کد خبر: ۷۱۳۶۳
۴۵۹۰ بازدید
۲۷ دیدگاه (۲۷ تایید شده)

مهمترین رویدادهای شهرستان میانه در سال 1395 + تصاویر

۱۳۹۶/۱/۲۲
۱۹:۲۸

گسترش اطلاع رسانی صدای میانه در دو بخش سایت و کانال و افزایش حجم کاری باعث شد تا رویدادهای سال 95 با تاخیر سه هفته ای خدمت شما ارائه شود و از این بابت یک عذرخواهی پیشاپیش از شما می کنم.

سال 95 نیز سالی پر از خبرهای خوب و بد برای شهرستان میانه بود که سعی شد تا یک به یک مورد بررسی قرار گفته و گلچینی از اخبار آن خدمتتان ارائه شود که رفرنس اخبار مهم در حدود 340 مورد شد که با کلیک بر روی آنها می توانید مطلب اصلی را مطالعه کنید.

برای ششمین سال پیاپی (90،91،92،93،94) این توفیق نصیب بنده گشت تا از میان آرشیو اخبار سایت و کانال صدای میانه اهم آنها آورده شود.

به مانند سال گذشته اخبار در بخش های سیاسی ،اقتصادی ،بهداشت و درمان ،ورزش ،حوادث و اجتماعی تقسیم بندی شد .

*****سیاسی*****

تغییر امام جمعه میانه

از مهمترین حواشی که در جریان انتصاب مدیران و مسئولین شهرستان میانه در سال 95 رخ داد ،می توان به انتصاب امام جمعه جدید میانه اشاره کرد و ماجرا از آنجایی شروع شد و فرمند نماینده شهرستان میانه گفته بود که با رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور صحبت کرده و در واقع طوری القا شد که نماینده میانه عامل تغییر بوده (1) ولی با صحبتهایی که حجت الاسلام حامدی کرد و گفت که رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور این صحبتها را تکذیب کرده(2) ،صحبتهای نماینده میانه تا جایی پیش رفت که گفت بنده سه نفر را برای امامت جمعه میانه معرفی کردم.(3) البته عده ای قصد تجمع  برای ممانعت از رفتن حجت الاسلام حامدی داشتند که با درخواست امام جمعه سابق میانه برگزار نشد. (4)

حجت الاسلام حامدی که از 10 سال پیش بعنوان امام جمعه میانه منصوب شده بود اواخر سال 95 بدلیل مشغله زیاد در قم و اینکه نتوانست تمام ایام هفته در میانه باشد ،ادامه امامت جمعه میانه را قبول نکرد و حجت الاسلام محمدی امام جمعه تکاب ،با حضور حجت الاسلام والمسلمین تقوی قمی معاونت شورای سیاستگذاری ائمه جماعت کشور بعنوان امام جمعه جدید میانه معرفی شد. (5)

امام جمعه جدید میانه معرفی شد

حضور مسئولین کشوری و استانی در میانه

به مانند سالهای گذشته سال 95 نیز برخی مسئولین به دلایل مختلف در میانه حضور پیدا کردند که به مهمترین آنها اشاره می شود:

مدیران کل برخی ادارات منجمله: مدیرکل میراث فرهنکی(6،مدیرکل سازمان منابع طبیعی(7،مدیر کل زندان ها(8، مدیرکل امور شهری استانداری(9،مدیرعامل شرکت گاز(10) ،مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی(11،مدیرکل بنیاد مستضعفان (12) ،استاندار 2 بار (13)

مسئولین رده بالای استانی و کشوری

دکترهاشمی ،وزیر بهداشت

همزمان با ایام دهه فجر برای دومین بار در طی دوران وزارتش و سومین بار در عمر خود جهت افتتاح بیمارستان برکت امام وارد میانه شد (14)

نوروزی ،مدیر عامل بنیاد برکت

همراه با وزیر بهداشت برای افتتاح بیمارستان برکت امام به میانه آمد (14)

کرباسیان،مدیر عامل ایمیدرو

برای بررسی وضعیت فولاد میانه و مراحل ساخت و بهره برداری فاز احیا در میانه حضور پیدا کرد ،جالب اینکه در تصاویر منتشره مسئولی از شهرستان میانه دیده نشد(15)

شریفی ،مدیرعامل فولاد ملی ایران

همانند کرباسیان از فولاد میانه و فاز احیا بازدید و با مسئولین شهرستان و فولاد میانه گفتگو کرد (16)

جبارزاده ،استاندار

در سال 95 دو بار به میانه آمد ،یک بار در هفته دولت و افتتاح های مربوطه و بار دیگر به همراه وزیربهداشت (17)

همایش ها

هر چند سال کم رونقی به لحاظ همایش داشتیم ولی از مهم ترین آنها که در میانه برگزار شد میتوان به همایش اولین یادواره شهدای مدافع حرم (18) و شهدای زینبیه با حضور معاون وزیر آموزش وپرورش (19) اشاره کرد.

 تشکل های سیاسی حامی دولت

این جلسه در سالن اجلاس فرمانداری ویژه شهرستان میانه که با حضور شبستری معاون سیاسی استاندار برگزار شد دارای حاشیه ای پررنگ تر از متن بود که طی آن فردین فرمند به شدت و با لحن مخصوص خود به شکری و شبستری تاخت (20)

نمایندگان میانه

خداحافظی مددی و حسینی ،سلام فرمند و شیویاری

دوران نمایندگی مجلس نهمی ها در 4 خرداد 95 به پایان رسید و 4 سال به سرعت برق و باد گذشت ،قضاوت درباره این دوره را باید مردم بکنند و کمی تا قسمتی بسته به نمایندگان مجلس دهم خواهد داشت .

آخرین روز حضور مددی و حسینی در مجلس همراه با عکس یادگاری و خوش و بش ها گذشت تا عرصه را به نمایندگان جدید بسپارند ،این دو در انتخابات مجلس دهم سرنوشتی متفاوت داشتند مددی توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد و حسینی 12500 رای آورد (21)

فردین فرمند و یعقوب شیویاری که در رقابت با 21 نامزد دیگر توانسته بودند حائز اکثریت آرا شوند ،راهی مجلس دهم شدند تا کوله بار آرزوها و امیدهای یک شهرستان را به دوش کشیده و در مجلس مطالبه کنند (22)

اردیبهشت ماه رییس جمهور دیداری با نمایندگان جدید داشت و برخی از آن بعنوان جلسه امید یاد می کردند (23)  که با واکنش شیویاری همراه شده و به رغم حضور در آن از لیست امید تبری جست. (24)

در اولین جلسه مجلس دهم که در روز 8 خرداد برگزار شد ،نمایندگان شعب خود را جهت بررسی اعتبارنامه ها شناخته و به این ترتیب شیویاری در شعبه 3 و فرمند در شعبه 14 قرار گرفت.(25)

در لیست ابتدایی نام نمایندگان میانه در کمیسیون بهداشت و انرژی به چشم می خورد (26) ولی بعد از چند نام فرمند بعنوان نماینده بدون کمیسیون آمد (27) شیویاری منشی اول کمیسیون بهداشت شد (28) فرمند هم که از رسیدن به کمیسیون انرژی بازمانده بود به عضویت کمیسیون اصل نود در آمد(29) اما این پایان کار نبود و فرمند در جلسه شورای اداری میانه گفت که اگر به عضویت کمیسیون انرژی درنیاید استعفا خواهد داد (30) 

بهمین دلیل در جلسات کمیسیون اصل نود شرکت نمی کرد تا اینکه به زور افزایش سقف اعضای کمیسیون بالاخره بعد از 9 ماه عضو کمیسیون تخصصی خودش یعنی انرژی شد (31)

مددی همچنان خبرساز

محمدعلی مددی که همواره مدرک تحصیلی دکترایش محل مناقشه بود این موضع این بار در سطح رسانه های ملی مطرح و موضوع دوباره به جریان افتاد (32) ،هر چند در اواخر دوره نمایندگی اش در سال 94 تابلوی با عنوان دکترایش پایین کشیده شد (33)یکی از نزدیکان نماینده سابق میانه نامه ای منتشر کرد مبنی بر تبرئه شدن مددی از اتهام مدرک جعلی دکترا (34) البته جنانی وکیل مددی بعد از آن مصاحبه ای انجام و ماجرا را تشریح کرد.(35)

اما خبر دومی که دوباره نام نماینده میانه را بر سر زبان ها انداخت نام نویسی از حوزه انتخابیه اهر و هریس برای انتخابات میانه دوره ای مجلس دهم بود که بسیاری آن را در راستای اخذ تایید صلاحیت دانستند.(36)

