی از قبل شرکت فولاد به ثروتهای میلیاردی رسیدند؟ به نظر حقیر معضل بیکاری امروز کارکنان و کارگران زحمتکش فولاد بیشتر از آنکه مقصرش خریداران شرکت باشند افرادی هستند که با سودجویی های کلان ورانتهای بسیار شرکت فولاد آذربایجان و کارکنان زحمتکشش را به این روز انداختند.
۹۳/۱۲/۱۳ ۲۲:۳۴
من کم و بیش اطلاعاتی در مورد فولاد آذربایجان دارم متاسفانه تنها چیزی که برای پرسنل این شرکت اهمیت نداشت و ندارد این است که آیا فولاد میانه از نظر اقتصادی در چه وضعیتی قرار دارد! چیزی که الان خیلی روشن و واضح است عدم سود دهی این شرکت وجود نیروی مازاد هزینه های سربار زیاد عدم بازدهی خط تولید و ... که تماما باعث می شود اگر آقای خوروش که یک شخص شناحته شده در فولاد کشور می باشد این مجموعه را نمی خرید خود به خود این شرکت ورشکسته می شد. نکته قابل در مورد شرکت فولادی دیگری است آقای خوروش در شهر کاشان دارند و با نصف پرسنل فولاد میانه تقریباً دو برابر تولید دارند. بهتره یکم واقع گرا باشید فولاد میانه محلی برای کاسبی و ارتزاق مردم شده نه یک بنگاه اقتصادی که سوددهی داشته باشه همین!!!!!
۹۳/۱۲/۱۲ ۲۲:۴۴
آیا مسوولین استان تا به حال در مورد فولاد آذربایحان اظهار نظر کرده اند یابی خیالند
۹۳/۱۲/۱۲ ۱۶:۴۷
[quote name="محمدصادق نائبی"] [quote name="از تهران"] با سلام آقای نائبی؛ضمن تشکر بفرمائید ازجلسه امام جمعه محترم با آقای مهندس هاشمی در تهران چه خبر؟وآیا آقای خوروش به میانه برمیگردد یا خیر؟؟وچرا سه ماه است تولیدی در فولاد انجام نمی گیرد؟وچه زمانی اعتبار برای تکمیل طرح احیاء تامین میشود وآقای خوروش وبانک ملت تا امروز چقدر در میانه سرمایه گذاری کرده اند. [/quote] در آینده نزدیک گزارش خواهم داد. [/quote] با سلام مجدد؛آقای نائبی گزارش کامل نمی خواهیم مختصری از نگرانی شاغلین فعلی ومنتظران استخدام هم رفع شود بتز از هیچی بهتره.منتظریم؟!؟!
۹۳/۱۲/۱۲ ۱۴:۴۸
[quote name="محمدصادق نائبی"] [quote name="اسماعیل مختاری"] ... جا دارد ذکر خیری کنیم از افرادی که می دانستند چه اتفاقی میافتد و کاری نکردند که هیچ! جاده صاف کن هم شدند، حالا به این افراد به چشم منجی نگاه می شود غافل از اینکه بلا از ناحیه ایشان هست. [/quote] عذر می خواهم ببخشید وقتی هواشناسی اعلام کند که برف و بوران خواهد آمد وظیفه شماست که تمهیدات برای تهدیدات بیاندیشید، هواشناسی مقصر نیست! فکر کنم دهمین بار است که چنین ادعایی می کنید ولی مدرکی بیآورید که خبر مهندس هاشمی مبنی بر واگذاری زودهنگام فولاد آذربایجان به معنای فروش آن به فردی به نام خوروش بود و آمدنش برای میانه بخاطر !! جاده صاف کنی برای این واگذاری بود! دریغ از اینکه اندکی فکر کنیم که این جاده صاف کردن چطوری اتفاق می افتد؟ برای چه مهندس هاشمی برای میانه آمد؟ (برفرض که بخاطر درگذشت صبیه آیت الله حسینی نبود)، چطور استاندار تهران با آنهمه جاه و قدرت که 8 ماه (بله هشت ماه) است که به خریداران فولاد آذربایجان وقت ملاقات در استانداری تهران نداده است اکنون شخصیت حقوقی و حقیقی خود را زیر پا گذاشته و به میانه می رود که خدمتی برای یک دلال یا سرمایه دار یا سرمایه گذار بکند! که چی؟ تحقیر شخصیتهای شهرمان در مقابل یک پولدار اصفهانی به چه قیمتی؟ می خواهیم ابرویش را درست کنیم چشمش را درمی آوریم. می خواهیم خطاها و اشتباهات مکرر نماینده فعلی را توجیه کنیم به بهانه فرافکنی و تبرئه، نماینده ادوار میانه را که اکنون استاندار پایتخت است در مقابل یک پولدار اصفهانی چنان تخریب می کنیم که آن استاندار ، پایتخت کشور را رها کرده و وارد میانه می شود که جاده را برای ورود آن متمکن و متمول اصفهانی صاف کند و فرش قرمز زیر پایش پهن کند. [/quote] احسنت مهندس
۹۳/۱۲/۱۲ ۱۳:۳۹
[quote name="اسماعیل مختاری"] ... جا دارد ذکر خیری کنیم از افرادی که می دانستند چه اتفاقی میافتد و کاری نکردند که هیچ! جاده صاف کن هم شدند، حالا به این افراد به چشم منجی نگاه می شود غافل از اینکه بلا از ناحیه ایشان هست. [/quote] عذر می خواهم ببخشید وقتی هواشناسی اعلام کند که برف و بوران خواهد آمد وظیفه شماست که تمهیدات برای تهدیدات بیاندیشید، هواشناسی مقصر نیست! فکر کنم دهمین بار است که چنین ادعایی می کنید ولی مدرکی بیآورید که خبر مهندس هاشمی مبنی بر واگذاری زودهنگام فولاد آذربایجان به معنای فروش آن به فردی به نام خوروش بود و آمدنش برای میانه بخاطر !! جاده صاف کنی برای این واگذاری بود! دریغ از اینکه اندکی فکر کنیم که این جاده صاف کردن چطوری اتفاق می افتد؟ برای چه مهندس هاشمی برای میانه آمد؟ (برفرض که بخاطر درگذشت صبیه آیت الله حسینی نبود)، چطور استاندار تهران با آنهمه جاه و قدرت که 8 ماه (بله هشت ماه) است که به خریداران فولاد آذربایجان وقت ملاقات در استانداری تهران نداده است اکنون شخصیت حقوقی و حقیقی خود را زیر پا گذاشته و به میانه می رود که خدمتی برای یک دلال یا سرمایه دار یا سرمایه گذار بکند! که چی؟ تحقیر شخصیتهای شهرمان در مقابل یک پولدار اصفهانی به چه قیمتی؟ می خواهیم ابرویش را درست کنیم چشمش را درمی آوریم. می خواهیم خطاها و اشتباهات مکرر نماینده فعلی را توجیه کنیم به بهانه فرافکنی و تبرئه، نماینده ادوار میانه را که اکنون استاندار پایتخت است در مقابل یک پولدار اصفهانی چنان تخریب می کنیم که آن استاندار ، پایتخت کشور را رها کرده و وارد میانه می شود که جاده را برای ورود آن متمکن و متمول اصفهانی صاف کند و فرش قرمز زیر پایش پهن کند.
۹۳/۱۲/۱۲ ۱۲:۳۵
[quote name="اسماعیل مختاری"] [quote name="سبزی"] باسلام جناب آقای مهندس نایبی ، گفته اند که ال گوجی سیل گوجی ، اگر از جمعیت 185 هزارنفری میانه 90000 نفر را جمیت زن در نظر بگیریم بطور میانگین این جمعیت هر کدام 30 گرم طلا و جواهر داشته باشند که اکثرا هم دارند جمعا 270،000،000،000 میلیارد تومان میشود فولاد خریداری میشد و با این مبلغ ، تمامی و یا اکثر زنان میانه ای ، سهامدار شرکت فولاد آذربایجان میشدند برای اینکار بزرگان و نمایندگان میتوانستند پیشقدم شده و فرهنگسازی کنند که مردم در چنین مواقعی مشارکت داشته باشند ولی منتظریم دیگران برای ما تصمیم بگیرند که عاقبتش چنین میشود . اگر بریم شرکتهای سرب و روی وپتروشیمی . . . زنحان را بررسی کنیم که می بینیم اکثر خانواده های زنجانی بخصوص خانمها سهامدار شرکتند و طلا و جواهر فروخته اند تا در شرکت ها سهامدار شوند [/quote] متاسفانه فولاد میانه بابت بدهی یک مجموعه به مجموعه دیگری واگذار شده و سهامش ارایه نشده که میانه ایها بتوانند بخرند! جا دارد ذکر خیری کنیم از افرادی که می دانستند چه اتفاقی میافتد و کاری نکردند که هیچ! جاده صاف کن هم شدند، حالا به این افراد به چشم منجی نگاه می شود غافل از اینکه بلا از ناحیه ایشان هست. [/quote] منجی در همه حال منجی است خواه در جناح موافق باشد خواه در جناح مخالف
۹۳/۱۲/۱۱ ۲۲:۵۰
[quote name="سبزی"] باسلام جناب آقای مهندس نایبی ، گفته اند که ال گوجی سیل گوجی ، اگر از جمعیت 185 هزارنفری میانه 90000 نفر را جمیت زن در نظر بگیریم بطور میانگین این جمعیت هر کدام 30 گرم طلا و جواهر داشته باشند که اکثرا هم دارند جمعا 270،000،000،000 میلیارد تومان میشود فولاد خریداری میشد و با این مبلغ ، تمامی و یا اکثر زنان میانه ای ، سهامدار شرکت فولاد آذربایجان میشدند برای اینکار بزرگان و نمایندگان میتوانستند پیشقدم شده و فرهنگسازی کنند که مردم در چنین مواقعی مشارکت داشته باشند ولی منتظریم دیگران برای ما تصمیم بگیرند که عاقبتش چنین میشود . اگر بریم شرکتهای سرب و روی وپتروشیمی . . . زنحان را بررسی کنیم که می بینیم اکثر خانواده های زنجانی بخصوص خانمها سهامدار شرکتند و طلا و جواهر فروخته اند تا در شرکت ها سهامدار شوند [/quote] متاسفانه فولاد میانه بابت بدهی یک مجموعه به مجموعه دیگری واگذار شده و سهامش ارایه نشده که میانه ایها بتوانند بخرند! جا دارد ذکر خیری کنیم از افرادی که می دانستند چه اتفاقی میافتد و کاری نکردند که هیچ! جاده صاف کن هم شدند، حالا به این افراد به چشم منجی نگاه می شود غافل از اینکه بلا از ناحیه ایشان هست.
