کد خبر: ۷۳۸۲۴
۵۵۷۲ بازدید
۱۳۶ دیدگاه (۱۱۳ تایید شده)

تاوان 50 ساله برای مدیریت غیرعلمی شورای شهر و شهرداری میانه

۱۳۹۶/۴/۲
۲۲:۱۹

این تحقیق را سال گذشته تکمیل کردم اما انتشار آنرا به تأخیر انداختم تا شائبه تخریب شورای فعلی و حمایت از شورایی دیگر پیش نیآید. ضمن آنکه این بحران مربوط به یک شورا و یک شهردار نیست اما لااقل انتظار می رفت آخرین شورا و آخرین شهردار، اصول شهرسازی را رعایت کند خصوصاً با اعضایی که صبغه نظام مهندسی دارند.

----------------------------------

در این گزارش تصویری، از 2 وظیفه مهم "شهرسازی" و "ساختمان سازی" شهرداری، تنها به "ساختمان سازی" اشاره می کنیم تا ملاحظه کنید یک قانونگریزی یا بی اطلاعی از قوانین شهرسازی و نظام مهندسی، چگونه 50 سال چهره شهر را زشت و ناهنجار می کند؟ چراکه آن ساختمانی که غیراستاندارد و غیرقانونی ساخته می شود ممکن است تا 50 سال دیگر فرو ننشیند و همچنان نیم قرن معماری شهر را ناهنجار بنماید.

در ادامه به 10 مورد از تخلفات و قانون گریزی یا ناآشنایی شهرداری و شورای شهر با قوانین شهرسازی و ساختمان سازی را اشاره می کنم تا بدانید یک مدیریت غیرعلمی چگونه می تواند شهر ما را از نظر استانداردهای شهرسازی و معماری ، تا نیم قرن به یک شهر نافرم و ناهنجار تبدیل کند طوری که بهترین شهرداران جهان نیز از اصلاح آن عاجز بمانند.

تصاویر مربوطه تنها نمونه ای از ناهنجاری های ساختمانی است و برای هر یک، دهها و صدها نمونه می توان در این شهر مصداق آورد:

 

1 ـ تجاوز به حریم عمومی

با مجوز شهرداری است که یک شهروند به خود اجازه می دهد از یک یا دو متری کوچه یا پیاده رو، شیب منفی یا شیب مثبت را گرفته و برای پارکینگ خود، رمپ درست کند و مزاحم تردد شهروندان شود. یا چندین پله به حریم عمومی تعبیه کند و بجای ساخت راه پله در ملک شخصی، چندین پله را در پیاده رو بسازد.

 

2 ـ ساخت درب دوم و سوم برای پارکینگ هر ساختمان

برای یک ساختمان تنها 1 درب پارکینگ اختصاص می یابد و تنها در شرایط خاص و برای ساختمانهای پرتعداد می توان درب دوم را نیز مجوز داد. در شهر میانه برای ساختمان های کم تعداد بدون محدودیت 2 و 3 و شاید بیشتر مجوز درب پارکینگ می دهند و مزاحم شهروندان می شوند. اگر قرار باشد همه چنین تخلفی بکنند، حق شهروندی که می خواهد در کوچه یا خیابان پارک کند، از بین خواهد رفت. در زیر 6 درب پارکینگ برای دو ساختمان کم تعداد مجاور هم را می بینید. محل پارک شهروند در کوچه کجاست؟

 

3 ـ عدم رعایت محل ساخت در ساختمان شمالی یا جنوبی

تمام ساختمانهای به سمت شمال باید شمالی و تمام ساختمانهای به سمت جنوب شهر باید جنوبی باشند. لذا در هر کوچه و خیابان، در یک سمت، ساختمانها ساخته می شوند و پشتش حیاط است و در سمت مقابل، ابتدا حیاط است سپس ساختمانش ساخته می شود. شاید معضل اصلی شهر میانه عدم رعایت این قانون باشد که اکنون صدها ساختمان در سطح شهر ساخته شده اند که در ضلع شمالی، ساختمان جنوبی ساخته اند. چرا؟ بخاطر فرار از روشنایی. لذا وقتی از کوچه و خیابان عبور می کنیم ساختمان ها از بر معابر ساخته شده اند که نوعی دلگیری و ازدحام را نشان می دهد.

 

4 ـ عدم رعایت سطح اشغال

حداکثر سطح ساخت هر زمین 60% است که اگر بعضی شرایط ایفا نشود ممکن است مجوز ساخت همان 60% را هم ندهند. به ساختمانهای جدیدالاحداث چند ساله اخیر نگاهی بیاندازید تا مشاهده کنید چطور مجوز 100% بنا به ساختمانها ارائه شده است. درآمد سرشار شهروند و درآمد جزئی شهرداری از این تخلف را قیاس کنید. از یک زمین 100 متری، بجای احداث 4 طبقه 60 متری (جمعاً 240 متر)، حالا 4 طبقه 100 متری ساخته اند (جمعاً 400 متری). یعنی 160 متر آپارتمان اضافی که پول زمین را نداده اند و به درآمد سرشار رسیده اند و معابر را مزدحم و خفه نشان داده اند.

 

5 ـ سایه اندازی و اشرافیت بر منازل دیگران

مجوز تعداد طبقه، بستگی به هر محله و هر زمین دارد و متفاوت است و قوانین و مقررات خاصی دارد. برای نمونه چند ضابطه بدین ترتیب است: امکان اختصاص 25 متر حیاط به ازای هر واحد (یعنی اگر مجوز ساختمانی 10 طبقه و در هر طبقه 4 واحد را می خواهند، شهرداری باید از وی حیاطی به اندازه 40 تا 25 متری یعنی 1000 متر حیاط بخواهد) + ارتفاع یک ساختمان در یک معبر نباید بلندتر از طول معبر بعلاوه طول حیاط ساختمان مقابل باشد (یعنی در یک کوچه 8 متری ارتفاع نباید از 8 متر بیشتر شود) + ... . در این بلندمرتبه ها ببینید کدامیک شامل این قانون است؟ آیا در یک کوچه باریک که بصورت لانه زنبوری 4 طبقه 75 متری می سازند، آیا 100 متر حیاط برای آن پیش بینی شده است؟

 

6 ـ درب بیرون باز شو

درب حیاط، درب مغازه و درب پارکینگ نباید به سمت بیرون باز شود. یا باید به سمت داخل باشد یا بصورت کشویی باشد. پارکینگ هایی به اندازه یک مغازه در این شهر داریم که اگر درب به سمت داخل باز شود، پس از پارک خودرو، درب بسته نخواهد شد. شهروند به راحتی درب را به سمت بیرون باز می کند و دوباره می بندد و می گوید: چه مزاحمتی؟ صدها مغازه داریم که دربشان به سمت بیرون است و ممکن است موقع باز کردن با عابر پیاده برخورد کند.