حسینی دیگر نماینده میانه در مجلس نهم نیز بعنوان مدیر آزادراه تهران-شمال منصوب شد.(37)

شهرداری و شورای شهر

ماه های ابتدایی سال 95 با حمله تند حجت الاسلام حامدی امام جمعه وقت میانه  به شواری شهر آغاز شد که بخشی از آن را می بینیم : " ناگفته های زیادی دارم؛ دوره چهارساله تان رو به پایان است، صبر تا کی؟؛ شورا نیستید، قبول، شهروند هم نیستید؟ مرد حسابی! این وضع شهر است؟ خجالت می کشیم وقتی مهمانی وارد شهر می شود!"(38)

همین گفته باعث شد تا فعالان اجتماعی نیز به تکاپو بیافتند و حرفهای امام جمعه باعث دلگرمی شده و تقاضای جلسه پرسش و پاسخ دهند(39) اما تاریخ جلسه درخواست کنندگان و شهرداری با هم اختلاف داشت شهرداری قرار را برای روز 25 اردیبهشت گذاشت (40) و فعالان رسانه ای 26 ام (41)

نکته قابل توجه در این نشست خبری غیبت دسته جمعی اصحاب رسانه و مدیران و خبرنگاران جراید و مطبوعات و وبسایت های محلی و نمایندگان خبرگزاری ها و نشریات سراسری بود که با توجه به اعلان عمومی برگزاری این نشست از سه روز قبل در فضای سایبری و دعوت از عموم فعالان رسانه ها و شبکه های اجتماعی مجازی برای شرکت در جلسه پرسش و پاسخ استقبالی این چنین سرد و بی تفاوت دور از انتظار بود،این جلسه مهمان مخصوصی هم داشت که آن هم فرماندار بود. (42)

در مقابل نیز رسانه ای ها قرار را روز 26 ام عنوان می کردند و آنها نیز گله مند بودند که چرا شهردار و شورا بر سر قرار نیامده اند. (43)

اما شهردار به فاصله یک ماه پس از انتقادات امام جمعه در نماز جمعه به عنوان سخنران حضور پیدا کرده و به کارهایی کرده پرداخت و از آنها دفاع کرد (44) و (45)

این زمان خریدن ها و عدم اتحاد شورایی ها باعث شد تا خرده فروش دومین شهردار پرسابقه تاریخ میانه باشد ؟ در تیرماه میان همین انتقادها بود که فرماندار ویژه میانه از شهردار میانه بدلیل ایجاد فضای سبز تقدیر کرد ؟ مرداد ماه سه عضو شورا درخواست استیضاح شهردار را مطرح کردند (46) ولی اواخر مرداد ماه که قرار بود خرده فروش استیضاح شود ،شکری این قرار را برهم زد و گفت که نامه شورا مبنی بر عدم قانع شدنشان از جواب های شهردار به دستش نرسیده و جلسه استیضاح کن لم یکن خواهد بود. (47) و (48) البته این دخالت فرماندار انتقادهایی را هم در شورا به پا کرد و دخالت شکری را نادرست و استیضاح را قانونی می دانستند (49) برخی نیز آن را شتابزده دانستند (50)

فرماندار ویژه میانه در پاسخ به این انتقادها گفت: فرمانداری مانع استیضاح شهردار نیست ،عدم رعایت تسلسل و توالی اداری در استیضاح شهردار مانع اصلی است (51)

خیز دوم شورایی ها در بهمن ماه به سمت شهردار برداشته شد و سه عضو شورا با مطرح کردن 18 سوال از جواب های شهردار قانع نشدند (52) و قرار شد ظرف 10 روز خرده فروش استیضاح شود (53) در این مدت نیز جلسه پرسش و پاسخی بین شورا و اهالی رسانه برگزار شد (54)

اما روز 7 اسفند به رغم غیبت خرده فروش و شاهمحمدی به دلیل به حدنصاب نرسیدن آرا شهردار در سمتش ابقا شد (55) تا خرده فروش به سمت پرسابقه ترین شهردار تاریخ میانه نزدیک و نزدیک تر شود.

از آخرین روز سال هم شاهد ثبت نام نامزدها برای شورای شهر پنجم بودیم.

تغییرات مدیریتی شهرستان

از دیگر تغییرات حاشیه ای انتصاب دکتر فرامرزی بعنوان مدیر آموزش و پرورش میانه بود که متاسفانه دوهفته بعد از انتصاب در سانحه تصادف محور ارومیه – تبریز درگذشت .(56)

حال نگاهی داریم به مهمترین تغییرات مدیریتی سال 95 شهرستان میانه :

انتصاب مجید حاتمی بخشدار سابق کاغذکنان به سمت بخشدار کندوان (57)

انتصاب  رسول یعقوبی بخشدار سابق کندوان به سمت بخشدار ترکمانچای(58)

انتصاب بهنام آقامحمدی بخشدار سابق ترکمانچای به سمت بخشدار مرکزی (59)

انتصاب ابوالفضل آذری بعنوان بخشدار کاغذکنان (60)

معارفه اكبر ناصري بعنوان رئيس جديد اداره گاز شهرستان ميانه (61)

انتخاب دوباره "فیاض شجاعی" بعنوان دادستان دیوان محاسبات با رای قاطع نمایندگان (62)

انتصاب علی سلیمی شاملو بعنوان رییس جدید دانشگاه آزاد واحد میانه (63)

انتصاب  مهندس حسینی بعنوان مدیر پروژه آزادراه تهران-شمال (64)

انتصاب دکتر امین ایمانی بعنوان رئیس دانشگاه پیام نور میانه (65)

تودیع فرماندار میانه ای شهرستان شبستر بدلیل بازنشستگی (66)

انتصاب کیان پهلوان افشار بعنوان سرپرست دانشگاه آزاد واحد ابهر (67)

معرفی سرهنگ محرمی به عنوان رئیس جدید پلیس راه میانه- زنجان (68)

معرفی رییس جدید اداره راه و شهرسازی شهرستان میانه (69)

انتخابات هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر میانه (70)

دو کاندیداهای ریاست شورای شهر میانه بهمن نعمت زاده وحیدر رجبی بودند که آقای حیدر رجبی با 5 رای رئیس شورای اسلامی شهر میانه شد و 3 رای آقای نعمت زاده به دست آورد و 1 رای هم ممتنع بود.

آقایان احد یوسفی و اسلام صدری کاندیداهای نایب رییسی شورا شدند که احد یوسفی با بیشترین رای نایب رییس شد.

جعفر شاهمحمدی تنها کاندید منشی شورا، با 8 رای به عنوان منشی انتخاب شد.

مجید میعاد هم به عنوان تنها کاندید برای خزانه داری شورا با 8 رای انتخاب شد.

انتصاب غلامرضا خدادادی بعنوان رییس تامین اجتماعی شهرستان میانه (71)

انتخاب مهران رستمی- عضو شورای شهر ترکمانچای به سمت ریاست شورای شهرستان میانه (72)

انتصاب علی فرامرزی به عنوان معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش میانه (73)

انتصاب رحیم زاده به عنوان رئیس جدید اداره جهاد کشاورزی شهرستان میانه (74)

انتصاب دکتر سید حسن هاشمی را بسمت ریاست بیمارستان استاد عالی نسب تبریز (75)

انتصاب ساجدی فر به عنوان معاون مدیرکل و مدیر جدید آموزش و پرورش شهرستان میانه (76)

انتصاب محمود زرین بعنوان بخشدار کندوان (77)

انتصاب حجت الاسلام محمدی بعنوان امام جمعه جدید میانه (78)

انتصاب کبیری بعنوان سرپرست جدید ورزش و جوانان میانه (79)

انتصاب کریمی به عنوان سرپرست جدید دانشکده فنی و حرفه ای میانه (80)

انتصاب سبزبهار بعنوان رئیس جدید شرکت نفت ناحیه ویژه میانه (81)

*****اقتصادی*****

فولاد میانه

قضیه فولاد میانه کم کم به کلاف سر در گمی تبدیل شده است حل نمی شود .

سال 95 نیز گذشت و قبولین آزمون استخدامی بازهم نتوانستند مشغول به کار شوند .سازمان ایمیدور وعده آغاز بکار واحد احیای فولاد میانه در سال 95 را داده بود که همانجور باقی ماند(82) حتی نامه ها و تذکرهای نمایندگان نیز اثری نگذاشت (83)

شکری فرماندار ویژه میانه هم در زمینه استخدام قبول شده ها به نقل از مدیر عامل شرکت ملی فولاد گفت : هرگونه استخدام در طرح احیای فولاد آذربایجان بر اساس تعهدات قبلی خواهد بود (84)

 علت این واکنش دعوت گزینشی بود که باعث نگرانی قبول شدگان شده بود.(85) وعده شروع بکار قبول شدگاتن در شهریور ماه هم محقق نشد (86) حتی تجمع های چندین باره در فولاد(87) و (88) ،مسجد جامع(89) و دفتر امام جمعه (90)هم افاقه نکرد.

