کد خبر: ۷۳۰۵۹
۲۸۸۵ بازدید
۴۲ دیدگاه (۳۸ تایید شده)

یک دهه با شوراها و شهرداران میانه ؛

از اختلاف ها تا ماندگاری خرده فروش +تصاویر

۱۳۹۶/۳/۲
۲۲:۰۸

پیش از آغاز مطلب اصلی مقدمه کوتاهی از شورای شهر عرض کرده و سپس سراغ آمار و ارقام برویم:

اولین قانون شوراهای اسلامی کشور در سال 1361 از تصویب مجلس شورای اسلامی گذشت. پس از آن این قانون در 5 نوبت دستخوش تغییرات و اصلاحاتی گردید و نهایتاً آخرین اصلاح آن در پنجمین دوره مجلس شورای اسلامی در سال 1375 انجام شد. 

پس از تشکیل دولت خاتمی مقدمات انتخابات شوراهای اسلامی فراهم شد و در 17 اسفند سال 1377 اولین دوره انتخابات سراسری شوراهای اسلامی کشور با استقبال چشمگیر مردم در بیش از 40 هزار حوزه انتخاباتی برگزار گردید و نهایتاً حدود 200 هزار نفر. از منتخبین مردم جهت اداره امور شهرها و روستاهای کشور به عنوان عضو شورای اسلامی شهر یا روستا برگزیده شدند .

شروع به کار شوراهای اسلامی از 9 اردیبهشت سال 1378 و همزمان با پیام تاریخی حضرت امام در خصوص شوراها و با صدور پیام ویژه ای از سوی مقام معظم رهبری و سخنان امید بخش ریاست محترم جمهوری آغاز گردید.

اما در این مطلب که از آرشیو 10 ساله صدای میانه استخراج شده ،سعی می کنیم به آنچه که طی 10 سال اخیر بر شورای شهر و شهرداری میانه گذشته را با هم بررسی کنیم:

اردیبهشت سال 86 سومین دوره شورای شهر میانه با 7 عضو آغاز به کار کرد که بر اساس حروف الفبا عبارت بودند از :

اصلی

آریامنش ،علیرضا

ابوالقاسم زاده ،حسین

خداوردیلو ،مهدی

شیویاری ،فرهاد

عبادی ،اقبال

مددی ،محمدعلی

واعظی ،صادق

علی البدل

امیدی ،پروین

شیخ الاسلامی ،حافظه

اعضای شورای شهر سوم (تصویری از خانم امیدی یافت نشد)

اما در همان ماه های ابتدایی یعنی تیرماه 86 محمدعلی مددی که رای اول آن دوره را به دست آورده بود و سودای نمایندگی مجلس را داشت به رای مردم پشت کرده و استعفا داد و در رقابت با سیدحسین هاشمی از نمایندگی مجلس بازماند.

پروین امیدی که نفر هشتم انتخابات سومین دوره شورای شهر میانه شده بود جایگزین مددی شد تا شالوده شورای شهر بهم بریزد .

شاید اولین موردی که از این دوره شورا به یاد داشته باشیم تصمیم های خلق الساعه و عدم ثبات مدیریتی بود همانطورکه می دانیم انتخاب شهردار جزو اصلی ترین وظایف شوراهاست ولی در ذیل نگاهی خواهیم داشت به شهرداران این دوره :

که کارش را با مجید خانحمدی آغاز کرد وی از بهمن ماه 85 بعنوان سرپرست شهرداری میانه مشغول بود.

آذرماه 86 خانمحمدی کنار گذاشته شد و رمضان اصغری که با برنامه پر زرق و برق آمده بود اولین انتخاب این شورا برای شهرداری میانه بود اما عمر این کارنامه بیش از 8 ماه نشد و دوباره خانمحمدی به مدت 4 ماه از مرداد 87 کارش را در همان سمت قبلی ادامه داد.

محبوب تیزپاز دیگر انتخاب این شورا بود که فوق لیسانس مهندسی معماری و شهرسازی از دانشگاه علم و صنعت ایران و شهردار نمونه سال 86 استان و مدیر نمونه را در کارنامه اش داشت هم نتوانست نظر حضرات را در این دوره جلب کند و دوران مدیریت وی نیز بیش از 8 ماه نپایید.

برای سومین بار در این دوره همای شهرداری بر دوش مجید خانمحمدی نشست و از شهریور ماه 88 به مدت 3 ماه سرپرست شد.

لج و لجبازی ها و موضع گیری ها در این دوره باعث تشکیل 4+3 شد تا یکی از اعضا با نسیمی تغییر موضع داده و گهی زین به پشت و گهی پشت به زین باشد.

در این کش و و قوس مجید میعاد که حراست شهرداری میانه را در کارنامه داشت با ارائه برنامه های کلان شهري توانست اعتماد 4 نفر از اعضاي شوراي شهر را جلب كند و سومین انتخاب آنها باشد.

