کد خبر: ۱۳۶۹۰
۱۴۷۵ بازدید
۲ دیدگاه (۲ تایید شده)

درگذشت ابراهیم بحرالعلومی بازیگر و منتقد سینما (+عکس)

۱۳۹۲/۵/۱۹
۲۲:۰۶




سید ابراهیم بحرالعلومی منتقد سینما به دلیل ایست قلبی از دنیا رفت.

به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این فعال عرصه‌ی سینما که در مسافرت به سر می‌برد، صبح 19 مرداد ماه در بیمارستان «نوشهر» درگذشت.

طبق اعلام سیفی داماد بحرالعلومی،مراسم خاکسپاری او با انتقال پیکرش به تهران انجام خواهد شد و احتمالا سه شنبه 22 مرداد ماه این مراسم برگزار می‌شود اما هنوز مکان مراسم مشخص نیست.

سید ابراهیم بحرالعلومی که متولد 1329 بود در سن 63 سالگی از دنیا رفت و قرار است در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شود.

اوعلاوه بر فعالیتش در عرصه‌ی نقد سینما،به عنوان بازیگر در فیلم‌های چون «سن‌پترزبورگ»، «چهل سالگی»، «زمهریر»، «بی‌پولی»، «مرسدس» و «ضیافت» و سریال «کلاه پهلوی» و... به ایفای نقش پرداخت.
کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۲/۶/۳ ۱۶:۴۵
پشت سر مرده حرف نزن بی شخصیت
آدم دلش از سنگ هم که باشه و هر چقدر از کسی آسیب دیده باشه وقت مرگش خوشحال نمیشه اونم خیلی
۹۲/۵/۲۰ ۰۷:۴۰
خيلي خوشحال شدم چون اين ادم خيلي از دختر ها را ازار داد و در سينما دلالي راه انداخته بود خدا از گناهانش بگذرد

اخبار روز