یاشاسین خرده فروش
حرف شما راسته.ولی ما هنوز تو ابتدایی ترین چیزامون مونده بودیم.۸ سال پیش درخواست اسفالت کوی ساحلی دادیم همین شورا باعث عقب موندگی و اسفالت نشدنش میشدن.خدا شاهده چند بار که پیگیر بودم همین شهردار سعی در محدوده کردن محله ما و مدنی و اکرمی داشت و انجام هم داد و محله های اطراف مخصوصا برای ما که ۸ سال بود اسفالت نمیشد اسفالت شد.ما اولین نیازمون اسفالت بود که شد.اول محله تمیز میخواستیم بعد سایه بان مغازه.خدارو شکر ۳ ساله خیلی خوب اسفالت میریختن و دل ما اب میشد امسالم خیلی محله هارو اسفالت ریختن و جوی هاشو درست کردن یکیش محله ما.فقط موند جاده و چمران.بقیه معابر اصلی اسفالت شدن.از روی تعصب نیست از روی حقه دارم میگم باید حق رو گفت.به قول امام خمینی کار های نیک را بگویید تا شیاطین ان ها را گم نکنند(البته جمله دقیق رو سرچ کنید ببینید).محله ما از ایشون واقعا سپاس گذاره.۳ روز پیشم رفته بودیم پیششون تا اخرین روزاش فقط تلاش میکرد با این که میدونست نمیمونه.اتفاقا اون روزم شدیدا ناراحت بودن بابت کمبود پرس کن زباله و میگفتن هر روز یکی دو تاش خراب میشه میمونیم.شورای جدید واقعا از شهردار حمایت نکرد و فقط سنگ اندازی کردن.این ۶ ماه رو هم به صراحت من و تمامی دوستان شهر و جوانان دلسوز شهر میگن که چون شورا خودشو تمام شده میدونست و دخال نمیکرد شهردار تونست نفسی تازه کنه و به نفس شهر برسه.انشااله هر جا هستن موفق باشن ما به این مرد ایمان داریم.
برادر من چرا بلوف میزنی .من خودم پارکینگ اون مجتمع تو 2 طبقه دیدم/با چیزای دیگه کار ندارم ولی این نظر نه انتقاد بود نه .. فقط خراب کردن.با این توصیفی که کردین تو شهر هیچ اتفاقی نیوفتاده .شما برادر عادی شما خواب نیستید.خودتونو به خواب زدین!من روابط عمومی شهرداریم فایل صوتیشو شنیدین و اشکارا پی کنی خود مسول شدند.نه مسول قسمتی هستم که خود شیرینی کنم.ولی انسانم!و باید حق رو گفت/.
سایه بانهای مغازه ها رو به زور کندید بعدا هیچ کاری نکردید
آقای خرده فروش پارکی که به نام پارک بانوان تغییر دادید از همه ساختمانهای اطراف قابل مشاهده هست و بانوان هیچ آزادی در آن ندارند.
قول رفع سد معبر را دادی ولی نشد
قول کیسان کردن سایه بان خیابان امام را دادید ولی نشد
مجوز ساخت مجتمع در تقاطع معلم شمالی و خیابان امام را دادید بدون پارکینگ که در آینده مشکلات آن ملموس تر خواهد بود
شهر بازی هم که .........
فضای سبز هم که از بین رفته
طرح های ورودی های شهر از جمله سه راهی گلنگدر و ورودی پارک و انتهای خیابان خیام و ورودی شهرک اندیشه که پول بیت المال هدر رفت
جوبهای خیابانها بوی تعفن می دهد. زباله ها در خیلی از جاها انباشته شده و
و هزاران مورد دیگر
در کل در طول 6 سال خیلی کارها می توانستید انجام دهید که نشد حتی بقول خودتان کارهای زیربنایی که آن هم نشد
چرا کامنت ها تایید نمیشد؟
موی متفعن جوی ها و موشهایی که در طول شبانه روز در خیابان ها جولان میدهند؟با آنها چ کنیم؟
جناب خرده فروش شهردار محبوب همیشه سربلند باشید
این مردم دنبال مجهولند و تا قیامت هم بعید می دونم بیدار بشن. شما استحقاق ماندن در هاله خود هستید. البته روی سخنم اونای است که کامنت گذاشتن و کامنت ها را تایید کردند!
ما میخواییم الان کار ایشون رو قضاوت کنیم نمیخواد تاریخ قضاوت کند. چرا بیدار نمیشد؟ تاکی میخوایید دور مجهول بزنید و خودتون رو در هاله مجهول نگه دارید ؟ ایشون توی مدت تصدی شون چه کار کردند؟ کدوم واحد اتوبوس راه انداختند؟ کدوم زیرگذر روگذر زدند؟ کدوم ورودی شهر رو اصلاح و درست کردند؟ واقعا نباید شرم کرد وقتی که دره آبی رو زیر گذر ضلوم آباد کرده ایم؟
واقعا نباید شرم کرد هنوز هم خیلی از مسیرها براشون خط تعریف نشده و شهروند در رفت آمد کمال مضیقه رو متحمل میشد
کدوم شهربازی رو راه انداختند؟ به کدوم فضای شهر خود به عنوان شهروند افتخار کنیم؟ به پارک هاش؟ به فضای تفریحی هاش؟ به خیابان هاش؟ به شهرک هاش؟ به خدمات هاش؟ به مسیر پر از آت و اشغال قوری چای افتخار کنیم و به مدیرش بهترین مدیر مردمی لقب بدیم؟
چرا برای شهر نوحه و ضجه نمی کنید؟
موضوع شما سد معبر نبود بلکه مبارزه نا برابر با همسایه مغازه بود.