۹۳/۱۲/۱۱ ۲۰:۰۶
باسلام جناب آقای مهندس نایبی ، گفته اند که ال گوجی سیل گوجی ، اگر از جمعیت 185 هزارنفری میانه 90000 نفر را جمیت زن در نظر بگیریم بطور میانگین این جمعیت هر کدام 30 گرم طلا و جواهر داشته باشند که اکثرا هم دارند جمعا 270،000،000،000 میلیارد تومان میشود فولاد خریداری میشد و با این مبلغ ، تمامی و یا اکثر زنان میانه ای ، سهامدار شرکت فولاد آذربایجان میشدند برای اینکار بزرگان و نمایندگان میتوانستند پیشقدم شده و فرهنگسازی کنند که مردم در چنین مواقعی مشارکت داشته باشند ولی منتظریم دیگران برای ما تصمیم بگیرند که عاقبتش چنین میشود . اگر بریم شرکتهای سرب و روی وپتروشیمی . . . زنحان را بررسی کنیم که می بینیم اکثر خانواده های زنجانی بخصوص خانمها سهامدار شرکتند و طلا و جواهر فروخته اند تا در شرکت ها سهامدار شوند
۹۳/۱۲/۱۱ ۱۹:۱۹
اگهی استخدام 140 نفر در فولاد شادگان که تقریبا کبی فولاد میانه است و در شرف بهره بردارس است . یعنی 110 نفر اضافه برداشته اند!!!هر دم از این باغ...
۹۳/۱۲/۱۱ ۱۰:۴۶
اقای مهندس نایبی بزرگوار خواهشمندیم هرچه در توان داری به خاطر این ۲۵۰ نفر که مظلوم واقع شده اند در روز جلسه با اقای مهندس هاشمی به کمک ما بیایی.چون امیدمان اول به خدا بعد به مهندس هاشمی و شخص شماست.
۹۳/۱۲/۱۱ ۰۸:۵۳
[quote name="ارزش 1 بار خواندن دارد"] با عرض سلام جناب نائبی در مورد همکاری مهندس هاشمی برای استخدام ایمیدرویی و زمان شروع به کار اگر نتیجه مورد نظر حاصل نشده لطفا هر چه سریعتر به ما اطلاع رسانی فرمایید تا ما قبل از از دست دادن زمان مفید وگذشتن کار از کار اقدام به احقاق حقوق حقه مان ازدیگر طرق نتیجه بخش تر نمائیم و اگر نتیجه ای حاصل شده وبنا به دلایلی معذور می باشید به گونه سربسته ای بفرمائید تا ما از این بلاتکلیفی اندکی خلاص شویم بدیهی ست که هیچیک از قبولین تحمل قضیه شهریور کذایی دیگری را ندارد و مسولیت زیان جبران نابذیر به قبولین از بابت عدم یا تاخیر اطلاع رسانی موضوع یاد شده متوجه شخص جنابعالی می باشد چرا که ما هر موقع خواستیم جمع شویم و کاری کنیم شما ابتکار عمل و نقش لیدر راعهده دار شدیدو این برای شما مسئولیت وجدانی شخصی و انسانی و عواقب تلخ و شیرین از بابت نتیجه گیری یا عدم نتیجه گیری خواهد داشت [/quote] سلام. شما به هر طریقی که صلاح می بینید اقدام کنید و منتظر دیگری نمانید. ملاحظه می فرمایید که هر کسی از راهی وارد شده است تا این موضوع ختم به خیر شود. زبان تهدید شما مستحق بنده نیست بلکه مستحق آنانی است که تا 48 ساعت پیش از فروش در خواب خوش بهاری بودند.
۹۳/۱۲/۱۱ ۰۸:۴۹
[quote name="یک نفر از250"] جناب نایبی با سلام کلیاتی در مورد جلسه روز سه شنبه مسولین با خریدار در تهران را شنیده ایم، اگرجزییات تازه ای از سرنوشت 250نفرکه در جلسه مذکور بیان شده دارید،لطفا مطرح فرمایید. [/quote] صحبتی درباره شما نشده و فقط در مورد نیروهای پیمانی مذاکره شده است.
۹۳/۱۲/۱۰ ۱۸:۴۷
با عرض سلام جناب نائبی در مورد همکاری مهندس هاشمی برای استخدام ایمیدرویی و زمان شروع به کار اگر نتیجه مورد نظر حاصل نشده لطفا هر چه سریعتر به ما اطلاع رسانی فرمایید تا ما قبل از از دست دادن زمان مفید وگذشتن کار از کار اقدام به احقاق حقوق حقه مان ازدیگر طرق نتیجه بخش تر نمائیم و اگر نتیجه ای حاصل شده وبنا به دلایلی معذور می باشید به گونه سربسته ای بفرمائید تا ما از این بلاتکلیفی اندکی خلاص شویم بدیهی ست که هیچیک از قبولین تحمل قضیه شهریور کذایی دیگری را ندارد و مسولیت زیان جبران نابذیر به قبولین از بابت عدم یا تاخیر اطلاع رسانی موضوع یاد شده متوجه شخص جنابعالی می باشد چرا که ما هر موقع خواستیم جمع شویم و کاری کنیم شما ابتکار عمل و نقش لیدر راعهده دار شدیدو این برای شما مسئولیت وجدانی شخصی و انسانی و عواقب تلخ و شیرین از بابت نتیجه گیری یا عدم نتیجه گیری خواهد داشت
۹۳/۱۲/۷ ۱۹:۳۸
باعرض سلام جناب نایبی لطفا بفرمائید در مورد مساعدت هیئت مدیره ایمیدرو و مهندس هاشمی در مورد 250 نفر قبول شده جهت استخدام ایمیدرویی و تعیین تکلیف زمان بندی استخدام نتیجه ای حاصل گشت یا چاره ای دیگر باید اندیشید. فقط خواهشا در نظر داشته باشید که زمان برای ما بسیار مهم و البته غیر قابل تحمل گردیده است. تشکر از خیر خواهی و احساس مسولیتتان
۹۳/۱۲/۶ ۱۹:۴۹
[quote name="محمدصادق نائبی"] [quote name="از تهران"] با سلام آقای نائبی؛ضمن تشکر بفرمائید ازجلسه امام جمعه محترم با آقای مهندس هاشمی در تهران چه خبر؟وآیا آقای خوروش به میانه برمیگردد یا خیر؟؟وچرا سه ماه است تولیدی در فولاد انجام نمی گیرد؟وچه زمانی اعتبار برای تکمیل طرح احیاء تامین میشود وآقای خوروش وبانک ملت تا امروز چقدر در میانه سرمایه گذاری کرده اند. [/quote] در آینده نزدیک گزارش خواهم داد. [/quote] فقط کت مهندس هاشمی رو بیارید رو صندلی بزارید, از صدتا نماینده بالاتره
۹۳/۱۲/۶ ۱۰:۱۱
جناب نایبی با سلام کلیاتی در مورد جلسه روز سه شنبه مسولین با خریدار در تهران را شنیده ایم، اگرجزییات تازه ای از سرنوشت 250نفرکه در جلسه مذکور بیان شده دارید،لطفا مطرح فرمایید.
۹۳/۱۲/۵ ۱۸:۵۲
جناب آقای محقق باسلام لطفا اگر از جلسه ی امروز خبری دارید به اطلاع مردم برسانید
۹۳/۱۲/۴ ۱۰:۱۰
[quote name="از تهران"] با سلام آقای نائبی؛ضمن تشکر بفرمائید ازجلسه امام جمعه محترم با آقای مهندس هاشمی در تهران چه خبر؟وآیا آقای خوروش به میانه برمیگردد یا خیر؟؟وچرا سه ماه است تولیدی در فولاد انجام نمی گیرد؟وچه زمانی اعتبار برای تکمیل طرح احیاء تامین میشود وآقای خوروش وبانک ملت تا امروز چقدر در میانه سرمایه گذاری کرده اند. [/quote] در آینده نزدیک گزارش خواهم داد.
