کد خبر: ۱۲۹۷۵۳
۸۳۰۸ بازدید
۲۲۳ دیدگاه (۲۲۰ تایید شده)

هدف از ساخت این پل توسط شهرداری میانه چه بود؟

۱۴۰۲/۳/۱۵
۱۸:۳۳

اینجانب به عنوان کارشناس پایه ارشد سازمان نظام مهندسی ساختمان، پیشتر طی تحقیقی با عنوان "تاوان 50 ساله برای مدیریت غیرعلمی شورای شهر و شهرداری میانه"، نظر کارشناسی خودم را پیرامون مدیریت غیرعلمی در شهرداری ارائه کرده بودم. اکنون نیز در مورد یکی دیگر از پروژه هایی که از نظر اینجانب اجرای آن اشتباه و پرتاوان بود، اظهار نظر می کنم و امیدوارم از نظرات کارشناسان محترم این رشته بهره ببریم تا قضاوت نهایی را به شهروندان عزیز میانه ای بسپاریم.

تقاطع غیرهمسطح (پل روگذر) میانه در تقاطع جاده ترانزیت و شهرک اندیشه، در زمان شهرداری مهدی میرزایی با جدیت و سرعت هر چه تمام آغاز و پایان یافت. این پل حدوداً 400 متری با عرض 14 متر، ابتدا با ادعای تکمیل آن با 10 میلیارد تومان آغاز شد اما در پایان، این عدد، 38 میلیارد تومان اعلام شد درحالی که واقعیت ها این نیست و اگر بررسی دقیق تر و گزارش شفاف تری توسط شورای شهر کنونی صورت پذیرد، شاید به مرز 70 میلیارد تومان رسیده باشد.

اینجانب که بیش از 30 سال است از این نقطه تردد دارد، تاکنون ترافیک خاص یا حادثه خاصی در این نقطه ندیده ام و اجرای سریع این پروژه در شهر محرومی مانند میانه برایم شگفت انگیز بود. شهری که در یک سطل زباله یا یک المان شهری مشکل دارد، چطور تن به اجرای چنین طرح بزرگی می دهد که تا سالها باید تاوان آن را بدهیم؟ 

در این مقاله، تلاش دارم در حدی که محدودیت های قانونی و حقوقی اجازه ورود می دهد، برخی مسائل در ارتباط با احداث این پل را شفاف سازی کنم و قضاوت را به خواننده بسپارم:

 

1ـ ساخت تقاطع غیرهمسطح یکی از پرهزینه ترین پروژه ها در راهسازی است. کارفرمای چنین پروژه ای (اعم از شهرداری یا اداره راه و ترابری یا غیره) پیش از تصمیم برای اجرای چنین پروژه پرهزینه ای باید مطمئن شود که چاره ای جز احداث تقاطع غیرهمسطح وجود ندارد. شهرداری میانه چنین کاری را نکرد و بدون مقدمه، در سریعترین زمان ممکن اجرای این پروژه را تصویب کرده و در طول اجرای پروژه، از تمامی هزینه های شهر زد تا این پروژه پیش از پایان شهرداری آقای میرزایی به پایان برسد. اقدامات مقدماتی پیش از اجرای این پل عبارت بودند از:

الف ـ طرح مطالعاتی از ترافیک آن نقطه که آیا آن نقطه اصلاً بار ترافیکی دارد؟ آیا آن نقطه حادثه خیز است؟ آمار تصادف منجر به جرح و خسارات جانی و مالی چقدر است؟ آیا آن نقطه، حادثه خیرترین نقطه میانه است؟

ب ـ اگر جواب فاز مطالعاتی طرح فوق مثبت است، ابتدا برای شش ماه یا یک سال از علائم اخطار دهنده و بازدارنده استفاده شود تا رانندگان درون شهری یا مسافران عبوری از حادثه خیز بودن آن نقطه آگاه باشند.

ج ـ برای مرحله ب گزارشی تهیه شود و اگر این اقدام منجر به کاهش چشمگیر حادثه نشده باشد، آن نقطه را به چراغ چشمک زن یا چراغ قرمز مجهز کنند و شش ماه بعد نتیجه این اقدام را بررسی کنند.

د ـ اگر گزارش مرحله ج ناامید کننده بود، تقاطع را ببندند و با دوربرگردان هایی در فاصله ای دورتر و امن تر، مشکل را حل کنند و شش ماه بعد گزارشی برای آن تهیه کنند.

هـ ـ اگر این اقدام نیز حادثه خیزی منطقه را اصلاح نکرد، در نهایت می توان تصمیم به احداث یک تقاطع غیرهمسطح در آن نقطه نمود.

و ـ حال که پل می خواهد احداث شود، با توجه به زیبایی و عظمت پل های روگذر، بهتر بود این پل در راستای جاده ترانزیت احداث بشود تا برای مسافران غیرمیانه ای جذابیت داشته باشد. متأسفانه این پل در راستای فرعی بین شهرک اندیشه و خیابان ارتش احداث گردید که این نیز جزو همان غیرمطالعات اولیه بوده است.

ز ـ یکی از اهدافی که شهردار وقت و فرماندار کنونی میانه پیرامون اجرای این پروژه مطرح کردند، زیبایی بود. کناره های این پل از سمت زنجان و تبریز، فاقد زیبایی های معماری است که 80 سال پیش در کناره های پل دو قوسی راه آهن دیده می شود.      

2 ـ آنچه در فاز مطالعاتی مقدمه بر تمام بررسی های کارشناسی فوق است، این است: در طرح تفصیلی شهر میانه، کمربندی شمالی میانه (مطابق تصویر زیر) در حال اجراست که قرار است بار ترافیکی جاده ای را از میانه حذف کرده و تمام خودروهای ورودی و خروجی جاده ترانزیت، به این محور انتقال یابند و بلوار زینبیه که اکنون بخشی از جاده بین المللی است به یک بلوار درون شهری تبدیل شود. با فرض وجود ترافیک و حادثه در این نقطه، برای یک ترافیک موقتی چرا باید یک پل روگذر پرهزینه احداث کرد؟

3 ـ شهرداری میانه برای اجرای این پروژه، تن به فروش املاک ارزشمندی داد که اکنون به 5 برابر قیمت فروخته شده نمی تواند بخرد. بجای اجرای این پل می توانست چندین مجتمع تجاری ـ اداری اجرا کند و ارزش افزوده 10 برابری تولید کرده و از قِبل آنها به اجرای چنین پلی دست زند. شهرداری میانه با هزینه ساخت چنین پلی می توانست کمربندی شمالی و جنوبی میانه را اجرا کند و ترافیک شهری را به خارج شهر انتقال دهد و خود به خود ترافیک این نقطه (که اصلاً وجود نداشت)، از بین برود. شهرداری میانه علاوه بر تکمیل کمربندی های شمالی و جنوبی میانه، با مابقی پول باقی مانده می توانست همان زمین پارک کودک را یک مجتمع تجاری ـ اداری 10 طبقه بسازد و برای شهروندان، 10 برابر سرمایه اندوزی کند.

4 ـ و اما آنچه از همه دردناک تر است این است که این پل از جیب مردم میانه و بدون اولویت بندی در پروژه های کمربندی و تجاری و بدون ارزیابی های اولیه ساخته شد اما همچنان تمامی راههای ورودی و خروجی باز است. اگر به تصویر زیر نگاه کنید، میدان قبلی همچنان در زیر پل موجود است و تمامی رانندگان از تمامی چهار جهت اصلی ورودی به این نقطه (از سمت تبریز، از سمت زنجان، از سمت اندیشه، از سمت شمشیری)، می توانند بدون نیاز به پل به تمامی چهار جهت ممکنه (ادامه مسیر، برگشت معکوس، چپ، راست) دسترسی داشته باشند و می توانند بدون پل، در تمامی راههای ممکنه حرکت کنند. یعنی این پل یک چیز اضافه است!

 

مطالب مرتبط:

تاوان 50 ساله برای مدیریت غیرعلمی شورای شهر و شهرداری میانه

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۲/۴/۲۵ ۰۷:۲۱

مهلت تعیین تکلیف احکام تخریب کمیسیون ماده صد تا پایان شهریورماه متخلفان ساختمانی که حکم تخریب اعیانی های غیرمجاز آن ها در کمیسیون ماده ۱۰۰ صادر و قطعی شده است تا پایان شهریورماه سال جاری فرصت دارند آراء صادره را به جریمه تبدیل و اعیانی های مذکور را ابقا نمایند. به گزارش روابط عمومی شهرداری میانه: بر اساس بند ((ت)) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور املاک دارای تخلف ساختمانی که آراء تخریب و قلع و قمع آن ها تا پایان سال ۱۴۰۰ در کمسیون ماده صد صادر و قطعی شده است مشمول این فرجه قانونی می باشند. نعمت فضلی دبیر کمیسیون ماده صد شهرداری میانه با اعلام این خبر گفت: به موجب این بند از قانون بودجه کل کشور مالکان این گونه املاک می توانند به شرط داشتن تاییدیه استحکام بنا و رعایت اصول سه گانه فنی، بهداشتی و شهرسازی با پرداخت یکجای عوارض صدور پروانه و جریمه به نرخ روز (نه زمان تخلف) تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۳۰ از اجرای آرا تخریب بنا معاف شوند. فضلی افزود: جرایم برای اعیانی های مسکونی ۲ برابر و اعیانی های تجاری ۳ برابر ارزش معاملاتی سال ۱۴۰۲ و عوارض صدور پروانه نسبت به بخش پرداخت نشده برابر نرخ روز تعرفه عوارض محلی محاسبه می شود که باید تا دی ماه به حساب شهرداری واریز و تسویه شود. دبیر کمیسیون ماده صد خاطرنشان کرد: طبق هماهنگی های به عمل آمده با مراجع قانونی پس از خاتمه این مهلت آراء صادره بدون هیچگونه اغماضی اجرا و مستحدثات غیرمجاز قلع و قمع خواهند شد لذا از همشهریان عزیزی که مشمول این فرصت می باشند دعوت می کنیم در اسرع وقت به شهرداری مراجعه و تکلیف پرونده های خود را مشخص نمایند.  

۰۲/۳/۳۱ ۰۸:۴۲

شما که بلدید بفرمایید پول این زمین را شهردار چه کرد؟ در کجا هزینه کرد تا ارزش آن و ارزش این را امروز مقایسه کنیم؟ شما هم یک عدد را اعلام کنید و من هم یک عدد را اعلام کنم تا مردم قضاوت کنند شهردار و شورای شهر آنها با پول آنها چه کرده است؟ برآورد من این است که اگر این زمین به کمتر از 8 میلیارد تومان فروخته نمی شد الآن حدود 80 میلیارد تومان ارزش داشت. شما بفرمایید با آن 8-7 میلیارد تومانی که از این زمین تصاحب کردند چه کردند و الآن ارزش آن چقدر است؟ یا الله بفرما

۰۲/۳/۳۱ ۰۸:۳۹

گفتید ماهواره، یاد ماهواره افتادم. اتفاقاً نقشه هوایی آن زمین را همین الآن استخراج کردم. آن زمینی که شما در روز روشن مردم را فریب می دهید و اسمش را نقلی می گذارید، 1251.62 مترمربع است. دقیق عرض کردم که نفرمایید همینجوری یک عددی می گویم. این زمین دو کله در تقاطع چهارسویه دارای 46.25 متر بر می باشد که اگر فقط مغازه هایی با دهانه 3 متری می شد به تنهایی 15 مغازه می شد. شهرداری میانه از همین زمین می توانست 10 هزار متر بنا بسازد و به یک سرمایه افسانه ای برای شهروندان برسد، چون ریش و قیچی دست خودش بود اما صد افسوس که آنرا به ثمن بخس فروختند.

در نقشه ماهواره ای زیر، دور زمین را با خط قرمز مشخص کرده و داخل آن "زمین شهرداری" نوشته ام. اگر گوگل ارث داشته باشید می توان ابعاد زمین را هم مشخص کرد. این زمین 1251.62 مترمربعی یک زمین فوق العاده سوق الجیشی است که به دو خیابان اصلی با بر 46.25 اتصال دارد. کسی نمی تواند چنین زمین بزرگی را منکر شود و ادعا کند در طرح گشایش خیابان بانک ملی از دست رفته است!

۰۲/۳/۳۱ ۰۸:۱۵

ضمنا شما ۱۰ سال پیش چیزی که فروخته اید الان چقدر ارزش داره؟ شهرداری فروخته و اونو خرج چیز دیگه ای کرده که اون‌هم ارزشمنده حتما

۰۲/۳/۳۱ ۰۸:۱۳

آقای نایبی مثل ماهواره میانه رو کنترل نکنید. اگر میانه تشریف داشتید می‌دیدید که اون زمینی که شما ادعا می کنید ۱۲۵۰ متره ، قبلا پارک بود و اگر در طرح خیابان بانک ملی از بین رفت و‌ یک قسمت کوچکی از اون مونده. لطفا ذهن مردم را مسموم نکنید.

۰۲/۳/۲۹ ۱۰:۴۹

عنوان "نُقلی" را من به این زمین ندادم بلکه یک کاربر محترم چنین اسمی را به این زمین سوق الجیشی تجاری داد و من همان را به کنایه، تکرار کردم.

این زمین نقلی! 1250 متر در بهترین نقطه شهر و در یک تقاطع چهار سویه قرار داشت. هر متر آن را به 6 میلیون تومان فروختند و الآن هر متر آن 60 میلیون تومان باید باشد. الآن در همان زمین نقلی بیش از 4000 متر مجتمع اداری ـ پزشکی می سازند.

پیدا کنید اعضای شورای شهری که چنین تصمیمی را گرفتند!

۰۲/۳/۲۹ ۱۰:۳۷

آقای نائبی این زمین نقلی که میگید مگر چند متره که اینقدر بهش حساس شده اید؟

۰۲/۳/۲۹ ۰۷:۳۶

گفته های جنابعالی کاملاً درست است و هیچ اختلاف نظری در آن نداریم. تخلف در جایی اتفاق می افتد که پیمانکار تمام کار را به یک پیمانکار دیگر بسپارد و در آن میان؛ حق دلالی بگیرد. در مورد سپردن جزئی از کار نیز بسته به توافق فیمابین دارد.

۰۲/۳/۲۹ ۰۰:۰۲

آقای نائبی باز هم مجددا عرض میکنم اگر واقعا خود را بعنوان کارشناس پایه ارشد عمران و مدیر پروژه ۱۰۰۰ میلیاردی قلم داد میکنید لازم است موارد زیر را خدمتتان اعلام نمایم:
۱- کارفرما هر پروژه ای را میتواند به مجری یا پیمانکار صلاحیت دار با شرایط عمومی و خصوصی پیمان واگذار نماید.
۲- با توجه به تعدد تخصص در هر پروژه ای اعم از راه یا پل، پیمانکاران یا مجریان تخصصی مورد نیاز میشود که هر کدام یک کار خاصی را میتوانند انجام بدهند.مثلا پیمانکاری که آرماتور بند است نمیتواند کار آسفالت یا عملیات خاکی یا برقی و مکانیکی و ... انجام بدهد و بلعکس.
۳- پیمانکار اصلی طبق شرایط پیمان و نظر کارفرما، حتما به جهت بهره وری مناسب و تخصص مربوطه، هر نوع کار را به پیمانکار جزء بصورت پیمان جزء واگذار میکند که در همه ی پروژه ها هم ضروری هست هم قانونی. اگر غیر از این بود حتما کار غیر فنی و غیر تخصصی انجام داده است. زیرا هیچ پیمانکاری نمیتواند همه کارها را خودش بصورت تخصصی انجام دهد.
۴- سازمان همیاری مدیر پیمان پروژه انتخاب شده بود، طبق قرارداد فی مابین مختار بود جزء جزء کارها را با مشورت و تایید کارفرما به پیمانکاران جزء مربوطه واگذار نماید. لذا پیمانکاران مختلفی برای هر کار انتخاب شدند. که اگر غیر از این کار را انجام میداد نمیتوانست پروژه را انجام بدهد.
۵- سازمان همیاری برای هیچ کاری مجری جدید انتخاب نکرده بلکه مستقیما با نظارت شهرداری و مشاور طرح کلیه قسمتها را خودش اجرا کرده است. هیچ تیمی از هیچ مجری دیگری دخیل در کار نبوده اند. خوب است سری به صورت وضعیت بزنید تا هم مبلغ نهایی را رویت نمایید هم اسناد هزینه ها را تا متوجه شوید مجری دیگری در کار نبوده است
۶- مدیر پیمان به جهت صرفه جویی در هزینه ها، تا جایی که امکان داشته کار را بصورت امانی هم اجرا کرده است. اینطور نبوده که بخاطر راحتی خود کارها را از بن به پیمانکار واگذار کند.
۷-کلمه پورسانت مخصوص کارهای بازاریابی و دلالی است نه کارهای عمرانی و پیمانی. مدیر پیمان طبق قرارداد درصدی را تحت عنوان هزینه و سود برمیدارد نه پورسانتی و چیزی...
۸- اگر جنابعالی واقعا مدیر پروژه ۱۰۰۰ میلیاردی بوده باشید حتما واقف خواهید بود که پیمانکاران جزء زیادی را در پروژه استفاده نموده اید.
۹- بازهم تکرار میکنم هزینه پروژه دهها میلیارد نیست بلکه ۳۸ میلیارد میباشد که اسناد هزینه در صورت مالی شهرداری و مدیر پیمان و مشاور موجود است.
خواهشمند است بدون اطلاع از جزئیات پروژه و بر اساس حدث و گمان خود شایعه پراکنی نکنید تا شهروندان عزیز دچار سوء برداشت نشوند. اگر واقعا نیتتان آگاه سازی خود و دیگران است مراجعه کنید دفتر شهرداری.

با تقدیم احترام- گروسی- سرپرست کارگاه پل روگذر

۰۲/۳/۲۸ ۲۱:۳۵

اگر جنابعالی شهروند میانه هستید نه یکی از ذینفعان پروژه، باید به حال شما افسوس خورد.

همان زمان نقلی که به کمتر از 8 میلیارد تومان و هر متر آن به 6 میلیون تومان فروخته شد، فقط بخشی از هزینه های پل را پوشش داد، الآن هر متر آن 60 میلیون تومان ارزش دارد و آن زمین در حدود 80 میلیارد تومان ارزش دارد.

همان زمین نقلی اگر توسط شهرداری میانه به یک مجتمع تجاری، اداری، پزشکی و ... تبدیل می شد، می توانست به یک ثروت بزرگ 150 میلیارد تومانی تبدیل شود.

حالا مقایسه کنید آن زمینی که اکنون باید به ثروت 150 میلیارد تومانی (شما فرض کنید 100 میلیارد تومانی) تبدیل می شد، فقط به عنوان بخش کوچکی از هزینه های یک پل زائد و اشتباه به هدر رفته است.

حال برآورد کنید که مجموع تمام دهها میلیارد تومان هزینه پل امروز به چه سرمایه بزرگی می توانست تبدیل شود و گره های شهر را باز کند.  