 

7 ـ ایجاد پلکان به حریم عمومی

مغازه ها و حتی خانه هایی بسیاری در شهر خصوصاً در خیابان آزادگان می توانید ملاحظه کنید که 2 یا 3 یا 4 پله به سمت بیرون گذاشته اند و حریم پیاده رو یا کوچه را اشغال کرده اند درحالیکه طبق مقررات، چنین چیزی تخلف است و تنها شاید با 1 پله بشود مدارا کرد نه بیشتر. پله باید در حریم شخص باشد نه حریم عمومی. دقیقاً مانند تجاوز به حریم عمومی با ایجاد رمپ مثبت یا منفی در پیاده رو:

 

8 ـ عدم تأمین پارکینگ

اگر ساختمان نتواند به ازای هر واحد، لااقل یک پارکینگ تأمین کند، به همان تعداد باید از طبقات و واحدهایش کاسته شود. یعنی با اینکه تمام شرایط 4 طبقه را دارد ولی اگر فقط 3 پارکینگ تأمین می کند باید مجوز فقط 3 طبقه به او داده شود نه بیشتر. بگردید در شهر تا ببینید چند درصد از ساختمان ها این استاندارد را دارند؟ آیا آن بلندطبقه 40 یا 50 واحده واقعاً 40 یا 50 پارکینگ تأمین کرده است یا کوچه و خیابان را بهم خواهد ریخت؟

 

9 ـ تبدیل پیلوت به واحد مسکونی

پیلوت باید دارای ارتفاعی کمتر نسبت به واحد مسکونی و ترجیحاً با شیبی منفی ساخته شود تا شهروند بعداً وسوسه نشود که آنرا به واحد مسکونی تبدیل کند. به ویژه در ساختمانهای شخصی و غیرفروشی، شهروند طبقه همکف یا همان پیلوت را که برای پارکینگ و انبار اختصاص داده اند، براحتی به واحد مسکونی تبدیل کرده و اجاره می دهد.

 

10 ـ اشغال سالیانه پیاده رو و کوچه به بهانه ساخت و ساز 

از سختگیرترین مباحث در مقررات ملی ساختمان، رعایت استانداردهای ساختمان سازی در حریم عمومی است. مبحث دوازدهم مقررات ملی ساختمان جزئیات این مسائل حفاظتی، امنیتی و مزاحمتی در ارتباط به شهروندان را ذکر می کند و تأکید می کند بر ساخت راهروی سرپوشیده در پیاده رو، داشتن نرده و پرده حفاظتی بعنوان دیوار، عدم اجرای ساختمان در پیاده رو یا خیابان اعم از گچ و سیمان و جوشکاری و ...، عدم ریخت و پاش مصالح در محوطه عمومی و ... . البته هر یک از این مسائل دارای اعداد و استانداردها هستند. شما نه در کوچه و خیابانهای فرعی بلکه در همین دو ـ سه خیابان اصلی شهر بگردید تا ببینید چقدر پیاده روهایی که تا یکسال تردد شهروندان را به سمت خیابان سوق می دهند و کسی پاسخگو نیست.

 

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۱/۷/۲۷ ۱۹:۲۲

با سلام و وقت بخیر
بنده یک زمین شصت متری دارم و سه نبش هست و اندازه ۶ در ۱۰ متر هست و جلوی زمین به خیابان ۱۸ متری هست و بغلش یه ۶ متر آن به کوچه ۴ متری هست و پشت زمین به کوچه شش متری هست و بنده از شهرداری مجوز ۵ طبقه را گرفتم با نقشه و پروانه و یک زیرزمین و و همکف کلا تجاری و بالای آن سه طبقه گرفتم و سوال بنده این هست که آیا من یک طبقه خلاف بکنم و یک طبقه بزارم و بشود ۶ طبقه
که همسایه پشتی ما برای سایه اندازی ادعایی میتوانند بکند فاصله کوچه پشتی ۶ متری هست و برای کوچه پشتی پنجره تو ملک نقشه ما داده شده هست

۹۹/۱۰/۴ ۱۸:۲۳

با سلام احتراما بعرض می رساند که در مشهد در زمینهای 250 متری وگوجه های 10 متری اجازه ساخت در 7 طبقه را می دهند که ساختمان جنوبی دیگر نور خورشید را نخواهند دید با توجه به اینکه دیوان عدالت اداری محکوم نموده وشورا عالی شهرسازی هم محکوم نموده ولی شهرداری اجازه ساخت را میدهند وطبق قانون اساسی وقانون مدنی هم محکوم نموده ولی شهرداری می کنید چون پول لازم دارند این تخلف را انجام می دهند

۹۹/۲/۲۳ ۱۹:۰۳

من یک سوال دارم
وقتی برای ساخت منزل روی پشت بام خانه به شهرداری مبلغی داده میشه تا اجازه ی ساخت بدهند،ایا رشوه محسوب میشود؟

۹۸/۱۱/۱۸ ۰۹:۵۹

با سلام
من خونه ای دو طبقه دارم کنار خونه من همسایه هم سه طبقه ساخته و از پایه اسکلت نکرده یعنی طبقه اول رو حمال ساخته از طبقه دوم اهن روی دیوار خوابونده از طبقه دوم به بعد قوطی زده حالا قوطی ساختمانشو به قوطی ساختمان من جوش داده چکار باید بکنم تذکر دادم اصلا گوش انگاره نه انگار

۹۷/۱۱/۸ ۰۰:۳۳

من میخواهم از سمت حیاط قسمت هم کف را کلا بسازم آیا همسایه میتواند از من شکایت کند

۹۶/۴/۲۰ ۱۸:۴۵

این مشکلات مطرح شده توسط جناب آقای نایبی واقعا متین و درست میباشد ولی این مشکلات از ضعف قوانین بوده که گریبان اکثر شهرهای ایران را گرفته و با آن سازش کرده اند بحث کمیسیون های ماده صد و رابطه ها و سفارش ها ساختار شهری را به هم زده و کاری هم نمیشه کرد این یک مصیبت هستش و خواهد بود از دست ما هم کاری نمی اید.

۹۶/۴/۱۷ ۲۳:۱۲

وامصیبت با این شهرسازی

۹۶/۴/۱۰ ۱۲:۱۰

توضیح دیگری بر شما دارم: درآمد شهرداری از یک تخلف ساخت ممکن است یک دهم و یک صدم آن شهروند متخلف نباشد.

برای نمونه فرض کنید فردی در یک زمین 200 متری، بجای 4 طبقه 120 متری (جمعاً 440 متر واحد مفید مسکونی)، 7 طبقه 200 متری بسازد (جمعا 1330 متر).

حال این فرد 900 متر خلاف ساخته است که برای این 900 متر در حدود 1 میلیون هزینه ساخت داده است (هزینه زمین نداده است) و به 3 میلیون تومان می خواهد بفروشد و به درآمد مازاد نزدیک به 2 میلیارد تومان برسد. مطمئن باشید یک دهم آنرا هم به شهرداری پرداخت نمی کند.

حال چه کسی سود می کند؟ شهروند متخلف

چه کسی زیان می کند؟ شهروندان میانه

۹۶/۴/۱۰ ۱۲:۰۵

این چه منطقی است؟ اخذ جریمه های تخلفات ساختمانی برای مواردی است که اولاً بدون اطلاع شهرداری صورت گرفته (نه چشم پوشی عمدی ماموران و کارشناسان شهرداری)، ثانیاً مربوط به مواردی است که حق الناس و حقوق شهروندی در آن ضایع و زایل نشده است.

برای نمونه جریمه برای تبدیل نیمی از روشنایی به مسکونی یا جریمه برای ارتفاع بیشتر طبقه یا پارکینگ. هیچگاه روی تخلف آشکاری مانند ساخت واحد جنوبی در ضلع شمالی یا ساخت 100% بنا بحث نمی کنند و ساختمان باید تخریب شود.

۹۶/۴/۱۰ ۱۱:۴۶

ضمنا سکوت شهرداری نشانه تایید است؟

۹۶/۴/۱۰ ۱۱:۴۴

تمام حرفهای شما درست است اما شهرداری از دولت که بودجه نمی گیرد. با همین تخلفات است که به درآمد می رسد. تمام شهرها حتی تهران هم همین کار را می کند.

۹۶/۴/۹ ۱۱:۴۱

قانونی که من گفتم ارتفاع مجاز هر ساختمان جنوبی است که برابر است با فاصله نمای ساختمان جنوبی تا نمای ساختمان شمالی. 