۹۳/۱۲/۴ ۱۰:۰۹
[quote name="سبزي"] جناب آقاي مهندس نايبي باسلام ، جمعيت 185000 نفري شهرستان ، سالانه 100 ميليارد تومان يارانه در يافت ميكنند آيا مردم شهرستان نميتوانستند كارخانه كوچكي مثل فولاد را خريداري كنند و هرميانه اي در فولاد سهام داشته باشدوكاركنان هم با خيال راحت مشغول كار باشند به نظر بنده ضعف در مسولين شهرستان ميباشد از جمله نمايندگان ميباشد كه به فكر مردم شهر نيستند و نميباشند [/quote] سلام. این محاسبات روی ماشین حساب و کاغذ آسان است ولی در عمل ببینید چند نفر حاضر به چنین سرمایه گذاری هستند. شما تصور کنید میانه ایها هر ماه از 10 میلیارد تومان یارانه 45 هزارتومانی شان چشم بپوشند یا برای چند سال بعد سرمایه گذاری کنند می دانید چه اتفاقی می افتد؟ آب شرب تأمین می شود. چند دستگاه و تجهیزات پزشکی حیاتی مانند CTScan ، MRI و ... تأمین می شود، جاده ها و راهها اصلاح می شود، کارخانه ها راه می افتد، اشتغال زایی می شود و ... ولی حیف! حیف که ما هر ماه این پولهای جزئی را می خوریم و همه با هم یکدست نمی شویم که با این سرمایه های جزئی منطقه و کشورمان را آباد کنیم. دولت نابخرد گذشته هم تورم آورد و هم مردم را بدعادت کرد و روزانه (بله هر روز) 110 میلیارد تومان از سرمایه ملی را به باد داد درحالیکه با این 110 میلیارد تومان هر روز صدها اشتغال ایجاد می شود و در عرض 2 سال مانند گذشته از فیلیپین و کره جنوبی کارگر می آوردیم چون اشتغال در کشور تکمیل می شد.
۹۳/۱۲/۴ ۰۸:۳۸
جناب آقاي مهندس نايبي باسلام ، جمعيت 185000 نفري شهرستان ، سالانه 100 ميليارد تومان يارانه در يافت ميكنند آيا مردم شهرستان نميتوانستند كارخانه كوچكي مثل فولاد را خريداري كنند و هرميانه اي در فولاد سهام داشته باشدوكاركنان هم با خيال راحت مشغول كار باشند به نظر بنده ضعف در مسولين شهرستان ميباشد از جمله نمايندگان ميباشد كه به فكر مردم شهر نيستند و نميباشند
۹۳/۱۲/۳ ۱۸:۰۳
با سلام آقای نائبی؛ضمن تشکر بفرمائید ازجلسه امام جمعه محترم با آقای مهندس هاشمی در تهران چه خبر؟وآیا آقای خوروش به میانه برمیگردد یا خیر؟؟وچرا سه ماه است تولیدی در فولاد انجام نمی گیرد؟وچه زمانی اعتبار برای تکمیل طرح احیاء تامین میشود وآقای خوروش وبانک ملت تا امروز چقدر در میانه سرمایه گذاری کرده اند.
۹۳/۱۱/۳۰ ۱۵:۴۵
از سیر مراحل امضا نامه خبر جدیدی ندارید؟
۹۳/۱۱/۲۸ ۱۱:۱۲
قابل توجه تمامي مسئولين شهر ميانه كه ميگفتن كسي از فولاد اخراج نميشه!!! مقاومت در برابر حکم «بازگشت به کار» ۴۰ کارگر فولاد آذربایجان یک ماهه شد http://www.ilna.ir/news/news.cfm?id=244202 سه روز پس از آغاز اعتراض مقابل کارخانه: ۴۰ کارگر اخراجی «فولاد آذربایجان» به صورت مشروط به کار بازمی‌گردند http://www.ilna.ir/news/news.cfm?id=237592 در ادامه موج اخراج پایان سال؛ ۲۴۴ کارگر «فولاد آذربایجان» اسفندماه اخراج می‌شوند http://www.ilna.ir/news/news.cfm?id=252589
۹۳/۱۱/۲۷ ۱۰:۰۹
چهاررراه بالا روبه روی بانک ایران زمین(جوانان خیر سابق)نبش کوچه موبایل فروشی اقای کبیری (موبايل پرديس)
۹۳/۱۱/۲۶ ۲۱:۴۳
لطفاآدرس رادقیق بنونیسید نبش کوچه چه مغازه ای مراجه کنیم
۹۳/۱۱/۲۶ ۲۰:۵۹
[quote name="غربت"] دوستانی که دسترسی ندارن چیکار کنن؟ [/quote] به دوستاتون اطلاع بدید تا از طرف شما نماینده بشن اگه کار میخواهید حق تون رو میخواهید باید دست به دست هم بدید
۹۳/۱۱/۲۶ ۲۰:۰۶
دوستانی که دسترسی ندارن چیکار کنن؟
۹۳/۱۱/۲۶ ۱۷:۵۱
باسلام چهاررراه بالا روبه روی بانک ایران زمین(جوانان خیر سابق)نبش کوچه موباایل فروشی اقای کبیری لطفا با مراجعه به ادرس بالا با امضای طومار اتحادمون رو دوباره نشون بدید تا عصر روز دوشنبه وقت باقی است
۹۳/۱۱/۲۶ ۱۷:۴۶
با سلام چهار راه بالا- روبه روی بانک ایران زمین(جوانان خیر سابق) نبش کوچه موبایل فروشی اقای کبیری لطفا اگر کسی اطلاع نداره اطلاع رسانی کنید تا فردا عصر روز دوشنبه وقت است تا اتحاد خودمون رو با امضاء طومار نشون بدیم
۹۳/۱۱/۲۶ ۰۹:۳۶
جوینده یابنده است.
۹۳/۱۱/۲۴ ۲۲:۰۱
باسلام.اطلاع رسانی ازطرق محتلف انجام میگیردودرهمین جا هم خبر میدهم.باقدرت ازحق خود دفاع کنیم تایک نفر غریبه نتونه 250نفر را گوشه نشین کنه.
۹۳/۱۱/۲۴ ۱۹:۵۷
با سلام خدمت همه قبولین فاز احیاء حتما به طرق مختلف اطلاع رسانی خواهد شد.در ضمن به کمک همه دوستان برای جمع آوری ماگزیمم امضا نیاز خواهد بود.
۹۳/۱۱/۲۴ ۱۹:۲۷
جناب آقای محقق از شما و دیگر دوستان بابت زحماتی که جهت احقاق حقوقمان میکشید سپاسگذارم من در خدمت شما هستم اگر در اینجا نیز کاری از دست بنده بر می آید بفرمایید تا اطاعت امر نمایم بابت هماهنگی نیز در خدمتتان هستم
۹۳/۱۱/۲۴ ۱۸:۴۶
با سلام وخسته نباشدااگر امکان داردزمان و مکانی که طومار امضائ میشود را بیان کنید تا به همه دوستان اطلاع رسانی شود
۹۳/۱۱/۲۴ ۱۸:۳۸
جناب آقای موسوی با سلام همانطوری گفتم در جریان بودن و اظهار رضایت شرط اساسی برای امضاء توسط دوستان مقیم در اینجا خواهد بود. با هماهنگی با خودتان چشم امرتان اطاعت خواهد شد.
۹۳/۱۱/۲۴ ۱۴:۱۰
جناب محقق من نیز در تهران زندگی میکنم و به دلیل اینکه زمان زیادی از امدنم به اینجا میگذرد از قبولین کسی را نمیشناسم اگر جناب عالی قبول زحمت بفرمایید از طرف بنده امضا بفرمایید
۹۳/۱۱/۲۴ ۱۲:۲۰
سلام خدمت دوست عزیزمان sa می توانید ضمن تماس تلفنی و یا طرق دیگر از دوستان مقیم در میانه بخواهید از طرفتان امضاء کنند. ولی شرط رضایت قبولین غیر مقیم در میانه شرط اساسی می باشد.