۰۲/۳/۲۸ ۲۱:۲۵

صورت وضعیت پروژه در واحد مالی شهرداری میانه موجود است و اثبات این که مجری طرح چه کسی بوده است سخت نیست.

۰۲/۳/۲۸ ۲۰:۴۹

حالا ببینید با فروش همان زمین نقلی میشه پل ساخت؟

۰۲/۳/۲۸ ۲۰:۴۸

لطفا شاعبه ایجاد نکنید. سازمان همیاری مجری این طرح بود.

۰۲/۳/۲۸ ۰۹:۲۱

لطفاً اساسنامه سازمان همیاری شهرداری های استان را مطالعه کنید. شهرداری ها زیر نظر سازمان همیاری کار نمی کنند. سازمان همیاری خادم شهرداری هاست. باید در اجرای طرح ها و تأمین ماشین آلات و ... به شهرداری ها کمک کند.

۰۲/۳/۲۸ ۰۹:۲۰

1ـ طرح تفصیلی شهر میانه را مطالعه فرمایید. از میدان دانشگاه آزاد دو خروجی پیش بینی می شود که در امتداد همین جاده ترانزیت بصورت هلالی، ابتدا و انتهای میانه را به هم وصل می کنند و ساخت هر دو مسیر برعهده شهرداری است.

2ـ این که تریلی ها از این دو مسیر نمی توانند عبور کنند صحیح است اما وقتی هم بلوار زینبیه و هم این دو مسیر جزو حریم شهر هستند و میانه فاقد کمربندی واقعی خارج از شهر (که باید توسط راه و ترابری ساخته شود)، می باشد، بهتر است بجای عبور کامیون ها از مسیر بسیار شلوغ بلوار زینبیه، از این مسیرهای سبک و خلوت عبور کنند. بلوار زینبیه یک شریان مهم در ارتباط بین بافت اصلی شهر و شهرکهای اقماری بالادست است، خط رابطه بین شهر با بیمارستان خاتم و دانشگاه آزاد و ... است. نباید کامیونهای بین جاده ای در چنین مسیر مهمی عبور کنند.

3 ـ اگر این دو مسیر طرح تفصیلی (اسمش را هرچه می خواهید بگذارید!) سریعتر تکمیل نگردد، برای ارتباط بافت اصلی شهر با شهرکهای اقماری و ... نباید به 5-4 روگذر و زیرگذر است که منطق حکم می کند چنین نابخردی نشود و به جای آن یک مسیر خلوت با پهنای بزرگتر و زیرسازی محکمتر اجرا شود که از بالادست شهرکهای اقماری عبور می کند و به خارج شهر هدایت می شود.

۰۲/۳/۲۸ ۰۹:۰۹

سازمان همیاری، برنده اجرای این پل بوده است اما آقای میرزایی شهردار وقت و اعضای شورای شهر وقت باید روشنگری کنند که آیا سازمان همیاری، این پل را ساخت یا ساخت آن را به دیگری سپرد؟

اگر به دیگری سپرد، بابت این واسطه گری آیا پورسانت گرفت؟ پس در این صورت نقش سازمان همیاری چه بوده است؟

اگر یک شرکت دیگری قرار شده است کار ساخت پل را از سازمان همیاری گرفته و اجرا کند، آیا اجرا کرد یا به دیگری سپرد؟

آیا در قرارداد بین شهرداری میانه و سازمان همیاری، مطابق بسیاری از قراردادها این بند ذکر نشده بود که مجری حق ندارد کار یا قسمتی از کار را به دیگری محول کند؟

شهروندان میانه باید اینها را بدانند چون تمام این دهها میلیارد تومان پول از جیب آنها خارج شده است و حق دارند بدانند چه بر سر سرمایه آنها آمده است؟

۰۲/۳/۲۷ ۲۳:۲۹

ضمنا جناب آقای نایبی آن دو کمربندی که می فرمایید اولا یک کمربندی است ثانیا فقط اسمش کمربندی است وگرنه یک خیابان داخل شهری در امتداد شهرک اندیشه است و نمی توان تریلی ها را از آن عبور داد.

۰۲/۳/۲۷ ۲۳:۲۶

جناب آقای نایبی عزیز! پیمانکار این پروژه سازمان همیاری شهرداری های استان بوده. لذا چنان تداعی نکنید که تخلفی صورت گرفته. سازمان همیاری یک سازمان رسمی و قانونی است و شهرداری های زبر نظر آن کار می کند.

۰۲/۳/۲۷ ۱۲:۲۴

اقای نائبی خیلی هم بکارشون وارد هستند نیازی به توصیه شما ندارند. اونایی که باید برن کاراموزی افرادی هستند که اومدن میدان نماز رو به اون روز انداختن و همشون مهندسن اونایی هستن که رفتن تعاونی تشکیل دادن بنام تعاونی نظام مهندسی که نمیتونن حتی یه محاسبه ساده رو انجام بدن اونایی هستن که ورودی و خروجی شهر رو به یک وضع ناجوری طراحی کردن اونا باید برن کار اموزی دلاورررر مهندس ترافیکت که خودشو دکتر خطاب میکنه حرفی واسه گفتن نداره همیشه در سکوت تشریف داره و یا حاشیه میگه .اون یکی مهندساتونم که دیدیم چه طرح هایی اجرا کردن دستشون درد نکنه فقط پول مردمو ..... کردن. یه مهندستم میاد شرط میزاره میگه من اگه در بیام طرح میدم ببین چقد خودشو بالا گرفته خوبه دکتر نادری نشدی تو ناسا کار کنی. اون یکیم که شو را بوده یهو طایفه ای شدن پیمانکار و میلیاردر و اوضاع شهر به این دربداغونی. حالا اقای نایبی داره دوکلمه حرف منطقی میزنه نمیتونیم تحمل کنم .چراااا ؟ جناب ... که ترافیک خوندی بیا نظر بده.

جناب ... که شهر سازی بلدی بیا نظر بده. این حرفا چیه میزنیین اخه 😡

۰۲/۳/۲۷ ۰۷:۲۸

شما در پاسخ به یک کامنت کوتاه اینقدر عجولانه و نابخردانه عمل می کنید، معلوم است که در ساخت این پل چقدر شتابزده عمل کرده اید. شما اگر میانه ای بودید متوجه می شدید که بخش وسیعی از این دو کمربندی که عرض می کنم باز شده است و با هزینه این پل به راحتی می شد آن مسیر را تکمیل کرد. بدیهی است که من ادعا ندارم با 70 میلیارد تومان نمی توان 30 کیلومتر مسیر ساخت بلکه تأکید من فقط بر دو کمربندی ناقص شمالی و جنوبی است.

لطفاً با پاسخ های انحرافی یا ناشیانه، وقت و حوصله خوانندگان را نگیرید. پولهایی که شما برای این پروژه گرفته اید، گرفته اید و باز نخواهد گشت. نگران آن نباشید و این قدر پاسخ های بی ربط ندهید تا شهروندان میانه خودشان قضاوت کنند ثروتشان را چه کسانی و کجا هدر داده اند.

۰۲/۳/۲۷ ۰۰:۲۳

آقای نائبی بی زحمت در اولین فرصت بعنوان کار آموز در یکی از کارگاههای راهسازی فعالیتی بکنید تا از بودجه و هزینه پروژه اطلاعاتی کسب کنید تا متوجه شوید که هر کیلومتر یک پروژه راهسازی با مشخصات کمربندی چقدر هزینه میبرد. شما هی بوق کرنا میکنید با نصف هزینه پل میشد کمر بندی را ساخت. واقعا تاسف بر نظام مهندسی ای که پروانه مهندسی برای اشخاصی مثل شما را داده است. اگر از یک کارگر ساده و پیمانکار ساده هم بپرسید به شما خواهد گفت که با نصف بودجه پروژه پل چقدر می شود راهسازی کرد.
انصافا الان به ضرس قاطع میتوان گفت که از الفبای پروژه هیچ اطلاعاتی ندارید که اینطوری اظهار نظر میکنید.

۰۲/۳/۲۶ ۲۰:۴۷

اگر طرح تفصیلی شهر میانه را که توسط همین شهرداری تصویب و اجرایی شده ملاحظه بفرمایید، دو کمربندی در ناحیه شمالی بلوار زینبیه باید اجرا شود که هر دو از سمت روستای سبیز از جاده ترانزیت جدا می شود. یکی از آنها از دل اندیشه رد شده و از کنار دادگستری به خارج شهر هدایت می شود. دیگر از خارج اندیشه در نقش کنارگذر شهری، شهر را دور زده و به سمت قورو چای هدایت می شود.

اتفاقاً شهرداری میانه بخشی از مسیر میانی (از سمت دادگستری) را اجرا کرده است.

اجرای این دو مسیر و نیز کمربندی پایین دستی می تواند بلوار زینبیه را به یک خیابان شهری تبدیل کند و خطرات جانی و مالی را به شدت بکاهد.

با هزینه این پل، هر سه مسیر می‌توانست ساخته شود و مردم شهر میانه و عابرین جاده، راحت شوند لیکن خرد جمعی شورای شهر بعلاوه شهردار، این شد که این پل ساخته شود و در زیر پل ۱۶ مسیر اجرا شود!

۰۲/۳/۲۶ ۲۰:۳۸

آقای نایبی طبق کدام مجوز قانونی شهرداری برای ساخت کمربندی شمالی که در حیطه وظایف وزارت راه و شهرسازی هست هزینه می کرد؟
کدام قانون به شورا یا شهردار اجازه می دهد که اعتبارات شهرداری را برای پروژه های دولتی، آن هم خارج از محدوده خدماتی شهر هزینه کند؟
شما اگر فرمولی برای این کار بلدید بفرمایید تا ماهم یاد بگیریم.

۰۲/۳/۲۶ ۱۶:۳۵

فوت عکاس معروف شهر در تصادف داخل شهری میانه

این تصادف تنها نمونه ای از این تصمیم نابجا در ساخت این پل است. اگر به جای دور ریختن پول مردم در پل شهرک اندیشه، کمربندی شمالی را می ساختند، دیگر تریلی ها از داخل شهر (بلوار زینبیه) عبور نمی کردند و شاهد چنین تصادفاتی نمی شدیم.

اگر با نصف هزینه این پل، کمربندی شمالی را می ساختند، نه تنها در تقاطع شهرک اندیشه بلکه در هیچ تقاطعی از بلوار زینبیه با شهرکهای اقماری نیازی به احداث پل وجود نداشت و بلوار زینبیه یک خیابان داخل شهر محسوب می شد.  

۰۲/۳/۲۶ ۰۰:۰۸

فقط ۳ پیام حاوی توهین یا تحقیر علیه نویسندگان هویت دار پیام ها را به احترام این بزرگواران تایید نکردم. پیامها، همسو نیستند و تمام پیامهای مخالف این مقاله نیز تایید شده اند.

ناگفته نماند که پیامهای موافق پل با نامهای جعلی و با ۴-۳ آی پی تکراری ارسال شده اند.

۰۲/۳/۲۶ ۰۰:۰۵

۱- سوال از فرد و افرادی که این‌ هزار تومان - هزار تومان شهروندان را اینگونه از بین بردند.

۲- عبرت از گذشته. که دیگر اینگونه با کارهای غیرکارشناسی ، سرمایه های شهر را نابود نکنیم.

۰۲/۳/۲۵ ۲۳:۴۴

تعداد پیامهای ارسالی 195
تعداد پیامهای تایید شده 192
----------------
نتیجه گیری: 3 پیام توسط نویسنده مقاله که ادعای آزادی بیان دارند سانسور شده. سه پیامی که به ضرر ایشان بوده!

۰۲/۳/۲۵ ۲۳:۴۳

هدف از ساخت این پل توسط شهرداری میانه چه بود؟
هدف از نوشتن این مقاله توسط صدای میانه چه بود؟
------------------
لطفاً توضیح دهید الآن که بحمدلله پل تمام شده و مردم استفاده می کنند هدف از این مقاله چیه؟ پل رو خراب کنیم؟ سازندگانشو محاکمه کنیم؟

۰۲/۳/۲۵ ۲۱:۵۹

این چه منطقی است دارید؟ به جای اینکه شورای شهر تا ریال آخر تمامی هزینه هایی که از مردم گرفته و به این پل داده را اعلام‌کند، من باید آن را بگویم؟ شورای شهر پول این‌ پل را از کجا آورده؟ اگر از دولت میگرفت آیا پاسخگو نبود؟ الآن که از مردم‌گرفته باید به مردم اعلام‌کند که ثروت و سرمایه شما را چه کردیم.

۰۲/۳/۲۵ ۲۱:۳۶

اول بی زحمت قطعیتی که راجع به بودجه پروژه را که مطرح میکنید را ثابت کنید بعد بحث بکنید. قطعیت شما در زیاد جلوه دادن هزینه پروژه، نشان دهنده نیت شما هست. چون مبنا را اشتباه در نظر گرفته بخاطر اون اشتباه هم پیشنهاد و نظر می دهید.

۰۲/۳/۲۵ ۱۷:۲۶

تصمیم شما بر حیف و میل سرمایه مردم مانند همین خواندن و پاسخ دادن به کامنتم، عجولانه بوده است. لطفاً با تأمل و تدبر کامنت بنده را بخوانید. عرض کردم: با پول این پل (که قطعاً خیلی بیشتر از 38  میلیارد تومان است)، یک مجتمع 10 هزار متر مربعی می ساختم. از فروش آن مجتمع به 500 میلیارد تومان سرمایه می رسیدم. با آن سرمایه طرح های بزرگ اجرا می کردم.

در شهر کم بضاعتی مثل میانه، شهرداری باید از سرمایه مردم صیانت کند و تا حد ممکن ابتدا پروژه های بازگشت سرمایه ای (مانند ساخت مجتمع یا طرح توسعه حریم امامزاده یا گشایش خیابان) اجرا کند سپس از روی سرمایه بازگشتی، طرح های غیربازگشت سرمایه ای اجرا کند. 

۰۲/۳/۲۵ ۱۴:۵۱

اگر بودید دیگر!!
اینهمه پروژه را ذکر کردید همان نشان دهنده عدم آگاهی و مطلع از پروژه بودنتان را نشان میدهد.
با ۳۸ م اینهنه پروژه را میسازید؟؟؟!!
۱۰ هزار متر مجتمع،!! کمر بندی شمالی و جنوبی!!!، طرح امامزاده!!
البته اگر اطلاع داشته باشید همان شهردار قبلی به کمک شوراها و عوامل شهرداری، هم کمربندی جنوبی را تا جایی که امکان آزاد سازی بود کار کرد، هم طرح امام زاده را شروع کرد، هم واحدهای تجاری جاده ترانزیت را اجرا کرده، هم طرح جدید پارک جنگلی را تقریبا تا قبل از رفتن آماده کرده بود برای کار. الحاق زمین پادگان به شهر یکی از مهمترین تلاش شهردار و شورای قبلی بود.

۰۲/۳/۲۵ ۱۰:۵۷

تصمیمگیران کسانی بودند که به آنها رای دادید و یکی را آوردند که با سرعت موشک، این پل را ساخت و به محض اتمام کار، رفت ولی من اگر بودم با آن پول کمربندی ها را اجرا می کردم. 10 هزار متر مجتمع تجاری ـ اداری ـ تفریحی می ساختم تا سرمایه شهر 500 میلیارد تومان بشود. طرح 60 ساله گسترش اطراف امامزاده را اجرا می کردم و علاوه بر زیباسازی و گشایش بافت فرسوده مرکز شهر، به یک سرمایه 500 میلیارد تومانی از محل فروش فضاهای تجاری جدید می رسیدم. اجرای این پل را نیز در اولویت 20 ام یا 30 ام قرار می دادم.  

۰۲/۳/۲۵ ۱۰:۵۱

ظاهراً متری 7 میلیون تومان فروخته شده و با آن میلگردهای همین پل را خریده اند. الآن همین امروز قیمت آن زمین را ببینید 70 میلیون تومان می دهند؟

۰۲/۳/۲۴ ۱۲:۰۸

در فصل زمستان و موقع بارندگی تردد از روی پل خطرناک است

۰۲/۳/۲۳ ۱۱:۳۹

از شهرداري و مديريت شهري درخواست ميشود ميدان پايين پل را جمع كنند و مسير جاده ترانزيت را آزاد كنند و دسترسي به خيابان پادگان را از سمت راست پل و كمي جلوتر با دوربرگردان و برگشت از روي پل فراهم كنند و از زير پل فقط مسير برگشت مجدد به سمت تهران را ايجاد كنند و تداخل ترددها را حذف كنند تا خداي ناكرده منجر به حادثه جديدي نگردد و گردش به چپ دور ميدان جمع آوري گردد.

۰۲/۳/۲۲ ۱۸:۳۷

لطفا اگر کسی اطلاع دارد بفرماید زمین تجاری شهرداری در پارک سابق روبروی آموزش و پرورش چند متر بود و به چند فروخته شد و شهرداری با این پول چه کرد؟

۰۲/۳/۲۲ ۱۸:۰۹

آقای نائبی من نمیدونم شما چرا سفسطه میکنید؟ هدفتان از بالا گفتن هزینه چیست؟ حالا شاید دست افرادی مثل شما اجرا میشد شاید تا ۷۰ م میرسید، چون خودتان اینطوری تحلیل میکنید و الا اگر شما واقعا قصدتان آگاه سازی خود و همشهریان است، حتما مراجعه کنید به شهرداری تا اسناد هزینه که صورت وضعیت نام دارد را رویت کنید. اگر خودتان را بعنوان کارشناس معرفی میکنید حتما مستحضر هستید که پروژه با حدث و گمان کار و برآورد نشده هست، قطعا با روش متره برآورد کار شده است. لذا با تشویش اذهان عمومی منظور و هدف خودتان را مطرح نکنید.
شورای وقت شهر برای تصویب بودجه، کلیه اسناد هزینه پروژه را در هر مقطعی، از شهرداری خواسته و براساس آن تصویب نموده است. لذا هم میتوانید از شوراهای وقت و بعدی جویا شوید و هم مستقیما از شهرداری بخواهید.
نمیدانم شما رقم ۷۰ میلیارد را چطور استدلال میکنید که قطعا و یقینا کذب بوده و رقمی که اعلام کردیم صحیح است. مگر اینکه پروژه را دوستانی مثل شما اجرا میکرد که در آن صورت شاید ارقام مد نظر خودتان هزینه میشد.

۰۲/۳/۲۲ ۱۴:۰۹

همچنین لطفا شهردار و شورای شهر بفرمایند زمین بسیار مرغوب روبروی اداره آموزش و پرورش را با چه حساب و کتابی متری فقط 7 میلیون تومان فروختند و با آن پول چه ارمغانی به شهر آوردند؟؟؟

۰۲/۳/۲۲ ۱۰:۱۷

پروژه پل روگذر میانه محال است 38 میلیارد تومان هزینه برده باشد و ادعای اینجانب، هزینه واقعی بالای 60 میلیارد تومان است که ممکن است از 70 میلیارد تومان هم عبور کند. شورای شهر میانه باید به صورت شفاف، دلیل ساخت عجولانه و بدون ضرورت این پل و هزینه های واقعی آن را به ولی نعمتان خود (چه آنانی که به ایشان رأی دادند و چه عموم شهروندانی که هزینه های شهرداری را از جیب خود می دهند) گزارش دهد. اگر شورای شهر جدید این کار را نکند در خطای شورای شهر و شهردار قبلی شریک است. 

