کد خبر: ۶۲۹۷۰
۳۰۶۶ بازدید
۴۰ دیدگاه (۳۳ تایید شده)

درخواست استیضاح شهردار میانه توسط سه عضو شورای شهر

۱۳۹۵/۵/۲۰
۱۵:۵۰

با امضای 3 عضو شورای شهر، درخواست استیضاح خرده فروش به رئیس این شورا تحویل شده است.

شنیده ها حاکی از آن است که درخواست استیضاح خرده فروش شهردار میانه به رئیس شورای شهر تحویل داده شده است. 

به گزارش صدای میانه به نقل از قافلان سسی بعد از ناکامی های اخیر شهردار در جلب نظر اعضای شورای شهر میانه و قانع نشدن برخی اعضاء از پاسخ های شهردار در صحن شورا، طرح استیضاح وی توسط 3 تن از اعضا امضاء و به دبیرخانه شورای شهر میانه تحویل شده است. 

حالا یوسفی رئیس شورای شهر طبق قانون باید در عرض 10 روز جلسه استیضاح را برگزار کند تا تکلیف شهردار مشخص شود. گفتنی است که علیرغم تلاش برخی اعضای شورای شهر برای برکناری شهردار، دو دستگی و در برخی موارد چند دستگی اعضاء مانع این کار شده است. که این امر باعث از بی برنامگی و روزمرگی در مجموعه شهرداری شده است.

***************

تکمیلی صدای میانه؛

احدیوسفی  ضمن تایید این خبر در این زمینه به سایت میانا گفته است: هنوز این نامه را ندیده ام و اطلاعی از محتوای آن ندارم.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۵/۵/۲۷ ۱۹:۰۹

بنده چون کارمند شهرداری هستم و از دریافتی ها و مسائل پشت پرده شورا باخبرم عرض میکنم وگرنه هیچ تعصبی نسبت به هیچ شخصی ندارم. و بگم که هر چقدر آقایون تلاش کردند تا مدارک و اسنادی رو علیه اعضای شورای شهر استیضاح کننده پیدا کنند نتونستن و اگر استیضاح شهردار دیر شده بخاطر بی کفایتی شورا نیس ... فرماندار و سایر ار گانهاس که اعتراض غیرقانونی میدن و البته هزاران حرف ناگفته دیگ کاش میدونستید چه مسئولایی هستن که از شهر دفاع میکنن بدون هیچ واهمه ای و مسئولایی هستن بخاطر منافعشون شهرو به گند کشیدن ولی اعضای استیضاح کننده تقریبا با نیت مردم و جلوگیری از باندبازی استیضاح کردن.و واقعا برخی از اعضا به خاطر دخالت عوامل تا استعفا هم پیش رفتند. امیدواریم هرچه باشد به صلاح شهر باشد

۹۵/۵/۲۷ ۰۱:۳۰

اعضای محترم شورا شهر که درخواست استیضاح شهر را داده اید آیا به نظر شما الان زمان مناسبی برای استیضاح هست? الان درست در فصل کاری شهرداری ، استیضاح شهردار کار منطقی نیست مگر اینکه یکسری مسایل و منافع در این استیضاح باشد. الله اعلم....

۹۵/۵/۲۵ ۱۸:۱۹

لطفا درمورد پاکترین دوره واقدامات انجام یافته وفرافکنی شورادر این دوره تجدیدنظری بفرمایید

۹۵/۵/۲۵ ۱۷:۳۷

پاکترین شورا!؟جالبه.اقا و خانوم ناشناس شما دنبال منافع خود هستید نه عده ای دیگر .یه جور میگید ازل!مثل این که شهردار ادم کشته!همین برخی افراد هستند که شهر را کشتند.البته همان طور که گفتم برخی!

۹۵/۵/۲۵ ۱۳:۴۱

دوستان 4 عضو شورا در همان سال اول مخالف وی رای دادن که هم میدونن کی هستن و حالا 2 تا از اون اعضا امضا کردند استضاح رو.ولی شورای این دوره از لحاظ مالی پاک ترین دوره بوده تو این 4 سال ولی متاسفانه برخی مسئولین بالا و عوامل درون شهرداری هستند که نمخیوان از منافعشون بگذرند همه هم باز میدونه کین.ولی این دوره با وجود فشارهای مضاعفی که از عوامل خارجی بر روی شوراست ولی عزمشو جزم کرده تا شهردار رو استیضاح کنه و ازل کنه.