22 ماه دوره شهرداری میعاد یکی از پرحاشیه ترین دوران مدیریت شهری در میانه بود با توجه به نارضایتی اذهان عمومی و مسئولین از شورایی ها ،نمی توانستند دست به تغییر بزنند و میعاد هم با خیال راحت کارش را ادامه می داد چند بار خیز استیضاح برداشته شد و در خرداد ماه 90 اطلاعیه ای از سوی شیویاری رییس وقت شورا داده شد تا در یک جلسه علنی میعاد با 5 رای از 7 عضو شورا استیضاح شود اما مردمی که رفته بودند با درهای بسته مواجه شدند که توسط یکی از اعضا در شکسته شد و مردم به داخل صحن رفتند ولی استیضاح انجام نشد.

 اقدام به استیضاح میعاد بالاخره در 13 تیرماه برگزار و شهردار بعد از دفاع از خود و گفتن اینکه 3 عضو مخالف شورا مانع انجام کارهایش هستند جلسه را ترک کرد و قرار شد 18 تیرماه جلسه استیضاح دیگری به صورت علنی برگزار شود ولی به دستور رئیس وقت شورا جلسه برگزار نشد و قرار شد 25 تیرماه جلسه ای برگزار شود که با غیبت آریامنش ،شیویاری و امیدی آن هم ملغی شد.

در این میان استعفای آریامنش در خردادماه 90 بدلیل برخی فشارها و عدم تطابق فکری با سایر اعضا باعث تعویق کارها و بهانه ای برای تعطیلی جلسات استیضاح و رسمی نبودن آن می شد.

انتشار گزارش جلسه از صدای میانه یقه ما را هم گرفت و کار به شکایت از این سایت کشید.

بالاخره میعاد که کار با این اعضا را سخت می دید در 12 شهریور ماه 90 استعفا داد و با موافقت 4 عضو مخالف کنار رفت و دوران صدارت طویل المدت خرده فروش بر شهرداری میانه آغاز شد.(مراسم معارفه 30 شهریور 90 برگزار شد)

خرده فروش که ابتدا بعنوان سرپرست معرفی شده بود آغازگر یکی از پرصلابترین دوران مدیریت شهری میانه شد.

در این میان دو اتفاق هم رخ داد در سال 89 جهت ادغام انتخابات ریاست جمهوری و شوراها ،دو سال به دوره سوم اضافه شده و این دوره 6 ساله شد ،دومین مورد هم اینکه با استعفای آریامنش موافقت شده و حافظه شیخ الاسلامی به عنوان دومین عضو علی البدل وارد شورا شد.

خرده فروش بعد از سه ماه سرپرستی در آذرماه از سوی شورای شهر سوم بعنوان شهردار میانه انتخاب و به استانداری معرفی شد ولی تایید آن سه ماه طول کشید و بالاخره در اسفند ماه 90 حکم وی صادر شد.

18 ماه پایانی شورای شهر سوم با خرده فروش و ریاست واعظی به پایان رسید ،شورایی که در آن دکتر ،مهندس ، روانشناس ،مداح ،فرهنگی داشتیم ولی عملکرد ضعیف و تزلزل در انتخاب شهرداران خاطره بدی از شورا در ذهن مردم بست.

از 9 عضو اصلی و علی البدل شورای سوم تنها آقایان عبادی و شیویاری و خانم شیخ الاسلامی برای شورای چهارم ثبت نام کردند ،اما به غیر از خانم شیخ الاسلامی که برای سومین بار عضو شورا شده هیچ کدام نتوانستند بعنوان 9 عضو اصلی(استثنائا در این دوره به دلیل شرایط جمعیتی که اعمال شده بود اعضای شورای شهر میانه 9 نفر شد) وارد شورا شوند و بعنوان علی البدل انتخاب شدند و شکایت آنها به رغم گرفتن حکم از دیوان عدالت از آقایان رجبی و میعاد که به عنوان کارکنان شهرداری وارد شورا شده بودند به جایی نرسید.

میعاد که در ذهن مردم بعنوان چهره مثبت در مقابل شورای سوم شناخته شده بود سوار بر این موج شده و توانست با کسب رای 7130 نفری بعنوان نفر اول راهی شورای چهارم شود.

اعضای شورای چهارم به ترتیب زیر انتخاب شدند و جالب اینکه اکثریت آنها انتقاد از شهرداری را در صحبتهای خود قرار داده و توانستند اعتماد مردم را جلب کنند.