۰۲/۳/۲۲ ۰۷:۳۲

من فکر میکنم شما تعجب میکنید که چرا هزینه پروژه پایین بوده هست. شاید خودتان بودید بالای ۱۰۰ م در نطر میگرفتید با ترازوی خودتان

۰۲/۳/۲۲ ۰۷:۲۸

خب پس اگر با هزینه شهرداری نبود قرار بود با هزینه کی باشه؟
معلومه دیگه با هزینه شهردتری بوده دیگه

۰۲/۳/۲۲ ۰۶:۴۵

این پل که به درایت اعضای شورای شهر قبلی شروع شد ، قرار بود اسمش شود "پل شورا"

۰۲/۳/۲۱ ۲۳:۲۴

خوب برادر همه اینا یعنی هزینه و خرج پول و ... که تامین همش به عهده شهرداری است تازه این واعظی هم همینا رو موشکافی کرد تامین همین این پول ها اعم از شهرداری و سازمان و اداره برق و .... از جیب شهرداری بوده مومن!

۰۲/۳/۲۱ ۲۲:۵۴

جناب دکتر نایبی دقیقا درست فرمودید با توحه به اینکه اینجانب سالهای متمادی تا همین سال 1398،به عنوان رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ساختمانی پروژه های متعدد عمرانی انجام دادم و مطلعم که ، تمام دستگاههای اجرایی برای پروژه های عمرانی در دست اجرای شان یک سرفصل هزینه کلی باز میکنند که این سرفصل داری زیر فصلها و بخش های و ردیف های متعددی است و شهرداری هم از این امر نه تنها مستثنی نیست بلکه سفت و سختر از بقیه است چرا که پول وابسته به نفت و بودجه سنواتی کشور و .... نیست بلکه مستقیما از جیب مردم هزینه میشود.در این زیرفصل ها و یخشها و ردیفها حتی هزینه اضافه کار کارمند شهرداری که در پروژه مشغول بوده هزینه ساعتی ماشین آلات شهرداری که شامل حقوق و مزایا اپراتور این ماشین آلات هم میشود و هر گونه خدمات ریز و درشتی که به پروزه داده میشود چه از طرف شهرداری چه از طرف سایر دستگاهها (بایستی بگویم که در چهارچوب تعاملات بین دستگاهی که با هماهنگی فرمانداری هر شهر صورت میگیرد ،دستگاههای اجرایی خدمات متقابل تهاتر می نمایند که اگر مثلا اداره برق روشنایی و تیر چراغ برق را تامین کرده حتما در مابه ازا شهرداری خدمتی به اداره مذکور داده که مستلزم هزینه است )و ... درج میشود.حتی درصد عمران شهردار که یکی از دریافتیهای قانونی شهردار می باشد هم از بابت این پروزه در ذیل بخش هزینه حقوق و مزایا و پاداش و ... نیروی انسانی و ردیف درصد عمران شهردار درج میشودکه اگر اینگونه نشد شورا نمیتواند تفریغ بودجه را از بابت این پروژه تصویب نماید و در نهایت مجموع مبالغ ردیفها و بخشها و زیر فصلها و فصلها و ... مبلغ کل سرفصل پروژه پل سردار شهید اسلام حاج قاسم سلیمانی را به دست خواهد داد که فک کنم جناب دکتر منظورتان این مبلغ است که حتما بیش از 38 میلیارد است

۰۲/۳/۲۱ ۲۱:۵۹

شما پنهانکاری میکنید. کار سختی نیست: شهرداری میانه برای این پروژه یک سرفصل هزینه ای اختصاص داده و‌تمام هزینه ها را در آن ریخته. آن هزینه را اعلام‌کند. قول می‌دهم اگر «هزینه واقعی این پل» کمتر از ۶۰ میلیارد تومان شد، در همین رسانه از شهروندان عذرخواهی کنم.

۰۲/۳/۲۱ ۰۹:۴۰

و همچنان پاسخ مجری پروژه، توجیهات اشتباه است و پاسخ پیمانکار، سکوت!

۰۲/۳/۲۱ ۰۹:۳۴

خود دکتر محمدی عضو صدای میانه است و نیازی به سخنگو ندارد. 

۰۲/۳/۲۱ ۰۷:۵۶

بنده در خوش بینانه ترین حالت قبول کردم که:

1 -ورودی شهرک اندیشه ترافیک بسیار زیادی دارد و عبور عابرین جاده ترانزیت را دچار اختلال می کند و باید فکری برای آن کرد.

2 ـ این پل نسبت به کمربندی شمالی و جنوبی میانه از اهمیت بیشتری برخوردار است.

3 ـ پیش از ساختن پل، 3 گام پیشنیاز طی شده است و در طول یک یا دو سال متوجه شده اند که علائم هشدار دهنده و چراغ های چشمک زن یا قرمز و یا دوربرگردان کارساز نبوده است.

4 ـ برای ساخت چنین پل مهمی باید در سریعترین زمان ممکن و با تزریق تمام داشته ها و نداشته های خود ولو با فروش اموال عمومی اقدام کرد. 

 

اما متوجه نشدم که چطور هم این پل ساخته شده است و هم در زیر آن، میدان سابق پابرجاست و از 4 جهت اصلی به تمامی 4 حالت ممکنه، دسترسی وجود دارد (16 مسیر حرکت فقط در 1 نقطه آن هم در زیر پل روگذر!). انتظار از این پل با هزینه نجومی این است که جاده ترانزیت آزاد شود و عابرین از جاده ترانزیت با همان سرعت قبلی از این نقطه گذر کنند (تبدیل 16 مسیر حرکت در زیر پل به 8 مسیر). این، حداقل انتظار برای منطقی شدن فلسفه وجودی این پل است.

۰۲/۳/۲۱ ۰۷:۴۲

این هم نگاهی متفاوت از زاویه ای دیگر است. بر انتخاب عموم احترام بگذاریم و بر هر آنچه تصمیم گرفتند تمکین کنیم.

۰۲/۳/۲۱ ۰۰:۳۲

علی الظاهر پاسخ سوال آقای نایبی روشن نشد و کسی جواب نداد که هدف از ساختن این پل چه بود!

اما بسیار لطیف خواهد بود اگر جناب نایبی به این سوال پاسخ دهند:

هدف از نوشتن این مقاله توسط صادق نایبی چه بود؟

۰۲/۳/۲۰ ۲۲:۴۴

جناب پور بهرامی باسلام مطلب از زاویه کاربردی تری دیده شده راستی چرا به جایی رسیدم که مردم ترجیح دادند افراد علمی وبا تجربه حذف شوند و صندلی تصمیم گیری به افراد دیگر رسید

۰۲/۳/۲۰ ۲۲:۳۶

عرض بنده این است که اصلا صورت مسئله ای وجود ندارد که ساده یا پیچیده باشد، شما ممکن است فکر کنید ساخت این پل ضرورت نداشته و با پولش میشد ده پروژه عمرانی دیگر را تمام کرد، یک نفر دیگر ممکن است فکر کند اتفاقا ساخت این پل از نان شب هم واجب تر بوده. شما همین تعداد کامنت های این مطلب را ببینید، هر کسی چه متخصص عمران و مدیریت و اقتصاد باشد یا نباشد سعی کرده به وسع خودش نظر بدهد. این یعنی به عدد آدم های روی زمین درباره هر موضوعی نظر وجود دارد و هر کسی هم سعی می کند زندگی خودش را بر مبنای آنچه فکر می کند درست است پیش ببرد. به قول خودتان یکی ممکن است تمام درآمدش را خرج یک ساعت هوشمند کند یا با بدبختی یک آیفون قسطی بخرد و از کار خودش خوشنود باشد و یکی دیگر ممکن کار آن را سفیهانه و بی منطق ببیند. همانطور که نمی شود نظر افراد را در سطح زندگی فردیشان ارزیابی کرد و به آن نمره داد نمی شود آرای عمومی را هم با معیارهای کمی تراز کرد و برترین آن را سوا کرد که اگر میشد تا حالا تمام مشکلات بشر حل شده بود. در تاریخ صدها هزار جنگ رخ داده چون هر دو طرف فکر می کرده اند نظر آنها درست است. بشر در طول تاریخ همیشه سعی کرده تکثر آرا را طوری مدیریت کند که بهترین نتیجه را از آن بگیرد و تا امروز نهایت توانش هم شده دموکراسی. یعنی هر جا قرار شد تصمیمی بگیرند که بر سرنوشت همه شان تاثیر بگذارد جمع شوند و همه پرسی کنند و نهایتا آن کاری را کنند که نظر اکثریت است حتی اگر آن کار به ضررشان تمام شود.

درباره این پل هم قضیه سر راست است، خروجی نظر آن شورا شده این تصمیم، آن شورا هم خروجی رای مردم این شهر بوده. به نظرم بجای بحث درباره اینکه چرا پول این طوری خرج شد یا آن طوری خرج نشد باید در این باره بحث شود که چه شد تصمیم گیری و رای مردم به اینجا رسید که مثلا صلاح ندیدند به رئیس دانشکده دولتی رای بدهند ولی صلاح دیدند به کارمند دانشگاه آزاد رای بدهند؟ اگر جواب این سوال پیدا شود جواب خیلی سوالات دیگر هم روشن میشود.

۰۲/۳/۲۰ ۱۳:۰۵

اجرای آسفالت برعهده شهرداری بود. تهیه مصالح اش برعهده سازمان
روشنایی هم خریدش با مدیر پیمان بود.نصب را شهرداری و اداره برق انجام داده.

۰۲/۳/۲۰ ۱۲:۵۷

تیرهای روشنایی را شما اجرا کردید؟

آسفالت را شما ریختید؟

۰۲/۳/۲۰ ۱۲:۴۴

حالا مدیریت پیمان از شروع کار تا خاتمه کار بوده. صفر تا صد را کار کرده. حالا نمیدونم منطور شما از بخشی از کار چیه؟
صورت وضعیت که نهایی میشود همه هزینه ها را شامل می شود. دیگه درصدی از کار جدا هزینه نمیشود که.
هزینه مطالعات ژئوتکنیک و طراحی و مشاور هم رقم زیادی نشده که بخواهد تغییری آنچنانی در صورت وضعیت بدهد. یا پروژه را از از ۳۸ م به ۷۰ م برسوند!!

۰۲/۳/۲۰ ۱۱:۵۹

یعنی قبل از نامزدی در شورای شهر هیچ طرحی یا پیشنهادی ندادند؟ از خود ایشون هم نپرسید لااقل از اعضای شورا بپرسید که دکتر امین محمدی چه پیشنهاداتی برای شهر داشته اند؟

۰۲/۳/۲۰ ۱۰:۳۸

ما میانه ای ها وقتی رسیدن آب شرب را باور میکنیم که دبه ها جمع و همشهریان به دنبال آب به اطراف و اکناف شهرستان نروند.واقعا رو میخواد بدون سد و بدون آب،پروژه ای که 12 سال است آماده است را بیایی بگی من افتتاح کردم که سنار سه شاهی رای بیاری! و بنویسی افتتاح آب شرب میانه شامل سد!!!؟؟؟ تصفیه خانه و خط انتقال.... تصفیه خانه و خط انتقال که 12 ساله آماده است سد هم که مدیرش میگه 850 میلیارد پول میخاد ! تو چی و افتتاح کردی !!

۰۲/۳/۲۰ ۰۹:۲۱

مديريت پيمان آن شايد براي بخشي از كار باشد و درصد مديريت پيمان هم به هزينه ها اضافه مي شود.

۰۲/۳/۲۰ ۰۸:۵۶

قطعا هزينه ها بالا مي باشد هزينه مطالعات و آزمايشات خاك و مطالعات زمين شناسي و ظرفيت باربري خاك (ژئوتكنيك ) ، هزينه مشاور طراح و تهيه نقشه ها و نظارت عاليه ، هزينه هاي نظارت مقيم ، هزينه نماينده كارفرما ، مبلغ اوليه قرارداد پيمانكار يا پيمانكاران ، تعديل طبق بخشنامه برنامه و بودجه به پيمانكار در مدت زمان انجام كار بصورت سه ماه سه ماه و همچنين در زمان تاخيرات مجاز ، هزينه افزايش مقادير پيمان و claim ها نسبت به مبلغ اوليه طبق صورتوضعيت قطعي ، هزينه 9 درصد ماليات ارزش افزوده كه بايستي بر اساس صورتوضعيت ها جداگانه توسط كارفرما و شهرداري پرداخت شود ، هزينه خريد هاي كارفرمايي ، هزينه خريد كابل يا همان strand ، هزينه تهيه نئوپرن اگر در قرارداد لحاظ نشده باشد ، هزينه آسفالت نهايي روي عرشه ، هزينه ماشين آلات شهرداري اگر در اختيار پيمانكار گذاشته باشد، در اختيار گذاشتن محل قرضه معدن توسط كارفرما براي تامين مصالح خاكريزي رمپ هاي طرفين پل و همچنين هزينه هاي بالاسري ديگري اگر داشته باشد.

۰۲/۳/۲۰ ۰۸:۳۷

چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست.
اگر واقعا شما صلاحیت کنکاش و بازرسی را دارید همین امروز سری به شهرداری بزنید تا بدانید که همه خریدها از طریق سازمان همیاری بوده هست. اگر‌ واقعا پروژه کار کرده باشید و اطلاعی از ابتدایی ترین امور عمرانی داشته باشید حتما واقف خواهید بود که مدیر پیمان شامل کلیه ی خریدها ، هزینه ها و کارکردها می باشد( چرا که در غیر اینصورت نمیتواند درصد مدیریت خود را بگیرد). لذا اگر احیانا هر مصالحی هم از طریق شهرداری خریداری شده باشد صرفا بخاطر تامین مصالح یا بجهت تسریع در تهیه بوده و یا بخاطر نوع مصالح. اما پروسه خرید و پرداخت کلا از طریق مدیر پیمان صورت پذیرفته است. شهرداری هیچ پرداختی خارج از صورت وضعیت پرداخت نکرده است.اگر هم پرداخت کرده است در صورت وضعیت منظور کرده است.
اتهام دروغ به کسی بستن خوب نیست

۰۲/۳/۲۰ ۰۸:۱۶

لطفاً در صورت وضعیت خودتان ببینید آرماتورهای بتن و نرده های اطراف را شما خریده اید یا شهرداری؟ همین یک قلم را اگر بفرمایید، بنده نیز می پذیرم که این پروژه با 38 میلیارد تومان تمام شده است. شما یا در روز روشن دروغ می گویید و یا قیمت تمام شده پروژه را بلد نیستید.

۰۲/۳/۲۰ ۰۸:۰۱

آقای محمدی گفتند اگر در انتخابات شورای شهر موفق شوم نظرات و طرح های خود را خواهم داد

۰۲/۳/۲۰ ۰۸:۰۰

درود به دكتر واعظي واقعا افتتاح صوري گرمي چاي مثل سد شهريار خواهد شد كه چند بار افتتاح كردند ولي هنوز آبگيري واقعي انجام نشده است اي كاش مردم ما اهل مطالعه بوده و پيگير واقعي باشند و به مسايل عميق ورود كنند.
متاسفانه وقتي اميركبير را انگليسي ها كشتند مردم ما بهمديگر تبريك مي كفتند.

۰۲/۳/۲۰ ۰۷:۳۰

برای ادعاهای نوشته شده لازم است به هویت واقعی تان پیام بگذارید.

۰۲/۳/۲۰ ۰۰:۵۰

دکتر صادق واعظی و دکتر امین محمدی از کارشناسان خبره فنی و مهندسی شهر هستند که با تحلیل‌های به جا و مناسبشون به مطلب جناب نایبی صحه گذاشتند.
بقیه آقایان اگر پاسخی دارند به صورت کارشناسی جواب دهند نه اینکه حاشیه سازی کنند.

۰۲/۳/۲۰ ۰۰:۴۲

و جناب کاظمی عزیز این مسایل تا آنجا پیش رفته و ما کارشناسان عالم را کنار گذاشتیم که رییس قانگزاری کشور داد میزند ما مدیران سالانه 104 میلیارد دلار هدر می دهیم و راست هم میگوید و نمونه اش همین پل و افتتاح صوری آب شرب برای نشان دادن دستاورد جمع آوری رای و ... که مجبوریم مجدد هزینه و دوباره کاری کنیم تا بهره برداری نهایی صورت پذیرد.خوب بنده خدا راست میگه 104 میلیارد دلار هدر میدن،باز خدا پدرش بیامرزه جرات و جسارت داره حرفشو میزنه

۰۲/۳/۲۰ ۰۰:۴۰

کاش شما هم چند تا از اون کتابا میخوندین تا متوجه بشید که طرح اجرا شده صفر تا صد غلط و نابجاست.
به جای توهین جواب کارشناسی بدید

۰۲/۳/۲۰ ۰۰:۳۶

سلام و عرض ادب جناب کاظمی عزیز،آقای دکتر محمدی و همشهری و همکار دیگرمان جناب دکتر فرازاد اکبری نیا که دانش آموخته راه و ترابری هستند هر دو از جوانان تحصیل کرده و نخبه و مجرب شهرمان در زمینه ترافیک و حمل و نقل هستند و تا جایی که من میدانم از شورای دور چهارم به اینطرف در جلسات مربوط شرکت و نظرات و پیشنهادات خود را بیان داشته اند. واین پیشنهادات در صورتجلسات حتما موجود و خود این عزیزان میتوانند ارائه نمایند.فقط چیزی که عارضم خدمتتان این است که تا چه حد دعوت کنندگانشان از نظرات شان استفاده کرده باشند.متاسفانه برخی کج سلیقگی ها باعث میشود کلا نظرات کارشناسی کنار گذاشته شود مثلا ما کارشناس بسیار مجربی در شهرداری داشتیم که از مدیران ارشد کنونی شهرداری است آنزمان من به عنوان رییس کمیسیون فنی و شهرسازی از ایشان برا جلسات دعوت کردم به خاطر قرابتشان مثلا با فلانکس کلی سرزنشمان کردند ولی خوب بنده سماجت کردم و ایشان هم با نظرات صائبش خود را اثبات نمود و جالب است همین آقایان مخالف بعد اگر جلسه ای این کارشناس عزیز نبود میگفتند چرا نگفتی بیاد.بله این مسایل متاسفانه از صدر ذیل مدیریت ما هست و نمی دانیم چگونه باید این مساله را حل کنیم و عدم استفاده از نظرات کارشناس عالم میشود مثلا همین افتتاح آب شربی که سدش و آبش نیست و ....

۰۲/۳/۲۰ ۰۰:۲۰

سلام و عرض ادب جناب محمدی عزیز،اشتباهی در محاسبات سازه نبوده است آنچه از ظاهر سازه پل مسلم است طراحی با رفتار خطی و صلب پل مدنظر مهندس طراح سازه بوده که این فرض انجام محاسبات و زمان آنرا کم و طراحی را محافظه کارانه و در نتیجه اقتصاد طرح را زیر سوال می برد کما اینکه اکنون دیگر فرض رفتار خطی و صلب برای طراحی سازه های مختلف یا منسوخ شده و یا در حال کنار گذاشته شدن است.