البته شریفی مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران در بازدید از طرح فولاد میانه در این باره گفت : : ما این نفرات را به دو بخش تقسیم نمودیم که ۱۲۰نفر برای فاز اول و مابقی برای فاز دوم خواهند بود؛ در فاز اول از نفرات بر اساس اولویت امتیاز گزینش که داشتند و نیازی که طرح داشته است دعوت کردیم و تاکید و مراقبت نمودیم که اشتباهی رخ ندهد و حقی تضییع نگردد(91)

شکری فرماندار میانه هم در آذرماه طی مصاحبه ای گفت که فاز احیا در بهمن ماه افتتاح خواهد شد و قبول شدگان تا آخر فروردین 96 استخدام خواهند شد .(92)

وی همچنین در دیدار با مسئولین فولاد میانه  گفته بد : جذب تمامی قبولین در آزمون استخدامی فولاد از تفاهمات دوجانبه مسوولین فولاد و مسوولین شهرستان و مورد تعهد شرکت فولاد میانه می باشد که همه 250 نفر مرحله به مرحله جذب خواهند شد.(93) اما حرفهای شریفی با این صحبتها تناقض داشت و وی طی دیداری با قبول شدگان گفته بود که فقط 120 نفر امکان حضور در فاز احیا را دارند(94)

حرفهای مسئولین شهرستان بیشتر برای تلطیف اوضاع بود تا بهبود شرایط قبول شدگان و امروز بعد از گذشت 5 سال هنوز معلق هستند و دلخوش کرده اند به اطلاعیه ها و وعده های مسئولین.

اواخر دی ماه شرکت ملی فولاد ادامه مراحل استخدامی طرح فولاد میانه راطی اطلاعیه ای اعلام نمود(95)

جلسه با مسئولین شهرستان و شرکت ملی فولاد هم نتیجه ای نداشت (96) وعده های جلسه مورخه 4/6/95 هم محقق نشد (97)

بالاخره در شهریورماه اسامی 120 نفر از قبول شدگان منتشر شد تا ادامه مراحل استخدامی را طی کنند.(98)

از مهمترین رویدادهای فولادی میانه می توان به موارد زیر اشاره کرد :

فولاد آذربایجان و طرح توسعه فولاد میانه در فهرست شرکتهای قابل واگذاری در سال 1395 (99)

کرباسیان:واحد آهن اسفنجی فولاد میانه تا پایان امسال افتتاح شود (100) و (101)

بازدید رئیس ایمیدرو بهمراه مدیرعامل شرکت فولاد ایران و جمعی از مسئولین از فولاد آذربایجان (102)

مدیر عامل ایمیدرو فولاد میانه آذرماه افتتاح میشود(103)

بازدید مدیرعامل فولاد ملی ایران از فولاد میانه (104)

احداث نیروگاه

اوایل سال گذشته دوباره بحث احداث نیروگاه در میانه سر زبان ها افتاد و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌شرقی از احداث نیروگاه سیکل ترکیبی 300 مگاواتی توسط سرمایه‌گذار خارجی در میانه خبر داد (105) در خردادماه و بعد از اتمام دوران نمایندگی یکی از طرفداران نماینده سابق میانه در مقاله ای خبر از خروج نیروگاه از میانه داد (106) ولی تقریبا یک ماه بعد مدیر عامل شرکت تولید انرژی های تجدید پذیر مپنا در بازدید از مکان ساخت نیروگاه بادی بخش کاغذکنان میانه گفت این نیروگاه با ظرفیت تولید 50 مگاوات برق ،دارای 20 توربین 2.5 مگاواتی ساخت داخل است .(107) (108)

اشتغال

شهرستان میانه طبق آماری که اعلام شده رتبه یک بیکاری استان را داراست و به تبع آن اطلاعیه هایی مبنی بر اشتغال به چشم می آید ،میانه بیش از 290 واحد تولیدی و صنعتی که 70 درصد از آنها با مشکل مواجه هستند (109) ،رکود واحدهای تولیدی باعث شده به سیل بیکاران اضافه شود (110) در این میان افتتاح طرح هایی مثل آذین سبک سازان (111) و استخدام در میانرو (112) بارقه های امیدی هرچند کم سو در شهرمان روشن کرد.

جبارزاده در سفری که در هفته دولت به میانه داشت از اعطای مجوزهای بی حساب به واحدهای تولیدی مثل برنج کوبی انتقاد کرد و گفت شهرک های صنعتی نباید منتظر بودجه دولتی باشند (113) همچنین در جلسه دیگری که در محل فولاد میانه برگزار شد از سخت گیری های موجود توسط ادارات نیز انتقاد کرد و آن را مانعی در جهت تولید عنوان نمود (114)

اما بلاتکلیفی 250 قبول شده آزمون استخدامی فولاد و انحلال بانک هایی مثل صنعت و معدن و سرمایه ،بیکاری کارگران سدسازی و راهسازی نیز مایه نگرانی ست هر چند شکری حرفهای امیدوار کننده ای در جلسه با خبرنگاران زد ولی عملا چیزی ملموس نیست (115)

انتخاب دهستان شمالی کاغذکنان میانه بعنوان منطقه نمونه پیشرفت و توسعه روستایی

ایجاد اشتغال و کارآفرینی و ارتقاء برخورداری این مناطق جزو اولیت های سازمان بسیج سازندگی خواهد بود (116)

انحلال بانک های سرمایه ،صنعت و معدن

شکری فرماندار ویژه میانه در نشست خبری دلیل این انحلال ها را تکروی های مددی نماینده سابق میانه دانسته و گفت مجوز هیچ یک از این بانک ها به فرمانداری داده نشده بود و مددی آنها را پیش خود نگه داشته بود ،هیات مدیره بانک صنعت و معدن هم با توجه به زیان ده بودن این بانک آن را منحل کرد ،اختلاف دو نماینده پیرامون استخدام های رابطه ای هم مزید بر علت شد (117)

تاسیس شرکت آرمان راهکاری برای نجات شهرستان

مهرماه سال گذشته پذیره نویسی شرکت آرمان آغاز (118) و طی آن پروژه های ناتمام با پولهایی که از اعضا گرفته شده و سهامدارشان کرده به شرکت هایی داده می شود و سود حاصل به نسبت سهام سهامداران پخش می شود (119) ،اگر این طرح به سرانجام برسد می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات شهرستان باشد که نیاز به آگاهسازی عموم مردم دارد. (120) و (121)

افتتاحیه های هفته دولت و دهه فجر

هفته دولت  

طرح های عمرانی شهرداری میانه (122)

22 پروژه در شهر میانه (123)

23 پروژه عمرانی در بخش کندوان (124)

12 پروژه عمرانی در بخش کاغذکنان (125)

11 طرح عمرانی در بخش ترکمانچای (126)

دهه فجر

7 پروژه عمرانی در میانه (127)

22 پروژه عمرانی همزمان با دهه فجر (128)

22 پروژه عمرانی در بخش کندوان (129)

11 طرح عمرانی در بخش کاغذکنان (130)

13 پروژه عمرانی در بخش ترکمانچای (131)

وعده ها و کارهایی که انجام خواهد شد

از جمله وعده هایی که با پایان سال 95 به سرانجام نرسید می توان به وعده رییس جمهور درباره راه آهن اردبیل - میانه در جمع مردم اردبیل (132) و آغاز آبرسانی به میانه طبق سند تدبیر و توسعه اشاره نمود (133)

همچنین می توان به وعده های شکری در نمازجمعه بمناسبت هفته دولت اشاره کرد (134)

بودجه (بودجه های وعده داده شده مربوط به راه ها در بخش مربوطه آمده است)

اختصاص 207 میلیارد و 708 میلیون ریال اعتبار استانی به شهرستان میانه (135)

تصویب 237 پرونده صنعتی و کشاورزی از شهرستان میانه برای معرفی به بانکها در جهت ارائه تسهیلات (136)

تخصیص 150 میلیارد ریال اعتبار از محل دفتر مقام معظم رهبری برای دهستان کاغذکنان شمالی (137)

تخصیص 45 هزارو 750 میلیارد ریال بودجه برای 75 پروژه در 13 دستگاه (138)

پرداخت تسهیلات 20 میلیارد ریالی به طرح های توسعه روستایی شهرستان (139)

راه آهن میانه-تبریز

این خط ‌آهن به طول 200 کیلومتر در 10 قطعه طراحی شده است که هفت قطعه ابتدایی آن از میانه تا بستان‌آباد به طول 132 کیلومتر قرار دارد و سه قطعه پایانی در محدوده بستان آباد- تبریز واقع شده است.