اصلی

مجید میعاد

حیدر رجبی

احد یوسفی

اقبال محمدحسینی

حافظه شیخ الاسلامی

بهمن نعمت زاده

جعفر شاهمحمدی

افضل حسینخانی

اسلام صدری

علی البدل

اقبال عبادی

فرهاد شیویاری

باقر شیخ الاسلامی

سید قادر حسینی

اعضای شورای شهر چهارم

اما در کمال تعجب در اولین جلسه ای که در 12 شهریور 92 شورای شهر چهارم تشکیل جلسه داد خرده فروش را بعنوان شهردار میانه معرفی کرده و مدافعان طرح ابقا بر این باور بودند که در آن شرایط کشور امکان جذب و بکارگیری گزینه های برتر و توانمندتر وجود نداشت .

نعمت زاده اولین رییس شورای چهارم ابقای خرده فروش را تکذیب کرد و گفت  بعنوان سرپرست مشغول بکار است تا در ماه های آتی گزینه بهتری پیدا شود ولی سال اول شورا به همین ترتیب گذشت.

خانم شیخ الاسلامی در سال دوم بعنوان رییس شورا انتخاب شد و او پیشتر ثابت کرده بود از طرفداران ابقای خرده فروش است وی اولین زن عضو شورا بود که رییس شد.

بهمن ماه 93 استیضاح خرده فروش به جریان افتاد اما فرماندار وقت با اعلام غیرقانونی بودن آن را ملغی کرد.

کار تا جایی پیش رفت که حجت الاسلام حامدی  امام جمعه سابق میانه در اردیبهشت ماه 95 مستقیما وارد قضیه شد و اعضای شورا و شهردار را از تریبون نمازجمعه با این جمله : " ناگفته های زیادی دارم؛ دوره چهارساله تان رو به پایان است، صبر تا کی؟؛ شورا نیستید، قبول، شهروند هم نیستید؟ مرد حسابی! این وضع شهر است؟ خجالت می کشیم وقتی مهمانی وارد شهر می شود! " مورد مواخذه قرار داد.

همین امر و ترس از عدم رای آوردن باعث شد در سال 95 اعضای شورای چهارم سرعت استیضاح را زیاد کردند ،فشار افکار عمومی مخصوصا در فضای مجازی شورایی ها را به گوشه رینگ بردند تا اینکه در مرداد ماه 95 سه عضو شورا درخواست استیضاح شهردار را مطرح کردند ولی قضیه تکرار شد  و اینبار شکری  فرماندار ویژه میانه  قرار را برهم زد و گفت که نامه شورا مبنی بر عدم قانع شدنشان از جواب های شهردار به دستش نرسیده و جلسه استیضاح کن لم یکن خواهد بود ،دخالت فرماندار انتقاد شورایی ها را در پی داشت .

خیز دوم شورای چهارم در آن سال برای استیضاح و شاید کنار گذاشتن خرده فروش در بهمن ماه برداشته شد و سه عضو شورا با مطرح کردن 18 سوال از جواب های شهردار قانع نشدند و 7 اسفند استیضاح برگزار شد ولی به رغم غیبت خرده فروش و شاهمحمدی به دلیل به حدنصاب نرسیدن آرا شهردار در سمتش باقی ماند .

مورد خرده فروش با لیسانس باستان شناسی و سابقه مسئول سدمعبر شهرداری بسیار عجیب است که توانسته است در این تلاطم و فشارهای شورایی ها و افکارعمومی با آرامش کامل قریب به 6 سال را به صورت متوالی طی کند و چندین عضو شورا به خاطر عدم تغییر او رای نیاورد .

شورای شهر پنجم

ابتدا در جدول زیر مقایسه ای داریم بر آرای افراد در دوره های چهارم و پنجم :

 

آرای

92

نفر

92

رای

96

نفر

96

تغییرات

 

مجید میعاد

7130

اول

2866

هفدهم

4264

کاهش

حیدر رجبی

5961

دوم

3631

هشتم

2330

کاهش

احد یوسفی

5792

سوم

3197

دوازدهم

2595

کاهش

اقبال محمد حسینی

5510

چهارم

2688

بیست و چهارم

2822

کاهش

حافظه شیخ الاسلامی

5441

پنجم

3451

دهم

1990

کاهش

بهمن نعمت زاده

5331

ششم

2931

شانزدهم

2400

کاهش

جعفر شاهمحمدی

5101

هفتم

3883

پنجم

1218

کاهش

افضل حسینخانی

4714

هشتم

3756

ششم

958

کاهش

اسلام صدری

4509

نهم

4148

هفتم

361

کاهش

اقبال عبادی

4438

دهم

3197

سیزدهم

1240

کاهش

فرهاد شیویاری

4323

یازدهم

----

----

----

----

باقر شیخ الاسلامی

3728

دوازدهم

2662

بیست و پنجم

1066

کاهش

سیدقادر حسینی

3588

سیزدهم

----

----

----

----

 

بالاخره روز جمعه انتخابات شورای شهر پنجم به پایان رسید و هر 13 عضو اصلی و علی البدل دور چهارم که  در انتخابات شرکت کرده بودند جوابشان را با کاهش آرایشان از مردم گرفتند  و شکست سختی خوردند به طوری که تنها سه نفر توانستند بعنوان عضو اصلی و یک نفرعلی البدل انتخاب شوند و جالب تر اینکه سه عضو انتهای جدول دوره قبل توانستند به شورای پنجم راه یابند.