۰۲/۳/۱۹ ۲۲:۵۸

مابقی پیام چرا حذف شده؟

۰۲/۳/۱۹ ۲۲:۵۷

مگر بقیه اسامی مجعول درست است؟

۰۲/۳/۱۹ ۲۱:۵۵

توهینی در مطالب ذکر شده دیده نمیشه
مطالب آقای نایبی و واعظی قابل احترام و قبول هست . دوستانی که نوشتند از نظر من بخاطر بی پاسخ ماندن سوالاتشون هست که چرا جناب محمدی طرح و پیشنهادی ندارند. و اگر داشته اند چرا بیان نمیکنن ؟ شفاف سازی بشه بهتره
به حاشیه کشیدن مطالب هیچ اثر مثبتی نداره
جناب محمدی باید پیش قدم بشن تا مشکلات این شهر حل بشه نه اینکه پاسخ سوالات رو با ذکر قوانیین بر طرف کنن
با تشکر

۰۲/۳/۱۹ ۲۱:۳۴

دکتر نائبی عزیز
بیش از این رسوایشان نفرمایید، دسته شان رو شده و حقایق بر ملا گشته. به هم ریخته اند و با اسامی جعلی سعی در بازگشت آبروی از دست رفته شان دارند...
اینها اگر از ذره ای علم و دانش برخوردار بودند، در خصوص نظرات کارشناسی جنابعالی و دکتر واعظی و دکتر محمدی نظر کارشناسی می دادند نه اینکه با پناه به اسامی جعلی و بی هویت توهین و تخریب کنند.

۰۲/۳/۱۹ ۲۰:۳۲

کسی که این مقاله را نوشته، توی هوا حرف نمی زند. لابد دلیل محکمی دارد که هزینه پروژه 60-70 میلیارد تومان شده است. 

۰۲/۳/۱۹ ۲۰:۱۳

برادر میم!

اگر با اسم واقعی خودتان پیام بنویسید نیازی نیست از اسامی جعلی مددی، ابراهیمی، محمدی، کاظمی، رجبی و ... در تمجید خود و تخریب منتقدین استفاده کنید.

۰۲/۳/۱۹ ۲۰:۱۱

عجبببببب !!!!!!!!!!!!!!!!!
اونقدر پس پیشنهاد دادی اینجور ی گذاشتنت کنار
اقا مگه اینجا کلاس درسه ؟ طرح و پیشنهادتو بنوییس این کارا چیه نصف صفحه رو از رو کتاپ کپی کردی اونجا

۰۲/۳/۱۹ ۲۰:۰۷

اینایی که نوشتین تمام نکات قبل احداث و قوانیین هست جانم
حاشیه نرو لطفا چه طرحی واسه شهرت داری که دست دوتا مهندس افتاده و یکه تازی میکنن طرح و پیشناهاداتتو بگو
نظر خودتو راجب به ترافیک شهر پل و... شفاف بنویس چرا حاشیه میری .؟؟؟؟؟؟؟
انشالله در صورت لزوم در فرصت های مناسب قابل ارائه است چیه ؟ بنویس اونو مردمم بدونن
دیگه این سیاست بازیا بسه رو راست باش با مردم

۰۲/۳/۱۹ ۱۹:۴۹

دوستان کسی میدونه آقای امین محمدی په پیشنهادی داده ؟
من که چیزی نمیبینم ؟ نکنه پاکش کردن ؟؟
آقای واحدی نظری نداره !!!!!

۰۲/۳/۱۹ ۱۹:۴۶

محمدی چه نظری داده که هیچ کس تو این شهر خبر نداره آقای واعظی عزیز ؟
من که بشخصه تا به امروز هیچ نظری از ایشون نه جایی دیدم نه شنیدم
یکم راهنمایی کنید ممنون میشم ببینم تحصیل کرده این سیستم چه پیشنهادی داده که هیچ کس خبر نداره

۰۲/۳/۱۹ ۱۹:۳۷

اول باید همه چیز شفاف بشه بعد نظرسنجی بشه. خود من تا وقتی این مقاله را نخوانده بودم تصور نمی کردم با این پول میشه تمامی کمربندی هایی بالایی و پایینی را میشه تموم کرد و یک ساختمان بزرگ هم ساخت. اگر واقعا بجای آنها این پل را ساخته اند خیانت بزرگی انجام داده اند. اگر هفته پیش از من نظر می خواستند برای میرزایی 20 می دادم ولی الآن 0 هم زیاده. باید منفی بدم.

۰۲/۳/۱۹ ۱۹:۳۵

نظرش خیلی خیلی تخصصی بوده که کلا گذاشتنش کنارررر بله (...)  لاپ یارادیپ دااااا ماشالاااا کارش خیلی فنی و تخصصیه

۰۲/۳/۱۹ ۱۹:۳۱

مهندس میرزایی با توجه به سابقه کار در شرکت عمران نیرو و شرکت های دیگر مدیر اجرایی خوبی هست و حضرتعالی که سرپرست کارگاه پیمانکار مجری پل بودید قطعا زحمات زیادی برای اجرای پل کشیدید و قابل قدردانی است ولی باید بدونید که هزینه پیمانکار بخشی از بودجه طرح به حساب می‌آید از شروع مطالعات اولیه پروژه، هزینه پروژه شروع می شود تا شروع بهره برداری، درضمن تغییر نقشه از فلزی به بتنی هیچ موقع هزینه نصف نمی‌شود ولی تا ۱۰ الی ۱۵ درصد کاهش پیدا می کند ولی زمان اجرا افزایش پیدا می کند و برای پل های روگذر ، عرشه فولادی و فلزی کار کردن مزایایی دارد که پل بتنی ندارد از جمله شکل پذیری ، قابل بازیافت بودن در آینده ، سرعت اجرا ، ساخت کارخانه ای با کیفیت خوب و ...
نکته اصلی جناب دکتر نایبی در این مقاله به نظر می رسد تصمیم سازی و تصمیم گیری و اولویت اول بودن این پروژه برای شهرداری میانه در مقایسه با مشکلات و موارد مدیریت شهری دیگر میانه می باشد که کارشناسان اجرای کمربندی و موارد دیگر را بیشتر در اولویت می دانند و مطلب دکتر نایبی را تایید می نمایند.
واقعا در نحوه هزینه نمودن منابع مالی شهرداری بایستی دقت بیشتری انجام شود و اولویت بندی ها کاملا کارشناسی گردند.

۰۲/۳/۱۹ ۱۹:۱۴

مشکلش اینه که دست مهندسین افتاده که تمام محاسبات رو اشتباه انجام دادن

۰۲/۳/۱۹ ۱۹:۱۲

چرا شورای شهر میانه این ادعای نایبی را رد یا تایید نمی کند؟ بالاخره 38 میلیارد یا 70 میلیارد؟

۰۲/۳/۱۹ ۱۹:۰۹

طراحش آقای ... هست دیگه حتما

۰۲/۳/۱۹ ۱۸:۰۰

هیچ هزینه ای خارج از صورت وضعیت موجود نمیباشد.مالیات و همه هزینه ها در صورت وضعیت لحاظ شده است. حالا من نمیدانم منظور شما از وجود هزینه های دیگر چیست؟ حتی هزینه ماشین آلات شهرداری هم آورده شده است. هیچ پرسنل شهرداری بغیر از مدیر پروژه و ناظر مالی، در کارگاه مشغول نبوده اند که هزینه ای داشته باشند. شهردار سابق در حال حاضر مدیر عامل شرکتی هست که نیازی به تعریفی ندارد. 

۰۲/۳/۱۹ ۱۷:۲۲

قضاوت شما و شهردار سابق نمی تواند ملاک باشد چون ذینفع هستید. اگر شخصیتهای علمی و آگاه مانند آنچه در کامنتهای ملاحظه می فرمایید "آگاهان به مسائل شهری" نیستند، پس چه کسانی آگاهان به مسائل شهری هستند؟

بنده پروژه های بالای 1000 میلیارد تومانی مدیریت کرده ام و نیازی به تعریف شما پیمانکار محترم ندارم. کافیست شما بدانید آن صورت وضعیت که شما تقدیم به شهرداری می کنید برابر با قیمت تمام شده نیست و هزینه های دیگری به اجرای این پل اضافه می شود. هزینه هایی مانند انواع مالیاتها، ماشین آلات و پرسنل و کارگران شهرداری، مصالحی که خود خریداری کرده است و ... .

کافیست تمام این هزینه ها را جمع کنیم تا ملاحظه بفرمایید که آیا "هزینه تمام شده ی پل" آیا 38 میلیارد تومان است یا بسیار بالاتر از این هزینه شماست؟

۰۲/۳/۱۹ ۱۵:۱۰

حتما ضرورت خواهد داشت

۰۲/۳/۱۹ ۱۴:۱۸

جناب نائبی اگر مطلع به پروژه های عمرانی باشید، ماشین حساب و برآورد قیمت مصالح قبل از شروع پروژه نیاز هست. حالا که پروژه به اتمام رسیده است صورت وضعیت نهایی در شهرداری موجود هست. مدیر پروژه شهرداری و ناظر مالی شهرداری در صورت صلاح دید میتوانند هر کسی اگر قصد آگاه سازی واقعی داشته باشد، براشون نشان بدهند.
و الا این یک حرف ساده و غیر کارشناسی هست که بخواهیم تو سایت با ماشین حساب هزینه را در بیاوریم.
در رابطه با لزوم احداث پل آگاهان به مسائل شهری و شهرسازی بهتر از ما میتوانند نظر بدهند.

ولی در رابطه با اجرا و هزینه ها ما میتوانیم پاسخ بدهیم.
اولا بدلیل صرفه جویی در بودجه پروژه، پروژه مدیریت پیمان کار شد.
در حد امکان از تمامی امکانات، مصالح و ماشین آلات شهرداری استفاده شد، و تا حد امکان از واگذاری کار به غیر اجتناب گردید. همچنین مدیر پیمان سازمان همیاری شهرداری ها بود که هم به لحاظ سلامت کاری واقعا کاملا سالم بود، هم اینکه به هیچ وجه به فکر کسب درآمد برای خود نبود، چرا که شهرداری را جزئی از خود میدانست و بلعکس.
ثانیا بدلیل ارتباطاتی که شهردار وقت جناب مهندس میرزایی با شرکت اجاره دهنده مصالح و ماشین آلات مورد نیاز داشت، با کمترین هزینه و بصورت بلند مدت، کلیه تجهیزات اجاره گردیده و کار شد.
خرید کل آرماتورها از کارخانه فولاد میانه انجام گرفت.
راجع به زمان بتن ریزی هم که در سایت اشاره شده بود، برای هر زمان مشخص آیین نامه ای وجود دارد که خارج از آیین نامه کاری انجام نشد.

طرح اولیه پل برای صرفه جویی در مدت زمان اجرا، فلزی بود. ولی بدلیل تورم زیاد در زمان شروع پروژه، با تدبیر فنی مهندس میرزائی و تغییر طرح پروژه از فلزی به بتن پیش تنیده، طراحی پروژه تغییر کرده و در آن زمان هزینه پروژه تقریبا به نصف کاهش پیدا کرد.

در پایان شایان ذکر میباشد که اگر درصورتی که هر کدام از همشهریان عزیز و یا مسئولان مربوطه واقعا خواهان آگاهی از هزینه ها هستند کل مدارک هم در شهرداری هم در مشاور و هم در مدیریت پیمان در قالب صورت وضعیتها کاملا ثبت شده و موجود هستند، میتوانند دسترسی داشته باشند.
و الا شایعه پراکنی و ارائه حرفهای بدون سند در رابطه با هر پروژه ای و بالاخص این پروژه جز دل مشغولی همشهریان و تلاشگران شهرداری ، چیزی عاید جامعه نخواد داشت

با تشکر
گروسی- سرپرست کارگاه پل

۰۲/۳/۱۹ ۱۰:۴۳

مثال شما بسیار عالی بود. الآن می توان محاسبه کرد که هزینه واقعی بلیت یک میلیون تومانی یک مسافر از فرودگاه زنجان شاید 100 میلیون تومان باشد. کافیست فقط به هزینه نگهداری چند میلیاردی این فرودگاه (غیر از سرمایه ای که آنجا تلف شده است) نگاه کنیم و به تعداد مسافری که شاید هر دو سه سال یک بار به حج تشریف ببرند!

آن وقت مسئولین این طرح و مجری آن با کامنتهای ناشناس در حمایت از طرح خود بگویند: اگر این استاندار نبود شما لیاقت یک چاله پر کردن کوچه را هم نداشتید. بروید قدر این استاندار توانمند و ریسک پذیر را بدانید که 500 میلیارد تومان برای احداث یک فرودگاه هزینه کرد. شما پیش از این استاندار، آرزوی یک ترمینال داشتید ولی این استاندار برای شما آبرو خرید. الآن از هر سمت زنجان عبور می کنی یک تابلوی فرودگاه زده است و هر مسافری متوجه می شود که ما بله! فرودگاه هم داریم. 

۰۲/۳/۱۹ ۰۹:۳۹

ضمن تشکر از مقاله وزین جناب دکتر نائبی و مطالب ارزنده آقای دکتر امین محمدی و آقای دکتر واعظی ، حدود بیست سال قبل فرودگاه شهر زنجان احداث و بهره برداری گردید ولی به لحاظ فقدان مسافر تا حدود یکی دو سال پیش بلا استفاده مانده بود علیرغم اینکه در آن سالها هیچ پروازی از این فرودگاه انجام نمی شد ولی شهرداری زنجان در همه تقاطع ها و چهار راههای شهر زنجان و حتی در خروجی های آزادراه زنجان تبریز با نصب تابلوهایی مسیر فرودگاه را به مسافران نشان می داد مسافری که با خودرو شخصی خود از اتوبان عبور می کند نیازی به فرودگاه آن هم فرودگاهی که عملا تعطیل است ندارد ولی شهرداری زنجان می خواست به مسافران عبوری بگوید که ما هم فرودگاه داریم

حالا ما هم هر چند نیازی به احداث پل در آن محل وجود نداشت ولی با این همه هزینه فقط می خواهیم به مسافران عبوری بگوییم ما هم پل و تقاطع غیر هم سطح داریم!

۰۲/۳/۱۸ ۲۱:۲۴

با تشکر از جنابان نایبی و واعظی

بحث و بررسی کارشناسانه پروژه های شهری، مخاطبان جدی و انصافاً کارشناسانه زیادی دارد که رکورد بیشترین بازدید را به خود اختصاص داده. من که به نوبه خود سپاسگزار آقای نایبی هستم. لطفاً همین روند را در سایر موارد ادامه داشته باشید.

۰۲/۳/۱۸ ۲۱:۰۱

اگر واقعاً شما مسئول پروژه هستید و تمام هزینه ها را به ریز ثبت کرده و 38 میلیارد تومان بیشتر نشده است، بفرمایید میلگردها را چند و از کجا خریده اید؟ ابتدا و انتهای پل را به چه قیمتی ساخته اید؟ کناره های پل را به چه قیمتی ساخته اید؟ اگر واقعاً در ادعای خود مثل من محکم هستید بیایید با ماشین حساب تمامی هزینه ها را استخراج و محاسبه کنیم تا ببینیم هزینه واقعی چقدر از هزینه های شما فراتر است.

اگر ادعای من ناصحیح بود همان روز نخست شهرداری میانه بیانیه ای صادر می کرد و همان 38 میلیارد تومان شما را صحه گذاری می کرد.

۰۲/۳/۱۸ ۲۰:۵۶

بعید است شما ساکن شهرک اندیشه باشید و چنین حرفی بزنید. شهرکی که هنوز بعد از چند دهه خیابان هایش خاکی است و از حداقل امکانات محروم است، چنین اولویتی ندارد و نباید به بهانه شهرک نشینان این هزینه نجومی را تلف می کردند.

۰۲/۳/۱۸ ۲۰:۵۱

سپاسگزارم جناب واعظی عزیز

از نقطه نظرات شما بسیار بهره بردم. برخی از آنها را نمی دانستم و برخی مسائل شورای شهر زمان خودتان را الآن شهروندان متوجه شدند.

صدر تا ذیل نقطه نظرات جنابعالی مؤید این است که اجرای این پل اشتباه بود و دهها میلیارد تومان پول این شهروندان به باد رفت.

۰۲/۳/۱۸ ۲۰:۴۳

وقتی یک پروژه پرهزینه، غیرضروری است، چه الآن بسازند و چه پنج سال پیش، باز هم غیرضروری است. امروز هم نباید آن پل را می ساختند. گذشت زمان، یک کار اشتباه را اصلاح نمی کند.