آنچه شما میگویید مربوط به پشت ساختمان جلویی است.

۹۶/۴/۹ ۱۱:۳۱

آقای مهندس چسبیده به حیاط ما یک ساختمان 4 طبقه بالا رفته. با این فرمول شما فاصله این ساختمان تا جلوی خانه ما باید حدود 15 متر باشد درحالیکه 8 متر است.

۹۶/۴/۸ ۱۹:۲۳

قطعا ملک شخصی به ملک اداری چسبیده نبوده و راهرویی بینابین وجود داشته است.

۹۶/۴/۷ ۲۲:۴۳

ریس یکی از ادارات درملک شخصی خود به طرف یکی از ادارات پنجره گزاشته بود ازطریق دادگاه طرف ملک شخصی را گرفتند در نهایت اداره تصمیم کرفت دیواری به بلندی پنجره که در طبقه اول بود به بلندی 6 متر احداث نماید و قضیه خاتمه یابد

۹۶/۴/۷ ۱۱:۳۸

ماده 133 ـ کسی نمی‌تواند از دیوار خانه خود به خانه همسایه در بازکند اگر چه دیوار، ملک مختصی او باشد لیکن می‌تواند از دیوارمختصی خود روزنه یا شبکه باز کند و همسایه حق منع او را نداردولی همسایه هم می‌تواند جلو روزنه و شبکه دیوار بکشد یا پرده‌بیاویزد که مانع رؤیت شود.

اما از طرف ديگر در قوانين ومقررات شهرداري و شهرسازي كه مالكين و ناظرين ملزم به رعايت آنها هستند اين مطلب نيز قيد شده است:

«پنجره هاي مشرف به املاك مجاور و مقابل ضروري است تا ارتفاع 1.70 متر با شيشه ثابت و مشجر اجرا شده و بازشو آن را در ارتفاع بيش از 1.70 قرار داد

۹۶/۴/۷ ۰۱:۰۹

آقای نائبی تو تهران هم کارشناس ممکنه رشوه بگیره و مجوز خلاف بده یا اینکه طرف خاص باشه مگه زمین خواریهای کوههای تهران شهره عام و خاص نیست

۹۶/۴/۷ ۰۰:۳۲

علاجش این است که اجازه ندهند فردی آشپزخانه یا اتاقش را تبدیل به پارکینگی کند که معلوم نیست کف آن استحکام 2000 کیلوگرم را دارد یا نه؟ و محل نقطه ای لاستیکها تحمل فشار مربوطه را دارد یا نه؟ و آیا با پیاده رو همکف است یا به حریم عمومی تجاوز خواهد کرد.

۹۶/۴/۷ ۰۰:۱۰

به نظرم بعضی تخلفات و قانون گریزی ها اجتناب ناپذیره مثلا توی همین گزارش اون رمپ پارکینگ که رفته وسط خیابان، به چه روش دیگری میتونه به پارکینگ بره؟

۹۶/۴/۶ ۲۲:۵۴

سلام، متاسفانه در این شهر مخصوصا شهرداری روابط بر ضوابط چربیده. رفتم برای ملک خودم که شمالی است جواز بگیرم گفتند باید شمالی بسازی گفتم درست، ولی برای همسایه همجوار که هنوز پایان کار نگرفته جواز ساخت جنوبی دادید چرا؟ چون طرف کارمند شهرداری بوده است.

۹۶/۴/۶ ۲۲:۳۸

سلام درخیابان سرآسیاب (اول کوچه ...) سمت راست یک آپارتمان ساخته شده که عقب نشینی نکرده و زمان ساخت به شهرداری گزارش شد و چند روزی جلوی کار گرفته شد ودیگر هیچ پاسخی داده نشد، نمیدانم چطور پایان کار گرفته شده و آیا در این مواقع دستور تخریب داده نمی شود و یا تو شهرداری همکاری لازمه انجام می پذیرد!!!!!؟؟؟؟

۹۶/۴/۶ ۲۲:۳۱

همین شهرداری قصد داشت درب سمت شمالی خونه مارو ببنده تا همسایه بغلی که یک آپارتمان شش طبقه را بصورت غیر مجاز در کوچه ما احداث کرده بتونه با ایجاد رمپ غیر مجاز توی کوچه و جلوی در ما راحت رفت و آمد کنه و بتونن واحدهاشون رو بفروشن که به خواست خدا موفق به بستن در ما نشد.

۹۶/۴/۶ ۲۲:۲۴

تا زمانیکه ... این شهر روی خوش پیشرفت رو نخواهد دید

۹۶/۴/۶ ۲۰:۵۳

 بالا بردن دودکش نه تنها از حریم همسایه بلکه از نمای جلوی ساختمان نیز قدغن است و اگر چنین چیزی دیدید به نظام مهندسی شکایت کنید تا کارشناس ناظر گاز را محکوم کنند.

تعبیه دودکش در درز انقطاع یعنی شوخی با مرگ خانوادگی. یادم هست مهمانی بخاطر همین امر کشته شده بود. گاز مونوکسید از لای آجرها و پریز به بالا سر مهمان رسیده بود که سرش کنار پریز بوده. صبح صاحبخانه با شرمندگی تمام با جسد مهمان روبرو شده بود.

۹۶/۴/۶ ۱۹:۴۵

آقای مهندس خانه ما یک طبقه و خانه همسایه مان سه طبقه است. از طبقه دوم و سوم همسایه مان از ضلع ساختمان مجاور یعنی ما، دو تا لوله خرطومی برای تخلیه دود بخاری به پشت بام رفته. خبر از طبقه اولش ندارم ولی اگر ما هم فردا سه طبقه بسازیم چی میشه؟ از همسایه پرسیدم گفت: الان بین دو ساختمان 20 سانت درز انقطاع وجود دارد و این خرطومی ها بین دو ساختمان می ماند و مزاحم کسی نیست و نه مال ماست نه مال شما.

۹۶/۴/۶ ۱۴:۰۴

امکانش صفر است در تهران چنین تخلف آشکاری توسط شهرداری یا شهروند انجام گیرد. آنچه شما دیده اید فقط برای زمینهایی است که بخاطر تعریض معابر، تمام زمین فرد وارد طرح شده است و موقعیت زمین ایشان (مثلا 70 متر مانده از 200 متر)، بر خیابان است (نه بر کوچه شمالی). دراینصورت شهردار مجوز ساخت 100% میدهد که ملاحظه میکنید اولا بر خیابان است نه کوچه، ثانیا زمین ایشان فدای معابر شده است.

۹۶/۴/۶ ۱۳:۵۸

هر اشتباهی تو هر کجا بشه تو میانه هم باید بشه؟ والا عقب میمونیم؟ چرا محسنات تهران را که در میانه نیست نمیبینید.

۹۶/۴/۶ ۱۳:۵۶

امکانش صفر است در تهران چنین تخلف آشکاری توسط شهرداری یا شهروند انجام گیرد. آنچه شما دیده اید فقط برای زمینهایی است که بخاطر تعریض معابر، تمام زمین فرد وارد طرح شده است و موقعیت زمین ایشان (مثلا 70 متر مانده از 200 متر)، بر خیابان است (نه بر کوچه شمالی). دراینصورت شهردار مجوز ساخت 100% میدهد که ملاحظه میکنید اولا بر خیابان است نه کوچه، ثانیا زمین ایشان فدای معابر شده است.

۹۶/۴/۶ ۱۲:۳۵

استاد ، من در تهران بارها زمینهای کوچک دیده ام که شهرداری رسما بهش 100% بنا داده است.