برخی از مسئولین برای سال 95 وعده های داده بودند که هیچ کدام عملی نشد از نوبخت معاون اول رییس جمهور (؟)گرفته تا مدیرعامل جدید راه آهن کشور (140) که به برخی از آنها اشاره می شود:

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور (141) ،سعیدی نماینده تبریز (142) ،نورزاد مدیرعامل راه آهن (141) مسعود پزشکیان نائب رییس مجلس (142) و (143) ،حمیدعلی‌ محمدزاده نماینده شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در آذربایجان شرقی (144) وزیر راه (145) ،مدیرعامل راه آهن(146) ،اخلاقی ، مدیرکل راه و شهرسازی (147) ،خدایی مدیرکل راه آهن شمالغرب (148) ،محمدزاده مدیرعامل راه آهن کشور (149)

راه آهن اربیل-میانه

در ماجرای راه آهن اردبیل ،این نمایندگان و مسئولین اردبیل هستند که بسیار تلاش می کنند تا کار را به پایان برسانند از نماینده ولی فقیه(150) و مسئولین استان (151)گرفته تا نمایندگان استان (152)(153)(154)(155)(156)(157)(158)(159)(160)(161) که از مهمترین آنها می توان به دستور مستقیم رییس جمهور(162) ،اقدام ویژه وزارت راه (163)و دیدار نوبخت با نماینده ولی فقیه(164) اشاره کرد

همچنین قرارگاه خاتم الانبیا با سرمایه گذاری 30 درصدی و 70 درصد اوراق خزانه راه آهن اردبیل- میانه را بعهده گرفت (165)

راه های جاده ای

همانند راه آهن در بحث جاده ای نیز نمایندگان اردبیل مصر به اتمام پروژه بزرگراه سرچم-اردبیل هستند (166)

فرماندارنیر: منتظر افتتاح بزرگراه سرچم-میانه هستیم تا مجوز ساخت بزرگراه نیر-میانه را بگیریم (167)

برای حل و بررسی راه های استان آذربایجان شرقی مجمع نمایندگان استان جلسه ای را با وزیر راه ترتیب دادند (168)

همچنین در جلسه ای برای بررسی مشکلات راه میانه با حضور مسئولین شهرستان و معاونان وزیر راه و شهرسازی برگزار شد (169)

بازدیدوزیر راه از جاده میانه-میاندواب در سفرش به استان آذربایجان غربی از دیگر خبرهای مهم در عرصه راه برای شهرستان میانه بود (170)

*****فرهنگی و هنری*****

پرویز پرستویی و خاطره ای از میانه

همواره خاطرات پرویز پرستویی در اینستایش بازخوردهای خوبی دارد و این بار نیز با ذکر خاطره ای از زوج میانه ای مورد استقبال میانه ای ها قرر گرفت (171)

حواشی و درگیری های هنرمندان در جلسه فرمانداری

جلسه ای که در فرمانداری شهرستان میانه با هنرمندان و اعضای انجمن های هنری شهرستان میانه برگزار شد با حواشی و درگیری های لفظی همراه شد (172)

جعفر پناهی

قرار گفتن فیلم "تاکسی" جعفر پناهی در بین 100 فیلم برتر قرن 20 (173)

با بررسی امتیازهای وبسایت معتبر نقد متاکریتیک، مشخص شد که پس از ریچارد لینکلیتر و مایک لی، جعفر پناهی خوش نقدترین کارگردان معاصر است. (174)

ساخت سریال "برادر"در میانه در صورت تایید نهایی

سالار مرضه ای در این باره و حضور عوامل سریال در میانه گفت: عوامل همه جا را پسندیدند اما از نبود آسفالت مناسب گله داشته و کمی بی میل شدند ،اما خواهش و تمنا کردم که نادیده بگیرند. (175)

ساخت بخشی از فیلم "کامیون" در میانه

حضور "رامین راستاد" و "سعید آقاخانی" از بازیگران معروف کشور در میانه برای فیلم برداری بخشی از فیم سینمایی "کامیون" در شهرستان میانه (176)

بزرگداشت آشیق "بولود جوادی"

مراسم بزرگداشت 4 استاد نامی آذربایجان ؛استاد آشیق بولود جوادی،استاد آشیق حسن اسکندری ،استاد حسن مجید زاده(شاعیر ساوالان) و استاد محمدعلی عبادی (نوازنده بالابان) در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد (177)

برگزاری جشنواره استانی فیلم افلاکیان

چهارمین جشنواره استانی فیلم کوتاه افلاکیان میانه با معرفی آثار برتر در بخش های دفاع مقدس و آزاد با حضور دکتر غلامرضا منتظری رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور برگزار شد و نفرات برتر خود را شناخت (178)

موفقیت انیمیشن "شکار نور" پیمان جهانفر

راهیابی انیمیشن "شکار نور" پیمان جهانفر به بخش سینمای ایران دوازدهمین دوره جشنواره بین المللی AOF امریکا (Action On Film) (179)

کاروانسرای جمال آباد میانه در فیلم مستند بین المللی 'جاده ابریشم'

پاک روز ،تهیه کننده ایرانی فیلم مستند 'جاده ابریشم' از پایان بخش ایران این مستند تلویزیونی خبر داد و گفت: بخش ایرانی این اثر توسط گروه مشترکی از ایرانیان و فرانسویان تهیه و کل مستند از کانال ملی تلویزیون فرانسه موسوم به 'ARTE' پخش می شود.(180)

کنسرت ها

در سال 95 چند کنسرت در میانه برگزار شد منجمله آنها می توان به سامان جلیلی ،محمدرضا مختاری،صابر نایبی ،احمد نایبی و رحیم شهریاری اشاره کرد.

فیلم های به روز

فیلم های سینمایی معروف مشهور به فاصله چند روز و گاهی به روز در سینما فرهنگ میانه پخش شد.

کتاب

محمدصادق نائبی

نویسنده کتابهایی با موضوع میانه ،در سال 95 نیز سال پرکاری داشت ،به اشتراک گذاشتن با دانلود رایگان کتابهایی با موضوع میانه (181) و آذربایجان (182) از جمله اینها بود.

همچنین  کتاب ثعلبیه ، شاهکار شعر فولکلوریک آذربایجان همراه با دیوان اشعار میرزا محمدباقر مجتهدی با تصحیح، تحشیه و مقدمه وارد بازار شد.

تمامی مثنوی 1700 بیتی ثعلبیه توسط نائبی و با انواع سازهای ضربی، در استودیو ضربخوانی شده است. (183)

انتشار کتاب "اسامی محلی گیاهان آذربایجان"

این کتاب در 100 صفحه با قطع خشتی تهیه و بالغ بر 1400 نام ترکی برای بیش از 400 گیاه آذربایجان از جمله گیاهان زراعی (غلات، حبوبات، صنعتی و علوفه ای)، سبزیجات (باغی و خودور)، صیفی جات، گیاهان دارویی، مرتعی و علف های هرز و نیز درختان و درختچه های مثمر و غیرمثمر و گیاهان زینتی شامل را می شود که در آبان ماه منتشر شد. (184)

نشریات

قافلان

این نشریه در آستانه سال دوازدهم انتشار و اواخر سال گذشته با تغییر وضعیت به هفته نامه تبدیل شد (185)

ملت و امت

نشریه وابسته به نماینده سابق میانه محمدعلی مددی از بهمن ماه سال 94 انتشارش متوقف شد تا معلوم شود که رسیدن به درد و مشکلات ملت تنها برای زمان نمایندگی بوده و بعد از انتخاب نشدن یا ردصلاحیت بایستی با این دوهفته نامه و توزیع رایگانش هم خداحافظی می کردیم. اینها در حالی ست دفتر نماینده مذکور تابلوی دفتر خود را به نام این نشریه تغییر داده و گویا اداره ارشاد میانه و هیئت نظارت بر مطبوعات در خواب هستند. (186)

چاپ مقالات عضو هیات علمی دانشگاه آزاد میانه در مجلات بین المللی

3 عنوان مقاله دکتر جعفر اسدپور عضو هیات علمی، با مرتبه استادیاری و مدیرکل برنامه ریزی و اقتصادی دانش بنیان دنشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در 6 ماهه دوم سال 1394 در مجلات بین المللی پذیرش و به چاپ رسیده است.(187)

مقبره شیخ محمدباقر خلخالی

افتتاح مقبره شیخ محمدباقر خلخالی همزمان با ایام دهه فجر در روستای قره بلاغ با حضور معاون سیاسی فرماندار ویژه میانه (188)

جشن ها و همایش ها

در سال 95 نیز چندین مورد همایشدوچرخه سواری، پیاده روی و کوهنوردی خانوادگی در بخش های مختلف میانه برگزار شد (189)،(190)،(192)،(193)،(194)

جشنواره تجلیل از خیرین مدرسه ساز(195) ،پخت آش محلی در کاغذکنان(196)،جشنواره کرامت در سدآیدوغموش (197)،پخت آش به نفع شهدای مدافع حرم (198) ، حضور خادمان حرم رضوی (199) و جشن گلریزان به نفع زندانیان (200) از دیگر مراسم های سال گذشته بود.

