کد خبر: ۳۱۱۱۷
۲۱۲۷ بازدید
۱۵ دیدگاه (۱۴ تایید شده)

تشریح جزییات سند تدبیر و توسعه شهرستان میانه توسط حیدری آزاد

۱۳۹۳/۹/۱۷
۲۳:۵۵

سند تدبیر و توسعه شهرستان میانه با پیگیریهای معاون استاندار و فرماندار ویژه این شهرستان تدوین و به تصویب رسید.


این سند با مطالعات و بررسی های لازم از پتانسیل ها، ظرفیت ها و امکانات شهرستان در چهار محور از سوی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان که شامل استخراج و فرآوری مواد معدنی، صنعت و ایجاد صنایع پایین دست ، توسعه گردشگری و میراث فرهنگی ، توسعه کشاورزی دانش بنیان و تکمیل زنجیره تولید و تاسیس منطقه ویژه اقتصادی میانه با تمامی مزایای منطقه آزاد ارس می باشد تدوین شد.


وی افزود: سند تدوین شده در جلسه نشست مشترک ' شورای برنامه ریزی و توسعه استان و کمیته برنامه ریزی شهرستان ' ، که با حضور استاندارآذربایجان شرقی ، معاونین، مشاوران و مدیران کل استان و اعضای شورای اداری شهرستان، امام جمعه میانه و نمایندگان مردم شهرستان برگزار شد با 18 رای موافق از سوی مدیران کل استانی به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه میانه در بخش صنعت و معدن از ویژگی بالایی برای اشتغالزایی برخوردار است با اشاره به آمار سال 90 تعداد کل کارگاههای صنعتی شهرستان را 293 واحد ، تعداد شاغلین این واحدها را سه هزار و460 نفر عنوان کرد وگفت: این شهرستان از معادن غنی سرشماری برخوردار است که در سال 90 آمار62 معدن استخراج شد.

وی اضافه کرد: از این تعداد، 30 معدن فعال بوده و میزان استخراج مواد معدنی یک میلیون و440 هزار تن از میزان اشتغالزایی بالایی برخوردار است که به توجه ویژه برای فعالیت دیگر معادن نیازمند است.

فرماندار ویژه میانه اظهار کرد: دراین شهرستان دو شهرک صنعتی با 71 واحد مستقر و 70 واحد فعال و یک شهرک صنعتی بخش خصوصی و دو شهرک در حال اجرا و یک ناحیه صنعتی با 11 واحد مستقر و شش واحد فعال در بخش صنعت رتبه پنج استان و از نظر میزان شاغلین صنعت رتبه هشت استان را داراست.

همچنین، میانه با 62 معدن رتبه دو استان و با تعداد معادن فعال در جایگاه ششم استانی قرار دارد. 

حیدری آزاد، شبکه پایاب سد آیدوغموش با 15هزارهکتار، آبرسانی میانه با حجم 20 میلیون متر مکعب در سال، احداث نیروگاه بادی آق کند با 25 مگاوات، مدیریت زنجیره تولیدات کشاورزی با 15هزار تن، توسعه کشت زعفران، پسته، گیاهان دارویی و زینتی را از زیرمجموعه های هسته توسعه کشاورزی دانش بنیان و تکیل زنجیره تولید عنوان کرد.

فرماندار ویژه میانه ، فرآوری معدن مولیبدن و طرح های پایین دست، استخراج و فرآوری معدن پرلیت، اکتشاف معادن شهرستان، اجرای واحدهای فولاد آلیاژی و ورق های فولادی، تولید پیچ و مهره را از زیرشاخه های هسته معدن و صنعت شهرستان برشمرد.

وی احداث دهکده گردشگری سلامت، صنایع دستی و تراش سنگ های قیمتی، مدیریت زیست محیطی منطقه حفاظت شده کاغذکنان در51 هزارهکتار، محور گردشگری پل دختر و کاروانسرای جمال آباد، تکمیل محور گردشگری کندوان، ایجاد سایت گردشگری دریاچه سد آیدوغموش در20 هکتار، محور تاریخی ترکمانچای، ایجاد سایت گردشگری سد شهریار در یکصد هکتار و احداث پارک مینیاتوری بزرگ آذربایجان در دروازه آذربایجان با 10 هکتار مساحت را از شاخصه های مهم توسعه گردشگری و میراث فرهنگی شهرستان ذکرکرد که در سند تدبیرو توسعه گنجانده شده است. 

حیدری آزاد تاسیس منطقه ویژه اقتصادی میانه را نیازمند سه هزار میلیارد ریال اعتبار عنوان کرد و گفت: تهیه طرح توجیهی، اخذ مجوز و اجرای طرح از سال جاری شروع و تا سال 98 از سوی بخش خصوصی به اتمام خواهد رسید.

شهرستان میانه با بیش از پنج هزار و 595 متر مربع از نظر وسعت بزرگترین شهرستان استان آذربایجان شرقی محسوب شده و دارای پنج شهر، چهار بخش ، 17 دهستان و 398 روستای دارای سکنه می باشد.

میانه در جنوب شرقی استان آذربایجان شرقی واقع شده است.