۹۶/۴/۶ ۱۲:۰۴

خوشبختانه اینجا خیلی مملکت پیشرفته ای نیست والا خیلیا تو شهرداری با این وضع خودکشی میکردن . پیشنهاد میکنم عده ای به صورت نامحسوس مراقب عزیزان شهرداری باشند تا بلایی سر خودشان نیاورند تا موجبات خنده شهروندان نیز پابرجا باشد

۹۶/۴/۶ ۰۹:۲۴

معرفی یک بحران دیگر در سلایق بومی شهرداری میانه:

یکی دیگر از سلایق من درآوردی شهرداری میانه که ماحصل مصوبه شورای شهر دوره سوم است و شهر را بهم ریخته است، این است که زمینهای زیر 100 متر می توانند بدون حیاط 100% بنا را بسازند!!

این کار در راستای حمایت از قشر محروم!! تصویب شده است.

و اما بحران های ناشی از آن:

1- کسی که 100 متر زمین دارد 100 متر بنا میسازد اما کسی که 150 متر زمین دارد فقط 90 متر (60%) میتواند بنا بسازد. یعنی بدبخت هر آنکه زمین بیشتری دارد!

2- کسی که 100 متر زمین دارد ولو اینکه در ضلع شمالی معابر باشد حق دارد در ضلع حیاطی معابر ، خانه بسازد درحالیکه در آن ضلع همه حیاط ساخته اند.

3- با این ضعف قانون و تصویب غیرکارشناسی طرح، زمین 100 متری گرانتر از زمین 150 متری خواهد بود!

۹۶/۴/۶ ۰۹:۱۶

باسلام. غیر از سوء استفاده کنندگان و سودجویان از ضعف نظارت شهرداری ، کسی مخالف این مقاله نیست. کیست که خوشحال باشد از وجود یک رمپ در پیاده رو که او را مجبور کند مسیرش را به خیابان تغییر دهد؟ کدام شهروند از ساختن یک آپارتمان 4 طبقه در کوچه تنگ و روبروی خانه اش خوشش میآید؟ نشان دهید شهروندی را که از ریختن مصالح و آهن و میلگرد در پیاده روی خیابان اصلی شهر به مدت یکسال لذت ببرد!

۹۶/۴/۶ ۰۲:۴۳

Ei magas arseie simorg na golangahe tost
erze kod mibary o zahmate ma midary

۹۶/۴/۶ ۰۰:۵۹

با سلام اقای نایبی بنظرم خوبی به بعضی از این همشهریان نیامده بگذارید در درد جهالت باشند .
این همه زحمت کشیده اید و مقاله تنظیم کردید تحقیق کردید برای حل مشکل مردم عدم تکرار
من خودم تهران نشینم ولی دوست دارم شهرم و شهرستان میانه همان امکانات داشته باشد.
ولی هرچقدر بنظرم انسان تلاش میکند نتیجه برعکس میبیند دلسرد میشود.
درمورد خیلی از قضیه ها.

گاهی واقعا باید صبر جزیل داشت درعین اینکه میدانی مشکل در فرهنگ شهرستان میانه هست نه مدیر قانون فلان .


مسئول هم از درون همین جامعه رشد میکند که مسئول میشود .

۹۶/۴/۵ ۲۳:۱۲

دردت را به خدا بگو انشالله یک معجزه ای میکنه و شهرداری اصلاح میشه و میانه هم روی خوش پیشرفت رو‌به خودش میگیره!

۹۶/۴/۵ ۲۱:۰۵

انصافا یک گزارش کامل و جامع میباشد تقدیر وتشکر میگردد..انشاالله شورای بعدی توجه نمایند

۹۶/۴/۵ ۲۰:۴۰

از تمامی ارگان های زیربط تقاصا داریم هر چه سریعتر به شهرداری اخطار داده و رسیدگی کنند در عجبم با این شاهکار هایی که شهرداری میانه انجام داده عده ای از کارمندان شهرداری سودای نمایندگی مجلس نیز دارند . دردمان را به که بگوییم

۹۶/۴/۵ ۱۸:۱۰

شما وكيل وصى منيد كه عذر خواهى كنيد؟ ايشون بيكار نشسته تهران عكس منزل همسايه جديدمون كه همسرش فوت كرده را كذاشته كه انهم فاميل ما ميباشدخب امروز به انها اطلاع ميدم كه خودشون جواب بدن.

۹۶/۴/۵ ۱۳:۳۶

درکشور ما تبصره های قوانین پدر مردم وخود قانون رادرآورده وتاقوه قهریه دربرابر متخلفین قانون شدیدتر نشود و جریمه راحت تر وباصرفه ترازاجرای قانون باشد همین آب است وهمین کاسه.

۹۶/۴/۵ ۱۳:۲۴

کاش همه میانه ایهای تهران نشین دلسوز میانه باشن و دلسوز میانه قطعا یک تهران خیلی چیزها را دیده که میانه ای هنوز خوابش را ندیده اگر تهران نشینی دلسوز میانه باشه بهترین دیدگاهها را نسبت به میانه دارد نسبت به میانه ای که معمولا سالها پاشو از میانه اونورتر نمیذاره و نمیدونه تو کجا چه خبره
کاش تعدادی از اعضای شورای شهر هم تهران نشین دلسوز میانه بودن

۹۶/۴/۵ ۰۸:۳۲

آخه سبک مغز مگس مغز مشکلات شهر و شهرداری چه ربطی به مرام رهبری تو داره؟

۹۶/۴/۵ ۰۰:۴۶

جناب نائبی من بجای ایشان عذر میخوام و از شما متشکرم

۹۶/۴/۴ ۲۳:۱۱

همسایه ما با همین تخلفشان خرید و فروش هم میکنند شهرداری هم میگه سند و پایان کارش با همین تخلف هست باید برین دادگستری شکایت کنین تا پارکینگ مزاحم را پلمپ کند

۹۶/۴/۴ ۲۲:۵۴

پیش بیافت تا پس نیافتی!

هم تخلف اجتماعی کرده ای که قابل پیگیری حقوقی است

هم با آی پی 188.212.60.104 چندین اهانت و تهدید کرده ای که همگی در سایت موجود است و از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است.

۹۶/۴/۴ ۲۲:۵۱

نه چنین نیست. بنده هم تخلف های شهرسازی و ساختمان سازی میانه را می شناسم هم قدمت و سابقه آنها را. بیشتر اینها در ادوار سابق صورت گرفته اما در این دوره نیز انجام گرفته است. سهم شهرداران و شوراهای سابق به مراتب بیش از این دوره بوده است.

۹۶/۴/۴ ۲۲:۴۹

تو بگو یک دودکش! باز هم ممنوع است حتی بصورت موقتی، حتی تا زمانیکه شما هم انشاالله سه طبقه بسازید و خود به خود پنجره ایشان بسته شود. درهرصورت تخلف است. بعید است با تأیید نظام مهندسی و شهرداری چنین تخلف واضح و بدیهی صورت گیرد. احتمالا بعد از دریافت پایان کار اقدام به چنین کاری کرده است. ابتدا بصورت کارشناسی و تهدیدی با ایشان صحبت کنید اگر مجاب نشد اقدام قضایی بکنید.