گردشگری

آغاز تور رایگان میانه گردی توسط شهرداری میانه به مدت دوهفته با راهنمایی تورلیدرهای رسمی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (201) (202)

مراسم کهن اویوخلو که در منطقه کاغذکنان از دیرباز در آخر فصل بهار برگزار می شود و مردم منطقه در آخر خردادماه این برنامه را تکرار می کنند.(203)

دریافت اولین مجوز در بحث سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌)در سال 95 به نام " دوستداران میراث فرهنگی میانه" (204)

راه اندازی اولین تشکل مردم نهاد زیست محیطی در میانه (205)

 کوهپیمایی خانوادگی هفته سلامت از ابتدای پل دختر میانه تا قلعه قیزقالاسی (206)

مهلت یک ماهه فرماندار در مورد ساماندهی اطراف حرم امامزاده اسماعيل که عملی نشد(207)

برگزاری مراسم گئچیلیک (208)

نمونه ها

کسب رتبه برتر کشوری در همایش ملی علمی تربیت در قم که از 12 عنوان مقاله ای که از آذربایجان شرقی حائز رتبه شده بودند دو مورد آن مربوط به میانه ای ها بود که مربوط به مقالات میکائیل رسولزاده،جمید صمدپور،شادی مرادی ،رقیه شیخ الاسلامی (بطور مشترک) و مهیار امینی سراب بود.(209)

انتخاب دكتر محمود احمدي ميانجي بعنوان استاد برتر مراكز تخصصي حوزه هاي علميه كشور (210)

اعطای جایزه جهانی دانشمند برجسته در شیمی سبز به دکتر علی ملکی (211)

انتخاب صفر مسعودی دانشجوی مرکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به عنوان محیط بان نمونه کشور (212)

انتخاب پیمان عبدی پور به عنوان مخترع برتر کشور (213)

*****ورزش*****

به مانند سالهای گذشته افتخار آفرینی ورزشکاران میانه ای در عرصه های بین المللی ادامه داشت و در اینجا سعی بر این است که مهمترین رخدادهای ورزشی مرتبط با شهرمان  بررسی شود:

کریم باقری در میانه

بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال ایران دیگر چهره خبرساز ورزشی در میانه بود.

این بازیکن آذری که سابقه حضور در تیم های مطرح تراکتورسازی تبریز، کشاورز، آرمینیا بیله فلد (بوندسلیگای آلمان)، النصر امارات، چارلتون انگلیس، السد قطر و پرسپولیس را دارد سال 95 در دانشگاه آزاد میانه دانشجو شد تا به لحاظ اعتبار برای واحد میانه حائز اهمیت باشد و در اواخر ترم با استقبال زائد الوصف مسئولین واحد میانه مواجه شود. (214)

دعوت شدگان به اردوی تیم ملی

مهدی یوسفی،عرفان ناظمی،علی قلیپور ازتکواندوکاران شایسته شهرستان میانه توانستند جواز حضور دراردوی تیم ملی اعزامی به بازي‌هاي كشورهاي اسلامي 26 تا 28 ارديبهشت ‌ماه سال آينده در «باكو» آذربايجان را کسب کردند

 مهدي احمدي قهرمان بین المللی تکواندو میانه نیز به عنوان مربي تيم ملی تکواندو مي‌باشند.

همچنین فرشاد ولی پور بعد از قهرمانی در مسابقات پرورش اندام در رشت به اردوی تیم ملی جهت حضور در برای مسابقات آسیایی فیلیپین دعوت شد. (215)

برگزاری اردو

اردوی تیم ملی قایقرانی بانوان در سد آیدوغموش میانه برگزار شد (216)

افتخار آفرینی ورزشکاران میانه در تورنمنت های معتبر بین المللی ،آسیایی و جهانی

قدرت نمایی میانه ای ها در تکواندو آسیا

بيست و دومين دوره مسابقات تکواندوی آسیا که در فیلیپین برگزار شد محل قدرت نمایی دوباره میانه ای ها شد (217) و در این رقابتها ميرهاشم حسيني (218) و سعید رجبی (219) توانستند مدال طلا کسب کرده و قهرمان آسیا شوند ، اصغر عزیزی نیز مدال برنز این رقابتها را کسب کرد.

بهمین منظور مردم و مسئولین شهرستان میانه با حضور در ورودی شهر میانه از ورزشکاران مدال آور به گرمی استقبال کردند. (220)

امیر امیری مقدم

تیم ملی سرکل کبدی ایران به مقام سومی آسیا دست یافت،در این تیم امیر امیری مقدم کبدی کار با اخلاق میانه ای نیز حضور داشت. (221)

وی در اردوی آخر قبل مسابقات جهانی از ناحیه زانوی پای راست دچار آسیب دیدگی شد و زیر تیغ جراحان رفت.

اصغر عزیزی

پارا تکواندوکار میانه ای توانست مدال برنز کسب مدال برنز مسابقات اسیایی فیلپین را کسب کند .(222)

همچنین عزیزی در مسابقات قهرمانی قاره آفریقا که در مصر برگزار می شد توانست مدال طلا را کسب کند و بهمراه تیم‌ملي پاراتكواندوي كشورمان قهرمان این مسابقات شوند.(223)

بر اساس اعلام فدراسيون جهاني تكواندواین ورزشکار میانه ای صدرنشین وزن 75+ كيلوگرم (K44)رنکینگ می باشد.(224)

امیرمحمد بخشی

توانست مدال طلای تکواندوی نوجوانان جهان (کانادا) را با مربیگری فلاحی راد کسب کند (225) و ضمن تبریک فرماندار (226) ،توسط مدیرکل ورزش استان (227) مورد تجلیل قرار گیرد.

مهدی انصاری

انتخابی المپیک

این شناگر میانه ای که لیاقت حضور در المپیک را داشت در روزهای پایانی نتوانست جواز حضور در این رقابتها را کسب کند ،این شناگر مطرح و آتیه دار میانه در 22 سالگی هم در ابتدای سال و هم در انتهای سال رکورد شکنی کرد .

انصاری ابتدا در ششمین دوره مسابقات شنای بین المللی دبی توانست رکورد ایران را بهبود بخشد. (228)

بعد از آن انصاری به همراه همشهری خود سروش قندچی به اردوی متمرکز و غیرمتمرکز تیم ملی شنا دعوت شدند (229) در مرحله بعدی و  در ادامه مسیر آماده‌سازی خود برای حضور در مسابقات کسب سهمیه المپیک ریو، راهی دبرسن مجارستان شد اما در مسابقات آزاد ملی مجارستان که به میزبانی بوداپست برگزار شد نتوانست سهمیه المپیک را کسب کند. (230)

مسابقات آسیایی

در این رقابتها انصاری نتوانست عنوان خاصی بدست آورد (231)

برترین شناگر ایران

در مراسم اختتامه چهاردهمین دوره مسابقات لیگ شنای قهرمانی باشگاه های کشور مهدی انصاری شناگر ملی پوش سرزمین موج های آبی به عنوان شناگر برتر معرفی شدو توانست با رکورد ۰۰:۲۴:۶۶ رکورد قبلی که ۰۰:۲۵:۰۱ بود را بهبود بخشد. (232)

علیرضا شکوری

این تکواندوکار میانه ای که بعد از مدت ها به عرصه رقابتها برگشته توانست در اولین حضور جدی خود مدال طلای مسابقات بین المللی تکواندو قبرس را بدست آورد.(233)

اسدالله عظیمی

این ورزشکار جانباز و 57 ساله بعنوان مسن ترین ورزشکار کاروان پارالمپیک ایران راهی المپیک ریو شد و توانست مدال برنز را کسب کند (234) ،عظیمی پیشتر در المپیک 2004 آتن نیز حضور داشت و توانسته بود به مقام پنجم پارالمپیک برسد (235) و در 27 شهریور ماه مورد استقبال مردم و مسئولین میانه ای قرار گرفت. (236)

این ورزشکار با رکورد 8.14 متر موفق به کسب این مدالشد و چهاردهمین مدال کاروان کشورمان را به ارمغان آورد.