۰۲/۳/۱۸ ۱۸:۱۱

سعی کنید ازطراح میدان نماز کمک نگیریدتا ازحیف و میل بیت المال جلوگیری شود ،

۰۲/۳/۱۸ ۱۴:۳۳

جناب دکتر نایبی مقاله وزین و کارشناسی جنابعالی که منتج از مطالعه و تحقیق و تجربه مدیریتی تان است را خواندم و نظرات علمی و صائب جناب دکتر امین محمدی هم که متخصص این زمینه ها هستند هم بسیار دقیق و قابل توجه است و امیدوارم مسئولین و دست اندرکاران این مطالب را مطالعه و بررسی و بهره ببرند.اما من باب اطلاعی که از زمان ریاست شورای شهر سوم و نیز نمایندگی شورا در سازمان حمل و نقل همگانی میانه،دارم و از نزدیک در جریان برخی موارد بودم، مواردی چند برای تنویر افکار همشهریان عزیز و در تایید فرمایشات حضرتعالی به حضور ایفاد می نمایم: 1- دو شرکت مهندسی مشاور به نامهای مهندسین مشاور نقش پیراوش و مهندسین مشاور راههای طلایی به همت شورا و شهرداری در میانه فعالیت می نمودند اولی مشغول مطالعه امکان سنجی و فاز 1 طرح امامزاده و دومی مشغول بررسی و طراحی مجدد و اصلاح تقاطع ها و روان سازی ترافیک شهری بود.جالب است با توجه به خواسته ما از هر دو مشاور در خصوص مسایل ترافیک شهری،با اینکه هر دو مشاور بطور جداگانه فعالیت کرده و جلسه هماهنگی باهم نداشتند ولی نتایج و تحلیل ها و پیشنهاداتشان در زمینه ترافیک شهری اگر نگوییم کاملا منطبق بر هم بود ولی قرابت و هماهنگی قابل توجهی داشت که نشان از مهندسی دقیق هر دو مشاور بود در خصوص ضرورتهایی که هر دو مشاور برای ترافیک شهر مخصوصا در ارتباط با دسترسی و روان سازی ترافیک شهرکهای اقماری به بافت قدیم شهر( بخصوص شهرک اندیشه)در نظر گرفته اند نهایتا اصلاح تقاطع ها و رعایت تقدم و تاخر و چراغ و ... برای 25 ساله آینده پیشنهاد داده اند و حرفی از تقاطع غیر همسطح و پل و زیرگذر به میان نیامده است. 2-باید قبول کرد که احداث این پل بزرگ روندهای استاندارد شامل مطالعات فاز 0 تا فاز 2 را به طور کامل طی نکرده و به نوعی عجله در کار بوده است و گرنه کمترین توجه به برخی مسایل همانند لزوم ایجاد پل در جهت عمود بر وضعیت فعلی که علمی تر بوده و به لحاظ عبور و مرور روان و حجم ترافیک انتقالی و نیز قضیه منظراشخاص عبوری از روی پل ،که در جهت عمود عمدتا غیر میانه ای هستند، جهت عمود را بر حالت فعلی ارجحتر می نماید. 3-این یک حقیقت مسلم است که می توانستیم به جای هزینه دهها میلیاردی برای این پل ،بلوار ساحل رودخانه شهر چای را تا هنرستان غفور رییسی و از آنجا تا جاده ترانزیت (تا مجتمع دانشگاه آزاد) و از آنجا کمربندی 65 متری میانی را که از شهرک اندیشه و مقابل دادگستری عبور کرده و نهایتا به قوریچای میرسد را تکمیل نموده که علاوه بر هدایت بخش عمده ترافیک شاهد تکمیل یک لوپ کامل هم بودیم و با مابقی اعتبار باقی مانده هم می توانستیم به جای فروش زمین مقابل آموزش پرورش آنجا را تبدیل به یک مجتمع تجاری و اداری و ... نماییم که ارزش افزوده قابل توجهی را به دنبال داشت. 3-به لحاظ سازه ای که به نظر تحلیل و طراحی بر مبنای رفتار صلب و خطی پل استوار است که هزینه را بالا و مقاطع را بزرگ و غیر اقتصادی می نماید و تازه به لحاظ تاب آوری و رفتار درست سازه در مخاطرات هم محل اشکال است، می توانستیم از روش تحلیل و طراحی بر مبنای حالات حدی استفاده نماییم که هم قابلیت اطمینان به لحاظ مقابله با زلزله و ... را بالا میبرد و هم پروژه را اقتصادی می نماید استفاده نماییم. 4- ... اینها مواردی است که در وهله اول به ذهن تبادر می نماید. ما دانشجوی کارشناسی ارشدی داریم که در حال نوشتن پایاننامه اش است که اتفاقا استاد راهنماش بنده هستم و موضوع پایاننامه طراحی و بررسی تقاطع بدون چراغ و بدون پلیس راهنمایی و رانندگی است و .... که این پایاننامه ایجاد هر نوع پل و زیرگذر و ... را در صورت وجود فضای لازم کاملا نفی و رد می نماید و اتفاقا نتایج خوب و قابل توجهی هم دارد و ... شاید یک مراجعه ساده به دانشگاه جلوی هزینه بزرگی را می گرفت در هر صورت پروژه ایست اجرا شده و یک المان بزرگ شهری هم به حساب می آید حالا بایستی ببنیم که چگونه می توانیم از این المان به نحو احسن برای پیشبرد و پیشرفت شهرمان استفاده نماییم جای زیبا سازی و مسایل منظر و ... واقعا خالی است که امیدوارم مدیریت جدید شهری فکری و برنامه ای برای آن داشته باشد ....

۰۲/۳/۱۸ ۱۱:۵۱

واقعیت اینه که میرزایی در قواره یک شهردار نبود و فقط تا حدودی در خصوص ساخت پل روگذر مختصر اطلاعاتی داشت. واسه همین بنا داشت هر جور که شده تو شهر یک پل روگذری ساخته بشه تا خودشو فعال و توانمند نشون بده.
اعضا شورای شهر هم که سواد و علمی نداشتند که نظر مفیدی در این راستا داشته باشن چون بر اساس آرای طایفه ای دراومدن.
ولی الان همه جی رو شده و قضاوت آسون تر...

۰۲/۳/۱۸ ۱۱:۴۹

پیشنهادات خود را مثل آقای نایبی در فضای مجازی و همین سایت ارائه می کردند

۰۲/۳/۱۸ ۱۱:۴۶

آقای میرزایی شهردار خوش اخلاق و خوش رویی بود ولی اولویت شناسی بلد نبود.
در زمان ایشون به یک سری اموال شهرداری چوب حراج زده شد، چوب حراج.
نمونه اش زمین بسیار بسیار با ارزش روبروی اداره آموزش و پرورش که متری فقط 7 میلیون فروخته شد!!!
امیدوارم روزی فرا برسد که دستگاه های نظارتی توانمند کشور به این خیانت بزرگ شهرداری و شورای شهر آن زمان ورود کنند.

۰۲/۳/۱۸ ۰۹:۳۸

دکتر محمدی نظرات علمی و کارشناسیش رو در خصوص پل روگذر و پیاده راه در شورای ترافیک شهرستان ارائه دادند و بیان این نظرات موجب شد که ایشون کلا از شورای ترافیک کنار گذاشته بشن تا آقایان مشایخی و واحدی یکه تاز شورای ترافیک باشند...

۰۲/۳/۱۸ ۰۸:۵۷

کمی منصف باشیم
1_اون پل اونجا لازم بود و هست و بیشتر هم لازن خواهد شد
2_جناب آقای کارشناس ترافیک اجرای اون در راستای جاده ترانزیت با توجه به مسطح بودن جاده ترانزیت بسیار پرهزینه تر و مشکل تر میشد و کل جاده رو باید با خاکریزی و در طول چند صد متر میاوردن بالا و پل هم خیلی عریض تر کار میشد، هزینه عملیات خاکی و ساخت حداقل چند برابر میشد
ولی در راستای اندیشه با توجه به وجود اختلاف سطح موجود بسیار ساده تر و مهندسی تر بود.
3_اگه پل طبق ادعای شما 70میلیارد و طبق گفته خودشون 38میلیارد هزینه داشت و املاک فروختن و قیمت املاک 10 برابر شده،
آیا همون پل رو الان بخوان اجرا کنن با همون 70 میلیارد تموم میشه یا 700میلیارد؟

این هزینه کردها همیشه تو شهرداری هست سوال من اینه تو این دوره ی شهرداری جناب میرزایی اومدن سنگ فرش بازار و پل ورودی و پل قوری چای رو تکمیل کردن، و آسفالت میانه تا پلیس راه رو انجام دادن
اصلا ما میگیم همشون خارج از اولویت بوده؟بد اجرا شده و اولویت نبوده

مدیران فعلی و قبلی چه پروژه درست و یا اشتباهی رو انجام دادن؟با اولویت یا بی اولویت؟

خب شهردار فعلی بیاد کمر بندی شمالی و جنوبی رو تکمیل کنه؟
چرا مطالبه نمی‌کنید؟
مگر کل پول شهرداری همون 70میلیارد بود و تموم شد؟
مطمئنم اگه جناب میرزایی مسئولیتشون ادامه داشت الان کمر بندی شمالی و جنوبی هم سر و سامان پیدا کرده بود.

۰۲/۳/۱۸ ۰۶:۵۱

مجتمع گلستان مگه چه مشکلی داره؟
هر واحد آن میلیادها تومان ارزش پیدا کرده

۰۲/۳/۱۸ ۰۶:۵۰

آقای دکتر محمدی که تخصص مرتبط با حوزه ترافیک دارند، چرا تا به حال هیچ نظر یا پیشنهاد یا طرحی در حوزه ترافیک شهر میانه نداده اند؟
دقیقاً یادم است در زمان انتخابات شورای شهر همین درخواست و سوال را از ایشان کردم ، پاسخ دادند در صورت موفقیت در انتخابات و عضویت در شورای شهر پیشنهادات و طرح های خود را خواهم داد
این چه منطقیه

۰۲/۳/۱۸ ۰۰:۴۸

اگر به فکر مهندسین خوشکفر میانه این پل به درد مانمی خورد می خوایین بگیم بیان خرابش کنه بندازم زمین؟

۰۲/۳/۱۷ ۲۰:۲۸

همین آقایی که میفرمایید رشتهٔ مرتبط دارند وضع این شهررا به این روز انداخته اند ، این شهر برای این آقاکه میفرمایید رشته مرتبط دارند شده محل آزمون و خطا و تجربه اندوزی میکند ، نمونه اش میدان نماز است ، نمونه اش مجتمع گلستان بالاتر از آناباغی میباشد که .....

۰۲/۳/۱۷ ۱۹:۴۰

جواب تمام سوالاتو فقط باید از اقای واحدی ( ریس تاکسیرانی که رشته تحصیلی مرتبط دارند) یا آقای امین محمدی که ایشون هم رشته تحصیلی مرتبط دارن و شورای شهر که هیچ رشته مرتبطی ندارند و شهردار وقت پرسید. البته شاید آقای (...) هم بتونن جواب بدن یا برادراشون که همگی پیمانکار شدن. حالا بپرسیم شاید تونستن جواب بدن اگه نتونستن حداقل نظرشونو بفهمیم.

۰۲/۳/۱۷ ۱۸:۵۹

با این استدلال تمامی کسانی که شب و روز برای درآوردن نان شب تلاش می کشند به جای درگیر شدن به مسائل جزئی، یک ساعت هوشمند 40 میلیون تومانی بخرند و بگویند: یک ساعت آبرومند خریدم!

تو را به الله یک بار در عمرتان وقت بگذارید و این متن را دقیق بخوانید. با این پل می شد 10 هزار متر مربع مجتمع های بزرگ تجاری ـ اداری ساخت و شهر را صاحب ثروت 500 میلیارد تومانی کرد. می شد کمربندی های شهر را تمام کرد.

در بدترین شرایط حتی اگر اراده و برنامه شورا بر یافتن محلی برای هزینه کردن 50 - 60 میلیارد تومان پول بوده است، حالا که پل ساخته شده است، زیر پل را سر و سامان بدهند تا نقش پل مشخص شود.

۰۲/۳/۱۷ ۱۸:۳۵

ما نابلد شما بلد! بفرمایید کاربرد این پل چیست؟ 

۰۲/۳/۱۷ ۱۸:۲۹

سلام شما کارایی پل یعنی چه و معنی به چه معناست شهرک اندیشه به شهر وصل می کنه هم شهریانمان منجر یه تصادفات جاده ای نمی شود بار ترافیکی نمی شود آلمان شهر مان از تبریز تا تهران خوب دیده می شود برادران عزیز الخصوص برادر ناییبی هر به صلاحتان نیست مثل قانون اساسی تبصره ماده نفرمایید از بند الف..... تا غیره فکر کنین بنویسید هرچه سود یا به صلاحتان نیست بیهوده بین همشهریان تنش ایجاد نکنین ودیگر برداران تازه به دوران رسیده

۰۲/۳/۱۷ ۱۸:۲۲

سلام شما پل یعنی چه

۰۲/۳/۱۷ ۱۶:۴۴

واقعاً نمی فهمم یکی میگه عوضش یک کار بزرگ شده. آدم با فهم میاد یک پل بزنه و زیرش همچنان در تردد باشه؟ تو میای بلیت هواپیما بگیری بعدش زمینی بری؟ آخه این چه منطقیه دارید؟ برای دفاع خوب باید منطقه خوب داشت. اینجوری که دارید با لودر از روی شهردار و شورای شهر رد می شید.

۰۲/۳/۱۷ ۱۵:۵۰

محضر دوستان عزیز
خارج از بحث های انجام یافته معتقدم آقای میرزایی جزو شهرداران موفقی بود که حداقل جهت حرکتی ایشان شهرداری را وادار کرد چرخشی از رنگ آمیزی سطل زباله ونقاشی خیابانی بطرف طرح های بزرگ داشته باشد وجرات فکر کردن به پروژه های بزرگتر ایجاد شد به عنوان یک شهروند نه ایرادی به فرمایش آقای ناییبی بزرگوار دارم ونه بر عکس
فقط امیدوارم شهرداران بعدی به همین اندازه قدرت ریسک پذیری و قدرت مدیریت داشته باشند

۰۲/۳/۱۷ ۱۵:۴۰

جناب مهمان نظریه عالی ارائه فرمودید اگه فقط همین افراد که در خصوص پل و غیره وسایر فرصت های از دست رفته بحث می‌کنند در انتخابات مشوق رای به افرادی با تخصصی مانند دکتر محمدی می‌شدند وضع غیر این نبود ؟ دوستان عزیز انصافا خودتان بفرمایید چقدر به روشنفکری مردم در رای دادن کمک کردید اصلا خود عالیجنابان وخانواده محترم وانهایی که شما را قبول دارند رای دادید شناسنامه تان مهر خورد دکتر محمدی از کجا میخواست رای بیاره
قبول کنیم از ماست که بر ماست

۰۲/۳/۱۷ ۱۵:۳۳

واقعا درود بر شما مهندس که اینطور واقع بینانه به موضوع حقوق شهروندی نگاه میکنید ودلسوزانه برای شهرمان تلاش میکنین به امید روزی که امثال شما برای پیشرفت شهر وکشورمان سر کار آیند و زمامدار امور باشند. 🙏

۰۲/۳/۱۷ ۱۳:۳۳

با احترام به نظر همه چهل و پنج سالی که از سن بنده گذشته مسئول کارنامه دار و پر کاری مثل مهندس میرزایی من ندیدم همین پل روگذر و پیاده راه نمونه ای کوچک از خدمات ایشان میباشد یا پارک شهرک ولیعصر و پل قوری چای که با همکاری احتمالی اداره راه تکمیل شد و طرحهای دیگه هر چند کوچک ....مهندس نایبی محترم اگه مایل باشین یه نظر سنجی بذارین درمورد شهردار برتر سی سال اخیر ولی آمار را منصفانه اعلام کنین اون موقع شاید نظر بنده را قبول کنین داداش من قبلی ها در حد چاله پر کن بودند کمی منصف و واقع گرا باشید

۰۲/۳/۱۷ ۱۳:۲۲

با تشکر از جناب آقای نائبی بزرگوار
میانه ای غیرتمند و صاحب اندیشه متعالی
موفق باشید

۰۲/۳/۱۷ ۱۲:۲۶

یادمان نرود دکتر امین محمدی در آستانه پیروزی در انتخابات شورای شهر میانه بود و فقط 200 رای کم داشت...
متأسفانه در انتخابات شورای شهر میانه اکثر افراد صاحب فکر، یا منفعل میشوند و یا ژست روشنفکری کاذب میگیرند و در انتخابات شرکت نمیکنند و نتیجه این میشود که یک سری افراد کوته فکر و بی سواد صرفا با آرای مینی بوسی هم روستایی هایشان راهی شورای شهر میشوند و اوضاع شهر روز به روز اسفناکتر میشود.

۰۲/۳/۱۷ ۱۲:۲۶

بله دکتر امین محمدی از نخبگان شهر ما و از مخترعین ملی هستند. عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز، معاون دانشکده فنی و مهندسی و کارشناس سازمان نظام مهندسی ساختمان در رشته مهندسی ترافیک هستند. وقتی این رزومه و چنین شخصی را در میانه می بینیم و متوجه می شویم که شورای شهر میانه در احداث پل روگذر اندیشه یا پیاده راه مرکز شهر از دانش و تجربه ایشان بهره نبرده است، افسوس می خوریم.

۰۲/۳/۱۷ ۱۲:۱۸

دکتر امین محمدی دانش آموخته دانشگاه تهران و جزء معدود افرادی است که دارنده پروانه ترافیک سازمان نظام مهندسی میباشند (در میانه فقط ایشان پروانه ترافیک دارند.) ولی افسوس که در مدیریت شهری میانه تجارب و افکار ایشان کنار گذاشته شده است.

۰۲/۳/۱۷ ۱۰:۵۴

عجب تحلیل بامزه ای !!!
اتفاقا صحبت سر همین اولویت شناسی افراد است.
تشخیص اولویت درست و تصمیم به هنگام
پل روگذر نه در مکان درست احداث شد و نه اولویت بود

۰۲/۳/۱۷ ۱۰:۱۸

الآن چه وقت نظر دادن و....عوام فربی هست!!!!؟

۰۲/۳/۱۷ ۱۰:۰۰

پل ساخته شده نمایی ورودی شهر را خشگل کرده حتی اگر نیازی به ساخت پل نبود ارزششو داشت . ب نظر یکی از ماندگارترین ساخت سازها همین پل خواهد بود. ابن بودجه همه سالها بوده و هست .شما بفرمایین . یک کار درست با هزینه تو این دهه ها چی بوده بغیر ساخت ۳ تا پل

۰۲/۳/۱۷ ۰۸:۱۱

خود این حرف هم یک واقعیت تلخ ناشی از یک تصمیم نابخردانه است. احداث کمربندی را از بی ارزش ترین نقاط شهر آغاز می کنند بدون این که زمین های مسیر را خریداری کنند. هرچه کمربندی پیشتر می رود، ارزش زمین ها بیشتر می شود و توافق با مالکین سختتر می شود. 

۰۲/۳/۱۷ ۰۷:۵۹

من نمیدونم چرا آقای نائبی گیر داده به کمر بندی جنوبی؟
برادر عزیز کمربندی جنوبی تملک زمین داره. باسد کل مالکین را بتوانند راضی کنند یا نه؟ صرفا بدلیل نبود بودجه که نیست

۰۲/۳/۱۷ ۰۷:۴۳

یک شهروند عادی نمی تواند اینقدر جانبدارانه و نابخردانه حرف بزند. 

۰۲/۳/۱۷ ۰۷:۳۹

صورت مسئله خیلی ساده سازی شد. ما برای خرید یک گوشی موبایل کلی تحقیق می کنیم چطور برای احداث یک پل با دهها میلیارد تومان بودجه نباید برآورد صحیحی صورت پذیرد. با فرض اینکه این پل و بودجه دهها میلیارد تومانی آن لزوماً حتماً باید هزینه می شد آیا 3 مرحله ارزیابی ذکر شده، انجام گرفت؟ چرا همین اعضای شورا و شهردار مصمم، یک سوم این پول را برای تکمیل و راه اندازی کمربندی پایین شهر نگذاشت؟ تشخیص اولویت در کدام فاز مطالعاتی صورت گرفت؟

۰۲/۳/۱۷ ۰۶:۴۱

آقای کارشناس اینکه پولی اگر حیف و میل شده به خاطر برآورد نامهندسانی هم تیپ خودت است ولی اگر این مقدار در شهرهای مرکزی یا اصفهان و یزد خرج میشد می فرمودندی اشکال نداره، یک پل روگذر یا زیر گذر 70 میلیاردی با دلار واقعی 600000 ریالی عددی هم نیست. برو راجع به جذب بودجه بیشتر هم برای ترمیم آسفالت اتوبان تبریز زنجان تهران یک مقاله مهندسی بنویس که روزانه به اندازه 70 میلیارد به خودرو و دارایی مردم به خاطر چاله چوله ها آسیب میرسونه

۰۲/۳/۱۷ ۰۶:۱۴

یک مقدار معین پول را به اعضای یک خانواده هم بدهند هر کدام بنا به اولویت خودشان آن را هزینه خواهند کرد. یکی ممکن است آن را صرف خرید خودرو و دیگری صرف تغییر محل زندگی و یکی دیگر صرف لوازم خانگی و دکوراسیون کند و واقعا نمیشود گفت کدام یک پول را در راه درست تری هزینه کرده.