نتایج انتخابات شورای شهر دوره پنجم میانه به شرح زیر است :

اصلی

محمود علیلو 6354 رای 

اسلام صدری 4148 رای

علی اکبری  4115 رای

ابراهیم ایدری 3953 رای

جعفر شاهمحمدی 3883 رای

افضل حسینخانی 3756 رای

مهدی امینی 3732 رای

علی البدل

حیدر رجبی 3631 رای

علیرضا رزاقی 3502 رای

اعضای شورای شهر پنجم

انتخاب مردم در دوره پنجم شورا همراه شگفتی بود و محمود علیلو که حقوق خوانده و در کارخانه ای در بیجار مشغول بکار است و چهره سرشناسی در میان سیاسیون شهر نیست توانست رای نخست را کسب کند و سه عضو دیگر (بغیر از سه عضو شورای شهر چهارم) نیز بهمین ترتیب هستند و مهدی امینی کارمند دانشگاه آزاد واحد میانه، ابراهیم ایدری دانشجوی کارشناسی ارشد کشاورزی و علی اکبری هم از دوندگان معروف میانه است .

جمیع اینها باعث شده تا آینده میانه در ابهام باشد و پیش بینی آن سخت.

شاید دلیل پاسخ منفی مردم به شورای فعلی به این شکل این باشد که اعضای دوره چهارم 4 سال اعتماد مردم را به سخره گرفتند و عملا کاری که به چشم بیاید نکردند.

هنوز بازسازی اطراف امامزاده مانده ،ترافیک زیاد شده ، ورودی های شهر افتضاح است ، بیت المال هدر می رود و ... از همه مهمتر خرده فروش که در زمان انتخابات در تیررس انتقادات منتخبین بود هم تغییر نکرد و بدیهی ترین وظیفه شورایی ها جامه عمل نپوشید.

تنها تغییری که در یک دهه اخیر در میانه قابل ملاحظه رشد کرده آپارتمان سازی و برج سازی های بی حساب کتاب می باشد .

مهمترین چالش پیش روی منتخبین پنجم مدارا یا کنار گذاشتن شهردار فعلی ست که در ایام انتخابات همانند شورای شهر چهارم یکی از برنامه هاشان بود ،وضعیت اسفناک ورودی شهر از دو طرف ، مبلمان شهری و المان های میادین ،فضای سبز نامطلوب شهرک اندیشه ،سامان دهی ظاهر شهر ،احدث تفرجگاه های تفریحی مثل شهربازی و سامان دهی پارک جنگلی و ... که کمبود در این زمینه بسیار به چشم می آید و به قول معروف آنچه برای دیگران خاطره شده هنوز هم که هنوز است برای ما آرزوست.

حال منتظر روز 14 مرداد می مانیم تا ببینیم دوره پنجم دستخوش چه چیزهایی خواهد بود و اعضای تازه کار در کنار اعضای دور چهارم خواهند توانست این بار سنگین اعتماد مردم را به دوش بکشند و از عهده آن برآیند یا نه ؟

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۶/۹/۲۹ ۱۵:۱۶

واقعا اوضاع ولیعصر به هم ریخته

۹۶/۶/۲ ۰۸:۵۸

میانه هیچ وقت درست نمیشه که هیچ برتر هم خواهدشد هرکسی نگران آینده خود و فرزندانش بهترین کار اینه که از این شهر ارواح کوچ کنه شهری که نه نمایندگانش نه شوراهاش یک در صد هم کارایی و لیاقت اون جایی که هستند را ندارند بهترین از این نمیشه

۹۶/۵/۳۱ ۱۳:۱۲

بله میدانیم اقای خرده فروش گفته هیچ کس جوز من نمیتواند تا 1400 بمونه

۹۶/۳/۶ ۰۹:۲۱

یادمان نرود آقای خرده فروش جهت شهرداری آقکند تأیید نشد ولی برای میانه چطورپس از چند ماه تأیید شد بایستی شفاف سازی شود

۹۶/۳/۵ ۲۰:۴۵

میعاد یکی از موفق ترین شهرداران میانه بود که متاسفانه بخاطر لج بازی بعضی از اعضای شورا نتوانست بکار خود ادامه دهد و مجبور به استعفا شد

در ضمن من جلسه استیضاح میعاد راذبیاد دارم که یکی از اعضا از اول تا آخر زولبیا بامیه و چای خورد یک کلمه حرف نزد و در آخر به میعاد رای منفی داد

مورد دیگر اینکه در شورای سوم آقای حسین پاشا کبیری علی البدل سوم بودند

۹۶/۳/۵ ۱۰:۰۸

این همه حرص نخور اینجا فضای مجازیه هرچی هم با فردی مثل شما بحث کنم به درد نمیخوره...