 

منبع : ایرنا

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۳/۹/۱۸ ۱۴:۴۰
میانه بعد از مراغه و مرند سومین شهرستان بود که استاندار تشریف آورد و سند توسه آن را تصویب کرد همه حرفایی و همه برنامه هایی که انجام شده و یا قرار است انجام بشه در مراغه و مرند هم بیان کرده این حرفا نشانه آن است که تدبیر و امید دادن دولت به ملت خودش است و ضرب المثل ترکی است: یتیمه ائورک وئرن چوخ الار،چورک وئرن اولماز.
۹۳/۹/۱۸ ۱۲:۰۱
کاش برای همه موارد بازه زمانی تعریف میشد و احتمالا تعریف شده و در مطلب فوق ذکر نگردیده است در این مطلب فقط سال اتمام پروژه منطقه ویژه اقتصادی تعیین شده است
۹۳/۹/۱۸ ۱۱:۱۰
یا تیتر خبرتان اشتباه است یا محتوای خبرتان. این مواردی که ذکر شده صرفاً گزارشی از پتانسیلها و طرحهای گذشته میانه است که معدودی اجرا شده و معدودی در حال اجراست. اسمش نمی تواند "[b]تشریح جزییات سند تدبیر و توسعه شهرستان میانه[/b]" باشد.
۹۳/۹/۱۸ ۰۸:۳۶
دل خوش از آنیم که حج میرویم غافل از آنیم که کج میرویم مثل معروفی است که مگوید :نقد را بگیرید و نسیه را به امان خدا بسپارید اولویت محور توسعه شهرستان، تدوین توسعه تدبیر شهرستان ،راه کارهای برون رفت از موانع و مشکلات ، سمینار جذب سرمایه گذاری و هزاران از این چنین عناوین هر از چند گاهی دلهای نگران و ناامید علاقه مندان به توسعه و پیشرفت را نگران تر میکند ولی افسوس وغافل از یک حرکت یک قدم در اصلاح امور جزی ، باور بفرمایید اندر خم یک کوچه ،درست و حسابی گیر کرده ایم بعد بدنبال مدینه فاضله میگردیم برو ای گدای مسکین در دیگری طلب کن که هزار بار گفتی و نیامدت جوابی
۹۳/۹/۱۸ ۰۷:۵۴
سلام مگه شمال استان اردبیل سند توسعه داشت یا داره یا اصلا توسعه ای داشته که منطقه ازاد اعلام شد الان هم دارن خودرو هاش تردد میکنن یه ذره همت میخواد از خوبها خوشمون میاد ولی حال خوب شدن نداریم فقط حرف.....
۹۳/۹/۱۸ ۰۷:۴۹
اقا جان از اسمش مشخصه ((سند))، تا اون موقع کی مرده کی زنده است بنظر بنده حقیر جنبه تبلیغاتی داره تا اجرایی البته واسه بعضی از مدیران خوبه یه امار عملکردی واسه ارائه وعرض اندام دستشون اومد که دست خالی نباشن
۹۳/۹/۱۸ ۰۱:۳۴
متوجه نشدم فعلا مجوز منطقه اقتصادی صادر شده یا نه؟
۹۳/۹/۱۸ ۰۱:۲۸
کاش درباره مدیران کل که میانه آمده بودند هم توضیح داده شود چه کردند و کجا را بازدید کردند و....
۹۳/۹/۱۸ ۰۱:۲۷
دانشکده فنی و مهندسی میانه وابسته به دانشگاه تبریز که از سال 90 شروع بکار کرده قرار بود به دانشگاه مستقل تبدیل شود ولی خبری نیست
۹۳/۹/۱۸ ۰۱:۱۱
وقتی منطقه ویژه اقتصادی تا سال 98 باید اجرا شود این یعنی 1408 پس دل خوش نکنید
۹۳/۹/۱۸ ۰۱:۰۹
یکی از محورهایی که باید در این سند توسعه گنجانده می شد توسعه مراکز آموزش عالی در شهرستان بود ومهم تر از همه تاسیس مجتمع آموزش عالی سلامت زیرا این مجتمع که در شورای گسترش آموزش عالی کشوری تصویب و ابلاغ شده است و همزمان با میانه در شهرهای خوی،قائن و گنبدکاووس هم در سال 92 به تصویب رسیده بود در میانه هیچ خبری از شروع به کار آن نیست در حالیکه در سه شهر نامبرده امسال جذب دانشجو شد و رسما شروع به کار کرد خواهشمندست از فرماندار محترم سوال شود مجوز صادره این مرکز آموزش عالی در چه مرحله ای است و چرا در سند توسعه میانه اصلا آموزش عالی و توسعه آن لحاظ نشده است؟ برگرفته از معاونت آموزشی شورای گسترش دبيرخانه شوراي گسترش > مجتمع آموزشي مصوب > مجتمع آموزش عالي سلامت سال نام دانشگاه آموزشكده شهرستان 91 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني اردبيل موسسه آموزش عالي مشكين شهر مشگين شهر 91 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني اردبيل موسسه آموزش عالي پارس آباد پارس آباد 91 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني اروميه موسسه آموزش عالي سلامت بوكان بوكان 91 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني اروميه موسسه آموزش عالي مياندوآب مياندوآب 91 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني اروميه موسسه آموزش عالي سلماس سلماس 91 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني اروميه موسسه آموزش سلامت نقده 92 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني اروميه موسسه آموزش سلامت خوي خوي 92 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند موسسه آموزش سلامت قائن قائن 90 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني تبريز موسسه آموزش سلامت اهر اهر 92 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني تبريز موسسه آموزش سلامت ميانه ميانه 90 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان موسسه آموزش سلامت خاش خاش 92 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني گلستان موسسه آموزش سلامت گنبدكاووس گنبدكاووس 93 علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني شيراز مجتمع آموزش عالي سلامت ممسني ممسني

اخبار روز