حالا آن شورا و شهرداری هم اولویتشان این بوده، شاید یک تیم دیگر بازگشایی حریم امامزاده یا کمربندی ها را در اولویت قرار میداد. یا تیم دیگری دنبال کار فرهنگی و مسائل محیط زیستی را می گرفت. یک تیم دیگر هم شاید اولویتش توسعه مراکز تفریحی و فضای سبز میشد.

بنابرین فکر نمیکنم بحث درباره نحوه هزینه کرد منابع اساسا کار مفیدی باشد، چون قطعا هر کس بنا به اولویت خودش دنبال محل هزینه خواهد بود و قطعا هیچ دو نفری نظر و اولویت ۱۰۰ درصد مشابه نخواهند داشت.

فلسفه تشکیل شورای شهر هم به نظر همین است که افرادی با برنامه های مختلف پا به میدان بگذارند و هر کس بنا به سلیقه خودش نماینده ای در این شورا داشته باشد تا مطمئن شود منابع محدود شهر در راستای اولویت های مد نظرش هزینه خواهند شد.

حالا اینکه انتخاب های ما در شورا چقدر برنامه محور بوده یا نه بماند ولی به نظر حداقل مزیت این پل این بوده که سطح پروژه های عمرانی شهر میانه را یک سر و گردن بالاتر برده و آن تفکر نمی توانیم کار بزرگ کنیم و "همین که آسفالت را لکه گیری و جدول را رنگ کنیم هنر کرده ایم" را به حاشیه برده.

حالا هر تیم دیگری بیاید باید دنبال کار بزرگتر باشد و این به نظر قابل دفاع است.

۰۲/۳/۱۷ ۰۱:۰۴

دلیل ساخت رو همه میدونیم این وسط (...)

۰۲/۳/۱۶ ۲۳:۰۶

در این مقاله انتقادی یک نکته خیلی جالبه. منتقدین افراد شناخته شده ای مانند محمدصادق نائبی، محمدرضا احمدزاده، امین محمدی، پیام قربانی، سعید آقاپور، پوریا بهروان، اسد اسدی و ... هستند.
حامیان سینه چاک این پل افراد مجهول الهویه ای مانند انصاف تمام ایمان است، مسئول فنی پروژه، شهروند، چاپار و ... هستند که جرأت ندارند با هویت اصلی خودشان نظر دهند.

۰۲/۳/۱۶ ۲۳:۰۶

آیا بررسی کردید که با پول تقاطع امکان تکمیل کمربندی وجود داشته؟ طرف پول پراید داشت ولی آرزوی بنز وبخاطر همان آرزو همچنان بی وسیله ماند . حال وصف نظرات دوستان است .حداقل یک نفر پیدا شد تا در ورودی درشهر تقاطع احداث کند.دستشان درد نکند .قدر دان هستیم.

۰۲/۳/۱۶ ۲۲:۵۹

باسلام آقای فرماندار این همه خرج یک پل بدرد نخور داخل شهر زده می شود ولی جاده از روستای قراور تا روستای ارس یک روکش یک روکش می خواهد برای انجام دادن بودجه نداریم

۰۲/۳/۱۶ ۲۲:۵۶

من کارشناس خدمات شهری نیستم کارشناس مالی ام.  امیدوارم متوجه شده باشید دلیل ساخت چی میتونست باشه؟

۰۲/۳/۱۶ ۱۹:۴۷

بعضی اظهار نظرهای همشهریان نگران کننده است. اینها یا نمی فهمند یا لج می کنند و یا ناامید شده اند. صحبت از پولی است که بنا بر ادعای نویسنده که همه می دانیم محقق است و مستدل ادعا می کند، با آن پول می توانستند کمربندی های میانه را تکمیل کنند یا ۱۰ هزار متر مجتمع تجاری احداث کنند. شورای شهر وقت و شهردار وقت باید پاسخگو باشند و شورای شهر فعلی شفافسازی کند.

۰۲/۳/۱۶ ۱۹:۴۰

راه های گذر میانه از بحران. 1- ممنوعیت ساخت بیش از سه طبقه و گسترش شهر به صورت افقی نه به صورت عمودی. زمین در شهرک ها فراوان. 2- انتقال بانک ها و داروخانه و درمانگاه ها در سطح شهر به صورت موزون. الان یک نفر در چهار راه بالا با پیاده روی ده دقیقه ای به سه بانک ملی دسترسی دارد ولی اندیشه و ولیعصر و ... چی؟ برای داروخانه از این بدتر! 3-کاهش هزینه های غیر ضروری و کنار گذاشتن طرح های شکست خورده! مثلا جدول های کامپوزیت میدان معلم! چی شد در نهایت؟ 4- نظارت دقیق برای اجرای طرح ها مثه گذاشتن چندین باره جدول در تقاطع ها و برداشتن. یا کلی سیمان مانده در زیر باران که هدر رفت. 5- ایجاد شبکه ارتباطی تاکسی یا مینی بوس یا اتوبوس در سطح شهر با هزینه مناسب. تا استفاده از تاکسی به صرفه تر از ماشین باشد. الان برای رفتن به شهر استفاده از ماشین شخصی به صرفه تره تا تاکسی تلفنی یا عمومی! 6-الگو برداری از تجربه موفق شهرهای دیگر مثلا کاشت درختان خیابان سنگفرش در سال های اینده موجب بلند شدن اجر های سنگفرش خواهد شد! باید از درختان زیبا و قامت کوتاه استفاده می شد نه درخت جنگلی. 7- جمع اوری مشاغل کاذب و سامان دهی. بنگاه های ماشین و املاک 8- جمع اوری مراکز ضایعات به خارج از شهر. با تشکر

۰۲/۳/۱۶ ۱۹:۲۶

در ورودی زنجان که پلی نیست. و پل تقاطع سه راه بیجار داخل شهر است. در ورودی تبریز هم پل تبادل امام علی است که برای ایجاد ارتباط بین کسایی و پاسداران و جاده قدیم است. قابل قیاس با میانه نیست.

۰۲/۳/۱۶ ۱۹:۰۰

اتفاقا اینجور آدمها در برخوردهای اجتماعی بسیار متملق هستند.

۰۲/۳/۱۶ ۱۸:۰۳

تربیت مرد به ز ثروت اوست. در این سن تربیت یادت بدهم؟! کم خوردی و بردی که تهدید هم میکنی؟!

ضمناً با اسامی مجعول از خودت طرفداری نکن. آی پی داری.

۰۲/۳/۱۶ ۱۸:۰۲

یادش بخیر و نیمی
بنده خدا کاپیتان هوشنگ شهبازی هم میگفت اینجانب با چند دهه سابقه پروازی اعلام میدارم که هواپیمای اوکراینی با موشک زده نشده!

۰۲/۳/۱۶ ۱۷:۳۹

چقدر تو میانه عزیز بودی با این نوشته ات همشو جارو کردی
بدون مطالعه ننویس اقاجان
شاید هم از پیری باشه

۰۲/۳/۱۶ ۱۷:۲۵

جناب آقای نایبی دوست بسیار عزیزم
لطفا در کاری که به کارت نمیاد دخالت نکن اگه تو میانه زندگی میکردی میفهمیدی خیلی هم بجا و با قاعده بوده .
گرفتی چی شد ؟ نگرفتی حاضرم چیزایی بگم که برای دوست ارجمندی چون تو خیلی بد خواهد شد .
ضمنا جرات میخوام منتشر نکنی . البته با کمی شوخی امیخته بود مخصوصا آخرش
یا علی مدد هنوزم دوستت داریم

۰۲/۳/۱۶ ۱۷:۲۳

انصافا تو چهل سال مسولی در حد میرضایی نیومده میانه شاید کارش به نظر بعضیا اولویت دار نبوده ولی دیگه نسبت به بقیه مسولای شهر خداییش خیلی قویتر بوده و به نوعی قدرنشناس بودن رو به ذهن متبلور میکنه

۰۲/۳/۱۶ ۱۷:۰۹

بنده اطلاع کامل دارم که پس از اظهارات کارشناسی دکتر امین محمدی و مخالفت ایشان با محل اجرای پل روگذر و پیاده راه، ایشان دیگر به جلسات شورای ترافیک دعوت نمیشوند!!!
امروز بر اکثر مردم ثابت شده که هر دو مورد پل روگذر و پیاده راه جزء پروژه‌های شکست خورده هستند که ماحصل مدیریت غیر علمی و غیر کارشناسی جز این نمیشود.

۰۲/۳/۱۶ ۱۶:۳۶

متاسفانه درانتخابات شورای شهر جناب دکتر محمدی رأی نیاورد تا در شورای شهر فعالیت بکند ، از آنجاییکه اکثر اعضای شورا ازروستاهای اطراف میانه هستند و روستاییان با قوم و قبیله ای که دارند افراد هم ولایتی خودرا بر مسند شورا انتخاب و ابقا میکنند ، و شهر میانه همچنان چوب اینگونه اقدامات را خواهد خوردوحتی اگر بازهم شرکت کند ..... بنظربنده حتی نباید معایب اینگونه عملکردها راهم گفت تا در بیخبر بمیرند در درد خود پرستی ، هرچند که اخلاقا کار درستی نیست و باید راهنمایی کرد

۰۲/۳/۱۶ ۱۵:۲۸

دوست خوبم دکتر محمدی!

ضمن سپاس از نقطه نظرات کارشناسی جنابعالی، اگر شورای شهر میانه بدون پرداخت هیچ حق مشاوره ای فقط از نقطه نظرات کارشناسی شما که هر سه مقطع دانشگاهی تان را در رشته مهندسی ترافیک از دانشگاههای معتبر دریافت کرده اید، بهره می جست (و بهره بجوید)، چنین اشتباهات پرهزینه ای بر شهر تحمیل نمی شد (و نمی شود).

۰۲/۳/۱۶ ۱۵:۲۵

جناب آقای میم.

1ـ پیش از اجرای این پروژه انتقادات زیادی نسبت به اجرای آن وجود داشت ولی اراده شورای شهر + شهرداری این بود که حتماً یک پل در یک جا از میانه احداث کنید و قرعه شیر ـ خطی آنها به این تقاطع افتاد.

2 ـ شما نباید از نقطه نظرات دیگران چه پیش از اجرا و چه پس از اجرا برآشفته شوید. شهروندان حق دارند بپرسند این صدها میلیارد ریال پولی که از جیب آن حاصل می شود با چه هدفی و در چه نقطه ای هزینه می شود.

3_ تا جایی که در خاطر دارم هرگز از شهرداری آقای میرزایی چیزی نه گفته ام و نه نوشته ام و نه از رفتن نامتعارف و غیرمنتظره ایشان افسوس خورده ام. اگر شما در آرشیو صدای میانه چیزی دیده اید لطفاً ارائه دهید. 

۰۲/۳/۱۶ ۱۴:۵۰

شهر میانه شهردار و مسؤلان کاربلد دلسوز نداره شهر میانه رفته رفته به خرابه تبدیل کردن نه زیبای خاصی داره نه خیابان ها جاده های درستی داره همشون. به فکر جیب خودشون هستن تو خیابون ها از اشغال کثافت نمیشه رد شدی من الان ۳۰ ساله میانه پیشرفتی تو میانه ندیدن از هرجهت متاسفانه با برخی مسؤلان بی عرضه و خائن دارن شهرو اداره میکنن

۰۲/۳/۱۶ ۱۴:۴۵

همه این نقطه نظرات توسط دکتر امین محمدی در جلسه شورای ترافیک آن زمان مطرح شد ولی به مذاق آقایان خوش نیامد و شد آنچه که نباید میشد.

۰۲/۳/۱۶ ۱۴:۲۵

با سلام و احترام                                                    

ضمن تشکر از مقاله جناب آقای نائبی؛ همشهری گرامی و دغدغه مند

 

در تکمیل و تأیید عمده نظرات حضرتعالی، جهت سمع و نظر همشهریان گرانقدر خدمتتان عارضم:

1- مطابق با دستور صریح آیین نامه 12 گانه طراحی معابر شهری، هزینه احداث زیرگذر، روگذر و تبادل بسیار زیاد است و صرف منابع در این کار باید توجیه شود. به این دلیل، انجام مطالعه امکان سنجی برای کلیه تقاطع های غیر هم سطح الزامی است. در چنین مطالعه ای حتما باید آلترناتیوهای مختلف را در نظر گرفته و با یکدیگر بسنجند. بدین صورت که کنترل ترافیک تقاطع یا میدان به ترتیب توسط علائم، چراغ راهنمایی، دوربرگردان های مجاور بررسی گردد و در صورتی که هیچ یک از روش های فوق برای کنترل ترافیک و کاهش تعداد و شدت تصادفات جواب نداد، احداث زیرگذر، روگذر و تبادل آخرین گزینه اجرایی می باشد. (در صورتیکه همگان می دانیم، حجم ترافیک و تعداد و شدت تصادفات در محل مورد بحث چندان محسوس نبود و گزینه های قبل از احداث پل لحاظ نشد.)

2- اصولاً تقاطع­ ها را به منظورهای زیر غیر هم سطح می سازند:

کنترل دسترسی، اصلاح نقاط گلوگاهی (برای رفع ترافیک­ های شدید و طولانی)، اصلاح نقاط خطرناک (برای کاهش تعداد و شدت تصادفات)، استفاده از وضعیت زمین (در مواردی که راه های متقاطع با هم اختلاف سطح دارند، ممکن است غیر هم سطح ساختن تقاطع گزینه ای اقتصادی و منطقی باشد.)، برتری دادن به وسایل جمعی، پیاده و دوچرخه (برای اعمال این سیاست ملی گاهی لازم است که در مسیرهای پیاده، دوچرخه و وسایل نقلیه جمعی تقاطع ها را به صورت غیر هم سطح بسازند.)

3- در طراحی تبادل ها روش کار از جزء به کل رسیدن است و نه بر عکس!! بدین صورت که نباید اول نوع تبادل را انتخاب و سپس آن را تکمیل نمود. بلکه طراح باید بر اساس حجم ترافیک جهت های مختلف، رابط های لازم را تعیین کند. این رابط ها را در مجموعه ای کنار یکدیگر قرار دهد و مجموعه را بر اساس عوامل نامبرده در بالا ارزیابی کند. شکل تبادل از چنین مطالعه ای به دست می آید.

4- در اینکه حتما و حتما باید چندین تقاطع غیر هم سطح در شهر میانه احداث گردد، تا قسمت های مختلف شهر بعد از چندین دهه با چند آبرو (!) به هم متصل نگردد، شکی نیست. ولی قبل از احداث این تقاطع ها حتما باید مکان گزینی مناسب صورت گیرد. همچنین یکی از اصول اساسی مدیریت شهری، انتخاب اقتصادی ترین و پر بازده ترین طرح از بین طرح های موجود می باشد (اولویت بندی، نسبت منافع به مخارج، اهم و مهم کردن طرح ها). هزینه هایی که صرف این پروژه غیر ضروری در موقعیت مکانی و زمانی فعلی شد، می توانست صرف تکمیل کمربندی­ های شهر و تقویت مبلمان شهری و یا ایجاد درآمد پایدار شهری برای شهرداری همچون احداث پارکینگ طبقاتی، پارک­ های مینیاتوری و ... گردد.

باقی مباحث و مسائل علمی و مهندسی در خوص پروژه مذکور از لحاظ طرح هندسی، سازه، نحوه کنترل ترافیک، مراحل زمانی ساخت، اجزاء پل و... نیازمند مطالب و مباحثات بیشتری است که انشالله در صورت لزوم در فرصت های مناسب قابل ارائه است.

با تشکر و احترام

امین محمدی

عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز

کارشناس مهندسی ترافیک پایه 2 سازمان نظام مهندسی

۰۲/۳/۱۶ ۱۳:۵۶

اگر به آرشیو صداي میانه در مورد شروع به کار اجرای پل بنده یک پیام نوشتم واجرای پل را به صلاح میانه ندانستم و عمده حرف من این بود که بجای اینکه ترافیک را بیاوریم داخل شهر بعد مشکل را حل کنیم باید مدیریت شهری انرژی خودشان را بگذارند تا رینگ کمر بندی احداث شده و ترافیک بین شهری از آن طریق عبور کنند حتی نوشتم بجای هزینه آن شهرداری کمربندی جنوبي را تکميل کند یا خیابان حلال احمر را بازگشایی کند ویا پل دوم روی شهر چایی به طرف شهر صنعتی ومزار را احداث کند استدلال شورای شهر این بود چون در ورودی زنجان پل هست و همچنين در ورودی تبریز هم پل هست میانه پل ندارد اعضای شورای شهر که همگی از متخصصان شهر سازی و فوق تخصص ترافیک وحید میل بودجه را دارند از میانه شهری اباد داریم و دیگر اینکه بجای ایجاد شهرک در پادگان میانه که با افتخار تایید آن را هم گرفته آن جا داشت یک مجتمع تفریحی ورزشی ایجاد شود که از شورایی که با قومیت انتخاب شده بیش از این انتظار نمی رفت وهیچ کدام ازقطعات دونبش پادگان سهمی ندارند....

۰۲/۳/۱۶ ۱۳:۳۶

جناب اقای کارشناس محترم دهرکس به سود خودش کار میکند نه شهر مملکت

۰۲/۳/۱۶ ۱۲:۵۱

سلام خدمت همشهریان عزیز
بنده تقریبا۳سال پیش دقیقا در همین مسیر بخاطر سرعت بالای راننده ساینا که از سمت اندیشه میامد و با ماشین بنده تصادف شدید کرد کم مونده بود جونم رو از دست بدم

۰۲/۳/۱۶ ۱۲:۰۸

https://vom.ir/miyanehir/posts/89200
آقای نایبی!
روزی که خبر عقد قرارداد اجرای پل منتشر شد، شما هیچ!!!! نظری نداشتید.
قبل از اون هم که قزیب یک سال حرف این پروژه بر زبان های مطلعین شهر می چرخید شما نظری نداشتید.
شما مثل ترکی زیاد می دانید و زیاد هم استفاده می کنید؛ این یک دانه را هم از من به تذکر بشنوید: دالدان آتان داش توپوغا ده یَر
مهندس میرزایی بدون شک از قویترین شهرداران تاریخ میانه بوده و شما هم به کرّات بر این واقعیت معترف و در برخی اتفاقات مؤیِد و موافق ایشان بودید و نکته نظرات آمیخته با احساساتتان در حمایت و تعریف و تمجید از ایشان و تأسف و تأثر شدیدتان از برخی هجمه ها به ایشان و نهایتا ابراز ناراحتی عمیقتان از رفتن ایشان از شهرداری هنوز در گوشمان طنین انداز است.
شاید گذشت زمان دو چیز را برای مردم و اصحاب نظر روشن تر کند:
اولی: درستی تصمیم و اقدام مهندس میرزایی در احداث پل روگذر شما به جنوب شهر میانه که برابر طرح مطالعات جامع ترافیک شهر میانه حداقل باید تعداد 2 دستگاه پل دیگر از این جنس برای اتصال بالادست و پایین دست بلوار شهدای زینبیه احداث شود.
دوم: نیت پنهان جنابعالی از انتشار این وجیزه سوخته در آستانه برخی اتفاقات آتی و آغاز رقابت های ناجوانمردانه انتخابات مجلس!
البته همزمانی انتشار این تخریب نامه شما با سفر وزیر نیرو به شهرستان میانه که اگر در کنار توفیقات مهندس میرزایی در مدت کوتاه بعد از انتقالشان به یکی از شرکت های بزرگ هلدینگ اقماری وزارت نیرو مد نظر قرار گیرند برداشت های متنوعی را به ذهن متبادر می کند...
هر حال دا؛ الله کممکون اولسون، تا اینجا که خیر کثیری برای میانه نداشته ای، از این به بعد هم فکر نکنم توانایی این کار را داشته باشی...