حتی اگه دکترقالیباف رو هم که موفق ترین شهردار تاریخ تهران هستش رو بیارن میانه وشهردار کنند بازهم با این بودجه ودرآمد کم شهرداری کاری رو نمی تونه پیش ببره
تاریخ گواه خوبی است بر عملکرد انهایی که در مسند مسولیت بودند و میتوانستند. ولی انچه بر جا گذاشتندجز افسوس و نا امیدی و از دست دادن بهترین فرصت ها چیز دیگری نبود. باَشد تا ایندگان به انصاف و عدالت بر انچه نوشته شده قضاوت کنند.
ضمن عرض خسته نباشید به آقای خرده فروش که در سیاسی ترین، متشنج ترین و ناپایدارترین دوران تاریخ 80 ساله شهرداری میانه این مسئولیت را عهده دار شده و هیچکاری هم اگر نکرده باشند، لااقل ثبات را به شهرداری دادند.
قضاوت درباره افراد باید با در نظر گرفتن شرایط و محدودیتها باشد. کرباسچی و قالیباف هم با این بودجه و با این اعضای شورای شهر سوم و چهارم نمی تواند کار بکند اما اگر آقای خرده فروش از مشورت مهندسان و صاحبان دانش و تجربه، بهره بیشتری میبرد کارنامه بهتری در شهرسازی داشتند. شهر میانه در این مدت از نظر اصول نظام مهندسی و ضوابط شهرسازی آسیب دید و همچنانکه در مقاله خود (تاوان 50 ساله برای مدیریت غیرعلمی شورای شهر و شهرداری میانه) آوردم، 50 سال این آسیب را باید تحمل بکند.
سیدجان من هم با شما هم نظرم.انصافا آقای خرده فروش شهردار مردمی بود .
اقای خرده فروش همیشه سربلند باشید.
کماکان غیر متخصصان در مسند مدیریتهای جامعه ایرانی ...
از نظامی و غیرنظامی و ...
چه در دولت، چه در مجلس، چه در مدیریتهای شهری...
و تا چنین باشد از کیفیت و پیشرفت قابل افتخار و ... خبری نخواهد بود.
از زحمات شما بسیار سپاسگذاریم امیدواریم در جایگاه های بهتری شما را ببینیم.
اخلاق و منش شما در بین شهرداران قبلی زبان زد بوده و هست.دعا گوی شما و خانواده شما و تمامی زحمت کشان هستیم.
حضرت علی ( ع) فرموده اند: هر آمدنی را رفتنی است، وهر اتصابی را عزلی،خوشا به حال آنانکه در طاعت خالق و در خدمت مخلوقند. تنها عملکردها خواهند ماند و قضاوت آیندگان
کاش بجای پیام خداحافظی در طول این مدت به درد دل مردم و نامه ها و شکایاتی که بدستان رسیده بود رسیدگی میکردید و اینگونه مظلوم نمایی نمیکردید...
پ.ن : شخص بنده فقط 12 بار بخاطر رفع سد معبر برایتان در طول 2 سال نامه و شکایت تقدیم کردم و دریغ از یکبار جوابیه و رسیدگی...
روزگارتان خوش باد.
تا جایی که من شنیدم همکارانش زیاد از طرز برخورد و نحوه حرف زدنش راضی نبودند.
ما هم از شما ممنونیم.انشالله در تمامی مراحل موفق باشید.
بنده و همكاران از خداوند آرزوى موفقيت براى شما خواستاريم بنده شخصا شاهد فعاليت هاى شما بودم
آقاى خرده فروش واقعا از زحمات و تلاش هايى كه براى پيشرفت شهرمان انجام داده ايد كمال تشكر را داريم و اميدوارم در تمام مراحل زندگيتان مثل كارتان موفق و سر بلند باشيد
ارزوی موفقیت وسربلندی برا شهردار مردمی جناب اقای خرده فروش خواستارم.
یاشاسین.تاریخ شمارو از یاد نمیبره.
جان سخت بهترین تیتری بود که قافلان براش زده بود.
مگه تموم شد وقتشون؟مرد خوبی بود.انشالله هرجا باشن موفق باشن
خدمات ارزنده ای انجام دادند ولی میانه لایق بیشتر از اینهاست نمی دانم این یکی چطور باشد کاش رو به جلو باشیم تا رو به عقب
سلام ارزوی موفیقیت و سربلندی برای ایشان و کلیه همکاران شهرداری را از خداوند منان دارم واقعا شهردار مردمی بودن
تاریخ ایشان را قضاوت خواهد کرد...
توی.6سال.برای.میانه.چه.کاری.کردید
متن قابل تقدیر و خوبی نوشتن.امروز اتفاقا با جمع محله خدمتشون رفته بودیم یه ۱۵ نفری میشدیم اخلاقشون هم مثل کارشون واقعا خوبه.خدا حفظ کند.امیدوارم تو جایگاه بالاتری ببینیمشون
واقعا حیف شد.مرد خوبی بود.
امیدوارم همیشه اینطور توازن رو رعایت کنند و در تمامی مراحل زندگی پیروز باشن