حبیب حسینقلیزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز در مورد واژگونی اتوبوس در محوز تبریز ـ زنجان اظهار کرد: 14 نفر از مجروحان واژگونی اتوبوس در محور تبریز- زنجان ابتدا به بیمارستان میانه و سپس یک نفر از مصدومان به دلیل شدت جراحات وارده به بیمارستان امام رضا (ع) تبریز منتقل شده است.
وی در تشریح این حادثه گفت: ساعت 3 بامداد یک دستگاه اتوبوس در فاصله 90 کیلومتری زنجان واژگون شده که این حادثه خوشبختانه بدون تلفات جانی، 34 نفر مصدوم با خود به همراه داشته است.
حسینقلیزاده وضعیت مصدومان را که به بیمارستانهای استان انتقال یافتهاند غیر از یک نفر اشاره شده مثبت ارزیابی کرد و گفت: عمده مصدومیتها از ناحیه سر اتفاق افتاده است.
وی نیروهای اعزامی از آذربایجانشرقی به محل حادثه را سه اکیپ فوریتهای پزشکی و گروه هلالاحمر اعلام کرد و گفت: فوریتهای پزشکی قافلانکوه، دادلو و میانه به همراه گروه هلالاحمر به محض اعلام این حادثه در محل حاضر شده و اقدام به انتقال مصدومان به بیمارستانهای یاد شده کردهاند.