۹۳/۱۱/۲۴ ۱۰:۴۷
[quote name="حامد محقق"] سلام خدمت دوست عزیزمان علی ضمن تشکر از امام جمعه بزرگوار که با آغوش باز پذیرای عده ای از قبولین بودند و نیز با امتنان فراوان از مهندس نایبی عزیز که زمینه ساز این جلسه بودند. قرار شد یک طوماربرای هفته آینده تهیه گردد و با امضای قبولین فلز احیاء توسط امام جمعه محترم میانه و جناب آقای مهندس نایبی به خدمت آقای مهندس هاشمی عضو هیئت مدیره ایمیدرو برسد تا از کانال ایشان پیگیر احقاق حقوق حقه مان باشیم.در ضمن همچنان گرینه های دیگر روی میز قرار دارد که اگر خدای نکرده این مسیر نتیجه نداد از آن مسیرها پیگیر قضیه بود. [/quote] با سلام خواهشا تدابيرياتخاذ فرماييد تا دوستاني كه در تهران سكونت دارند نيز بتوانند طومار را امضاء نمايند
۹۳/۱۱/۲۴ ۱۰:۱۳
سلام خدمت دوست عزیزمان علی ضمن تشکر از امام جمعه بزرگوار که با آغوش باز پذیرای عده ای از قبولین بودند و نیز با امتنان فراوان از مهندس نایبی عزیز که زمینه ساز این جلسه بودند. قرار شد یک طوماربرای هفته آینده تهیه گردد و با امضای قبولین فلز احیاء توسط امام جمعه محترم میانه و جناب آقای مهندس نایبی به خدمت آقای مهندس هاشمی عضو هیئت مدیره ایمیدرو برسد تا از کانال ایشان پیگیر احقاق حقوق حقه مان باشیم.در ضمن همچنان گرینه های دیگر روی میز قرار دارد که اگر خدای نکرده این مسیر نتیجه نداد از آن مسیرها پیگیر قضیه بود.
۹۳/۱۱/۲۳ ۲۳:۳۱
[quote name="علی"] باسلام واحترام خدمت مهندس نائبی جناب مهندس قرار بود جلسه ای روز چهارشنبه باحاج آقا حامدی داشته باشید لطفا ماراهم باخبر سازید-ممنون [/quote] سلام. آقای محقق یا آقای سلیمانی فرد گزارش دهند.
۹۳/۱۱/۲۳ ۱۹:۱۸
باسلام واحترام خدمت مهندس نائبی جناب مهندس قرار بود جلسه ای روز چهارشنبه باحاج آقا حامدی داشته باشید لطفا ماراهم باخبر سازید-ممنون
۹۳/۱۱/۲۲ ۲۲:۰۲
با سلام آنقدر این استخدام را طولش میدن تا خودمون عطایش را به لقایش ببخشیم.البته با بودن مسئولان دلسوز!!!خیالمون راحت هستش.
۹۳/۱۱/۲۰ ۲۱:۵۷
جناب مهندس هاشمی با سلام و آرزوی توفیق و سلامتی برای جنابعالی از طرف ۲۵۰ نفر فرزندانتان عاجزانه استدعا داریم فقط به خاطر خداوند ماها را به حق قانونیمان که همانا استخدام دایم در فولاد هست برسانید خداوند بر موفقیتهای شما بیفزاید
۹۳/۱۱/۲۰ ۲۱:۴۳
آقای شهروند بی طرف شما ها که اطرافیان نماینده هستید شما وقاحت را به درجه اعلای خود رسانده اید با اینکه میدانید این ۲۵۰ نفر چه طور در عذاب و گرفتاری قطره قطره آب میشوند با بی شرمی تمام از تخلف یک نماینده که ادای دلسوزی برای قبولین را در می آورند حمایت میکنید وای بر شماها این شما هستید که در پل صراط نظاره گر عبور تمام انسانها خواهید بود من این حق کشی را در قیامت ازمسببین طلب خواهم کرد در این دنیا نیز ساکت نخواهم بود درود بر شرافت مهندس نایبی
۹۳/۱۱/۲۰ ۱۶:۰۶
[quote name="محمدصادق نائبی"] خطای شماره 1 [/quote] آقای نائبی هنوز ماجرای بازگرداندن فروش فولاد توسط آقای هاشمی که چند سال قبل اتفاق افتاد یادمان هست. میل باطنی مسئولان شهر که به خودشان مربوط است همانطور که میگویند مشکل ما به خودمان مربوط است ولی میل باطنی آقای هاشمی را با هر واسطه و خواهشی باید تغییر دهیم و این کار از عهده افرادی مانند شما برمیاید که به ایشان نزدیک هستید. افرادی مانند ایشان فقط میتوانند فولاد ایران و ایمیدرو را ملزم به استخدام ما با شرایط ایمیدرویی کنند.
۹۳/۱۱/۲۰ ۱۳:۵۱
ممنونم که چشم مردمو باز میکنید
۹۳/۱۱/۲۰ ۱۰:۳۸
[quote name="یک شهروند بی طرف و بی غرض"] [quote name="محمدصادق نائبی"] به نظر شما چرا زبان مسئولین کوتاه و پاهایشان شل است؟ دلیلش این است که بیشترشان جاپایی در فولاد دارند و به 250 نفر خیانت کرده اند. در همین فاصله طولانی که شما از میان 4000 نفر آزمون داده و قبول شده اید و 3 سال انتظار زجرکش دارید آقایان در پشت صحنه نورچشمی ها را وارد فولاد کرده اند. بیایید حداقل نام 20 نفر را اعلام کنم که در همین مدت کوتاه بصورت رسمی یا قراردادی وارد شرکت فولاد شده اند. مثلا همین امسال آقای کاف. فرزند دفتردار احدی از نمایندگان میانه چطور بدون آزمون وارد فولاد شد؟ یا فرزند یکی از فرمانداران استان چطور بدون مجوز از نیروی پیمانی به نیروی رسمی تبدیل شد؟ برادر یکی از رؤسای ادارات میانه که غیربومی است چطور برادرش را از شهرستان خود به فولاد آذربایجان وارد کرد؟ این رنجنامه طولانی است. [/quote] آقای مهندس واقعا شما اخلاق را زیر پا می گذارید. واقعا انصاف داشته باشید همین دوست شما وقتی 20 سال نماینده بود کسی را وارد فولاد نکرد؟ آیا نماینده ای که به پشتیبانی مردم وارد مجلس شده باید آب خوردن را هم از شما اجازه بگیرد؟ این نماینده حق نداارد دست یک نفر درمانده را بگیرد؟ آقای نائبی شما آن دنیا خیلی توقف روی صراط خواهید داشت و سئوال جواب خواهید شد. این یک نفر پسر دفتردار نماینده مردمی و زحمتکش شهر نیست بلکه یک شهروند ساده و بدون پشتیبان است. دفتردار ... آقای ... است که همه می دانند و آقای ... اصلا دفتردارشان نیست. شما از صبر و تحمل و احترام ... نسبت به شما نهایت سواستفاده را می کنید. [/quote] این توجیه کورکورانه شما خیلی سختتر از این است که سیاه را سفید جلوه دهیم. یک مسئول شهر چنین حقی ندارد. او باید از همه دیرتر بخوابد. از همه زودتر بیدار شود. از همه گرسنه تر باشد. از همه پابندتر نسبت به ضوابط و قوانین باشد. او حق ندارد در شرایطی که 250 نفر از میان 4000 نفر برگزیده شده و 3 سال انتظار پرعذاب می کشند 1 نفر حتی فقط 1 نفر را بدون ضوابط و فقط با تکیه بر روابط وارد فولاد آذربایجان کند. آه این خانواده ها دامن ایشان را خواهد گرفت. آنچه در مورد نمایندگان سابق می فرمایید چنین آزمون 4000 نفری برگزار نشده بود و 250 نفر سرگردان نبودند. دیروز بنده در شرکت ملی فولاد با یکی از مدیران ارشد در این ارتباط صحبت می کردم این آقا اشک در چشمش حلقه زد. می گفت من سر آزمون بودم. با اینکه قیافه ها یادم نیست ولی جوانانی پرشور و پرامید بودند که به رقابت آمده بودند. ناراحت بود از اینکه چنین رفتاری با آنها شده است. خب! چطور نماینده ای که از بطن خودمان است و هر روز ادعا می کند که پیگیر این موضوع است چنین تخلفی می کند؟
۹۳/۱۱/۲۰ ۰۹:۲۳
[quote name="محمدصادق نائبی"] اولین گره درباره این 250 نفر را احدی از نمایندگان در دوره قبل زد. این نماینده (نام محفوظ) در دوره هشتم مجلس با اعتراض به دکتر غضنفری وزیر صنعت وقت برگزاری این آزمون را غیرقانونی دانست و وزیر نیز دستور بررسی موضوع را به ایمیدرو و شرکت ملی فولاد داد که نخستین تزلزل در دولتمردان صنعتی برای استخدام این 250 را ایجاد کرد. [/quote] هر دم از این باغ بری می رسد! معلوم است وقتی نماینده شهر با این آزمون مخالفت کند آخرش چی میشه. در این انتخابات باید این موضوع مطرح بشه و ایشون پاسخگو باشن.