۰۲/۳/۱۶ ۱۱:۳۰

حرف شما که دقیقاً مثال من است: فرزند از بی نانی و گرسنگی خوابش نمی برد و‌ پدر یک گوشی آیفون خریده و‌ کیف می‌کند و در مقابل اعتراض فرزند می‌گوید: عوضش من یک گوشی آبرومند دارم که جلوی کس و ناکس نمایشش بدهم!

 

۰۲/۳/۱۶ ۱۱:۱۱

چند سال دیگر شرایط حرف شما را تصدیق خواهد کرد.

۰۲/۳/۱۶ ۱۰:۴۰

سلام به خدمت همشهریان گلم من ۴۲ سالمه از بچگی تو خیابونهای این شهر هیچ تغیر خاصی جز یه طرفه دو طرفه کردن
خیابون ها ندیدم شهرمون باید اون موقع که همه باید به خاطرش دل میسوزندن اون موقع بود که اتوبان رو از میانه به خاطر بی کفایتی نمایندگان گرفتن که هزاران شغل رو از مردم میانه گرفت و باعث دربه دری شهروندان پای سرچم شده ما طرف چهاراه درست وسط شهر منطقه به قول خودشون ۱ شهر میشینیم بدبختی اینجاست هر نماینده به جای اینکه بگه فلان کار میکنم برای شهر میگه کوچه شما رو اسفالت میکنم ۴۲ ساله کوچه ما اسفالت نشده من تا حالا چندین نماینده دیدم اومدن به خاطر اسفالت کوچه حرف زدن وقتی به هدفشون رسیدن باز این کوچه همینطور مونده حالا یکی اومده بازار و پل ساخته اونم نزارین بگیرین بریزین تو جیب بچه هاتون باهاش ماشین های لوکس سوار شن رو همون پل استوری بزارن

۰۲/۳/۱۶ ۰۹:۱۴

سود سازمان همیاری به شهرداری میانه بر نمی گردد بلکه به تمام شهرداری های استان بر می گردد. الآن استان ما 70 شهر دارد. یعنی اگر از جیب شهرداری میانه 70 تومان به حساب سازمان همیاری برود، فقط 1 تومانش به سود ما برمی گردد! 

۰۲/۳/۱۶ ۰۹:۰۴

بعنوان یک میانه ای بعد از چندین بار آمدورفت به شهرمان، بالاخره اینبار شاهد اتمام این پل بودم اما خنده دار بودنش همان دور زدن از میدان و تقاطع با جاده تبریز،تهران بود انگار پل بود و نبودش در این قسمت یکیست
میشد بسمت اندیشه راهنمایی شوند و از روی پل به خیابان پادگان وارد شد ...

۰۲/۳/۱۶ ۰۸:۴۹

از مصیبت های این شهر یکیش هم همینه که هر کی از راه می رسه کاندید میشه. یکی اط طریق کمک های کمیته امداد، یکی از طریق آمپول های حیوانات شبکه بهداشت، یکی از طریق کودهای اداره جهاد کشاورزی. به هر حال هر کی از طریقی کاندید میشه.

۰۲/۳/۱۶ ۰۸:۴۸

محض اطلاع آقای نایبی عرض کنم اگر دنبال شاعبه در مورد سود پیمانکار از اجرای این پروژه هستید این پروژه توسط سازمان همیاری شهرداری های استان انجام شد و سود آن مجددا به خود شهرداری برمی گردد.

۰۲/۳/۱۶ ۰۸:۴۷

اینکه قبل و بعد میرزایی میانه همچنان بدبخت باشه دلیل نمیشه که کارهاش درست بوده. هم پل روگذر اشتباه بوده هم پیاده راه وسط شهر.

۰۲/۳/۱۶ ۰۸:۳۶

به جای احداث پل ، با هزینه کمتر می توانستند هر دو زیرگذر شهرک امام را بصورت رفت و برگشت تعریض کرده و پل های هوایی عابر پیاده را برقی نمایند

۰۲/۳/۱۶ ۰۸:۲۰

بعد از آقای میرزایی ببینیم چه مجتمعها و چه پروژه های بزرگی در شهر اجرا خواهد شد قبل ایشان را دیدیم بعدشان را هم خواهیم دید امیدوارم علت این نوشته انتخاباتی و ترس باندهای میانه از حضور آقای میرزایی در انتخابات نراشد

۰۲/۳/۱۶ ۰۸:۱۴

مغلطه نفرمایید. پیش بینی 100 سال آینده برای کسی صحیح است که در امروزش مشکل نداشته باشد. پیش از اجرای این پل، باید مقدمات آن اجرا می شد که نشد. به جای اجرای این پل، می شد دو کمربندی شمالی و جنوبی را اجرا کرد. می شد 10 هزار متر مجتمع زیبای تجاری ـ اداری در زمین های شهرداری ساخت و درآمد شهرداری را چندین برابر کرد.

۰۲/۳/۱۶ ۰۸:۰۸

باید فرهنگ و دیدگاه خود را اصلاح کنیم. یکی از این اصلاح ها همین شعر "نوش داروی بعد از مرگ سهراب" است. با بیان داستان سهراب می توان از مرگ فرزندان دیگر پیشگیری کرد. در اجرای عجولانه و نابخردانه این پل، نظر کارشناسان استعلام نشد و پیش نیازهای اجرای یک پل روگذر (که در متن مقاله شرح دادم) انجام نگرفت، با این همه شهرداری میانه در اجرای طرح های مشابه باید اشتباهات گذشته را تکرار نکند.

۰۲/۳/۱۶ ۰۸:۰۳

هزینه های مجری طرح با هزینه های کارفرما متفاوت است برادرجان. این شهرداری است که باید هزینه های تمام شده را اعلام کند نه شما.

۰۲/۳/۱۶ ۰۷:۵۴

متاسفانه شهرداری جهت ساخت پل ، پارک موجود در ابتدای خ بانک ملی از سمت سرآسیاب رو فروخت

در نظر داشته باشید پراکندگی پارک در قسمت فرهنگیان شهر از همه جا بیشتر است و تنها پارک که در این قسمت با توجه به تراکم جمعیت وجود داشت بجای ارتقا ، فروخته شد.

۰۲/۳/۱۶ ۰۷:۴۰

برای شهر میانه که هزاراااااااان کاستی و مشکلات در حوزه ترافیک دارد ، احداث پل روگذر و سنگ فرش کردن خیابان بازار هیچ ضرورتی نداشته و ندارد
برعکس پیاده راه کردن خیابان بازار باعث افزایش ترافیک در مرکز شهر و کوچه های منتهی به بازار شده است

۰۲/۳/۱۶ ۰۷:۲۴

جناب مسئول محترم پروژه
سرپرست معزز گارگاه و ...
آیا می دانید در فصل زمستان و یخبندان چندین تصادف شدید روی پل صورت گرفته
علت اصلی آن شیب و پیچ زیاد و به تبع آن عدم دید و تسلط راننده و اصلی از آن ها نبود سیستم گرمایش از کف که بعلت داشتن ارتفاع از زمین و وجود فضای باز زیر پل ، با کمترین کاهش دما و بارندگی ، یخ می زند
از جابجایی جدول های وسط پل همه چی معلومه
در فصل زمستان سال قبل چند روز پل به همین دلیل بسته شد و به بهانه واهی (اعتراض شهروندان) دوباره باز شد و ...

۰۲/۳/۱۶ ۰۷:۰۸

این پل اگه برا قشنگی ساخته شده حداقل در تقاطع خروجی جاده ترک به میانه ساخته می شد که پر تردد ترین تقاطع در جاده میانه تبریز محسوب میشه
شهرک اندیشه حداقل با دو زیز گذر و چندین ورودی هم‌سطح نیازی به این پل نداشت ...!!!
در سطح شهر میانه حتی یک آبنما در میادین آن دیده نمیشه
شهرداری میانه استاد خراب کردنه تا آبادانی

پارک کودک در مرکز شهر فروخته شد و الآن بصورت خرابه ول شده

میدان نماز که میدان داشت حداقل رفت آمد با شرایط میدان انجام می‌شد الان به شش راه چه کنم تبدیل شده

معمولا پیاده را در گذر فرعی اجرامیشه نه در مرکز شهر و راه اصلی و حیاتی شهر

بهترین نقطه شهر از لحاظ آب و هوا و موقعیت جغرافیایی محل فعلی گلزار مؤمنین تبدیل به میدان خرید و فروش احشام و شهر صنعتی شد که می‌شد بجای طبقاتی کردن بافت قدیمی شهر، محل فعلی آرامستان و شهر صنعتی و غیره را با احداث برجهای بلند طبقه بافت شهری تخریب نمیشد...

با احداث پل دوم بر روی رودخانه فصلی میانه از ترافیک روزهای پیک آرامستان جلوگیری می‌شد

خلاصه اگه دغدغه مسئولین شهر، خدمت به مردم و شهر باشه خیلی کار میشه کرد ولی افسوس چسبیدن به میز و انتخابات و غیره موجب فرصت سوزی های زیادی شده...

۰۲/۳/۱۶ ۰۴:۴۱

بسم الله الرحمن الرحیم فقط خیانت

۰۲/۳/۱۶ ۰۳:۰۳

جناب نایبی هدفت از نزدن این پل چیه.......میخوایی چیو ثابت کنی.....یعنی خیلی مهندس هستین....لااقل یک جلوه خاصی برای شهر شده....یک زیبایی در ورودی شهر شده....نشده.....یعنی اینو نمیزدن پولش خرج یک شهر دیگه نمیشد؟؟؟؟یعنی مطمعن بودی صد درصد پولش خرج میانه میشد............

۰۲/۳/۱۶ ۰۲:۳۱

باسلام جناب آقای نایبی گیریم همه گفته های شما درست پس چرا نوش دارو بعد مرگ سهراب آوردی اگر در توان داشتید یا به صلاح شهرو شهروند نبود این مطالب را به افراد ذی ربط تفهیم می نمودید حالا که کار از کار گذشته .

۰۲/۳/۱۶ ۰۲:۰۷

با احترام به تمامی مهندسان و غیر مهندسان،با مطالعه ای که از این متن و نظرات کاربران داشتم چه موافق و چه غیر موافق یه چیزی یادم اومد که پدربزرگم رحمتلیخ میگفت،میگفت یه مهندس آلمانی بود که نقشه خیابانهای میانه رو میکشید اون زمان،وقتی خیابون میدان نماز به میدان آزادی (یوخاری چاراه) رو کشید و عرض خیابون رو دوبرابر عرض کنونی کرد تمام کسبه ها اعتراض کردن و گفتن شما فرنگیا میخواین کسب و کارمون رو بهم بزنین و ارتباط کسبه های اونطرف خیابون رو با اینطرفش کم و قطع کنین،اون مهندس آلمانی گفته بود ۱۰۰ سال دیگه مردم میبینن این رفتار شما چه به سر شهرشون میاره!!!الان دقیقا داریم میبینیم که چقدر خیابانها کم عرض هستن با اینکه چندین ساله دارای واحد اتوبوس رانی هستیم ولی نمیتونن تو خیابونهای کم عرض میانه تردد کنن و بسنده کردن به تاکسی،حالا جناب نایبی فرمایشات جنابعالی خیلی متین و بجاست،ولی ببینین در ۱۰۰ سال آینده هم این پل بی فایده خواهد شد؟؟؟؟؟همین الانشم بار ترافیکی میدان به شدت کم شده،همه خودرو ها میومدن جمع میشدن تو میدون تا تریلرها رد بشن و منتظر اون لاین بشن تا اونطرف هم تریلرها رد بشن و اینا برن به شهرک اندیشه یا به سمت میانه،ان شاالله که برای کمربندی و رو گذر یا زیر گذر بیمارستان خاتم،ورودی ترک و تبریز به میانه و ورودی زنجان به میانه و ...بودجه کافی اختصاص بدن و روز به روز شاهد پیشرفت شهرمون بشیم و به این پروژه عظیم و آینده دار که اهالی اندیشه بشدت ازش راضی هستن گیر ندیم،یاعلی

۰۲/۳/۱۶ ۰۱:۲۸

زمانی که بزرگان شهر به لقب پر افتخار ( حاجی) شانه می لرزانند و حج نرفته ثواب حج آرزو می کنند اشک حسرت مثل سیل جاری می شود واز خدا هزاران بار آرزوی مرگ سر می دهیم . جناب مهندس قنبری ممان دیر بود که من نوجوان از اتوبان پرسیدم با لحن مسخره آمیز گفتی تو هنوز بجه ایی بر وخونه الان شبه . جناب حضرت قنبری الان ۵۲ سالمه وشما پیرمرد . تنها خوشحالیم این که آرزوی چهار بانده شدن میانه سرچم ومیانه تبریز را باهم به گور خواهیم برد . واقعا در برابر خدا چه خواهید گفت . آیا واقعا شان فرزندان این مرز و بوم تفتیش شبانه زباله هست ؟ آیا روزی خواهد رسید که می تی کمون مامور مخصوص حاکم بزرگ از شهر ما هم سراغی بگیرد ؟

۰۲/۳/۱۶ ۰۰:۴۷

شما بایستی صورتوضعیت قطعی پیمانکار یا پیمانکاران ، تعدیل ، هزینه نظارت مقیم و مشاور عالیه ، هزینه نماینده کارفرما و هزینه های مربوط به کارفرما و در واقع خود شهرداری از جمله آسفالت نهایی و غیره همه جمع شود.

۰۲/۳/۱۶ ۰۰:۴۲

با سلام و عرض ادب 

جناب مهندس نائبی بنده هم به عنوان عضو کوچکی از جامعه مهندسی با نظر شما موافقم. شهرداری اگر این مبلغ را در دیگر پروژه های شهر هزینه میکرد بازدهی آن قطعا بیشتر میشد ولیکن اثرات سوء مدیریتی در این پروژه مشهود است. خاطرم هست شهرداری میانه برای اجرای تقاطع غیرهمسطح چند محل را به شورای ترافیک شهرستان پیشنهاد داده بود که این مسیر با رای اعضا به تصویب رسید! اگر بودجه این پروژه به مراکز تفریحی تجاری و ... تزریق میشد میتوانست درآمد پایدار برای شهرداری باشد و یا تکمیل کمربندی شمال به جنوب که محاسن آن قطعا بیشتر از اجرای این پل بود. 

 

 

۰۲/۳/۱۶ ۰۰:۲۲

اگر از ترمینال قدیم به آن طرف جاده احداث میشد خیابان کم عرض شهرک امام جوابگوی حجم ترافیک نبود،لذا باید طرح عریض کردن اون خیابان اجرامیشد(سالهاست بعلت نبود بودجه مونده) این مستلزم هزینه زیاد برای رفع معارضین(مالکین)میشد.
بتن ریزی در هوای سرهم بارعایت مواردفنی وصلاح دید دستگاه نظارت پروژه مانعی نداره نه تنها تواین پل بلکه هرپروژه دیگه ای

۰۲/۳/۱۶ ۰۰:۰۱

با سلام

جناب آقای مهندس نایبی از نگارش مقاله ارزنده شما بسیار سپاسگزارم.
لازم است به حضور همشهریان عزیز برسانم بررسی و نقد پروژه های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و …. بعداز انجام آنها نیز توسط کارشناسان مربوطه، در کشورهای توسعه یافته امری مرسوم می باشد.
چرا که چنین نقدهای سازنده ای، میتواند تجربه ای گران بها و نقشه راهی برای مدیران آینده باشد.

شهردار محترم جناب آقای مرتضایی، که هم تجربه کاری مرتبط با مدیریت شهری دارند و هم تحصیلات ایشان در رشته «جغرافیا و برنامه ریزی شهری - آمایش شهری» می باشد، انشاالله نیازهای توسعه و رشد شهری را براساس الویت ها،، با تجزیه و تحلیل راهکارهای مناسب، با کارشناسی دقیق و برآورد هزینه و فایده برای شهر و شهروندان عزیز ، با برنامه ریزی و زمانبندی مناسب تهیه و اجرا نمایند تا نه تنها شاهد موارد این چنینی نباشیم، بلکه موجب تحسین و تقدیر کارشناسان در زمینه های مربوطه و عموم همشهریان محترم باشیم.

دوستان عزیز و همشهریان محترم
همیشه انتقادهای سازنده را جدی بگیرید، نه نظرات شخصی را.
اگر در انتقادها، حقیقت، نکات مثبت و سازنده ای وجود داشت، حتما سعی نمائید از آنها درس بگیرید، در غیر اینصورت آنها را از خود دور کنید.

با احترام
محمدرضا احمدزاده

۰۲/۳/۱۵ ۲۳:۵۷

با تشکر از این مطلب کارشناسی و جامع،بنده نیز از چندین نفر سوال کردم که اظهار داشتن به جای این پل مارپیچی با این طول کوتاه که میشد صافتر اجرا کرد،اگر این مسیر از ترمینال قدیم به انطرف جاده احداث میشد برای مردم مفیدتر بود و آب رو بجای زیر گذر استقاده نمیشد.این پل ترافیک را به خیابان پادگان میاورد که دسترسی مناسبی به داخل شهر ندارد.

یکی از سوالها هم این بود که چرا همزمان با بارش برف و باران شروع بکار میشد؟بتن ریزی در هوای سرد!!!

در این برهه زمانی بسیار افسوس میخورم سرعت انجام پروژه ای مثل همین پل ویا آسفالت آن و خیابان ها و کیفیت کار در تهران و زنجان و تبریز بسیار کوتاه تر و با کیفیت تر و ماندگار تر انجام میشود.وقتی هم با مسئولش در این موارد صحبت میکنی میگن بودجه در فصل سرما میاد و اگر هزینه نکنیم از دستمان میرود که البته دلیل نمیشود بیت المال در طولانی شدن پروژه ها هدر رود.نزدیک یک ماه است اسفالت اطراف قوری چای باعث تصادف و متضرر شدن کسبه و افراد گذری میشود در حالیکه اگر یک برنامه ریزی مناسب صورت میگرفت تصادف موتور سواران و بیهوشی او باعث شوکه شدن و ناراحتی و اضطراب صدها نفر و بچه هایی که در ترافیک تصادفش را دیدند،نمیشد!!!!!

