کد خبر: ۲۱۰۴
۲۹۰ بازدید
۱ دیدگاه (۱ تایید شده)

جلب مشاركت مردم در جهت ايجاد نظم و امنيت جامعه از مهمترين اهداف نيروي انتظامي است.

۱۳۸۹/۷/۱۵
۱۱:۰۱


          فرمانده نيروي انتظامي شهرستان ميانه با اشاره به اينكه امنيت فرآيند جمعي است كه رشد آن بر رشته هاي مشاركت و همدلي مردم و مسئولين متصل است گفت: جلب مشاركت مردم در جهت ايجاد نظم و امنيت جامعه از مهمترين اهداف نيروي انتظامي است.
سرهنگ مجيد نارهي با حضور در جمع اصناف و بازاريان شهرستان ميانه ضمن تبريك روز اصناف و پليس افزود: امنيت بيشترين تاثير را در رونق اقتصادي كشور دارد زيرا در سايه امنيت است كه بازاري مي تواند در بازار حضور يافته و به كسب و كار مشغول شود.
وي بر عمل به مقررات و آيين نامه تاكيد كرده اضافه كرد: اگر بعضي از برخوردهاي شديد نباشد تعدادي از افراد سودجو از فرصت استفاده كرده و در بي هويت و بي غيرت كردن جوانان ما خصوصاً از طريق اصناف و بازار با واردكردن و فروش ماهواره ها ، سي دي هاي غيرمجاز و ... و نيز با وارد كردن خرده فرهنگهاي غربي براي نفوذ در فرهنگ اسلامي تلاش خواهند كرد.
سرهنگ نارهي در ادامه به شروع طرح اجراي هدفمندكردن يارانه ها در نيمه دوم سال جاري اشاره كرده از بازاریان خواست تا با خودداري از احتكار و جلوگيري از احتكار برخي از افراد سودجو با نيروي انتظامي و دولت خدمتگزار همكاري كنند تا اين طرح در راستاي عدالتمندكردن يارانه ها و بهبود اقتصاد جامعه اجرا شود.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۸۹/۷/۱۵ ۱۷:۴۷
بنده به نوبه خود هفته نیروی انتظامی را به حافظان نظم و امنیت تبریک می گویم.

اخبار روز