۹۳/۱۱/۲۰ ۰۹:۲۱
[quote name="محمدصادق نائبی"] به نظر شما چرا زبان مسئولین کوتاه و پاهایشان شل است؟ دلیلش این است که بیشترشان جاپایی در فولاد دارند و به 250 نفر خیانت کرده اند. در همین فاصله طولانی که شما از میان 4000 نفر آزمون داده و قبول شده اید و 3 سال انتظار زجرکش دارید آقایان در پشت صحنه نورچشمی ها را وارد فولاد کرده اند. بیایید حداقل نام 20 نفر را اعلام کنم که در همین مدت کوتاه بصورت رسمی یا قراردادی وارد شرکت فولاد شده اند. مثلا همین امسال آقای کاف. فرزند دفتردار احدی از نمایندگان میانه چطور بدون آزمون وارد فولاد شد؟ یا فرزند یکی از فرمانداران استان چطور بدون مجوز از نیروی پیمانی به نیروی رسمی تبدیل شد؟ برادر یکی از رؤسای ادارات میانه که غیربومی است چطور برادرش را از شهرستان خود به فولاد آذربایجان وارد کرد؟ این رنجنامه طولانی است. [/quote] آقای مهندس واقعا شما اخلاق را زیر پا می گذارید. واقعا انصاف داشته باشید همین دوست شما وقتی 20 سال نماینده بود کسی را وارد فولاد نکرد؟ آیا نماینده ای که به پشتیبانی مردم وارد مجلس شده باید آب خوردن را هم از شما اجازه بگیرد؟ این نماینده حق نداارد دست یک نفر درمانده را بگیرد؟ آقای نائبی شما آن دنیا خیلی توقف روی صراط خواهید داشت و سئوال جواب خواهید شد. این یک نفر پسر دفتردار نماینده مردمی و زحمتکش شهر نیست بلکه یک شهروند ساده و بدون پشتیبان است. دفتردار ... آقای ... است که همه می دانند و آقای ... اصلا دفتردارشان نیست. شما از صبر و تحمل و احترام ... نسبت به شما نهایت سواستفاده را می کنید.
۹۳/۱۱/۲۰ ۰۹:۰۸
[quote name="یکی از قبولین"] آقای نائبی ما پیگیر این هستیم که فولاد ایران را ملزم به احقاق حقوقمان کنیم. این کار هم فقط با رایزنی با آقایانی مانند آقای هاشمی انجام پذیر میباشد. شما صدای مارا به ایشان برسانید. بزرگترین لطفی که در حق ما میکنید این است که آقای هاشمی را وارد گود کنید [/quote] مهندس هاشمی از مخاطبان قدیمی و دائمی سایت بوده و هستند. اعتقاد دارند موضوعات میانه باید توسط مسئولین کنونی حل و فصل شود هرچند حمایتهای ایمیدرویی برای تکمیل این طرح ها را دارند. در ارتباط با موضوع استخدام ایمیدرویی یا با شرایط ایمیدرویی این 250 نفر علیرغم میل ایشان و بعضی مسئولین بومی با حمایت شما سراغ ایشان خواهم رفت.
۹۳/۱۱/۲۰ ۰۸:۴۴
[quote name="انصاف کن"] نویسنده مزدور طبق چه مدرکی به نماینده ای که به این ملت 4 سال زحمت کشیده و اکنون بنابر مصلحت سکوت کرده تهمت میزنی که به این 250 نفر خیانت کرده؟ چی میخوای؟ دنبال چی هستی؟ [/quote] خودت که منو خوب می شناسی! لابد سند و مدرکی زیر بالش خوابوندم که با قاطعیت می گم!
۹۳/۱۱/۲۰ ۰۰:۳۹
آقای نائبی ما پیگیر این هستیم که فولاد ایران را ملزم به احقاق حقوقمان کنیم. این کار هم فقط با رایزنی با آقایانی مانند آقای هاشمی انجام پذیر میباشد. شما صدای مارا به ایشان برسانید. بزرگترین لطفی که در حق ما میکنید این است که آقای هاشمی را وارد گود کنید
۹۳/۱۱/۲۰ ۰۰:۳۳
نویسنده مزدور طبق چه مدرکی به نماینده ای که به این ملت 4 سال زحمت کشیده و اکنون بنابر مصلحت سکوت کرده تهمت میزنی که به این 250 نفر خیانت کرده؟ چی میخوای؟ دنبال چی هستی؟
۹۳/۱۱/۱۹ ۱۹:۵۰
آقای نائبی من سئوالم این است که چرا وقتی آزمون برگزار شد همان زمان که مهندس هاشمی قدرت هم داشت استخدام را شروع نکرد؟ علت تمامی این مشکلات طول کشیدن این موضوع است.
۹۳/۱۱/۱۹ ۱۹:۴۳
سعید موسوی: [quote]آقای مهندس خواهشا ضمن انجام مراحل پیشنهاد پنجم تدارک نامه و امضا جهت آقای مهندس هاشمی را نیز انجام دهید خداوند بزرگ شما را در تمام مراحل زندگی موفق نماید[/quote] قطعا یکی از پیگیری های موازی همین روش است و الآن در باز کردن ال.سی برای فولاد میانه مساعدت زیادی در هیئت مدیره ایمیدرو کرد. از همین جایگاه نیز می توان کمک ایشان را گرفت.
۹۳/۱۱/۱۹ ۱۹:۲۹
[quote]شركتهاي خصوصي دنبال منافع و سود بيشتر هستند و مدير عامل هم تصميم گيرنده و تام الاختيار ، بازور نميشود كاري كرد مگر بامحبت و ملايمت[/quote] اجازه دهید به همین طریق با بخش خصوصی پیش برویم وگرنه تمای مجتمع فولادی به بخش خصوصی واگذار نشده است. هنوز هم یک سوم تمامی ذوب آهن و احیای مستقیم فولاد مال ایمیدرو است. یعنی یک سوم زمین آن مال ایمیدرو هست. یک سوم سازه و تجهیزات مال ایمیدرو هست. یک سوم سرمایه انسانی مال ایمیدرو هست. در فاز احیا بین 800 تا 1000 نفر شاغل خواهد شد. اگر از این طریق نتوان به نتیجه رسید می توان ایمیدرو را مجبور به استخدام ایمیدرویی یک سوم از این ظرفیت کرد که بیش از 250 نفر می شود.
۹۳/۱۱/۱۹ ۱۹:۲۴
به نظر این حقیر با توجه به اعلامهای مکرر فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا سردار عبدالهی مبنی بر افتتاح قریب الوقوع احیا فولاد میانه(میتوانید با یک جستجوی ساده اینترنتی مطمئن شوید)شاخکهای عده ای از دوستان حساس شده و دنبال منافع شخصی جناحی و خودشیرینی هستند امیدوارم دوستان فریب نخورند استخدام هم به دلیل سهم 35 درصدی ایمیدرو قطعا استخدام ایمیدرو خواهد بود و به همین دلیل کسی از جناب خوروش تعهدی نگرفته چون وقتی قرار است ایمیدرو خودش استخدام کند چه نیازی به تعهد خریدار است و در مورد خریدار خیلی ساده است جناب خوروش مالک 95 درصدی و بلامناضع نورد است بانک ملت مالک 65 درصدیاحیا و ذوب است مابقی هم متعلق به ایمیدرو است وقتی تنها نورد فعال است و دو فاز دیگر ناتمام چرا جناب خوروش نباید همه کاره باشد قطعا با شروع به کار فازهای دیگر ایشان همه کاره نخواهد بود ما نان عرضه خود را میخوریم و وامدار هیچ کس نیستیم جناب نائبی لطفا هر جایش را اشتباه گفتم شفاف سازی کنید با تشکر از فضای ازاد سایتتان
۹۳/۱۱/۱۹ ۱۹:۲۱
[quote]اغلب این 250نفر حتی به استخدام قراردادی هم راضی هستند، کسانی هستند که به خاطر حداقل درآمد زندگیشان در حال از هم پاشیدن است[/quote] واقعا اینقدر انتظار، رایزنی، تهدید، التماس و ... برای استخدام با حقوق پایه کارگری است؟ مگر موقع آزمون به تفکیک در مقاطع تحصیلی و اصناف متنوع تخصصی آزمون نگرفتند؟ طبق قانون کار و طبقه بندی مشاغل هم که باشد حقوق مستخدمین بالاتر است. مالک جدید در فاز احیا اگر بخواهد استخدامی داشته باشد با چه زمان و هزینه ای باید چنین گزینش 250 نفری را داشته باشد؟ تقریبا از هر 20 نفر 1 نفر انتخاب شده اند. حقوق چنین افرادی حقوق کارگری نیست.