۹۶/۳/۴ ۲۳:۱۴

حداقل نظرات را با اسم دیگر درج میکنید حداقل پشت سر هم ننویسید که هر فردی میفهمه جریان چیه.در ضمن قدرت بحث ندارید اینگونه پوشش ندهید.ثالثا!بسیار ضعیف هستید.بسیار...

۹۶/۳/۴ ۲۳:۱۲

تا ۱۴۰۰ خرده فروش

۹۶/۳/۴ ۲۰:۱۲

نظرات همشهریان عزیزم را حتما بخوان جوابت را میگیری، گویا مرغ شما یک پا دارد اصلا انگار اهل میانه نیستی، بله بحث کردن با اشخاصی مثل شما بی فایده هست که هرچه دلیل میاورم بازهم انگارنه انگار

۹۶/۳/۴ ۱۰:۴۹

چون به گونه ای مطمن حرف میزنید که گویی شما رییس اداره برق یا اب هستید!شما مثلا چه انتقادی میتوانید از اداره برق داشته باشید یا اداره اب؟!فوقش یه ساعت ابتان قطع میشود و طبیعی است!در بخش بعدی حرف های شما کسی طرفداری نکرد و این را مطمن باشید بیهوده حرف شماست که از روی تفکر نیست و فقط از روی حدس میباشد هر کسی نظرات بنده را بخواند متوجه میشود حق با کیست.شما ظاهرا یک بار هم از نزدیک پیگیر مشکل شهر نبوده اید و فقط از دور شعار میدهید بعد اینجا از حق و حق شناسی حرف میزنید!؟متاسفم برای شهروندی که خود را علامه میداند.روز خوش و بحث همینجا تمام شد چون شما فقط تهمت میزنید.

۹۶/۳/۴ ۱۰:۳۶

احسنت عالی بود انشالله شورای جدید به داد مردم برسد.

۹۶/۳/۴ ۱۰:۳۲

همشهري محترم
اين چه منطقي است كه شما داريد!؟
قرار نيست كه تك تك شهروندان براي پيگيري أمور شهر به شهرداري برن واونجا رو شلوغ كنن، شهر شهردار داره وبايد به وظايفش عمل كنه
مردم بيكار نيستند كه برن بالاسر شهردار وازش مطالبه أمور كنند، بيلان كار شهرداري مشخص هست وهيچ جاي دفاعي نداره شما هم لازم نيست وكيل مدافع شهرداري باشيد
وضعيت ميانه بيشتر از شهر به دهستان بزرگ شبيه هست

۹۶/۳/۴ ۱۰:۳۱

لطف به نظافت جوب ها و خیابان های خیابان معلم جنوبی رسیدگی کنید بوی بد جوب ها موجب اذیت اهالی شده

۹۶/۳/۴ ۰۹:۲۱

لطفا به مشکلات شهرک ولی عصر هم رسیدگی نمایید

۹۶/۳/۴ ۰۹:۲۰

اگر حق باتو‌هست چرا عصبانی میشوی، انتقاد پذیر باش ادارات دیگر هم انتقاد پذیرهستندبهت پیشنهادمیکنم اگر ازعاملان شهرداری هستی کارت را به درستی انجام دهی و دست از طرفداری بیهوده و بی فایده برداری ممنون.

۹۶/۳/۴ ۰۰:۲۴

به گونه ای حاکمانه حرف میزنید انگار مرا میشناسید!به گونه ای حرف میزنید انگار جد بنده شهرداری است.حرف پیدا نمیکنید چرا بیهوده حرف میزنید؟یعنی چی چرا از ادارات دیگر انتقاد نمیکنید!!؟حداقل نمیتوانید جواب بدهید و کاستی خود را برطرف کنید.شما شهرداری را با ادارات دیگر مثل برق مقایسه میکنید؟!حرف خنده دار میزنید برادر من .شهرداری و وظایفش با کل ادارات مثل برق و گاز و ...یکی است.سد معبر و اتش نشانی و تاکسی رانی و خدمات شهر.فضای سبز شهر و شهرسازی و ...این در جواب سایر ادارات!در جواب دیگر دوباره تاکید میکنم .شما همان فردی هستید که در نظرات اداره برق هم نظر میگذارید پارک دانش فلان پارک دانش فلان...!یکبار به شهرداری رفته اید خدایی؟یکبار مستقیم درخواست کرده اید؟کسانی که از دور فقط شعار میدهند هیچ وقت در صحنه نبوده اند....موفق باشید

۹۶/۳/۳ ۱۸:۲۸

از شورای جدید خواهشمندیم یک شخص کاردان و کاربلد را برای این چهارسال اتنخاب کنند ودیگر غلفت نکنند این بهترین فرصت است که مدیریت ضعیف شهرداری را کنار بگذارید و یک مدیر قوی و کارشناس را انتخاب کنید.