۹۵/۵/۲۴ ۰۹:۳۹

تکیه بر جای بزرگان نتواند زد به گزاف
بلکه اسباب بزرگی همه آماده کنیم

۹۵/۵/۲۳ ۲۳:۰۶

مردی برای تمام فصول برازنده بعضی از اعضای شوراست که دردولت سازندگی واصلاحات وبهار احمدی نژاد صاحب پست ومقام بوده اند وشاید تکنوکرات هستند

۹۵/۵/۲۳ ۲۱:۲۶

درست است ماهی که کرم ها را میخورد روزی خود گرفته میشود ولی بعد از خوردن کرم ها!

۹۵/۵/۲۳ ۲۱:۱۸

ميانه مشکلش ازشهردارى نيست ازفرماندارى واستاندارى هست من همه جاى ايران سفر کردم يادگرفتم تمدن شهرهاى قديمى راازبازارش بشناسم نگاه کنيد بازارميانه چقدربزرگه زمانيکه ميانه بازاربه اين بزرگى راداشته اندازه شهرهاى ديگه درحد بازارميانه نبوده 30ساله اندازه ميانه همين قدره يعنى کل بافت شهر فرسوده است اين شهربايدامروز تاحدى بزرگ ميشد که محدوده فرسوده جزيى ازشهرميشد نه همه شهر وشهردارى باعوارضى که ازساير مکان نوسازميگرفت بافت فرسوده امامزاده. و....رااصلاح ميکرد ولى الان تقريبا 70%شهر نيازبه بازسازى داره شهردارى چکارکنه برين يقه فرماندارى واستاندارى ودولت رابگيريد

۹۵/۵/۲۳ ۰۸:۱۵

در پاسخ به کاربر مهمان
ماهی را هر وقت از اب بگیری تازه است

۹۵/۵/۲۲ ۲۲:۱۶

باتوجه به اختیارات ومکانیسم های تنبیه وتشویق عمل نکردن کارکنان قابل توجیه نیست

۹۵/۵/۲۱ ۲۱:۵۵

این حرف کاربر میهمان کاملا درست میباشد
وقتی نامه یا درخواستی که شهردار به عوامل زیرمجموعه دستور میدهد و آنها عمل نمیکنن استیضاح شهردار فایده ندارد.

۹۵/۵/۲۱ ۲۰:۵۰

ولی حالا چرا؟

۹۵/۵/۲۱ ۱۷:۳۵

خرده فروش در بین شهرداران قبلی فعالترین شهردار بوده و در ان شکی نیست و بی کفایتی برخی اعضا باعث این همه عقب ماندگی شده است از تاثیر انتخاب رییس شورا در انتخاب شهردار!تا منفعت های شخصی این عزیزان!تمامی برنامه های ذکر شده انجام شده و این استیضاح فقط جنبه کتمان حقایق خود شورا میباشد و این فرار به جلو میباشد .در ثانی در صورت ناکارامدی این شهردار تعویض شهردار به مدت چندین ماه!یا سرپرستی فرد دیگر از داخل شهرداری(که فکر نکنم فردی قویتر از خرده فروش باشد)به ضرر شهر میباشد این را همه میدانند جز شورای شهر (((اسلامی)))!

۹۵/۵/۲۱ ۱۷:۳۲

نامی اشنا!در بین نظراتی که همیشه شهرداری را میکویند!و فقط و فقط نمایانگر منفعت شخصی و غرض ورزی میباشد.

۹۵/۵/۲۱ ۱۵:۴۴

ه موجب مصوبه مجلس، چنانچه یک یا چند نفر از اعضای شورای شهر به عملکرد شهردار یا عملیات شهرداری به دلیل عدم انجام وظایف قانونی و یا ضعف مدیریت اعتراض یا ایرادی داشته باشند ابتدا توسط رئیس شورا موارد را به صورت صریح و مکتوب به شهردار تذکر می‌دهند.

در صورت عدم رعایت مفاد مورد تذکر و اصرار اعضای معترض موضوع به صورت سؤال مطرح می‌شود که در این صورت رئیس شورا سؤال را کتباً به شهردار ابلاغ می‌کند و وی موظف است با هماهنگی رئیس شورا حداکثر ظرف مدت 15 روز پس از تاریخ ابلاغ در محل شورا حاضر شود و به سؤال مطرح شده پاسخ دهد.

پس از ارائه پاسخ بدون حضور شهردار نسبت به قانع‌کننده بودن آن رأی‌گیری به عمل می‌آید. چنانچه پاسخ شهردار از نظر اکثریت اعضای شورا قانع کننده نباشد موضوع به صورت اخطار توسط رئیس شورا به شهردار ابلاغ می‌شود.