۹۶/۴/۴ ۲۲:۴۲

آیا پاسخ ندادن شهرداری که همیشه در صدای میانه فعال است به معنای قبول این خطاها نیست؟

۹۶/۴/۴ ۲۲:۴۱

خونه ما یک طبقه است. همسایه ما سه طبقه ساخته و برای طبقه سوم سمت پشت بام ما پنجره داده. آیا قابل پیگیری هست؟

۹۶/۴/۴ ۲۲:۰۵

اقای مهندس نایبی طاعات و عبادات قبول عیدتان مبارک . وزارت نیرو یا اداره برق پولهای کلانی جهت کارشناسی بازدید و اعطا امتیاز برق به خانه باغها اخز میکند ازقدیم کفته اند هرکی باید از حق خودش دفاع کند سوال اینجاست ایا روستاییانی که از زمین خود تیر برق فشار قوی رد شده میتوانند شکایت کرده از اداره برق ادعای خسارت نمایند جون تمامی مشکلات با پول حل میشه

۹۶/۴/۴ ۲۲:۰۲

تشکر از جناب نائبی میخاستم بگویم این تخلفات در چندسال اخیر خیلی بیشترهم شده وبه هرکسی هم که این تخلفات رو انجام داده میخواهی تذکر بدی میگن ما از شهرداری مجوز داریم اخه این طوری که نمیشه، پس اشکال از شهرداری است که از ابتدای کار به این تخلفات رسیدگی نمی کند یا عملکرد شهرداری ضعیف و ناتوان هست که نمی تواند به این تخلفات رسیدگی کند یا به دنبال کسب درآمد می باشدو به هیچ‌تخلفی ترتیب اثر نمی دهد وبا دریافت مبلغی جریمه از تخلفات چشم پوشی می کند!

۹۶/۴/۴ ۲۱:۵۲

اقای نایبی یکی از پیاده رو های ناجور مربوط به فرهنگیان می باشد منظورم اون چندتا ساختمان می باشد که پارکینگشان از پیاده رو شروع میشه ومیره پایین سرازیری و سرازیری از لب جوب آب شروع میشه من همیشه وقتی می خواهم از آنجارد شوم مجبور میشوم آن قسمت را به خیابان بروم همیشه برایم جای سوال بوده وحالا بااین زحمتی که شما کشیدید فهمیدم که تخلف کرده اند ولی متاسفانه شهرداری میانه وارگان های دیگر رسیدگی نمی کنند.

۹۶/۴/۴ ۱۹:۱۴

خیلی بعید است شهرداری چنان تخلفی را بپذیرد که یک سرش مربوط به همسایه است چون به محض شکایت، هم مهندس نظام مهندسی هم کارشناس شهرداری محکوم خواهند شد. احتمالا همسایه شما پیش دستی میکند و پس از پایان کار، تغییرات داده است. 

شهرداری تا زمان فروش در این کار دخالت نمیکند مگر آنکه شما به دادگاه شکایت کنید.

۹۶/۴/۴ ۱۷:۲۹

کاش شهردار مثل همه دنیا با رای مستقیم انتخاب میشد

۹۶/۴/۴ ۱۶:۳۸

آقای نائبی اگر پایان کارش با همین تخلف باشه آیا بازهم میتوان شکایت کرد میخواهم مطمئن باشم که میشه ئا نه چون همسایه ما یه تخلف بدی نسبت به ما انجام داده حالا میگیم چرا ابنجوری میکنی میگه سند دارم آیا باسندش هم میشه اقدامی کرد چون پدرم از شهرداری پرسیده بود گفته بود برین دادگستری شکایت کنیداز دست ما حارج شده آیا امیدی هست که ما شکایت کنیم

۹۶/۴/۴ ۱۵:۲۸

تنها کادی مفیدی که میتوان کرد شودا و شهردار همه اعصا با هم متحد شوند و با اولیت ها جلو بروند.همه میدانند که همین باند بازی شورای گدشته شهر و شهردار را عقب گذاشت.امیدوارم این دوره همه با هم متحددشوند و شهردار بومیمان را تقویت نمایند.

۹۶/۴/۴ ۱۵:۲۵

تو تهران نشين غلط ميكنى با ما درميفتى، هر نيشى نوشى داردبينيتو به خاك ميمالم بعدعيد خودم نزد خرده فروش خواهم رفت با سندو مدرك .

۹۶/۴/۴ ۱۵:۰۰

مجوز دهنده، نظارت کننده، پایان کار دهنده تخلف کرده اند اما اگر بعد از پایان کار، سازنده چنین تخلفی کرده است می توانید شکایت کنید و ببندید.

۹۶/۴/۴ ۱۴:۵۳

همسایه کناری مان به سمت راست که ما هستیم پنجره گذاشته. اعتراض که کردم گفت: هر وقت شما هم آپارتمان زدید من میبندم. آیا این کار قانونی است؟

۹۶/۴/۴ ۱۱:۳۰

سپاس از روشنگري
به اميد شايسته سالاري،عدالت،قانون مندي ورعايت قانون

۹۶/۴/۴ ۱۱:۱۹

این همه نظرات در یک روز ، نشانگر احساس مسوولیت همشهریان به شهر و ناراحت بودن از عملکرد شهرداری و کارکنانش می باشد باید شهردار و کارکنانش نسبت به این نظریات پاسخ بدهند که چرا نظر غیر کارشناسی داده اند تا سیمای شهر بد ترکیب شود

۹۶/۴/۴ ۱۰:۲۹

مقصرخود شهرداری هست که اجازه ساخت این چنین بناهایی رو داده، شهرداری میانه شورش درامده کسی هم نیست رسیدگی بکنه!

۹۶/۴/۴ ۰۹:۰۹

باسلام. سوپرکانال صدای میانه همواره این مشکلات را از جانب شهروندان انعکاس می دهد:

Telegram.me/VoMir

 

۹۶/۴/۴ ۰۲:۳۳

حرف حق را باید زد ولو اگر این حرف به ضرر گوینده تمام شود . جناب نائبی دوست بزرگوارشان علت رکورد دار شدن خرده فروش ... اگر به کارهای مربوط به شهرداری می پرداخت زودتر از اینها کله پا میشد شورا های قبلی که فقط به فکر منافع شخصی خود بودن واین شد دلیل رکوردداری خرده فروش و اکثر شورای شهر فعلی فکرشان در اندازه معبر روستایی بود و نتیجه اش این شد که شورای منتخب فعلی از لجاجت مردم به کسانی رای دادن که می بینیم. از اینجا پی توان بردن که در 4سال آینده دعوای ریاست و مقام که از الان شروع شده چه بلایی در 4سال به سر دومین شهر آذربایجان که الان شده 5شهر چه خواهد آور.

در این بین یک گلایه هم به خود شما دارم که قبل از ثبت نام کاندیدهای شورا تلفنی با شما مشورت کردم که افراد لایق را بهشون تکلیف کنیم که در شورا نام نویسی کنند تا یکمی اوضاع بهتر بشه ولی شما دلایل خودتان را داشتین و مصلحت اندیشی کردین و شد آنچه نباید بشه. اینها تا بخواهند اختلافات و وظایف خود در اداره شهر را یاد بگیرن 4سالشان تمام نشده در سودای صندیهای سبز رنگ محل هستن و شورا را ول خواهند کرد مثل دفعه های قبل که مددی این کار را کرد .من اشاراتی کردم به اوضاع شهر عزیزم شما حدیث مفصل بخوانید از این مجمل

۹۶/۴/۴ ۰۱:۳۲

آقای نایبی کاش یک کانال یا یک پایگاه خبری باشد که که این تخلفات را در نقاط مختلف شهر رسانه ای کند.

مطمئن هستم مردم هم همکاری کرده و عکس و فیلم هم از این تخلفات می فرستند.

باید به کمک رسانه کاری کنیم هزینه این تخلفات برای مسئولین مربوطه بیشتر شود شاید دست از تخریب شهر بردارند.

۹۶/۴/۳ ۲۳:۰۷

با سلام.
داشتن طرح تفضیلی مناسب و اجرای دقیق ان این مشکلات حل میکند.

من مقاله ای نوشتم در مورد ایجاد درامدهای پایدار برای شهرداری .