۹۶/۳/۳ ۱۸:۲۲

خب وقتی که نظارت نیست وقتی که نگهبانی ندارد وقتی که رسیدگی ومرمت نمی شود وضع همین می شود برای پارک آزادگان دو نفر نیرو گماشته و از صبح تا شب اونجا نگهبانی میدن همیشه هم نظافت می شود پس چرا اونجا این چنین نمی شود، دوست عزیز حداقل طرفداری یک مسئول کاری را بکن کلاهت را قاضی کن و به وجدانت رجوع کن آن وقت میبینی که این انتقادها بی مورد نیست، پس چرا به روئسای ادارات دیگر انتقاد نمی کنند!!!!

۹۶/۳/۳ ۱۷:۲۷

شهرداری جایی است که احتمال دارد شخصی به سرعت در فساد و رانت خواری بیافتد...

۹۶/۳/۳ ۱۶:۱۳

شهرداری بنظرم همین عوارض که قانون تکلیف کرده بهتر است .

چون شهرداری بنگاه نیست نمونه ارگانهایی که وارد اقتصاد شدند فساد دامنگیرشان شد .


شهرداری های بزرگ دنیا 75 درصد درامدشان از عوارض شهری هست .لذا نمیتوان دست در جیب نکرد ادعاهای بزرگ داشت .
برای پیشرفت باید هزینه اندک بپردازیم .
بگذاریم حداقل بودجه وزارت کشور صرف عمران شود نه هزینه های جاری .

مگامال سازی و درامدهای ان در اینده شهرداری دچار فساد میکند باید درامدهای قانونی اندیشید

۹۶/۳/۳ ۱۵:۴۳

ممنون بابت زحمتی که برای تهیه این پیشینه کشیده اید.امیدواریم شورا و شهرداری در دوره جدید بفکر درآمدزایی برای شهر باشند و تنها منبع درآمدشان عوارض شهری نباشد.

برای میانه چنین وضعیتی شایسته نیست.در تمام حوزه های شهری ،کمبود وجود دارد

۹۶/۳/۳ ۱۴:۴۰

من با طرفداری کاری ندارم ولی خود ما هم آن پارک می اییم.شهرداری یه روشنایی وصل کرده بود اونجا ملت اونو باز کردند و همه ملت تو چمن بودن....دیگه چه انتظاری از خدمات باید داشته باشیم؟کمی واقع بین باشیم اول از خودمان باید شروع کنیم

۹۶/۳/۳ ۱۴:۲۱

جناب آقای شهردار آسفالت خیابان فرهنگیان واجب بود یا پر کردن چاله های شهرک های مدنی و رجایی و آسفالت خیابان فرمانداری؟

۹۶/۳/۳ ۱۳:۱۷

اخه چیکارکرده برای نمونه تو خودت که حامی این شخصی برو وضع پارک دانش رواز نزدیک ببین، که با این همه اطلاع رسانی مردم که بسیارش هم ازطریق همین سایت صدای میانه اطلاع رسانی شده ولی هیچ رسیدگی نکرده و وضع آسفالت خیابان هاروببین اگر تونستی توجیهی برای این دومورد پیدا کنی اون موقع منم مثل تو ازین شهردارحمایت میکنم، ممنون

۹۶/۳/۳ ۱۱:۳۷

چرا باید کسی که کارش این است و از اول در شهرداری بوده کناره گیری کند؟و دلیل دوم این است که خود بنده هم باشم همانطور که شما ار نوشتن و تخریب دست بر نمیدارید من هم کنار نمیروم چون کار کرده ام

۹۶/۳/۳ ۱۱:۳۴

به صراحت میتوان گفت که دلیل عقب ماندگی شهر فقط و فقط سنگ اندازی برخی شورا ها به شهرداری بود که میخواستند مشکلات و غرض های شخصی خود را اعمال نمایند.جالب تر این بود که برخی از همان ابتدا مشکل داشته و تا اخر هم داشتند و برخی هم فقط برای رای گیری بود که مردم خوب جوابشان را دادند.عاجزانه از شورای شهر تقاضا داریم اگر این شهردار باقی ماند یا حتی اگر شهردار دیگر امد همه با هم متهد گردند و به شهردار کمک کندد نه این که افکار شهردار و در اخر شهر را مخدوش نمیاند.
بنده چون کارم به شهرداری زیاد می افتد از نزدیک پیگیر هستم شهرداران قبلی مانند تیزپاز چرا رفتند؟اخلاق برخی از ان ها صفر بود و و فقط مدرک تود را یدک میکشاندند نه مدیریت خود را.برخی از همین شورا اقای نعمت زاده ۴ سال با همین شهردار کار کردند ۳ سال اول که هیچ!ولی چه شد سال اخر هی نامه نگاری میکردند!؟همه افراد شهر جواب دادند!

