کد خبر: ۲۶۳۴
۶۳۶ بازدید
۳ دیدگاه (۳ تایید شده)

نان یا به عبارتی خودمانی چورک

۱۳۸۹/۱۰/۱۴
۰۹:۳۷

ماترک ها عادت کردیم که در هروعده از غذا در سفرهایمان نان باشد.حال چه کیفیت نان خوب یا بد باشد!الحمدالله بااجرائی شدن هدفمندی یارانه ها با خود گفتیم نان میخریم دنه ای 60 تومان کم میخریم نان کیفیت داشته باشد.ولی متاسفانه در بعضی از نانواییها اصلا فرقی با نان 20تومانی نکرده،دراینجا چند سوال پیش می آید؟ چرابایدآردبعضی از نانواییهایبا دیگری فرق دارد،چراهمه نانواهااز ماشین های جدیدخمیرگیر استفاده نمی کنند؟البته بهتر است استفاده نشود!!!!چون هیچی ماشینی بهترازدست انسان نمی تواند نان خوب بپزد.چرابعضی از مردم به یک دیگرکه میرسند می گویند که نان فلان نانوایی خوب است چرا هر وقت میروی نانوایی جلیل( آزادگان)همیشه باید شلوغ باشد،نان خوب یا جنس خوب ،بهتر مشتری می طلبد.وقتی من شهروند برای خریدن نان باید مسافتی را طی کنم تانان خوب بخرم درحالی که حالی که دو یا سه نانوایی را پشت سر میگذارم.به هر حال خدا کندروزی برسد که همه از این نعمت الهی بهره درستی بکنند.باید قدر این نعمت رادانست چون با این خشکساری سال دیگر کمبود گندم خواهیم داشت.انشالله

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۸۹/۱۰/۱۹ ۱۲:۵۹
سلام شماکه راست میگین
۸۹/۱۰/۱۶ ۱۰:۰۰
با سلام جناب آقای محمدخان من با حرفات کاملا موافقم همیشه میگفتم نان با آزاد شدن آن با کیفت میشود اگر نظارت باشد ولی در شهر ما نظارت فقط حرف است و ناظرها خودشان نیاز یه ناظر دارد بارها گفتیم و لی کو گوش شنوا ظاهرا بازرسین اداره بازرگانی و فرمانداری در خواب تشریف دارند با وجود جناب آقای خلفا پور خیلی متعجب شدم که چرا بازرسین از خواب خودشان بیدار نمیشوند حدایا به داد این مردم برس چون کسی حرف ما را نمشنود
۸۹/۱۰/۱۴ ۱۸:۴۸
دستگاه های جدید که باعث بیکاری یکی دو نفر در هر نانوایی می شود . کاش در شهر ما هم مثل تبریز نانوایی های سنتی که به صورت تنورهای زمینی هستند وجود داشت که واقعا کیفیت شان فرق می کند،با پیشرفت تکنولوژی طعم ومزه ی غذا و نان از بین می رود . ((بربری)) هم در سفره ی آذری ها زیاد استفاده می شود !!

اخبار روز