این  ورزشکار میانه ای در فروردین ماه امسال نشان طلا ماده پرتاب وزنه و نقره پرتاب دیسک را در رقابت های بین المللی دوومیدانی معلولین – فزاع امارات ۲۰۱۶ از آن خود کند. (237)

میثم فرضعلی پور

ووشوکار 26 ساله میانه ای که در مسابقات بین المللی ساندا حرفه ای در ترکیه حضور داشت از بین 11 تیم خارجی و 4 تیم داخلی مدال نقره وزن پنجم را از آن خود کند. (238)

حسین قره داغی

حسین قره داغی فوتبالیست میانه ای و دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد واحد میانه ،به عنوا ن بازیکن با تیم ماشین سازی تبریز به لیگ برتر فوتبال صعود کرد ولی در ادامه راه نتوانست این تیم را در لیگ برتر همراهی کند. (239)

یوسف کرمی

این تکواندوکار میانه ای که بعد از المپیک لندن در دوران بازنشستگی به سر می برد، در این ایام در کلاس ها مربیگری شرکت کرده و توانسته موفقیت هایی را هم کسب کند که از جمله آنها می توان به کلاس مربیگری و کوچینگ بین المللی زیر نظر فدارسیون جهانی تکواندو و با تدریس «شکیر شربات» رئیس سوئدی کمیته داوران فدراسیون جهانی در پاریس اشاره کرد. (240)

وی در موفقیتی دیگر که در سال گذشته بدست آورد توانست عضو کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی تکواندو شود

فدراسیون جهانی تکواندو  کاپیتان اسبق تیم‌ملی کشورمان را به عنوان تنها نماینده مردان قاره آسیا به عضویت کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی تکواندو منصوب کرد. (241)

همچنین خبرهایی رسید که کرمی قصد دارد بخت خود را برای بازیگری نیز بیازماید و موافقت خود را برای بازی در فیلم سینمایی «قهرمانان کوچک» حسین قناعت اعلام کرده است. (242)

شهرام محمودی

والیباسیت شهیر میانه ای و عضو تیم نسل طلایی والیبال ایران که توانسته بود با شکست لهستان قهرمان جهان در المپیک حضور پیدا کند (243) ، در اولین حضور والیبال ایران در المپیک از مرحله گروهی بالا رفته و به مرحله بعد صعود کند در پایان رقابتهای المپیک گفت که به دلیل مصدومیت های زیاد از تیم ملی خداحافظی می کند (244) ولی برادرش بهنام این تصمیم را ناشی از خستگی و فشار زیاد عنوان کرد.

سعید مهری

دیگر بازیکن موفق میانه ای با حضور در تیم ماشین سازی در سطح اول فوتبال کشور حضور یافت و در برخی بازیها دقایقی نیز بازی کرد و او کسی نبود جز سعید مهری فوتبالیست 21 ساله و آینده دار که به همراه دکتر جعفری "پزشک تیم"هم اکنون در تیم لیگ برتری ماشین سازی حضور دارند.

اهدای مدال ها

امیربخشی مدال طلای جهانی خود را به خانواده شهید مدافع حرم تقدیم کرد (245)

اسدالله عظیمی مدال برنز پاراالمپیک خود را به حرم امام حسین(ع) تقدیم کرد (246)

 اصغرعزیزی قهرمان مسابقات پاراتکواندو 2016 در مصر؛ مدالم را تقدیم مردم میانه می کنم (247)

فرزاد عبدالهی مدال طلای خود را به خانواده شهید تکواندوکار اهدا کرد (248)

اهدا زمین به ورزشکاران مدال آور

حمید شکری روز شنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان از اهدای قطعه زمینی به قهرمانان مدال آور آسیایی و جهانی میانه ای خبر داد (249)

کوهنوردی

آقایان محمدرضا شاهمحمدی و هادی جعفری کوهنوردان میانه ای توانستند به قله 7134 متری لنین قرقیزستان صعود کنند. (250)

سهیلا سلطانزاده ،کوهنورد زن 54 ساله میانه ای در 4 روز توانست به قله کلیمانجارو با ارتفاع 5 هزارو 895 متری  در آفریقا صعود کند. (251)

صعود هادی جعفری بهمراه کوهنوردانی از آذربایجان شرقی به قله کازبک کشور گرجستان به ارتفاع ۵۰۴۷ متر در تاريخ ۱ اسفند ۹۵

*****بهداشت و درمان*****

بازدیدها

پیش از افتتاح بیمارستان برکت امام خمینی مسئولان شهرستان و استان از روند ساخت بیمارستان در سال 95 بازدید کردند من جمله آنها می توان به حامدی امام جمعه سابق میانه(252) ،دکترصومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به همراه مهندس صالحی مدیر دفترفنی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اشاره کرد(253)

افتتاح پرحاشیه بیمارستان نوسازی شده برکت امام خمینی

بالاخره پس از کش و قوس های فراوان این بیمارستان با حضور وزیر بهداشت در دهه فجرافتتاح شد اما خالی از حاشیه نبود ،بیمارستانی که انتقاد وزیر بهداشت را نیز به همراه داشت و گفت: "بیمارستان امام خمینی (ره) میانه بازسازی قابل قبولی دارد اما ای کاش سقف بیمارستان کمی بلندتر و سالن‌های آن عریض‌تر می‌شد و تعداد ظرفیتش افزایش می‌یافت..." همچنین در بخشی از صبتهای دکتر هاشمی به نبود اورژانش هوایی در شهرستان میانه نیز اشاره شد(254)

اما بیشترین انتقادها بعد از رفتن دکتر هاشمی آغاز شد و آن این بود که منتقدان بیمارستان امام خمینی (ره) را بزک شده معرفی کردند و حتی این مسئه از دید فرمند نیز پنهان نماند و در همان جلسه با وزیر بهداشت به آن اشاره شد : "بیمارستان امام خمینی شهرستان میانه بدون خرید و تجهیز کامل  افتتاح شده است و همچنین از تجهیزات دست دوم و کمبود نیرو و موارد دیگر نیز انتقاداتی شد".(255)

هرچند دکتر صومی در مورد اظهارات دکتر فرمند اظهار کرد:

 به میزان استاندارد ۱.۷ نفر نیروی انسانی به ازای هر تخت بیمارستانی در کشور است و در شهرستان میانه در سالهای گذشته به ازای ۱۰۰ تخت بیمارستانی، ۴۰۰ نفر کادر درمانی وجود دارد و در حال حاضر در مقابل ۲۰۰ تخت بیمارستانی در میانه، ۴۰۷ نفر کادر درمانی فعالیت دارند و بر اساس استانداردهای کشور، باید این تعداد کاهش یابد بنابراین کمبودی از نظر نیروی انسانی وجود ندارد.(256)

هنوز چند روزی از افتتاح نگذشته بود که سیم کشی بیمارستان دچار نقص شده  و برخی دستگاه ها خراب شدند.

وزیر بهداشت که برای سومین یار به میانه سفر کرده بود خاطراتی را از دوست شهید میانه ایش بازگو کرده و عنوان کرد اواین بار در زمان تشییع پیکر شهید در میانه حضور داشته است. (257)

بیمارستان ۹۶ تختخوابی امام خمینی شهرستان میانه که از سال ۱۳۸۲ بعلت مشکلات ساختمانی به حالت تعطیل در آمده و از سال ۹۲ روند بازسازی و مرمت آن آغاز شده بود، با تامین هزینه ای بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان جهت بازسازی و خرید اقلام و تجهیزات پزشکی توسط بنیاد برکت، بمناسبت دهه فجر با حضور  سید حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان و مقامات استانی و شهرستانی مجدداً افتتاح شد.(258)

از میان مبالغ هزینه شده، هشت میلیارد تومان آن را بنیاد خیریه امام خمینی(ره) متقبل شده و مابقی هزینه‌های ساخت و تجهیز نیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اعتباری که در قالب طرح تحول نظام سلامت تخصیص یافته بود، تأمین شده است.(259)

وزیر بهداشت را در سفر به میانه ،مدیرعامل بنیاد برکت ، استادار و رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز همراهی می کردند.