۰۲/۳/۱۵ ۲۳:۴۸

بنده بخاطر رفت آمدی که بهمراغه دارم کمربندی ندارد و پل رو گذر مراغه هم اصلا ترافیک باز نمیکند که هیچ بلکه باعث ترافیک و شلوغی ماشینها میشود

۰۲/۳/۱۵ ۲۳:۴۴

به نظر من ساخت این پل از واجبات بود زیرا حتی یک حادثه باعث مرگ یک شهروندی بشه مسول مقصر خواهد بود
نظیر این پل در قسمت های مختلف شهر هم خودش را نشان‌میدهد

۰۲/۳/۱۵ ۲۳:۴۲

احداث پل یک آینده نگری بسیار فنی بود که موجب حل مشکل ترافیکی شهرک های بالا دست خواهد شد.

۰۲/۳/۱۵ ۲۳:۳۹

کاملا متوجه هستم،مثل اینکه شما اطلاعات درستی از این پروژه ندارید.وقتی مسئول فنی پروژه و سرپرست کارگاه که دو اعضا مهم یک پروژه با سند میگن مبلغی که جنابعالی میفرمایید هزینه نشده شما اسرار بر آن دارید.
ناگفته نماند در دستگاه های اجرایی قسمتی است به نام بازرسی که ریز به ریز صورت وضعیتها واسناد رو بررسی و درصورت مشاهده کوچکترین مغایرت با فردخاطی برخوردمیکند.
پس لطفا از انتشار اطلاعات بدون محتوا خوداری کنیدتا تلاشهایی که مسئولین برای آبادانی ورفاه مردم انجام میدن پایمال نشه

۰۲/۳/۱۵ ۲۳:۳۴

آیااحداث پل روگذر از ترافیک جاده ترانزیت کم کرده؟

۰۲/۳/۱۵ ۲۳:۲۷

خوب شد خودتان را معرفی کردید،بنده خیلی از روی این پل رفت و آمد کردم،چرا !?پلی که ساختید مثل موج دریا لپ لپ میزنه،مگه میشه رو گذر هم مثل کوچه های شهر ما مارپیچ باشه بنده در دوران زندگی 52ساله ام خیلی از روگذر ها عبورکردم تا به حال اینهمه مارپیچ بالا وپایین به خدا قسم ندیدم،دوم اینکه خوب شد آقای نایبی این مطلب را نوشتند،چه 38,یا بیشتر یا کمتر باشه به هر حال باید خوب توزیع میشد چرا بنده به خاطر یه پارکینگ 15میلیون به آقا شهردار جریمه بدم بعداً بیایند جلو منزل خودتان را آباد کنیدبقیه اش را نمیگم......خودتان میدونید،دوم خدا به همه ی تان رحم بکنه پل عجیب وغریبتان مثل حادثه مترو پل فروریخته نشود انشاالله



خوب بیاید شهرک شهید بهشتی اونجا رو تماشا کنید بعداً خودتان می فهمید منظر چیست

۰۲/۳/۱۵ ۲۳:۲۵

باسلام خدمت آقای نائبی، در بحث احداث پل اولویت اول جان شهرک نشین ها ست نه زیباسازی،و مورد دوم اینکه مگر شهرک نشینها کم عوراض پرداخت کرده اندتا برایشان هزینه نشود.بنظر شما همه چیز برای بالا شهریهاست.

۰۲/۳/۱۵ ۲۲:۴۸

بنده سرپرست کارگاه پل بودم. نزدیک ۳۸ میلیارد با کل ریز هزینه هاش موجود هست. تک ریالی هم بدون اطلاع بنده هزینه نشده است. لطفا ندانسته نگویید

۰۲/۳/۱۵ ۲۲:۴۵

واقعاً متوجه نیستید که دو کمربندی میانه با هزینه ای کمتر از این پل می توانست تکمیل شود و بار ترافیکی تمام شهر سبک شود؟ واقعاً سخت است که حساب کتاب کنید با این پول می شد 10 هزار متر مجتمع بزرگ اداری ـ تجاری ساخت و از فروش آن به 300 تا 500 میلیارد تومان درآمد رسید و تمامی گره های شهر را با آن باز کرد؟

۰۲/۳/۱۵ ۲۲:۴۳

آقای نایبی از کجا فهمیدی هزینه پل ۷۰ میلیارد شده؟؟؟
اگر کل مقالات و نوشته هایت اینطوری هست واقعا برایتان متاسفم
بنده سرپرست کارگاه این پل بودم. مبلغ نهایی به ۳۸ میلیارد هم نرسید. در زمان اجرا هم شهرداری هیچ ملکی را برای هزینه نفروخت. اتفاقا بعد از ۳ سال زمین را فروخت که قیمتش بالا رفته بود.
خواهش میکنم ندانسته نسبت به درج مطلب اقدام نکنید

۰۲/۳/۱۵ ۲۲:۲۰

شهردار وقت میانه با اجرای پل روگذر و پیاده راه اثبات کرد که می‌توان کارهای بزرگی در شهر ایجاد کرد

۰۲/۳/۱۵ ۲۲:۱۷

جناب آقای نائبی بااین شهرک سازی هایی که در قسمت بالای جاده ترانزیت دارن انجام میدن بایستی بفکر تردد آسان وسریع درآن منطقه باشن البته هم حال وهم آینده.سالها پیش اگر شهرداری می اومد و طرح میداد که خیابانهای داخل شهر عریض باشن همه طبق نظریه جنابعالی اعتراض میکردن و میگفتن میانه همش صدتا ماشین داره این همه خیابان کشی هزینه اضافی هست.ولی الان چی آیا خیابانهای باریک میانه جوابگوی اینهمه حجم ترافیک هست؟

۰۲/۳/۱۵ ۲۲:۱۳

پروژه خوبی هست ...یه پل دیگه هم به طرف بیمارستان خاتم واسه شهر میانه خیلی ضروری هست ...چون ساخت این پل میتونه بار ترافیک رو از طرف فنی حرفه ای ..مدنی .رجایی کم کنه

۰۲/۳/۱۵ ۲۲:۱۳

جناب اقای نائبی بزرگوار وقتی شورای شهرمان از افراد غیر تخصصی و اقوامی تشکیل می گردد دست پخت ان همین می شود که شده و باز هم خواهد شد پس زیاد از این بی سواد ان وظیفه نشناس و بی درد و بی.....انتظاری نداشته نباشید خود کرده را تدبیری نیست علی برکت الله .

۰۲/۳/۱۵ ۲۱:۵۹

الآن هدر نرفته؟!

۰۲/۳/۱۵ ۲۱:۵۷

اولاً آن پل در مراغه در مهمترین تقاطع قرار دارد و بار ترافیکی را کاسته است اما در میانه چه؟ آیا لزومی به احداث این پل بود؟ اگر لازم بود چرا بعضی از مسیرهای زیر پل را محدود نکردند و همچنان آزاد است؟

ثانیاً مراغه پیش از آن پل روگذر، یک منطقه گردشگری زیبا بر روی رودخانه شهری داشت، تندیس مفاخری مانند عبدالقادر مراغی و اوحدی مراغی در میادین شهر نصب شد، فرودگاه مراغه و رادیو مراغه داشت، کمربندی شهر داشت. میانه هنوز یک کمربندی ندارد.  

۰۲/۳/۱۵ ۲۱:۴۸

اگر واقعاً با هزینه این پل می تونستند دو تا کمربندی رو تموم کنند یا نادان بوده اند یا ... . آخه با کدوم عقل کمربندی ها رو ول کردند و چسبیدند به این پل؟ الآن 20 ساله میخوان کمربندی جنوب رو بزنند ولی با سرعت لاک پشت پیش می رند. البته لاک پشت در عرض یکی دو ماه می تونه این کمربندی رو طی کنه. سرعتشون خیلی کمتر از لاک پشته. اونوقت 50-60 میلیارد تومن ریختند سر این پروژه و سریع تموم کردند.

۰۲/۳/۱۵ ۲۱:۴۵

من‌نمیدانم چرا با احداث پل مخالفت می کنند اگه این‌پل ساخته نبود الان پولش هدر رفته بود

۰۲/۳/۱۵ ۲۱:۴۲

آقای نایبی خیر مقدم عرض می کنم ورودتان به صدای میانه رو! سه سال شده که چیزی در سایت خودتان ننوشته اید. خیلی عجیب بوده و هست.

۰۲/۳/۱۵ ۲۱:۳۵

هزینه واقعی پل چند شده؟

۰۲/۳/۱۵ ۲۱:۳۴

تهران نشینان که موجب عقب ماندگی شهر شدند نمونه اش شمایید اون وقت توی کشور هیچ کاری نبایست صورت گیرد اونوقت پل مراغه و بناب یا فرودگاه سهند هم اشتباه بوده رک و صاف بگم مهندسی که ۲۰ سال موجب عقب ماندگی شهرستان شد و اتوبان را کشید ۵۰ کیلومتری کجا بودید؟ به نظر من اگر بعضی ها دست از سر میانه بردارند پیشرفت می کند ولی دست بردار نیستند چی می خواهند نمی دانم.

۰۲/۳/۱۵ ۲۱:۱۳

این همه تأکید بر المان شهری نکنید. انگار من نان شب نداشته باشم و یک مچ بند هوشمند بخرم و بگویم: زیباست! این زیبایی به چه قیمتی به دست آمده است؟ تاوان دو ماه بی نانی ام را چطوری باید بدهم؟

تقاضامندم شما که مسئول فنی پروژه هستید مراحل اجرایی تا رسیدن به احداث پل را بفرمایید. لزوم ساخت پل علیرغم ساخت کمربندی و کاهش بار ترافیکی این مسیر را بفرمایید. 

لطفاً در کنار هزینه خالص 40 میلیارد تومانی، دیگر هزینه ها را هم بفرمایید تا ببینیم هزینه واقعی این پل چند شده است؟

۰۲/۳/۱۵ ۲۱:۱۳

این پل به هر دلیل و با هر هزینه ای احداث شده
هر قدر در مطالعات آن کم کاری شده و هر قدر که در هزینه های آن احیانا سو استفاده شده اهمیتی ندارد
چون تا بحال موردی نبوده که کسی بعد تحویل دادن سمتش جوابگوی خیانت هایی که کرده باشه
تمام این نکاتی که مهندس نایبی مطرح کردن صحیح هست ولی چه نتیجه ای خواهد داشت؟!
یعنی یک درصد احتمال میدهید که از اعضای سابق شورای شهر و همچنین شهردار سابق بخاطر کم کاری ها و سواستفاده های که شده توضیحی خواسته بشه؟! غیر ممکنه...

۰۲/۳/۱۵ ۲۱:۰۹

شما فرض کنید پیش از اجرای چنین طرح بزرگی، از بنده نیز نظر خواسته اند و بنده هم همین نظر را داده ام. آیا از اجرای این پروژه پرهزینه و پردرآمد برای مجری پرهیز می کردند؟ آیا شما حاضر بودید به شورای شهر بابت اجرای این طرح اعتراض کنید؟

۰۲/۳/۱۵ ۲۱:۰۶

اگر از کارشناسان مهندسی ترافیکی که یکی از رشته های هفتگانه سازمان نظام مهندسی است استمداد کنند و آنها جواب ندهند حرف شما درست است.

۰۲/۳/۱۵ ۲۰:۵۴

با تشکر از جناب دکتر نایبی عزیز این بحث در خصوص اولویت هزینه که فرمودید در شهری مثل میانه با توجه به درآمد و منابع مالی محدود شهرداری کاملا مطلب درستی است و می بایست از بین شاید صدها اولویت واجب تر در شهر بررسی میشد این همه پول کجا خرج شود.

۰۲/۳/۱۵ ۲۰:۴۹

شهرداری‌ها آزمون و خطا توسط پول بیت المال بعد از اجرا و احداث اعمال میشود قبل از اجرا به این چیزها فکر هم نمی‌کنند چون تصمیم گیرها کلا متخصص نیستند و با رای طایفه ای بالا میان و سواد آنچنانی هم ندارند و شخص شهردار در اکثر شهرها با التماس و زد و بند پشت میز میروند پس کار خوب نبایستی انتظار داشت شهرداری‌های کشور یکی از بی در و پیکرترین ادارات هستند به خدا راست میگم چون خودم در همان بی در پیکر کار میکنم

۰۲/۳/۱۵ ۲۰:۱۶

کاملا مطلب درستیه ولی ما در یک کشور اروپایی زندگی نمیکنیم وقضایا باید نسبی دیده شود آیا در چهل سال گذشته مشابه این زمین ها رو شهرداری نفروخته؟پولش صرف کدام پروژه شده آقای میرزایی در طول مدیریتش دو طرح سنگفرش و روگذر رو اجرا کرد هر چقدر هم غلط بوده باشد هر شهردار در طول مدیریتش اندازه ایشان از همین طرح های غلط اجرا میکرد شهر الان شبیه روستاهای فلات مرکزی ایران نبود

۰۲/۳/۱۵ ۲۰:۰۹

با سلام با توجه به رشته تخصصی خودم باید قبل از اجرای پروژه در زمان مطالعات، مشاور طرح وجود این پل در این محل ساختگاه را با نرم افزار ترافیک برای شهر میانه مدلسازی و شبیه سازی نماید و تعداد ترددهای خودرو در این مسیر برای زمانی مشخص طبق نظر مشاور شمارش گردد و میزان ترافیک و معطلی مشخص گردد همچنین برای سال هدف نیز مدلسازی انجام گردد سپس اگر FS توجیه داشت نوع زیرگذر و روگذر و گزینه های ديگر بررسی شود و با هم مقایسه گردد بعد اقدام گردد و این مراحل در زمان مطالعات طرح باید دقیق انجام شود.

۰۲/۳/۱۵ ۲۰:۰۵

چرا هنوز از شورای قبلی چند نفری هست ولی این ادعای مهندس خودش سنگین هست .38 ملیارد اعلامی با 70ملیارد خیلی تفاوت هست تقریبا نصفش کردن و شهرداری یا شورای شهر باید جواب بدن ویا تکذیبش کنن

۰۲/۳/۱۵ ۲۰:۰۰

با سلام و درود
در مورد شبهات متن نوشته شده فاز مطالعاتی قبل از اجرای پروژه توسط شرکت مشاور (ژرفا نقش محیط) انجام و کاملا بررسی و دفترچه مطالعاتی ان موجود است که میزان ترافیک و پیش بینی های اتی و ... در آن اشاره شده است.
به عنوان نمونه شما اشاره کردید که پل در راستای جاده اصلی احداث میشد که با توجه به شیب طولی مورد نیاز برای جاده ترانزیت با بارهای ترافیکی سنگین که بعضا در حال عبور هستند هم هزینه چندین برابری تحمیل می کرد هم طول خیلی زیادی مورد نیاز بود و هم با توجه به بارهای عبوری سنگین عمر سازه خیلی پایین می اومد.
2-هزینه اجرای پروژه 40 میلیارد بوده و هست که در اخرین صورت وضعیت قطعی پیمانکار موجود و ثبت است.
3-عصرها قبل از غروب یه سری به پل بزنید تا میزان ترافیکی عبوری رو ببینید و بهتر از اون مطالعات اولیه شرکت مشاور رو بگیرید.
4-این پل علاوه بر کارایی ترافیکی به عنوان یک المان شهری زیبا هم در ورودی شهر باعث افتخار شهر میانه می باشد.

در مجال مناسب و شاید در مقاله ای جداگانه میشود به طور مستند در مورد ضرورت وجودی پل- هندسه صحیح و مسیر صحیح اون و نظرسنجی از مردم از این پروژه دفاع کرد .
ممنون

۰۲/۳/۱۵ ۱۹:۴۱

با تشکر از جناب نائبی عزیز . ای کاش این مطلب گرانبها را اول وقبل از اینکه پروژه شروع بشه میفرمودید و الان برای مردم فایده ای ندارد جز ناراحتی . شهر میانه مثل بچه یتیم میمونه . 14 خرداد صبح ساعت حدود نه صبح انتهای چمران نونوایی 43نفر تو صف نونوائی بودن اره 43 نفر بزرگواران نمیتونن مشکل نون این شهر را حل کنند . نمک به زخم مردم نپاش . طرف برای بازدید نونوائی ها فرمانده سپاه را برده و ازش هزینه میکنه (...)

۰۲/۳/۱۵ ۱۹:۳۹

وقتی برای منطق و حرف مهندسی جوابی نیست.

۰۲/۳/۱۵ ۱۹:۱۹

شورای شهر فعلی که این پروژه را اجرا نکرده. چرا نمیاد هزینه این پروژه رو اعلام بکنه؟

۰۲/۳/۱۵ ۱۹:۱۸

ضمن تشکر از وقتی که گذاشتید برای مطلب فوق که به نظر بنده مثالی است از نحوه مدیریت غیرکارشناسی و اقدام های نمایشی فاقد مطالعات پیش نیاز از حیف و میل های منابع شهری و البته ملی، عارضم خدمتتان در زمان اقدام به احداث این پل بنده به شخصه در جمع برخی از همشهریان در یک سازمان مردم نهاد بسیار اصرار به بررسی هزینه های تکمیل کمربندی های شمالی و جنوبی داشتم و حتی گزارشی هم تهیه و ارایه کردم اما متاسفانه راه به جایی نبرد.

حتی در رابطه با احیای آسفالت بلوار زینبیه هم به نظر بنده که البته تخصصی در این امر ندارم علت اصلی تخریب روکش آسفالت ها تردد ماشین های سنگین غیرشهریست که در صورت تکمیل کمربندی مشکل نگهداری بلوار زینبیه هم حل می شد و نیاز به هزینه برای بتن و زیرسازی ها آنچنانی که حتی در شهرداری تهران و ایستگاه های BRT هم جواب نداده نبود اما افسوس از یک مطالعه و بررسی واقعی.

افسوس که مدرک دانشگاهی و پایان نامه و تحقیق کیلویی شده و حالا همه می توانند توهمات منفعت طلبانه و کوتاه اندیشانه شان را به نام کار کارشناسی غالب کنند و کمتر مسئول و مدیری را می توان یافت که توان تشخیص داشته باشد.

 

یکی دیگر از مضرات این تحمیل هزینه هم ایجاد توجیه برای شهر فروشی و تراکم فروشی است که نتیجه اش شده شهری که هیچ خیابان و کوچه اش جواب گوی تردد ساکنانش نیست. شهری که دیگر باید تمام آن را به یک‌پیاده راه تبدیل کرد چون سرعت عابر پیاده بیشتر سرعت اتومبیل ها در این ترافیک های اعضاب خورد کن است. در عوض این شهر شده جولانگاه دلالان و بساز بفروش ها...

 

۰۲/۳/۱۵ ۱۹:۱۵

ضمناً این گزارش ها و مطالعاتی که شما اشاره کردید باید توسط یک مهندس ترافیک صورت گرفته باشه. تا جایی که می دانم شهرداری میانه مهندس ترافیک ندارد.

۰۲/۳/۱۵ ۱۹:۰۳

پاسخ این مورد رو بهتره از مهندسین عمران و ترافیک شهری جویا باشیم
همونایی که سینه شونو میدن جلو میگن مهندسم مهندسم پشت میز خدمت هم میشینن کولرممیزنن به هیچ چیزم اهمیت نمیدن

اخبار روز