کد خبر: ۱۴۴۸۰۳
۵۸ بازدید
۰ دیدگاه (۰ تایید شده)

برگزارکنندگان قهوه‌پارتیِ مختلط در کیش بازداشت شدند

۱۴۰۴/۷/۱۳
۱۳:۱۱

 

خبرگزاری میزان: پس از برگزاری یک رویداد خلاف شئونات در جزیره کیش و پخش تصاویر آن به صورت گسترده در فضای مجازی علی سالمی زاده، دادستان عمومی و انقلاب جزیره کیش از تشکیل پرونده قضایی برای برگزارکنندگان قهوه پارتی مختلط و بازداشت آنها خبر داد. 

850616_425

دادستان کیش در خصوص جزئیات این خبر اظهار کرد: یکی از کافه‌های سطح جزیره کیش که سابقه تکرار چنین اقداماتی را داشته اقدام به برگزاری پارتی مختلط در فضای باز جلوی یکی از مراکز تجاری جزیره و انتشار تصاویر آن در فضای مجازی کرده بود.  وی افزود: به محض اطلاع از این اقدام هنجارشکنانه و غیرقانونی، بلافاصله دستورات قضایی جهت برخورد با عوامل دخیل در این موضوع صادر شد و متهمین دستگیر شدند.  سالمی زاده تصریح کرد: در خصوص این موضوع، پرونده قضایی تشکیل شده است و با متخلفین وفق مقررات برخورد خواهد شد. 

دادستان عمومی و انقلاب جزیره کیش خاطر نشان کرد: تمامی کافه‌ها در سطح جزیره کیش باید نسبت به رعایت شئونات اسلامی و قوانین جاری کشور اقدام و از برگزاری چنین اقداماتی خودداری کنند.  این مقام قضایی همچنین تأکید کرد: با مسئولین مربوطه که اقدام به اعطای مجوز برای برگزاری چنین رویداد‌هایی می‌کنند نیز در صورت عدم نظارت کافی، وفق مقررات برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

اخبار روز