انتقاداتی که همواره از بهداشت و درمان میانه وجود دارد

از جمله آنها می توان نبودن امکانات در بخش های مختلف شهرستان میانه اشاره کرد و نمونه ای از آن درمانگاه شهر آقکند است که از کم بودن ساعات کاری درمانگاه ،کمبود نیروی انسانی و پزشک ،امکانات تشخیصی مثل دستگاه رادیوگرافی(اشعه ایکس) و سونوگرافی اشاره کرد ،اینها در حالی ست که درمانگاه آقکند در مسیر گردشگری جاده سرچم –اردبیل است و مراجعاتی اینچنینی نیز دارد.(260)

اعتصاب پرشکان اورژانس و همه چی آرومه

در روزهای پایانی سال برخی پزشکان اورژانس بیمارستان های امام و خاتم الانبیاء میانه در اعتراض به توجه نکردن مدیریت شبکه بهداشت و درمان میانه به مشکلات آنها دست از کار کشیده اند و بیماران خود را ویزیت نمی کنند. 

بعد از این قضایا دکتر شیویاری نماینده مردم در مجلس گفت که پیگیر مسئله خواهد بود و فردای آن روز بیانیه ای را صادر و گفت که همه مشکل خاصی در اورژانس وجود ندارد و خدمات ارائه می شود ،شکری فرماندار ویژه میانه نیز صحبتهایی در همین راستا کردند (261) ولی در باطن چنین نبود و برخی پزشکان اعتصاب کرده بودند.(262)

در طول سال نیز مواردی بوده که پزشک آنکال در محل کار خود حاضر نبوده و بیمار اورژانسی ساعتها منتظر مانده است.(263)

حادثه برای پزشک حاذق میانه

دکتر آغاسی 90 ساله که نامش با مردم میانه عجین شده است در تیرماه سالل 95 دچار سکته مغزی شده بود(264) بعد از اقدامات اولیه ذر بیمارستان خاتم الانبیای میانه با صرار خانواده به بیمارستان عرفان تهران منتقل شده و هم اکنون نیز روزهای نقاهت را در کنار خانواده می گذراند.

سیل پیام ها و دیدارهای مسئولان(265) و مردم با این پزشک قدیمی میانه حاکی از محبوبیت وی نزد مردم دارد.

جراحی های خاص در میانه

خارج کردن توموری به وزن سه و نیم کیلوگرم ازکلیه بیماری  دربیمارستان خاتم الانبیاء(ص) میانه توسط پزشکان متخصص آقایان دکتر علیزاده و نجفلوئی (266)

عمل جراحی  تومورمغزی خانمی مسن دربیمارستان خاتم الانبیاء(ص) میانه توسط دکتر پیمان ظفردوست (267).

خرید دو دستگاه آمبولانس

آبان ماه پارسال با توجه  کوهستانی و برفگیر بودن برخی راههای شهرستان دو دستگاه آمبولانس دو دیفرانسیل تحویل شبکه بهداشت و درمان میانه شد  تا مجموع آمبولانس های  استان از این نوع به 10 عدد برسد.(268)

وعده شکری برای راه اندازی کلینیک الزهراء

در طرح تحول سلامت برای کلینیکهای تخصصی از جمله کلینیک تخصصی الزهرای میانه اعتباراتی در نظر گرفته شد که اعتبار این کلینیک  بالای 40 میلیارد ریال بود و با  مناقصه استانی شرکت پژمیران برنده مناقصه شده و مقرر شد با 42 میلیارد ریال و در طی مدت 18 ماه این پروژه را به اتمام برساند.

مشخصات پروژه: در 2 طبقه کامل و نیم طبقه با بیش از 50 اتاق، سالن انتظار، داروخانه، آزمایشگاه، تست ورزش، رادیولوژی، اکو، سونوگرافی و غیره قرار است به اجرا برسد تا بیماران مراجعه کننده نیازی به بیرون رفتن از اینجا برای اموری از قبیل آزمایش، سونوگرافی، تامین دارو و ... نداشته باشند.

هر چند اختلاف بین هلال احمر و شبکه بهداشت ودرمان در مالکیت کلینیک الزهرا باعث توقف آن شده است ولی با توجه به اختیاراتی که به فرماندار ویژه میانه داده شده ،شکری گفته که مراحل قضایی را پیگیری کرده و نتایج مثبتی به دست آمده است(269)

کیندو و MRI همچنان در انتظار

شرکت کیندو که از سال 94 و همزمان با انتخابات مجلس در شهرستان میانه وارد حواشی شده بود دوباره در مردادماه با مسئولین شهرستان دیدار کرد و طی یک صورتجلسه ای قرار شد از اول شهریور ماه 95 نسبت با رفع نواقص و اجرایی نمودن پروژه راه اندازی مرکز تصویر برداری در بیمارستان خاتم الانبیاء اقدام کند که گویا این شرکت از ادامه ساخت MRI  در میانه منع شد.(270)

*****حوادث و اجتماعی*****

چهره های معروف میانه ای که از دنیا رفتند

درگذشت مادر شهیدان میانجی

بانو الحاجیه خانم طاهره یعقوبی مادر بزرگوار شهیدان محمد ، علی اصغر و محمد تقی میانجی امروز در میانه به لقاء الله پیوست، وی در طول حیات طیبه اش حاضر نشد حتی ریالی از خدمات بنیاد شهید بهره مند شود .(271)

در مراسم تشییع مرحومه استاندار نیز حضور داشت .(272)

شهدای مدافع حرم

شهید حسین همتی فرزند صدقعلی و نوه ی پسری حاج لطفعلی از نیروهای مقتدر ارتش ایران در دفاع از حرم حضرت زینب (س) اواخر فروردین در سوریه به دست داعش به شهادت رسید و در ملارد تشییع و خاکسپاری شد

مراسم وداع با پیکر مطهر شهید محسن قوطاسلو، شهید مدافع حرم ارتش از تیپ 65 (نیروی مخصوص ارتش جمهوری اسلامی) 25 فروردین ماه 95 در پاکدشت برگزار و تشییع پیکر مطهر این تکاور شهید 26 فرودین ماه 95 برگزار شد ،شهید «محسن قطاسلو» متولد 1369 بود.

مراسم اربعین اولین شهدای مدافعان حرم میانه ای ارتش جمهوری اسلامی ایران (273) ،پنجشنبه ۶ خرداد ماه در مسجد حضرت ابولفضل(ع) برگزار شد.(274)

سردار غلامعلی قلی‌زاده

 از رزمندگان قدیمی هشت سال جنگ تحمیلی حین مبارزه با تروریستهای تکفیری در سوریه به شهادت رسید  ، شهید قلیزاده از اهالی روستای گوگدرق شهرستان میانه و ساکن تهران بود که در واوان اسلام شهر تشییع و تدفین شد.(275)

شهدای گمنام

سال 95 دو مورد تدفین شهدای گمنام در شهرستان میانه برگزار شد ، اولین مورد مربوط به شهر آقکند بود .

پیکر دو شهید گمنام  که در عملیات های والفجر 8 و خیبر به شهادت رسیده  بودند ، هفتم مرداد وارد شهرستان میانه شده  و پس از تشییع (276) در روز نهم مرداد همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در شهر آقکند به خاک سپرده شدند (277)

روز پیش از تدفین شهدای گمنام در آقکند ،پیکر مطهر شهدا در امامزاده اسماعیل میانه تشییع (278) و عزاداری برگزار شد (279).

دومین مورد نیز تشییع شهدا در شهرهای ترک (280) و ترکمانچای (281) بود که دو تن از شهدا روز پنجشنبه مورخه 95/12/12 همزمان با شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س)در شهر ترکمانچای به خاک سپرده شدند. (282)

یک روز قبل نیز مراسم تشییع در شهر ترک برگزار شده بود.