۹۶/۳/۳ ۱۱:۱۶

ضمن تبریک به مردم فهیم و ولایت مدار میانه در نه گفتن به اعضای شورای قبلی ایکاش اعضای فعلی بتوانند جارو به دست آقای خرده فروش بدهند که خواست خود ایشان در سال اول انتخاب شدنشان به عنوان شهردار در مسجد حضرت ولیعصر بود ایشان در آن مجلس اظهار داشتند اگر من در عرض شش ماه نتوانستم به وضع شهر بالاخص شهرک ولیعصر (نبودفضای سبز)سرو سامان بدهم به شما قول می دهم جارو به دست بگیرم ومشغول به کار در شهرداری شوم ولی نه تنها در این مدّت نتوانست کار چندانی پیش ببرد بلکه در پست اش ابقاءشد...

مسئولین محترم میانه منطقه فراموش شده ای بنام شهرک ولیعصر هم دارد شهر ما میدان معلّم به بالا یا شهرک اندیشه نیست بلکه خیلی مناطق محروم فاقد امکانات اولیّه هم دارد.آرزوی توفیق خدمتگزار برای خادمین ملّت

۹۶/۳/۳ ۱۰:۱۱

اولاچندروزه که ایناانتخاب شدن وباید اینا شورارو ازاعضای قبلی بگیرن تااستارت کاری رابزنن.
دوما بایداعضای جدید دروهله اول نسبت به تمیزکردن دیوارهای شهر اقدام کنند که ریخت وقیافه شهررو بهم زدن سوما به تعهدات وقولهایی که دادن عمل کنند.

۹۶/۳/۳ ۰۸:۵۸

در ابتدا تبریک عرض میکنم به متتخبین شورای شهر
ما در این هفت نفر فقط یک نفرو میشناسیم اون هم جناب آقای محمود علیلو هست من با شناختی که از ایشون دارم او کسی که میتواند جلوی این کارها رو بگیره جناب آقای علیلو خواهشمند است با سخره گرفتن مردم بوسیله کسانی که بوسیله وام دادن که حق مردم است و در ظاهر خود را صاحب وام نشان میدهد و منتی بزرگ بر گردن مردم انداختند با باند بازی اقوامش را با رابطه در شهرداری گنجاندند و خیانتهایی که به مردم شهر انجام دادند جلوگیری کنید ما چشم و امیدمون اول خدا بعد شماس جناب آقای علیلو

۹۶/۳/۳ ۰۸:۳۶

تا 1400با خرده فروش

۹۶/۳/۳ ۰۸:۱۵

مردم از شورای شهر جدید انتظار دارن تا این شهردار را کنار بگذارند و یک شهردار کاردان بیارند تا میانه هم به آبادانی نزدیک شود.

۹۶/۳/۳ ۰۱:۴۵

نخستین کاری که شورای فعلی شهر انجام دهد :
1- ابقای شهردار به مدت 6 ماه
2- تاسیس اتوبوسرانی شهری که 4 سال پیش فعلیت یافته اما بدون اتوبوس است.
3- ایجاد معاونت جدید به نام ( معاونت فرهنگی در شهرداری )
4 - تاسیس منطقه دو شهرداری با توجه به وسعت شهر.
مورد 3 و 4 فوق با توجه به رتبه شهرداری میانه که 9 است می تواند محقق شود.

۹۶/۳/۳ ۰۰:۵۴

خرده فروش سرش هم بره از شهردار بودن کناره گیری نمی کنه. نمیدونم تو شهردار بودن چی هست که این بنده خدا نمیتونه ولش کنه...

۹۶/۳/۳ ۰۰:۴۷

باید شهرداری برای حل موضوع مالی درامدهای پایدار بیندیشد تا چه زمان میتوان با تراکم فروشی درامد کسب کرد که ان هم تابع رکود اقتصادی و ناپایدار هست و ضربات جبران ناپذیری به محیط زیست ،ترافیک ،ارامش ، و مشکلات اجتماعی میزند .

باید شهرداری و شوراها با چاره اندیشی و ایجاد طرح های تشویقی عوارض زباله و نظافت شهری و عوارض راه بیندازند اینگونه شهرداری دارای درامد ثابت و در نتیجه ثبات شود تا بتواند یک برنامه ریزی مشخص روی طرح ها بکند .این عوارض باید بگونه ای باشد که به اقشار فشار نیاید و همینطور از انور هم از فشار به شهرداری بکاهد درامد ها صرف عمران شود نه هزینه جاری .


هنر شورای جدید این هست که نظم انظباط مدیریت به شهر برگرداند تا قبال ان با کاهش هزینه های بی خود و اسراف ها سو بسوی پیشرفت بگذارد .


