کد خبر: ۴۶۵۴۶
۱۲۹۰ بازدید
۹ دیدگاه (۶ تایید شده)

مزاحمت از نوعی دیگر ؛

ساختمان سازهایی که سد معبر می کنند

۱۳۹۴/۶/۱۰
۱۹:۰۶

شهر بی در پیکر میانه

همشهریان عزیز همه از سد معبر و مزاحمت آن خبر داریم وقتی حرفی از سد معبر میشه همه توجشان به بازار و مغازه داران میره که سد معبر می کنند و مسئولین محترم شهر هم اکیب شان را به سراغ مغازه داران می فرستند که چرا سد معبر کرده اید ولی تا حالا توجه کرده اید تو این چند سال تو شهر آنهای که ساخت و ساز می کنند سد معبر و مزاحمت و آلودگی صوتی می کنند .

جالب اینکه هیچ مسئولی هم نه تذکری و نه اقدامی انجام نمی دهند ولی شهردار محترم جناب دادستان را به بازار می آورد و از بازاری ها تعهد می گیرند که سد معبر نکنند .

جناب آقای شهردار و مسئولین محترم شهر آقایانی که ساخت ساز می کنند سد معبر نمی کنند تا خود صبح با سر صدای ماشین الات سنگین مزاحم استراحت مردم می شوند آیا این سد معبر و مزاحمت نیست .

دوستان عزیز روزی یک بار هم مسیرتان از خیابان بانک ملی افتاده جنب آپارتمان ... الان دوسال است که صاحب ساختمان پیاده رو را با نرده بسته و همه هم از وسط خیابان رفت امد می کنند جالب اینکه حتی یک بار هم مسئولین شهر هیچ اقدام نکرده اند مناطق دیگه هم تو شهر است که مصالح را وسط خیابان خالی می کنند چندین ماه حتی ساختمان تمام شده مصالح تو وسط خیابان یا کوچه رها شده بازهم هیچ خبری از مسئولین نیست .

جناب آقای شهردار ، اعضای محترم شورای شهر ،جناب آقای دادستان عزیز شما که مدعی العموم هستید و باید جلوی مزاحمت و ناهنجاری را در شهر را بگیرید چرا اقدامی در مورد مزاحمتهای ساخت ساز در شهر نمی کنید.

دوستان خواهشند تو همه سایت ها اطلاع رسانی کنید شاید مسئولین اقدامی در این مورد انجام دهند ،با عرض پوزش که مطالب زیاد شد .

 

 

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۴/۶/۱۱ ۱۳:۳۶
من با صددرصد با گفته های شما موافقم.
۹۴/۶/۱۱ ۱۲:۲۲
الان چند روز است در خیابان بانک ملی روبروی فروشگاه ... از ساعت 11 شب تا ساعت 6 صبح خاکبرداری ساختمان انجام می دهند که هر شب به 110 زنگ میزنیم مامورین می آیند بعد از چند ساعت جر و بس کار را تعطیل می کنند دوباره باز هم از فردا شروع می کنند جالب اینکه راهنمائی رانندگی هم مجوز تردد تا ساعت 5/5 صبح دادبه شهرداری هم مراجعه می کنیم مسئولین می گویند یکی دو روز است خوب برای آبادی شهر است اخه کسی نیست مرد مومن آبادی شهر به چه قیمتی به قیمت صلب رفاه آسایش مردم ارزش داره شهردای چند صد میلیون از این پروژه پول می گیره برای شهر هم هیچ چیزی خرج نمی کنه اگه خرجم کنی یا مجسمعه میزاره یا میدان درست می کنه یا تابلوی آلودگی هوا نصب می کنه اخه آقای محترم میانه شهر کوهستان چه نیاز داره به تابلو آلودگی هوا بجای اینها توی شهر درخت بکار و فضای سبز درست کن همشهریان عزیز اگر شهر به این روز افتاده مقصر خود ما هستیم که به آقایان میدان دادیم همه ما باید به هر روشی که است اعتراض کنیم تا شاید آقایان از خوابی که خودشان را زده اند بیدار شوند
۹۴/۶/۱۱ ۱۲:۲۲
شما هنوز نميدانيد سد معبر يعني سايبان هايي كه نور را سد ميكنند؟!
۹۴/۶/۱۱ ۱۱:۲۹
شهردار محترم چرا شخصی ساختمان تاسیس میکند جلو ساختمان را (پیاده رو)را دیگر همسایگان و یا در داخل کوچه ها اینقدر شیب می دهند . مگه شخص هر جور دلش خواست آزاد کوچه و پیاده رو را شیب داده ویا پله بده پس شهرداری چه کاره است وچرا پایان کار می دهد .توکوچه ها هر کی ساختمان درست کرده چنان شیبی توکوچه داده مثل اینکه کوچه از ملک خودش.
۹۴/۶/۱۰ ۲۱:۳۲
اصلا به فکر ارامش واسایش مردم نیستند که تازه گذرتان افتاد یه سر هم به محله ما (خ شهید میانجی)بزنید تا دو نصفه شب کاروان تجهیزات شهرداری غوغایی به پا میکنند که بیا وببین!
۹۴/۶/۱۰ ۲۰:۴۹
اقای خرده فروش میگفت نمیزارم سد معبری بمونه بیاد نزاره دیگه متخصص سدمعبر

اخبار روز