۹۳/۱۱/۱۹ ۱۵:۰۵
بنام خدا با سلام خدمت خادمان و دلسوزان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران وآرزوي هدايت براي خائنان به وطن مطالبي كه اخيرا در سايت صداي ميانه منتشر شده همان حرفهائي است كه كارگران بخش نورد فولاد به همراه تعدادي از كارگران شركت اهرم تكنيك از همان ابتداي واگذاري مطرح ميكردند.ولي تعدادي از همشهري ها وحتي قبول شدگان طرح وحتي كارگراني ازخود مجموعه نورد وكارگران شركت اهرم تكنيك نمي توانستند اشكالات نحوه واگذاري ونديده انگاشتن حقوق كارگران را لمس بكنند وامروز كه به دلايل نامعلوم ومبهم هيچ برنامه اي براي استخدام قبولين وادامه طرحهاي توسعه وجود نداردوتمام وعده هاي آقاي خوروش وگروه مالي ملت وآقاي د – بي نتيجه مانده؛وتلاش آقاي دكتر مددي در راستاي افشاي مشكوك بودن نحوه واگذاري به واقعيت نزديك ميشود .تعدادي از كساني كه اين تحركات را رصد ميكنند.ميخواهند به نوعي خود را شريك درمسائل جلوه دهند.همانطوري كه آقاي نائبي هم اشاره كرده بايستي زودتر از اين برعليه سازمان خصوصي سازي بخاطر اجرا نشدن بديهي ترين اصول؛قبل از واگذاري؛ كه به نفع كارگران است شكايت مي شد.همچنين بخاطر تخلفاتي كه بعد از واگذاري؛طبق آئين نامه نظارت بعد از واگذاري(در سايت سازمان خصوصي سازي آشكارانوشته شده است)بايستي بر عليه خريداران وسازمان خصوصي سازي شكايت كرد. بايد بگويم كه ميانه اي ها عوض شده اند؛بجاي كمك وپيگيري مشكلات هم؛به تماشاي مشكلات هم نشسته ايم.وقتي كه كارگران فولاد به اين مسائل اعتراض كردند(فيلم سخنراني ها وموارد اعتراضي كاركنان موجود است)خودشان را از قبولي ها وكارگران شركت اهرم تكنيك وساير پيمانكاران ؛رانندگان ومردم شهر جدا ندانستند.ولي ديديم وشنيديم كه عده اي به عمد سعي در سست كردن خواسته ها وايجاد تفرقه در بين همكاران وهمشهريان نمودند وامروز همان حرفهاي كارگران در ارديبهشت ماه را تكرار ميكنند. هيچ كس در فولاد مخالف خصوصي سازي ويا عدم موفقيت خريداران نيست.موفقيت خريداران يعني افزايش حقوق ومزاياي كارگران؛پس هيچ عقل سليمي مخالف خير وصلاح خود نيست.درخواست كمك از امام جمعه محترم؛نمايندگان محترم مجلس؛فرماندار محترم ميانه وساير مسئولان وهمشهريان در همين راستاواجراي صحيح اصل 44 قانون اساسي وجلوگيري از تضييع حق كارگران مخصوصا پيمانكاران انجام شد .ودر اين مدت از همه بيشتر امام جمعه محترم وسپس آقاي دكتر مددي و آقاي فرماندار (منهاي لحظات عصبانيت) نيزدر تلاش براي رفع مشكلات كارگران واشكالات اين مزايده بودند. خوشبختانه بعد از نه ماه همه متفق القول هستيم كه واگذاري درست انجام نشده وتعهد خريداران نسبت به كارگران(رسمي ومخصوصا پيمانكار)كامل نيست وپرداخت حقوق ومزاياي كارگران بر عكس وعده سازمان خصوصي سازي وفرماندارمحترم كاهش يافته وهمگي تنها راه چاره را بعد از گذشت نه ماه در شكايت ومراجعه به قانون ميبينيم.در صورتيكه كارگران فولاد در همان ارديبهشت ماه به همه اين مشكلات اشاره كردند ولي فرق ما با شما در نه ماه زماني بود كه از دست داديم. علي ايحال؛نبايد بيش از اين كوتاهي كنيم وبايستي با استفاده از تمام ظرفيتها وبدون غرض ومرض ومنم منم كردن به كمك كارگران مجموعه قدم برداريم.اينكه بگوئيم فلاني كاري نكرد وسراغ مهندس هاشمي ميرفتيم بهتر بود وفرمانداربايد جوابگو باشد دردي را دوا نميكند.كارگران فولاد ميدانند كه تعداي از كاركنان فولاد همراه آقاي مددي خدمت آقاي پور مختار رئيس كمسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي رفتند(در خرداد93)وشكايتي بر عيله سازمان خصوصي سازي در مورد نحوه واگذاري ونديده گرفتن حقوق ارگران كل مجموعه تقديم ايشان نمودند.وبازرس اين كميسيون آقاي مير عبدا... در تاريخ 16/11/93 بخاطرتلاش آقاي مددي به ميانه آمده بودند.وضمن مذاكره با مسئولين شهر نشستي دو ساعته هم با تعدادي از كارگران مجموعه داشتند واز نزديك مسائل را ارزيابي نمودند.اميدواريم كه با انتقال واقعيتهاي مزايده ونديد گرفته شده حق مسلم مردم وكارگران ميانه وبا اقدام نخبگان شهرمان بتوانيم با اصرار بر اجراي صحيح اصول مسلم 44 قانون اساسي شاهد واگذاري قانوني شركت فولاد آذربايجان وواگذاري بخشي از سهام كارخانه به مردم ميانه باشيم.انشا ا...
۹۳/۱۱/۱۹ ۱۰:۲۵
شركتهاي خصوصي دنبال منافع و سود بيشتر هستند و مدير عامل هم تصميم گيرنده و تام الاختيار ، بازور نميشود كاري كرد مگر بامحبت و ملايمت .
۹۳/۱۱/۱۹ ۰۹:۵۹
احتمال اينكه 250 نفر بكارگرفته شوند زياده و لي معلوم نيست كي و در كدام فاز؟. بالاخره هم باسوادن هم مصاحبه شده ،و كار آقاي خوروش براي جذب نيروي مفيد راحت شده. اما مسئله اي كه كاملا روشن است اين دوستان با قانون كار بكار گرفته مي شوند و اين يعني تغييري در زندگي دوستان اتفاق نمي افته
۹۳/۱۱/۱۹ ۰۰:۴۴
باسلام.من نظرم اینه که هر جوری به هر طریقی که شد حقمونو بگیریم .پیشنهادهای اقای نایبی واقعا خوب هستند ولی باپیگیری 250نفرقبولین واتحاد اونا درزمینه پیگیری ممکن و تکمیل میشه.
۹۳/۱۱/۱۸ ۲۳:۲۴
آقای مهندس خواهشا ضمن انجام مراحل پیشنهاد پنجم تدارک نامه و امضا جهت آقای مهندس هاشمی را نیز انجام دهید خداوند بزرگ شما را در تمام مراحل زندگی موفق نماید
۹۳/۱۱/۱۸ ۲۱:۵۲
در مورد پیشنهاد پنجم با امام جمعه محترم صحبت کردم. قرار شد روز چهارشنبه در میانه خدمت ایشان برسم و حضورا مسائل را بصورت شفاف صحبت کنم. از دوستانی که تمایل دارند در این جلسه حاضر باشند تقاضا دارم از طریق مهندس سلیمانی فرد یا این سایت در ارتباط باشند و همگی با هم این درخواست را از ایشان داشته باشیم که به هر طریقی صورتجلسه ای با مالکین نوشته شود که دقیقا از چه تاریخی قبولین فولادی بکارگیری خواهند شد.
۹۳/۱۱/۱۸ ۲۱:۴۲
آقاي نائبي چرا از وقتي كه متوجه شديد تلاشهايي جهت احقاق حقوق ضايع شده بر اثر مزايده عجولانه شركت فولاد انجام گرفته با اين مطالب فرافكني مي كنيد.
۹۳/۱۱/۱۸ ۱۹:۵۶
[quote]مهندس داری شوخی میکنی یعنی چی بدون آزمون وارد فولاد شدند آقا ما سه سال تمامه خون دل میخوریم دهنمون سرویس شده اونوقت آقا زاده ها باز رفتن نشستن جای ما واله تو اون دنیا مسببین باید جوابگو باشن . یکی از 250 نفر تو هم که وضع حالت معلومه[/quote] به نظر شما چرا زبان مسئولین کوتاه و پاهایشان شل است؟ دلیلش این است که بیشترشان جاپایی در فولاد دارند و به 250 نفر خیانت کرده اند. در همین فاصله طولانی که شما از میان 4000 نفر آزمون داده و قبول شده اید و 3 سال انتظار زجرکش دارید آقایان در پشت صحنه نورچشمی ها را وارد فولاد کرده اند. بیایید حداقل نام 20 نفر را اعلام کنم که در همین مدت کوتاه بصورت رسمی یا قراردادی وارد شرکت فولاد شده اند. مثلا همین امسال آقای کاف. فرزند دفتردار احدی از نمایندگان میانه چطور بدون آزمون وارد فولاد شد؟ یا فرزند یکی از فرمانداران استان چطور بدون مجوز از نیروی پیمانی به نیروی رسمی تبدیل شد؟ برادر یکی از رؤسای ادارات میانه که غیربومی است چطور برادرش را از شهرستان خود به فولاد آذربایجان وارد کرد؟ این رنجنامه طولانی است.