چنانچه اعضای شورا 2 بار از پاسخ شهردار قانع نشوند در صورت درخواست یک سوم اعضای شورا استیضاح شهردار در دستور کار قرار می‌گیرد. تقاضای استیضاح باید صریح و دارای موضوع یا موضوعات مشخص باشد. وی موظف است با هماهنگی رئیس شورا حداکثر ظرف مدت 15 روز پس از تاریخ ابلاغ در محل شورا حاضر شود و به سوال مطرح شده پاسخ دهد.

پس از ارائه پاسخ بدون حضور شهردار در خصوص عدم اعتماد به وی برای تداوم تصدی سمت شهرداری رأی‌گیری می‌شود. در صورتی که شهردار علیرغم هماهنگی‌های صورت گرفته در جلسه استیضاح حاضر نشود، استیضاح کنندگان مطالب خود را بیان می‌کنند و نسبت به عدم اعتماد رأی‌گیری می‌شود. چنانچه دو سوم کل اعضای شورا رأی اعتماد بدهند شهردار از کار برکنار و فرد جدیدی از سوی شورا انتخاب می‌شود.

۹۵/۵/۲۱ ۱۰:۵۰

طرح استیضاح اقای خرده فروش از خیلی وقت ها پیش بایستی در دستور کار شورای اسلامی شهر قرار می گرفت ، منتهی مراتب بدلیل نا کا ر آمدی برخی از شورا این امر خیلی به تعویق افتاده . برخی ازشورای اسلامی شهر که دلشان را به انجام روکش اسفالت چند خیا بان خوش کرده اند به شهر و شهرداری نیز با دید و اشل کوچکی نگاه میکنند که نشانگر دید و بینش سطحی آنها در مسائل مدیریت شورایی و شهری است .مدیریت آقای خرده فروش با حاشیه های بسیار،و با تئوریسین های داخلی شهرداری نه تنها پاسخگوی نیازمندیهای اساسی شهر نشد بلکه شورای شهر نیز عملا چشمشان را بر روی آنها بسته و شهر را چندین سال به عقب راند که جبران این عقب ماندگی " گاو نر میخواهدو مرد کهن" را طلبیده و مسئولیت شهردار بعدی و اعضای شورای جدید را با چالش جدی روبرو خواهد کرد .
انباشت مطالبات مردم در حوزه عمران شهری، رکود حاکم در اجرای طرحهای جدید و یا نبود طرحهای نو جهت تغییر سیمای شهر بیانگر آن است که هم شهردار و هم شورای اسلامی از حیات خلوت امن شهر در راستای منافع و مطامع خود خوب بهره بردند تا توجه به منافع عموم ، هر چند اقدام دقیقه 90 بر خی از اعضای شورای اسلامی مشکلی از مشکلات را حل نخواهد نمود ولی کار میمون و مبارکی است که جسارت و شهامت عده ای از اعضاء شورای اسلامی شهر را در اذهان عمومیروشن میسازد و کور سوی امید را در دل شهروندان زنده مینماید.

۹۵/۵/۲۱ ۰۷:۵۹

روابط عمومی محترم شهرداری
لطفاً پیگیری نمایید سطلهای زباله فلزی موجود در سطح شهر بصورت روزانه شستشو شوند
بوی تعفن زباله سطح شهر را گرفته

۹۵/۵/۲۱ ۰۷:۳۶

انصافا عملکرد عزیزان وترکیب 9 نفره شورای هر متاسفانه ضعیف ووعده وعید عزیران به درستی محقق نگردید شهر همچنان در بی مهری میمیرد"

۹۵/۵/۲۱ ۰۶:۵۴

...اگر فرد شایسته و خبره ای هم برای پست شهردار انتخاب شوند به مدد کارمندان محترم و اعضای شورا قادر به ادامه کار نخواهد بود،

۹۵/۵/۲۱ ۰۱:۴۹

حتي اگر استيضاح راي بياره و شهردار بركنار بشه از مديران كسي حاضر نخواهد بود كه شهردار اين شهر با اين شورا بشود كما اينكه در سال ٩٢ كسي حاضر نشد در استان كه بياد و شهردار ميانه بشود الانم اگه خرده فروش بره يكي از كارمندان كه قديم سرپرست ميشد مياد و سرپرست ميشه پس الان بهترين گزينه خرده فروش است فعلا تا انشاالله شورا سال بعد با افراد متخصص تشكيل شود و شهرداري متخصص تَر سر كار بيارند