یعلت اغماض شهرداری ها به تخلفات وابستگی درامدشان به تراکم فروشی هست .

همینطور توضیح دادم که با توزیع متوازن امکانات شهری میتوان باعث حل ترافیک شد.
نیازی به ساخت خیابان بلوار هم نیست.


اما متاسفانه کو گوش شنوا.


امیدوارم فکر کنیم با جزیی نگری مشکل حل نمیشود با داشتن یک برنامه کلی میتوان اوضاع شهر میانه بهبود داد.

پاشنه اشیل شهرداری میانه وابستگی به تراکم هست بخاطر همین باعث چشم پوشی شهرداری ها از عدم رعایت قانون شده

۹۶/۴/۳ ۲۳:۰۵

فکر کنم اگر حتی مجوزی را به صورت غیر قانونی شهرداری بده و حتی جریمه بگیره و سند هم بگیره فکر کنم اگر شاکی داشته باشه که افرادی متضرر بشه دادگستری میتونه حکم تخریبش رو بده الآن حساب کنید بسیاری از برجهای میانه با حکم دادستان میتونه تخریب بشه

۹۶/۴/۳ ۲۲:۴۱

لطفاً لااقل از رهبری مایه نگذارید. رهبری در منزل خود روی موکت می نشینند و مانند شما به پیاده روی عمومی تجاوز نمی کنند.

۹۶/۴/۳ ۲۲:۳۵

باسلام،پیشنهاد میگردد، روابط عمومی شهرداری و شورای شهر میانه در مورد این مطالب سکوت نکند و پاسخگو باشد و نظر خودرا در خصوص این مواردی که آقای نایبی به تفصیل بیان داشته است، اعلام نماید تا معلوم شود که مقصر کیست و چرا با خاطی برخورد نشده است و اگر برخورد گردیده است چرا این همه باز نظارت بر ساخت و سازها در شهر میانه جای سوال دارند؟

۹۶/۴/۳ ۱۹:۵۹

مثل اينكه دشمني شما با ما تمامى ندارد ان هم بخاطر اينكه دوستدار مرام رهبريم. 

۹۶/۴/۳ ۱۷:۳۱

ممنون از زحمات شما.

۹۶/۴/۳ ۱۷:۱۶

لطفا ب سنگ مرمر خانه اقاي ... هم رسيدگي کنيد چند وقت پيش که از انجا عبور ميکردم کم مونده بود سنگ بر سر بچه ي دو ساله بيفتم سنگ ها دارن يکي يکي ميفتن مسئوليتش با کيه؟لطفا رسيدگي کنيد. اگه فکر خودشون نيستن لااقل فکر ديگران باشيد با تشکر

۹۶/۴/۳ ۱۷:۱۴

در جرائم مشهود نیروی انتظامی باید به دادستانی گزارش بدهد چرا عمل نمیکنند؟

۹۶/۴/۳ ۱۶:۵۳

در موارد تجاوز به حقوق عمومی به نظر من باید دادستان ورود کند و مسئول مربوطه و خاطی مجازات شوند چون این گونه جرمها هم مشهود و کاملا شفاف مشخص هستند

۹۶/۴/۳ ۱۶:۴۰

اگر شهرداری به چند طبقه ها مجوز ندهد درامدش هم از طریق فروش زمین هایی که در دستش مانده بیشتر خواهد شد اما کو تدبیر کو عقل کو لیاقت فقط 5cm جلوی دماغمان را میبینیم نه 10 یا20 سال اینده را. حتی میشود از محل املاک تجاری که در صورت مجوز ندادن به بلند مرتبه ها و رعایت قانون به دلیل گسترش شهر نیاز خواهد شد درامدزایی برای شهرداری هم میشود

۹۶/۴/۳ ۱۶:۰۵

البته در مورد ملک زیر 100 متر،تنها 2 طبقه مجاز است بسازد اما همین تبصره در شهر میانه نیز باید لغو شود. مگر میانه چه چیزی بیشتر از تهران و تبریز دارد که یک ملک 100 متری در ضلع شمالی، تمام معماری محله و نوردهی همسایه ها را از بین ببرد و مثل یک غده، بجای حیاط، خانه بسازد و جلوی نور خورشید به ساختمان مجاور را هم بگیرد.

۹۶/۴/۳ ۱۵:۵۵

یاشاسین محمد صادق نائبی افتخار میانه

۹۶/۴/۳ ۱۴:۳۵

با عرض سلام وخسته نباشید.می خواستم در مورد بند 5 عرض کنم که طبق قانون شهرداری,اگر متراژ هر ملکی بیشتر از 100 متر مربع باشد شخص می تواند 60درصد زیربنا داشته و بقیه باید حیاط باشد و اگر ملک این شخص کمتر از 100 متر باشد می تواند 100 متر زیربنا داشته باشد که داشتن پارکینگ در هر دو مورد الزامیست.

۹۶/۴/۳ ۱۴:۰۹

سلام

ببخشید این را می گویم بازهم ببخشید میانه یعنی تگزاس !

۹۶/۴/۳ ۱۳:۲۳

البته بهتر است بجای تمرکز امکانات در مرکز شهر بگویییم عدم توانایی در بوجود اوردن امکانات جدید چون امکانات شهر در نیم قرن گذشته تغییری نکرده

۹۶/۴/۳ ۱۲:۳۴

با شهرهای بزرگ کاری ندارم اما در شهری با جمعیت زیر 100 هزار و جدیدا با رشد جمعیت صفر اپارتمان و بلند مرتبه سازی چه توجیهی جز منفعت طلبی عده ای رانتخوار دارد مگر کمبود زمین داریم؟ متاسفانه سیاست کلی شهرداری مبنی بر کم هزینه کردن بلند مرتبه سازی و تمرکز امکانات در مرکز شهر و عدم رعایت عدالت در توزیع امکانات شهری ونبود افراد متخصص و با برنامه در شهرداری عامل این موضوع میباشد

۹۶/۴/۳ ۱۲:۰۷

با سلام بنده در روبروی منزل مسکونی ام مصادف شدم با ساخت یک ساختمان با زیر بنای 100 متر که 80 متر آن را مسکونی و 20 متر حیاط و کاملا مشرف به منزل اینجانب گردیده است علیرغم شکایت از مالک ساختمان که کارمند ... می باشد و در گذشته به واسطه خدمت به اقای ... از کمک ایشان برخوردار شده و با اخذ مجوز از کمیسیون ماده 5 اقدام به ساخت نموده جناب شهردار از محل بازدید و در واحد شهرسازی تخلف نامبرده تایید و .. ولی هیچ اقدام عملی انجام نشد .

۹۶/۴/۳ ۱۱:۵۸

بله اگر تابع این فرمول نیست نباید ساخته شود. این کار خیانت در حق شهروندان خصوصاً همسایگان است که ممکن است از نور خورشید محروم شوند، از ازدحام خودروها عاصی شوند، از ضعف فشار آب به حمام نروند و دهها عارضه دیگر.

دلیل آقای احمدی نژاد برای ساختن مسکن مهر در بیرون شهر هرگز این نبود بلکه دنبال زمین مفت می گشت.

۹۶/۴/۳ ۱۱:۵۳

سلام .آقای نائبی با این فرمول هایی که شما می دهید دراین صورت باید هیچ ساختمان بلند مرتبه ای درشهرهاساخته نشود. اگر یادتان باشدچند سال قبل دولت احمدی نژاد با همین استدلال که یکی از استدلال های گوناگون بود آمد ومسکن های مهر را درخارج از شهر هاساخت. البته به نظرمن سخن شما کاملا درست ومنطقی است ولی این کارهایی را که شما میفرمایید نمی شود در داخل شهرانجام داد وباید همانند مسکن های مهردر جاهایی وسیع در خارج از شهرها انجام داد .