همینطور سازمان نظارت بر نیروی کار شکل بگیرد .من خودم دیدم بعضا افراد شهرداری خود کارمندان به وسایل ضربه میزنند تا از زیر کار در بروند این خود ضعف نظارت نشان میدهد اینها هزینه بیت المال هست .
باید با گذاشتن تشویقی برای نیروهای کوشا و صالح و شایسته سالاری ترغیب کرد تا روحیه کار برگرداند و ایجاد انگیزه کرد از انور با افراد کاهل برخورد شود .


نکته دیگر شهردار باید رشته مدیریت شهری و ترافیک داشته باشد حداقل سابقه اجرایی داشته باشد حتی اگر شهردار نبوده حداقل سابقه اداره یک بخش داشته باشد تا با مشکلات شهری اشنا باشد چم و خم کار را بداند. محیط شهرداری جای ازمون و خطا و کار یاد گرفتن نیست . چون ضررهای جبران ناپذیری به شهر و خود اعتبار شورا میزند.

الگوهای شهری متناسب با میانه که در ژاپن اروپا هستند مورد مطالعه و مشورت قرار گرفته شوند و از تجربیات انها استفاده شود که انها با چه سازوکاری هزینه ها را کاهش و درامد و کیفیت زندگی شهری بالا بردند.
شورا باید اهل تحقیق ومطالعه باشند
حداقل مانند شورای شهر تهران کشتی گیر ها نشوند با مطالعه کتاب های مدیریت شهری و مشاوره استادان دانشگاه علم خود را بالا ببرند

شهرداری باید چابک شود متاسفانه در بعضی جاها نیروی مازاد بیکار زیاد دارد که بهره وری ندارند درجای دیگر هم نیرو کمبود هست .باید نیروهای شایسته چابک بیایند.

با وزارت کشور مذاکرات برای گرفتن بودجه انجام شود همچنین پیگیری اتوبوس ها و ون و مینی بوس شود.


مشارکت برای اهالی برای اسفالت کردن و پلاک گذاری خیابان ها اغاز شود .پلاک و نام گذاری که دیگر مشکل نیست!


بطور کلی اگر مدیریت شهرداری انظباط سامان بگیرد من قول میدهم هزینه ها کاهش و درامد ها افزایش میابد.



شورای شهر باید در بلند مدت فکری هم به انتقال مصالح فروشی ها از داخل شهر به بیرون شهر بکنند و ان ها را تبدیل به نمایشگاه کنند وچرا که خسارت های زیادی به اسفالت از ترد کامیون ،الودگی ترافیک ،زشت کردن ،گردشگری شهر زده باید انبارهای مصالح فروشان به خارج شهر برود و فقط نمایشگاه فروش داشته باشند .مشاغل دیگر همینطور که الوده کننده هستند.
اینکار در افزایش کیفیت زندگی شهروندان و افزایش جاذبه گردشگری شهر و کاهش ترافیک و خسارت خیابان ها تاثیر دارد.
البته طرح با مشوق باشد و شهرکی با تسهیلات خوب خارج شهر برای انبارها درنظرگرفته شود

۹۶/۳/۳ ۰۰:۲۳

اندکی صبر سحر نزدیک است انشالله به امید خدا با ورود اضای جدید به شورا این ناکارآمدی به سرعت به کنار زده خواهدشد و یک شهردار شایسته به شهرداری انتخاب میشود.

۹۶/۳/۲ ۲۳:۴۶

سلام ضمن تبریک به اعضای جدیدشورا لازم است منتخیبن محترم ضمن پیگیری شعارهای انتخاباتی خود به برنامه ها وشعارهای منطقی دیگر کاندید ها که موفق به راهیابی به شورا نشدند هم توجه بنمایند و انظباط مالی وصرفه جویی درهزینه ها وگسترش منابع درامدی از طریق معقول را هم دراولویت برنامه های خود قرار دهند بسیاری از طرحهای ناتمام شهری وعمرانی معطل بودجه است فلذا لازم است دراین زمینه اهتمام ویژه ای داشته باشند

۹۶/۳/۲ ۲۳:۰۸

با شناختی که از آقای خرده فروش دارم ۴ سال دیگر به دوران شهرداری ایشون اضافه کنید ...

۹۶/۳/۲ ۲۲:۲۸

اگر میخواهیم ترافیک حل شود باید طرح تفضیلی رعایت شود و تراکم تجاری بیش از حد متوقف شود و تراکم تجاری بر حسب نیاز داده شود .

همچنین امکانات شهری مثل بانک درمانگاه متوازن در کل شهر پخش شود تا شاهد نباشیم همه مردم به یک نقطه خاص بروند و نقطه دیگر پرنده پر نزند!

هنر شهرسازی در همین هست .نه ساختن بلوار ،پل ،

لذا این مشکل ما در شهرسازی ما هست .

همینطور باید خانه ها ،فروشگاه ها ،تالار ها ملزم به تامین پارکینگ شوند و یا طبق ماده پنج هزینه انرا بدهند.

اخبار روز