۹۳/۱۱/۱۸ ۱۴:۱۱
آقاي نائبي شما با اين كامنت ميخواي وعده سرخرمن شهريور و دروغي كه اميد توخالي تودل 250 رو تداعي كردين ماست مالي كنيد. خدا ميدونه الان هم چه نيتي دارين وقتي وعده توخالي ميدين ميگين طرفدار 250 نفرين وقتي حرفتون دروغ از آب درمياد ميگين من كاره‌اي نيستم برين از نماينده و فرماندار حقتونو بگيرين آيا دروغ شهريور شما يه جورايي به نفع خريدار نبود و يه همدستي محسوب نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟ اين پيشنهادهايي كه ميدين همه به نوعي حرفاي آقاي مددي هست پس چرا به حرفهاي ايشون تو اين مدت خرده ميگرفتين به قول خودتون آب رفته به جوي برنميگرده ديگه نميشه كاري كرد خواهشا نظر منو تاييد كنيد تا كساني كه با حرفهاي من موافق يا مخالفن معلوم بشن نه اينكه چيزي كه خلاف ميلتون باشه تاييد نميكنيد و موافق ميلتون رو در اسرع وقت تاييد ميكنيد
۹۳/۱۱/۱۸ ۱۱:۵۳
مهندس عزیز ضمن تشکر از حضور دوباره جنابعالی بعد از سکوت معنادارتان فکر نکنم انگ اقدام علیه امنیت ملی به همین سادگی به جوانان این مرز و بوم داده شود. تا آنجا که یادمان میاید قبولین شرکت نفت جلویه مجلس تحصن کردند ولی کسی از این انگها نزد. نیروهای امنیتی کشور همیشه پشتیبان مردم بود و خواهند بود. و مسئله قابل تامل این است که آیا مهندس هاشمی که هیچ شکی در بزرگیه ایشان و نفوذ ایشان نیست آیا نیاز به امضاء چند جوانان بخت برگشته دارد تا حقی را از ظالمی بگیرد؟ و یا باز بوی انتخابات و تاثیر گذاری بر جو سیاسی شهر به مشام می رسد؟ بارها و بار ها گفته شده که حق گرفتنی است نه دادنی. دوستان تلاش بفرمایید که حداقل یه کار عملی از طرف خودمان انجام شود. آقایان شکایت به دیوان عدالت اداری انهم با حضوردسته جمعی فکر نکنم بتواند بهانه ای بدست کسی بدهد مگر اینکه مسولان را وادار به رسیدگی سریعتر به قضیه نماید. امیدمان فقط به خدایه بزرگ باشد
۹۳/۱۱/۱۸ ۱۰:۲۰
استخدام میکنه همه رو اما با حقوق قانون کار
۹۳/۱۱/۱۸ ۰۸:۱۰
آقای مهندس نایبی عزیز آقای خوروش هیچگونه تعهدی نسبت به استخدام قبولین ندارن و هیچ انتظاری هم نمی شود از ایشان داشت بند 5 هم که جنابعالی فرمودید در نهایت بدلیل مشکلات زیربنایی که طرح دارد به نفع آقای خوروش تمام خواهد شد و ایشان با امضای یک تکه کاغذ مبنی بر تعهد استخدامی قبولین به خواسته های پایان ناپذیر خود و گرفتن امتیاز از دولتمردان خواهند رسید در حالیکه هر لحظه هم ایشان می توانند از تعهدی که داده اند شانه خالی کنند.
۹۳/۱۱/۱۸ ۰۳:۳۳
به نظرم نباید موضوع به این مهمی را فقط به استخدام 250 نفر تقلیل داد. البته که بلاتکلیفی 250 نفر از نخبگان شهر بعلاوه خانواده آنها اصلا کار درستی نیست ، لیکن موضوع شرکت فولاد را باید اساسی تر بررسی کرد. اینکه با استفاده از ارتباطات کاری انجام داده شود و عده ای مدیر نالایق و ضعیف برای حفظ پست و یا منافع خود سر تعظیم در برابر مدیران ارشد فرود آورند ، نتیجه همان خواهد شد که الان در فولاد می بینید و چه بسا به ضرر کل مجموعه فولاد هم باشد و از طرف دیگر این موضوع بیشتر از حل مشکل به کار تبلیغاتی شباهت پیدا خواهد کرد. بنابراین حالا که بناست کاری انجام شود باید با مطالعه و کارشناسی دقیق صورت گیرد. 1- باید معلوم شود آیا روند واگذاری شرکت فولاد درست و قانونی بوده است یا نه؟ مسئولین باید پاسخگو باشند و شفاف سازی در این خصوص صورت پذیرد زیرا صداهای متفاوتی ، از مسئولین در خصوص مشکلات قانونی واگذاری شنیده شده است. 2- نتیجه پیگیری های مسئولین در خصوص واگذاری ، استخدام 250 نفر و ... تا به حال چی بوده و چرا اطلاع رسانی نمی شود؟ آیا نمی توانند کار را پیش ببرند که شما می خواهید وارد عمل شوید؟ 3- باید معلوم شود که اگر این افراد برای استخدام دعوت شده بودند دقیقا دلیل توقف استخدام چی بوده است؟ این افراد و خانواده آنها چوب بی لیاقتی چه کسانی را خورده اند؟ چه برنامه ای برای جذب این افراد بوده و چرا اجرا نشده است؟ و تا کی باید این روند درکشور ادامه داشته باشد؟ 4- اگر در بررسی ها معلوم شود که استخدام این افراد زیانی به مجموعه وارد می کند چه بهتر که انجام نشود و بجای آن با استفاده از ارتباطات موجود و مورد اشاره در مقاله فوق زمینه اشتغال زایی جدیدی در شهرستان فراهم شود و نه فقط برای 250 نفر بلکه برای 1000 نفر کار و اشتغال ایجاد کرد. زیرا بالاخره این استخدام هزینه ای به سیستم وارد می کند چه بهتر که این هزینه برای یک کار مولد و هدفمند صورت گیرد. اگر چه بنده به شخصه معتقدم با مدیریت صحیح در همین فولاد میتوان بخش مهمی از مشکل بیکاری شهرستان را مرتفع کرد. در نهایت اینکه به نظرم ، مهمترین موضوع همان بند اول ، یعنی مشکلات قانونی واگذاری فولاد ، می باشد که بحث منافع ملی در میان است و نه فقط منافع 250 نفر.
۹۳/۱۱/۱۸ ۰۰:۰۷
با سلام مهندس فكر ميكنم راه پنجم خيلي بر وفق مراد نباشد چرا كه اگر حتي در آن جلسه خريدار حاضر به امضا صورتجلسه شود با حداقل حقوق وقرارداد كوتاه مدت قبولين را جذب خواهند كرد كه اين مغاير با متن اگهي استخدام و انتظار قبولين هست من هم باپيشنهاد سوم بيشتر موافقم چون اين مسئله اگر از كانال آقاي مهندس هاشمي حل شود ما بيشتر به حقوق خود نزديكتر خواهيم شد البته تمامي راهها با هم بيشتر جواب خواهند داد
۹۳/۱۱/۱۸ ۰۰:۰۵
آقای نائبی این گوی و این میدان. شروع کار و صحبت کردن با آقای هاشمی از شما ، ادامه از ما. ما بعده سه سال دنباله راهی برای احقاق حقوقمان هستیم. امیدواریم که آقای هاشمی بخواهند کاری انجام دهند
۹۳/۱۱/۱۸ ۰۰:۰۱
آقای نائبی عزیز سلام و ممنون از شفاف سازی چرائی بروز شهریور کذائی. جناب نائبی ما (حداقل بنده فقط)برای آزمون فولاد ایران واستخدام قرارداد موقت شرکت فولاد ایران آزمون داده ایم. اگر هم قرار باشد کاری انجام دهیم و چانه زنی برای حقمان بکنیم باید با شرکت ملی فولاد ایران بکنیم نه آقای خوروش(البته ایشان حق دارند تعهدی در قبال ما نداشته باشند). اگر هم تخلفی از بابت دولت شده مشکل خودشان هست مانند مشکل بورسیه های غیر قانونی که چون دولت تخلف کرده بود کسی نتوانست کاره خاصی انجام دهد
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۳:۵۱
آقای مهندس نایبی با تحیت و اکرام از اینکه بعد از چندین روز باز هم درد ما قبولین فولاد را مطرح کردید ممنونم ولی: 1- مشکل از بالاست ، شرکت ملی فولاد ، ایمیدرو و سازمان خصوصی سازی که در شرایط واگذاری شرط استخدام این 250 نفر را قید نکرده اند. 2- بیشک آقای استاندار نیز کاملا در جریان این خصوصی سازی هستند. 3- حتی در قبولی آقای .... برای استخدام ، استخدام ما از پیمانی به قراردادی آن هم با قانون نه چندان قدر کار با آن حقوق های نجومی می رسیم. 4- باز هم فکر می کنم از داخل منطقه باید چشم شست چون تمام جورشان نتیجه اش این است. 5- از مهندس هاشمی با آن همه نفوذ انتظار بیشتری از این می رفت چرا که بالاخره حرف شان از طرف همه خریدار دارد. 6- کاش فقط دوباره انتظار کشنده و ... در انتظرمان نباشد.
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۳:۳۷
بهتر است بحث های حاشیه ای را تمام کنیمن و با یکدلی به دنبال راه چاره باشیم
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۳:۱۲
درکشوری که بیش از 50 درصد طبقه حاکمیت مشکل سواد دارند نتیجه اگر غیر از این باشد باید شک کرد.
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۲:۴۴
آقاي نايبي يا همه مطالب بنده را نمايش دهيد يا همه آن را حذف کنيد. ديگه شورشو درآورديد. سريعا لطفا
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۲:۴۳
با توكل بر خدا اگر به موارد غير قانوني بودن واگذاري فولاد كه حداقل 12 مورد را رسانه هاي سراسري ومنطقه اي كه به آن اشاره داشتند استناد شود روزنه اي براي نجات اين كاركنان هست در حال حاضر كارگران قسمت توليد نيز بر سركار خود حاضر نيستند
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۲:۳۲
صراحتا به عنوان یکی از قبولین از شما جناب نایبی درخواست دارم خواهشا کامنت های بی ارزش که با هدف سنگ اندازی بر سر راه تصمیم گیری قبول شدگان،و خودشیرینی بعضی از نوچه ها برای اربابشان هست را نخوانده پاک کنید و تایید نفرمایید تا خدایی نکرده موجبات ناراحتی کسی نشود.