۹۶/۴/۳ ۱۱:۱۱

به نظرم به وجود آمودن این شرایط از مدیریت ضعیف مسئولین هست(چون قانون به این موارد اشاره کرده است) یا اینکه عملا دانسته با تبانی مسئولین و ساخت و ساز کنندگان این کارها انجام گرفته

۹۶/۴/۳ ۱۱:۰۶

مهمترین مشکلات میانه که شاید هیچوقت حل نشه و به نظرم باید به فکر ساختن یه شهر جدید باشیم که راحتتر از حل این مشکلاته عبارت اند از:
عدم رعایت خط آسمان
عدم وجود زیرساخت مناسب رفاهی-گردشگری
تراکم
فضای سبز ضعیفف
...

۹۶/۴/۳ ۱۰:۵۳

مجتمع تجاری که در معلم شمالی در تقاطع خیابان اصلی و پرتردد ساخته می شود و بعصی ها با آن عکس یادگاری افتخاری گرفته اند، معضل بزرگی برای شهر خواهد بود

۹۶/۴/۳ ۱۰:۴۷

طبق این فرمول شما ، این بلندمرتبه از ساختمان روبرو لااقل باید 50 متر فاصله داشته باشد. همچنین اگر در هر طبقه فقط 2 واحد باشد باید 34 تا 25 متری یعنی 850 متر حیاط داشته باشد که هیچکدام درست نیست.

۹۶/۴/۳ ۱۰:۴۷

فکر کنم در این پاسخ ها برداشت من از مطلب ارایه شده اشتباه بوده. برداشت من از مطلب "باسلام. از کارشناسان مجرب و خبره نظام مهندسی مشورت بگیرید..." نقد مطالب ارایه شده در گزارش بود. بعدا که به کامنت ها مراجعه کردم متوجه اشتباه ام شدم

 

۹۶/۴/۳ ۱۰:۴۲

پاسخ بنده فقط به آن شهروندی است که می خواهد علیه شهرداری شکایت کند که چرا مجوز چنین بنایی را در مجاورت ایشان داده است. از آنجا که بنده آن ساختمان و ملک ایشان را ندیده ام به یک کارشناس مجرب ارجاع دادم.

۹۶/۴/۳ ۱۰:۲۴

متشکر از توجهتان

۹۶/۴/۳ ۱۰:۲۱

جناب اقای نایبی لطفامطالب راگزینشی و محافظه کارانه درج نفرمایید هر جا انتقادی از فرمانداری شد حذف نمودید

۹۶/۴/۳ ۱۰:۱۵

جناب نائبی مطالبتان صحیح وبجاست واین برمیگردد به: 1- ضعف مدرک تحصیلی شهردار. 2-خیابانهای من اولم سن اول درمیانه تبدیل به ساختمان های من اولوم سن اول تبدیل شده. 3-شهرداری چون تابه حال برای متخلفین ساختمانی حکم تخریب نداده وتخریب نکرده وهمه مسائل باجریمه حل میشودمردم هم اهل معامله شده اند و بیر قران قویان اون تومن آپاریر اهل خلاف شده اند. 4-هرکسی درکمسیونها برای خودش آشنائی داردو..... وکلام آخرشهرداری سیاست پول بگیریم از مردم به هرقیمت راسیاست خود قرار داده.

۹۶/۴/۳ ۱۰:۱۰

این چه منافاتی با تحقیق ارایه شده دارد؟ در این تحقیق در مورد تخلفات واضح صحبت شده نه استثناها با تبصره صادر می شود. در کدام یک از عکس های این تحقیق چنین موردی که شما فرمودید رعایت شده؟

 

۹۶/۴/۳ ۰۹:۲۷

لطفا اضافه بفرمائید اعطای مجوز 3باب تالار پذیرایی در فاصله150متر بدون توجه به پارامترهای پارکینگ، تردداهالی، موارد بحرانی نظیر اتش سوزی و زلزله،وموارد امنیتی که متاسفانه علیرغم چندین بار شکایت اهالی فرمانداری و قوه قضائیه هیچ اقدامی در اینخصوص انجام نداده وجالب اینکه فرمانداری محترم امسال ضیافت افطار رئیس روسا و خانواده انها را در همین تالار برگزار نموده واگر کوچکترین توجهی به شکایات مردمی داشتند به وضعیت کوچه و مشکل اهالی پی می بردند

۹۶/۴/۳ ۰۹:۲۳

باسلام. از کارشناسان مجرب و خبره نظام مهندسی مشورت بگیرید و اگر حق با شما بود می توانید شکایت کنید. قوانین دارای تبصره ها و استثناها هستند و باید آنها را بدانید. مثلاً:

اگر کسی یک ساختمان 4 طبقه (12 متری) در یک کوچه 8 متری می خواهد بسازد که فاصله این ساختمان تا ساختمان مقابل 10 متر است، باید 1 متر از ملک خود عقبتر برود تا مجوز ساخت 2 متر ارتفاعی به او بدهند و جمعاً بشود 12 متر.

۹۶/۴/۳ ۰۹:۰۱

جناب مهندس نایبی این موارد را هم اضافه فرمایید: 1_بانک صادرات _ بانک مسکن _ بانک ملت در خیابان امام عقب نشینی کرده بعد چون دیدند بانک سپه ودیگر بانکها عقب نشینی نکرده اند آنها هم ان یک متر را با نرده بستند 2_ اسکان همه مطب ها و بانکها را در خیابان امام متمرکز کردند تا شهروند آن برای پیدا کردن دکتر وبانک گم نشوند _3-هر دوساله یکبار آسفالت خیابان امام را تازه میکنند تا رکورد گینس در ضخامت آسفالت را بدست آورند و کف مغازه ها به پایین برود تا مبادا عوارض شهرداری را دیر واریز کنند.....

۹۶/۴/۳ ۰۸:۵۳

در برخی موارد پس از اتمام ساختمان و اخذ پایان کار ، پارکینگ را به مغازه یا واحد مسکونی تبدیل می کنند

۹۶/۴/۳ ۰۸:۵۱

قصد دارید که یک آپارتمان بسازید؟ می‌خواهید خانه کلنگی‌تان را پایین بریزید و به جایش یک خانه شیک و جدید بالا ببرید؟



خب این کار نیاز به مجوز دارد؛ مجوزی که به شما اجازه می‌دهد خانه قدیمی را تخریب کنید و خانه‌ای نو بسازید. کم‌کم باید باور کنیم که خانه‌های قدیمی‌ محله‌ها جایشان را به ساختمان‌های سربه فلک کشیده‌ای می‌دهند که روزبه‌روز تعدادشان بیشتر می‌شود. شهروندان معمولا در فصل سرما سراغ گرفتن مجوز و پروانه ساختمان‌سازی می‌روند و در فصل گرما سراغ ساخت و ساز. البته این یک قاعده کلی نیست و می‌توان در فصل‌های گرم سال هم سراغ گرفتن مجوز ساخت‌وساز رفت. اگر قصد گرفتن مجوز ساخت‌وساز از مدیریت شهری را دارید مراحل رسیدن به مجوز ساخت‌وساز را در اینجا یاد بگیرید

۹۶/۴/۳ ۰۸:۵۰

سلام
ملکی دارم در طبقه همکف که اگر مجوز تجاری بگیرم بدون نیاز و استفاده از مشعات میتوانم درب مستقل بزنم و تبدیل به مغازه کنم ؟ایا اگر ازبین ۱۴ واحد دیگر آپارتمان یک واحد هم مخالفت کند با توجه به اینکه هیچ گونه مشاعاتی با دیگران ندارم میتوانند مانع کار شوند؟
درصورتی که از طریق استفاده از تبصره ۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری از مشاغلی مثل داروخانه که بدون تغیر در نقشه و محل ملک بدون کسب مجوز تجاری میتوان فعالیت کرد باز هم نیاز به رضایت همسایگان است؟ با توجه به اینکه نه تغیری در اپارتمان اعمال میشود نه از مشاعات استفاده میشود نه مجوز تجاری لازم دارد وفقط از طریق پنجره موجود در ملک که رو به خیابان است با موافقت شهرداری فعالیت انجام میشود باز نیاز به رضایت همسایگان هست؟

۹۶/۴/۳ ۰۸:۴۹

قانون تملک آپارتمانها
مصوب ۱۶/۱۲/۱۳۴۳ با اصلاحات و الحاقات‌

ماده ۱ - مالکیت در آپارتمان های مختلف و محل های پیشه و سکنای یک ساختمان شامل دو قسمت است.