۹۵/۵/۲۱ ۰۰:۵۳

پارک انقلاب تبدیل به مرغداری شده. بوی گند فضولات پرندگان مهاجر که چند ماهی هست در پارک انقلاب مستقر شده اند واقعا افتضاحه!!!!! آیا شستشوی هرچند روز یکبار فضولات پرندگان توسط عوامل پارک انقلاب که اکثرا هم بیکار بوده و در حال تماشای اطراف هستند کار سختی هست؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

۹۵/۵/۲۰ ۲۳:۴۲

یه نمایش دیدنی که خود شهردار راه انداخته تا با پیروزی اش بیش از بیش شورا رو دستش داشته باشه و کارشو ادامه بده

۹۵/۵/۲۰ ۲۳:۰۶

به نظر مي رسد در آستانه انتخابات شوراها اين حركت فيلمي براي جمع كردن آرا باشد وگرنه طرح استيضاح از زمان حيدري ازاد مطرح بود. وضع مبلمان شهرستان بسيار وخيم است

۹۵/۵/۲۰ ۲۲:۲۴

این استیضاح هم با لابی گری برخی ارگانها با بهانه مصلحت اندیشی ...عقیم خواهد ماند ونهایتا برنده بازی فرصت طلبان وژنرال همه کاره خواهد بود توصیه میکنم برخی از اقایان که با وعده های دروغین ورفتارهای منفعت طلبانه بیشترین ضربه را به اعتماد رای دهندگان زدنند حداقل برای حفظ باقیمانده ابروی خویش حرکتی کنند

۹۵/۵/۲۰ ۲۱:۱۳

اتفاقا به نظر بنده بر عکس میباشد.همه مردم میدانند سمت های داخل شورا نیز تاثیر بسزایی در این حرفو حدیث ها از ابتدا داشته!...و بسیاری موارد دیگر
چندین جلسه در عموم برگذار گشته شما اگر میخواستید تشریف میبردید عموما میگفتید خوابتان می اید در جلسه!
در ثانی همان طور که دوست عزیزمان گفتند این تغییر(شاید)فقط جنبه توجیه دارد و فرار به جلو شورا میباشد البته برخی اعضا.رابطه ها باعث ابقا نمیشوند عزیز 9 نفر از 9 عقیده متفاوت!این خود فرد است که به کمک بالاسری خود(خداوند) باعث ابقا خود میشوند البته بنده های خداوند وسیله هستند.اولین برنامه حذف شهردار بود!؟درست است این تعداد از اول تا الان هم میخواهند حذف کنند ولی برخی افراد از اول همین شهردار را قبول داشتند.گذشته شهرداران شهرداری میانه خود نمایانگر دلیل ابقا شهردار فعلی میباشد..

۹۵/۵/۲۰ ۱۷:۵۴

بازی های انتخاباتی عده ای از الان شروع شده.... اگه یادتون باشه پس از انتخاب مجلس شورای حاضر اولین برنامه حذف ایشون از برنامه های شهر میانه بود ولی با چه رابطه هایی ایشان ابقا شدند الله اعلم...

۹۵/۵/۲۰ ۱۷:۴۲

به نظر می اید بی کفایتی خودشان را با استیضاح شهردار در سال اخر میخواهند توجیه نمایند.برخی از اعضا شورای اسلامی واقعا تلاشگر و صادقانه جلو امده اند ولی متاسفانه برخی دیگر سنگ اندازی میکنند و کار هر 9 را خراب مینمایند.دیگر زمان قاجار نیست!مردم خود خوب میدانند و خداوند یارو یاور شهردار و یا دست اندرکاران فعلی باشد که باید پاسخگوی شهر و این 9 عضو و مقامات پایین و بالا!و از هر طرف مورد عنایت قرار میگیرند!

۹۵/۵/۲۰ ۱۷:۱۰

چه اطلاع داشته باشند یا نداشته باشند بنظرم استیضاح شهردار راه به جایی نخواهند برد ، شهردار آنقدر در حاشیه صحبت خواهند کرد که اصل موضوع استیضاح فراموش خواهد شد و استیضاح کنندگان خسته و خوابشان خواهد برد مگر اینکه استیضاح در حضور مردم میانه و با مدیریت قوی مجریان برنامه صورت گیرد ، .....

۹۵/۵/۲۰ ۱۶:۳۶

دبیرخانه با ریس شورا فرق دارد

۹۵/۵/۲۰ ۱۶:۳۵

این کار باید خیلی وقت پیس انجام میشد...

۹۵/۵/۲۰ ۱۶:۳۱

فضای سبزوشمشادهای ترمینال از بی آبی خشک شده قبل از اینکارها فکری به حال آنها بکنید

۹۵/۵/۲۰ ۱۶:۲۳

پس چگونه به ایشان (ریس شورا)تحویل شده است !

اخبار روز