کد خبر: ۳۰۷۲
۴۳۶ بازدید
۵ دیدگاه (۵ تایید شده)

انجام اولین جراحی دیسک کمر درشهرستان میانه

DSC05620.gif

  اولین جراحی بیماری دیسک کمر درشهرستان میانه با موفقیت انجام شد بیمار زنی 42 ساله ساکن یکی از روستاهای شهرستان میانه می باشدکه از کمردرد وپادردشدید شکایت می کرد وعلیرغم چندین ماه استراحت و درمان دارویی ازدرد شدید شکایت داشت .دکتر مهدی شفیعی جراح ومتخصص مغز اعصاب و ستون فقرات درتشریح عمل این بیمار  اظهارداشتند این عمل برای اولین باردرشهرستان میانه با همکاری تیم مجرب (متخصصین بیهوشی و کادراتاق عمل ) دربیمارستان خاتم الانبیاء(ص) میانه  با موفقیت انجام گرفت . بعداز عمل حال عمومی بیمار خوب بوده بطوری که24 ساعت بعداز عمل بدون هیچ مشکل وناراحتی خاص  قادربه قدم زدن  بود  وسه روز بعد بیمار درحالی که قادربه راه رفتن بود از بیمارستان ترخیص شد .لازم به توضیح است بیماری های دیسک کمر دراثر سبک نادرست زندگی ، انجام کارهای سنگین ، وزن زیاد ناشی از چاقی دربزرگسالان و میانسالان و... بوجود می آید .دکتر شیویاری رئیس شبکه بهداشت ودرمان میانه نیز ضمن تقدیر وتشکر از زحمات آقای دکتر شفیعی وپرسنل زحمتکش بیمارستان خاتم الانبیاء میانه  دررابطه با این موفقیت اظهارداشتند درصدد هستیم باافزایش نیروی انسانی لازم دررشته های مختلف تخصصی و تجهیز بخشهای مختلف بیمارستان مراجعه بیماران به سایر مراکز راکاهش دهیم ودرسطح شهرستان خدمات مورد نیاز بیماران را ارائه نمائیم . همچنین ایشان  عنوان نمودند تعداد اعزامهای مربوط به تصادفات با حضور متخصص و جراح مغز واعصاب وستون فقرات کاهش یافته  وبه حداقل رسیده است.
ضمن آرزوی سلامتی وموفقیت برای این بیمار از آقای دکتر مهدی شفیعی  متخصص وجراح مغز ،اعصاب وستون فقرات وهمکاران پرتلاش  ایشان تقدیر وتشکر می نمائیم .

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۸۹/۱۲/۲۴ ۱۷:۲۱
از همه کادر بهداشت و درمان میانه خصوصاً دکتر شیویاری که امکانات اعمال جراحی تخصصی را فراهم می کنند و ان شاء الله در نظر دارند بیمارستان قبلی میانه را بازسازی و تبدیل به یک بیمارستان تخصصی کنند متشکریم. مطمئناً برای این موفقیتها افراد بسیاری دست به دست هم داده اند و نتیجه همکاریشان را شاهدیم. قدر چنین افراد و نیروهایی را باید بدانیم.
۸۹/۱۲/۲۴ ۱۲:۰۶
سلام جناب آقای علیرضا در پاسخ به سوالتان: اطلاعات پزشکی اینجانب در حد دیپلم پزشکی است ولی جنابعالی نیز می توانید به بیمارستان های معتبر کشور یا اساتید این بخش مراجعه فرمائید به اندازه کافی دلیل وجود دارد. قطعا بدانید جراحی در ناحیه کمر الان در حد بسیار نادر صورت می گیرد و این جمله می تواند نظر جنابعالی را بیشتر تامین نماید. امروزه در دنیا به علت پیشرفت روزافزون علم پزشکی عمل جراحی دیسک کمر اصلا انجام نمی گیرد یا به طور نادر ان هم با رای کمسیون پزشکی .اینک هر روز درممالک فقیر و توسعه نیافته شاهد عمل جراحی دیسک کمر هستیم کلاهی بیش نیست. چون امروزه در دنیا ثابت شده است در حدود ۹۵درصد دیسک کمرها به دارو ونرمش و ورزش درمان می شوند ضمنا از حضور نویسنده مطلب و جناب آقای دکتر شفیعی پیشاپیش عذرخواهی می گردد.
۸۹/۱۲/۲۴ ۰۹:۲۷
آقا سینا اطلاعات پزشکی شما چقدراست که اینطوری اظهارنظر می کنی نکند عمل جراحی دیسک کمر انجام دادی که ظاهراً خوب نشده است برایتان آرزوی سلامتی دارم .
۸۹/۱۲/۲۴ ۰۷:۲۶
مبارک است ولی مشکلات کمر به این راحتی قابل درمان نیست بیماران محترم از عمل جراحی فاصله بگیرید.
۸۹/۱۲/۲۴ ۰۲:۲۶
ممنون بابت اطلاع رسانيتون. يك خواهش هم از مسئولين شهر داشتم.مقدمات و شرايط را طوري اماده كنند كه دكتر شفيعي در ميانه بمونن. انصافا در اين دوره كوتاهي كه در ميانه فعاليت ميكنند كارهاي بسياري بزرگي انجام دادن. طوري كه چند روز پيش يك عمل بر روي مغز يك بيمار انجام دادن كه باعث حيرت متخصصان در شهر تبريز شد. متخصصان ميگفتن كه با امكانات ميانه اين عمل غير ممكن است. با اميد موفقيت وايشون

اخبار روز