مالکیت قسمت های اختصاصی و مالکیت قسمتهای مشترک.

ماده ۲ - قسمتهای مشترک مذکور در این قانون عبارت از قسمتهایی از ساختمان است که حق استفاده از آن منحصر به یک یا چند آپارتمان یا محل پیشه مخصوص نبوده و به کلیه مالکین به نسبت قسمت اختصاصی آنها تعلق می گیرد به طور کلی قسمتهایی که برای استفاده اختصاصی تشخیص داده نشده است یا در اسناد مالکیت ملک اختصاصی یک یا چند نفر از مالکین تلقی نشده از قسمتها مشترک محسوب می شود مگر آن که تعلق آن به قسمت معینی بر طبق عرف و عادت محل مورد تردید نباشد.

ماده ۳ - حقوق هر مالک در قسمت اختصاصی و حصه او در قسمت های مشترک غیر قابل تفکیک بوده و در صورت انتقال قسمت اختصاصی به هر صورتی که باشد انتقال قسمت مشترک قهری خواهد بود.

ماده ۴- حقوق و تعهدات و همچنین سهم هر یک از مالکان قسمتهای اختصاصی از مخارج قسمتهای مشترک متناسب است با نسبت مساحت قسمت اختصاصی به مجموع مساحت قسمتهای اختصاصی تمام ساختمان به جز هزینه هایی که به دلیل عدم ارتباط با مساحت زیر بنا به نحو مساوی تقسیم خواهد شد و یا اینکه مالکان ترتیب دیگری را برای تقسیم حقوق و تعهدات و مخارج پیش بینی کرده باشند. پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار گیرد یا نگیرد الزامی است.

تبصره ۱- مدیران مجموعه با رعایت مفاد این قانون، میزان سهم هر یک از مالکان یا استفاده کنندگان را تعیین می کند.
تبصره ۲- در صورت موافقت مالکانی که دارای اکثریت مساحت زیربنای اختصاصی ساختمان می باشند هزینه های مشترک بر اساس نرخ معینی که به تصویب مجمع عمومی ساختمان می رسد، حسب زیر بنای اختصاصی هر واحد، محاسبه می شود.
تبصره ۳- چنانچه چگونگی استقرار حیاط ساختمان یا بالکن یا تراس مجموعه به گونه ای باشد که تنها از یک یا چند واحد مسکونی، امکان دسترسی به آن باشد، هزینه حفظ و نگهداری آن قسمت به عهده استفاده کننده یا استفاده کنندگان است. (اصلاحی و الحاقی بموجب قانون اصلاح قانون تملک آپارتمانها مصوب ۱۳۷۶

۹۶/۴/۳ ۰۴:۵۶

احسنت مهندس نایبی
خسارتی که عدم توجه به قانون برای شهر به بار آورده غیر قابل جبران است
متاسفانه برای شهردار و شورای شهر این موارد بسیار مهم که ذکر کردین اهمیتی نداشت

۹۶/۴/۳ ۰۴:۲۶

اقاى نايبى مشكل شهرمون فقط شهردارى نيست، از اداره برق هم بنويسيد كه قبض برق منزل بعضى ها كه شايد شما بهتر از من بدانيد راكمتر از ابونمان مينويسن.

۹۶/۴/۳ ۰۱:۴۶

دو بچه درمورد پدرانشان که یکی نماینده دیگری مسول اجرایی بود صحبت می کردندفرزند نماینده گفت پدر من قانون مملکت را تصویب می کند ان دیگری گفت پدر منم افتابه به قانون تصویب شده برمیدارد متاسفانه غیر از مسولین اجرایی که مسبب این وضعند فرهنگ بی قانونی ودور زدن قانون در بین مردم رسم شده

۹۶/۴/۳ ۰۱:۴۳

با پرداخت جریمه هر نوع مجوزی که دوست داشته باشید صادر می شود ...

۹۶/۴/۳ ۰۱:۳۳

اگر پیگیری کنند می فهمند این مجوزهای غیر قانونی چطور صادر می شود؟

۹۶/۴/۳ ۰۰:۴۵

با تشکر از همه اعضای گروه که مشکلات شهر را به گوش مسئولان محترم میرسانید ممنون

۹۶/۴/۳ ۰۰:۳۳

بنده آپارتمانی خریده ام که شهرداری مجوز پارکینگ به سازنده داده ولی ابعادش قانونی نیست و چجوری این مجوز صادر شده برایم جای سوال است

۹۶/۴/۳ ۰۰:۳۰

میشود دادستان یا اهالی ساختمانی که متضرر شده اند ورود کند و مسئول مربوطه در محاکم قضایی پاسخگو باشد؟

۹۶/۴/۳ ۰۰:۱۰

امیدوارم شورای جدید با هم متحد شوند و با شهردار هر ۲ گروه متحد بروند جلو.مثل شورای دوره قبل نباشند که به ۲ و ۳ گروه تقسیم شده بودند و فقط شهر و شهردار را درگیر این لابی ها میکردند

۹۶/۴/۲ ۲۳:۵۹

من این مسایل فنی و قانونی را نمیدانستم اما الان که میخوانم و در ذهنم شهر را می چرخم می بینم تخلف در سراسر شهر دیده می شود. فقط سری به خیابان پیام نور بزنید که ناسلامتی از خیابانهای مهم است ببینید چقدر تخلف شده است؟

۹۶/۴/۲ ۲۲:۵۷

آ؛قای نایبی این تصاویر ها نشان دهنده ضعف مدیریت در شهرداری بوده و هست که دل هر میانه ای را میرنجاند باید به چنین اعمال شهرداری گریست که شهرمان را با چنین مجوزهای ساخت وساز غیر اصولی به پنجاه سال قبل برمیگرداند چون در گذشته بافت روستایی و شهری کوچه پیچ و خم درست میکردند و هرج و مرج بود و یا اون موقع احساس نیاز به کوچه و خیابون نمیکردند و ماشینی در کار نبود درشتکه بود

۹۶/۴/۲ ۲۲:۴۸

آقای مهندس نایبی عزیز بزرگوار ، شهرستان میانه شهری هست که افراد مسول و کارشناس ادارات ، تحمل شنیدن انتقاد و پیشنهاد همشهریان سرشناس و خبره را ندارند و تا بیایی نظر بدی ، نظر سازنده ، ناراحت میشوند و در جای دیگر اذیت ات میکنند و فکر میکنند تنها خودشون هستند دیگران هیچی نمیدانند

۹۶/۴/۲ ۲۲:۴۵

ترا خدا از دست این ساختمانهای بلند که بدون ضابطه هر روز از چپ و راست خانه مان مثل قارچ سبز می شود به کجا پناه ببریم؟

اخبار روز