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۱:۳۹
با سلام و احترام این حق قانونی تمامی قبول شدگان در آزمون است که در فولاد مشغول بکار شده و از حق و حقوق و مزایای آن بهره مند شوند. پیشنهاد حقیر اجرای تمامی موارد مطرح شده در مرقومه جناب آقای مهندس نائبی است. لطفا چند گروه شوید و هر گروه هسئولیت پیگیری یکی از پیشنهادات باشد ضمنا از راه های خاص نیز استفاده بنمایید نماینده مقام معظم رهبری فرزند امام جمعه فقید شهرستان میانه می توانند از موضع بالاتری مشکل را مطرح و خواستار حل آن باشند. فرماندار محترم هم می توانند به نمایندگی از این افراد در تهران زمینه اقدامات متناسب و قاطع را فراهم آورند. مشغول شدن این افراد به معنای تشکیل 250 خانواده در میانه می باشد با همت خود شادی را به حداقل 750 خانواده(250+250+250 )هدیه نماییم.
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۱:۳۸
من آزمون دادم و خدا را صد هزار مرتبه شکر که قبول نشدم و خیالم راحت شد فقط سوالم اینه که چرا مهندس هاشمی اینقدر با عجله آزمون برگزار کرد؟ گفته فرماندار درسته که تبلیغاتی بود. چرا 4 سال قبل از راه اندازی طرح آزمون گرفته بشه؟
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۱:۳۰
جناب آقای مهندس نائبی باسلام آیا آقای هاشمی در کم وکیف واگذاری نبوده اند؟که بعید است پس چراان موقع جلوی این کار رانگرفته اند حال بااین تفاسیر بعید نیست شمامیخواهید از آقای مهندس قهرمان بسازید
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۱:۱۱
اقای مهندس نایبی برادر گرامی خواهشا به حرفها و بی مهری های عده ای معلوم الحال توجه ننمایید اینان بجز تخریب هدف دیگری ندارند خواهشا با این حرفها دلسرد نشوید
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۱:۰۲
مهندس نایبی حالا که می بینی همه راهها به بن بست رسیده میخوای از مهندس هاشمی قهرمان بسازی. اگه راست میگید چرا روز اول اینکارو نکردید؟
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۱:۰۱
آقاي دکتر منصوري و دکتر خوروش گوششان به هيچ کس بدهکار نيست.براي مسئولين شهر که ذره اي ارزش قائل نيستند وهمچنين مقامات مسئول کشور.دليلش هم اين است که اين واگذاري، روي کاغذ کاملا قانوني است و هيچ تعهدي به کسي نداده اند. چه نامه هايي که به مراجع مربوطه و نامربوط نوشته شده است اما تا به حال هيچکدام پاسخ مناسبي نداده اند.رئيس خصوصي سازي شديدا از آقايان حمايت مي کند و هرگونه عملي را خنثي مي کند.آقاي هاشمي هم اگر کاري از دستشان برمي آمد بايد تا به حال انجام مي دادند. افراد قبول شده قرار بود حقوق و مزاياي کارمندان رسمس فولاد را بگيرند حال آنکه حتي در صورت جذب اين 250 نفر، بايد به حقوق و دستمزد حداقلي کارگري قانع شوند با قرارداد ماه به ماه. مهندس هاشمي که عضو ايميدرو هستند چرا زودتر اطلاع ندادند؟ ايشان چه فکري به حال جوانان اين شهر کردند؟چرا در تعيين تکليف نيروي انساني فولاد دخالت نکردند؟ چرا با رفيق شفيقشان آقاي جهانگيري و حتي آقاي روحاني صحبت نکردند؟ ...
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۰:۵۳
دوستان شرح حال گذشته را همه میدانیم نیازی به گلایه از این و آن نیست الان زمان همت مضاعف است تا به امید خدا و کمک مهندس نایبی و مهندس هاشمی این مهم مرتفع شود خواهشا به همدیگر اعتماد کنیم همدیگر را به عضو جناح یا جبهه ای خاص بودن متهم ننمایم فقط به این عزیزان اعتماد کنین صد در صد جواب میگیریم بدون تردید
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۰:۴۲
مهندس نایبی همه ما ۲۵۰ نفر و شما بهتر از همه میدانید که این گره به دست مهندس هاشمی باز میشود نفرات قبولین واقعا توانی ندارند برای احقاق حق بجز راههایی که شما فرمودین پس برای تک تک فولادی ها که مورد ظلم قرار گرفتند نقش برادر بزرگتر را ایفا نمایید هر کاری که میدانید بگویید تا انجام دهیم هر کاری که میتوانید خواهشا انجام دهید مطمئن باشید نزد خداوند بدون مزد نخواهد بود باز هم از زحمتتان ممنونیم خواهشا زحمت اطلاع رسانی برنامه ها را قبول فرمایید
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۰:۲۸
پیشنهاد دوم سهل الوصول است.
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۰:۲۷
با سلام خدمت مهندس نایبی که بعد چند ماه سکوت خود را شکستید، مهندس فکر کنم پیشنهاد سوم بهترین راهکار باشد، بالاخره حضرتعالی با مهندس هاشمی در ارتباطیدو این آزمون هم در زمان نمایندگی ایشان برگزار شده است و این حداقل خواسته این 250 نفر از نماینده سابقشان هست و اگر حضرتعالی واسطه چنین کاری باشید مطمئن باشید دعای خیر 250 نفر یا به قول شما 1000 نفر پشت سرتان خواهد بود پس از شما خواهش می کنیم حداکثر تلاشتان را برای این مهم انجام دهید.
۹۳/۱۱/۱۷ ۲۰:۱۵
باسلام. باتشکر ازمهندس نایبی.بعد سه سال هرکجارفتیم فقط بهمون گفتند دستتان هیچ جابند نیست .آخه من نمیدونم کسی نیست واقعن جوابگوی ماباشه. باید موقع واگذاری مسؤلان بیدار بودند .شایدم بیداربودند ولی....خلاصه همونی که محقق گفت انالله واناالیه راجعون هم براخودمون وهم برا بعضیا دراین دوره انتخ.....
۹۳/۱۱/۱۷ ۱۸:۵۱
انا لله و انا الیه راجعون ...
۹۳/۱۱/۱۷ ۱۸:۴۴
خوشحال هستن که بلخره به اشتباه خودتون اعتراف کردین و شجاعت به خرج دادین. ولی باز امیدی نیست که این حرف ها باز پرده ای دیگر از این بازیهای سیاسی نباشد ولی تنها چیزی که قابل بیان به عزیزان هست این است که جز خودتان کسی نمی تواند حق شما رو از این گروهای سیاسی و... بگیرد. امیدتان اول به خدا بعد به خودتان باشد.
۹۳/۱۱/۱۷ ۱۸:۰۹
مطمین باشین هیچکس به فکر مردم بدبخت نیست همه به فکر سفره خودشون هستند,من خودم اندازه نوک سوزن به کسی امید ندارم زیرا که فقط بحث دعوت بکار کردن این 250 نفر نیست بحث سر این است کهافرادی که 15 سال اونجا کار کردند این ماه حقوق دریافتیشان بین 700 الی 800 تومن بوده است شما خودتان قضاوت کنین با این حقوق میشود زندگی کرد؟ ما جوانها چکار باید میکردیم که نکردیمو به این روز افتادیم؟درس نخواندیم؟ تلاش نکردیم؟ به راه کج رفتیم؟ و.... من خودم لیسانسم با 12 سال سابقه کار 5 تا هم مدرک فنی و حرفه ای دارم و چند مدرک دیگر ... ایا حقبنده و امثال بنده این است؟ ایا کسی هست درد ما را بشنود؟ به یقین که نیست..قسم به خدایی که بهش اعتقاد ندارین نیست.
۹۳/۱۱/۱۷ ۱۷:۳۰
خیلی دوست دارم بدانم امام جمعه، فرماندار و آقای حسینی چه تلاشی برای احقاق حقوق ما کردند؟ آقای مددی که حرفهایش عملی نشد و تکلیفش مشخص است.
۹۳/۱۱/۱۷ ۱۷:۲۰
با تشکر از مطالب ارزشمند و آگاه کننده. باور داشته باشید که از قبل برنامه فروش فولاد در نظر مسئولان بوده و این امتحان هم یک ایده برای جذب منابع مالی خود بوده است.
۹۳/۱۱/۱۷ ۱۷:۱۶
تاکید اصلی تان تعیین تکلیف 250 نفر هست درحالیکه 500 پرسنل فعلی نیز مشکل دارند.
۹۳/۱۱/۱۷ ۱۷:۰۹
فرماندار به صراحت گفت که این آزمون تبلیغاتی بود. با ما بازی کردند.
۹۳/۱۱/۱۷ ۱۷:۰۲
تمامی این مشکلات از طریق نماینده کمسیون اصل 90 مجلس که به دعوت مددی به میانه آمده بود به کمسیون انعکاس داده شده.

اخبار روز