شهید منصور محمدی

 شهید 15 ساله میانه ای است که در سال 62 عازم جبهه های نبرد حق علیه باطل شد.(283)

این قاری برجسته کشوری که رزمنده تخریب چی و غواص بود در عملیات والفجر مجروح شده و مجددا به جبهه بازگشت و در سال 64 در عملیات کربلای 4 ، چشمان همگان را به مدت 30 سال منتظر گذاشت تا اینکه در اسفند ماه سال 95 پیکر مطهرش به آغوش خانواده اش بازگشت (284) و توسط مردم تشییع (285) و تدفین شد. (286)

شهید ربعلی حسینجانی

جانباز حسینجانی متولد 1347 از میانه و سرباز وظیفه بود که در سال 1366 به جبهه اعزام شده و در مورخ 3/5/ 67 در اسلام آباد غرب بر اثر اصابت ترکش مجروح شده و به درجه جانبازی 70 درصد نائل شد.(287)این جانباز جنگ از ناحیه دوپا، دو دست و چشم مورد اصابت ترکش قرار گرفته و پس از سالها تحمل درد و رنج دیروز شانزدهم مهر به درجه شهادت و با حضور مردم ومسئولین شهرستان تشییع و در گلزار مومنین قطعه شهدا به خاک سپرده شد.(288)

به غیر از شهدا چهره های معروفی که به دیار باقی شتافتند :

آیت الله میرزا محمد محمدی میانجی

میرزا محمد محمدی میانجی ، فرزند حسین ، فرزند ملا مراد ، سال 1307 شمسی برابر 1347 قمری در روستای « اُچمُوش» از منطقه اوچ تپه شهرستان میانه  دیده به جهان گشود.

ین عالم پرکار  و روحانی کم هزینه  پس از سالها تلاش و  خدمت به مردم  و تبلیغ دین وترویج فقه و فرهنگ تشیع روز سه شنبه 11/8/1395 برابر اول صفر1438 دارفانی را وداع گفت و از مسجد امام عسکری به سوی حرم حضرت معصومه “ع” تشییع (289) و آیت الله سبحانی بر پیکر آن مرحوم نماز خواند.(290)

آیت الله حاج سید کاظم آقا حسینی میانجی

فرزند مرحوم‌ آقامیرحسن‌ در ۱۳۱۱ ش‌ در روستای‌ گونلو از توابع‌ شهرستان‌ میانه‌ متولد شد. در کودکی‌ پدر خود را از دست‌ داد و به‌ ناچار به‌ روستای‌ پورسخلو، نزد دایی‌ خود مرحوم‌ آخوند حسینعلی‌ احمدی‌ پدر آیت‌الله احمدی‌ میانجی‌ رفت.

امام جمعه سابق خرم آباد و نماینده  ولی فقیه در استان لرستان در دی ماه و در 84 سالگی درگذشت (291)و رهبر انقلاب در پیامی درگذشت این عالم را تسلیت گفتند (292) ،مراسم تشییع ایشان در قم برگزار و آیت الله شبیری زنجانی بر پیکر ایشان نماز گذارد (293)

حجت الاسلام قره‌داغی

حجت الاسلام «محمد قره‌داغی» ساعت ۲۳ دیشب (یکشنبه ۲۸ آذرماه) بر اثر تصادف در محور «قزوین - تهران» دارفانی را وداع گفت.

وی که در ۲۵ بهمن سال ۱۳۳۵ در روستای کلوجه شهر میانه به دنیا آمده بود، در هفتم آذرماه سال ۹۴ از سوی شورای سیاستگذاری ائمه کشور به سمت امام جمعه شهرستان چالدران منصوب شده بود.(294)

دکتر عذرا اباذری

از دبیران اسبق میانه که سهم به سزایی در تربیت و مشاوره دانش آموزان داشت.(295)

دکتر علی فرامرزی

 که در 13 آذرماه بعنوان مدیر آموزش و پرورش میانه انتصاب شده بود(296)، به فاصله دو هفته هنگام بازگشت از ارومیه به تبریز دچار تصادف شده و به کما رفت ،28 ام آذرماه تلاش پزشکان مثمر ثمر واقع نشد و دار فانی را وداع گفت (297)

وزیر آموزش و پرورش ،مسئولین آموزش و پرورش استان و مسئولین شهرستان طی پیامهای جداگانه این ضایعه را تسلیت گفتند.(298)

دکتر فرامرزی متولد سال 1347 در شهر از رزمندگان دفاع مقدس در خانواده ای مذهبی و متدین بزرگ شد ،دوران دبیرستان خود را در همان شهر به اتمام رسانده و مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را دانشگاههای معتبر کشور به پایان بردند ،بعد از گذراندن امتحان جامع مشغول دفاع از پایان نامه در مقطع دکتری در دانشگاه ارومیه رشته روانشناسی بالینی بود که متاسفانه حادثه رخ داد.(299)

حاج محمدرضا فکور

از دبیران باسابقه عربی دبیرستانهای شهرستان میانه حق استادی بر گردن بسیاری داشت ،خوش خلقی ، دانش بالا ، مهربانی ، شیوه تدریس و ... از استاد فکور انسان فرهیخته و محبوبی ساخته بود(301)

علی (لطفعلی) پژوهی

صبحگاه روز ششم فروردین 95 به طور غیرقابل باور و ناگهانی در اثر ایست قلبی دار فارنی را وداع گفت،اکثر فوتبالدوستان میانه ای، علی پژوهی را به عنوان یکی از بااستعدادترین و پرفروغ ترین فوتبالیست و فوتسالیست های تاریخ میانه به خوبی می شناسند. علی متولد اول فروردین 1357 از کشاورز میانه فوتبال رسمی خود را آغاز و در نوجوانان و جوانان و بزرگسالان بهران رشد و با بازی در تیم پاس و منتخب میانه بارها در عرصه فوتبال و فوتسال میانه و استان درخشید.(300)

سرگرد اروجعلی رهبری

فرمانده اسبق نیروی انتظامی ترکمانچای و فرمانده یگان ویژه شهرستان میانه  بعد از چندین ماه مبارزه با بیماری دعوت حق را لبیک گفت وبه دیار باقی شتافت.(302)

سجاد مقبولی

مدرس رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در اثر بیماری سرطان گوارشی در سن 28 سالگی دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت

پلاسکو و ناصر مهرورز

شاید تکان دهنده ترین خبری را که در سال 95 همگان شنیدند و درگیرش شدند حادثه پلاسکو بود ،در این ماجرا میانه ای ها هم سهم داشتند ،در همان روزهای ابتدایی خبری در صدای میانه منتشر و اسم ناصر مهروز آتش نشان فداکار میانه ای در بین همشهریان سر زبان ها افتاد و بیش از ده روز همه دست به دعا شدند تا بلکه فرجی حاصل شود و از زیر آوار خارج شوند (303) اما نشد و خبر شهادت همه آتش نشانان تایید شد (304)

فرمانده ناصر هم یکی از این شهیدان بود و بازهم میانه ای ها سهمی در فداکاریهای این مرز و بوم داشتند.(305)

بعد از شهادت این همشهری که روز حادثه برادران و همکارانش را نجات داده بود مراسم بزرگداشتی در میانه برگزار شد.(306)

وی متولد 1359 در روستای گلن گدر از قهرمانان پرورش اندام کشور است و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت می باشد.(307)

حوادث

در سال 95 در شهرستان میانه حوادث گوناگونی رخ داد که برخی ختم به خیر شده و برخی خانواده هایی را داغدار کرد ،برخی مربوط به مسائل اجتماعی بود و برخی شخصی در گزیده ای از این حوادث را می آوریم و امیدواریم که  در سال جدید شاهد تکرار آنها نباشیم.

قتلگاه جاده ای میانه

بیش از 200 کشته و زخمی در سال 95 در محورهای اطراف شهرستان میانه(308)

قاتل خاموش سه بار ناکام ماند

در اولین مورد و در نخستین روزهای سال 95 ،خانواده ای که به مراسم عروسی در روستای لله لو دعوت شده بودند، متوجه شدند، دودکش بخاری خانه  در آمده و منجر به مسمومیت  15 نفر با CO  شده  بود. (309)

در دی ماه نیز 63 نفر از دانش آموزان و دانشجویان حاضر دراردوی زنجان که توسط موسسه منتظران ظهور برگزار میشد و در محل اردوگاه امام خمینی(ره) زنجان اسکان داده شده بودند از مرگ ناشی از متصاعد شدن گاز منو اکسید کربن از یکی از بخاری ها نجات یافتند. (310)

سومین مورد هم در روستای ممان اتفاق افتاد و اعضای خانواده 4 نفری(سه زن و کودک 7ساله) که دچار سرگیجه و کاهش هوشیاری شده بودند توسط نیروهای امدادی به بیمارستان انتقال دادند.(311)

غرق شده ها

مورد اول :اوایل تابستان پسر 22 ساله ای که قصد شنا در قیزیل اوزن را داشت ،غرق می شود و پدر 48 ساله بر ای نجات فزند می شتابد که متاسفانه هر دو طعمه آب شده و از دنیا می روند .(312)

مورد دوم : جواد عبدالهی،جوان ۳۰ ساله میانه ای و از موتورسواران خوب کشور که با دوستان خود و برای شنا به سد مخرنی آیدوغموش رفته بودند در استخر بتنی مختص پمپاژ آب سد آیدوغموش میانه غرق شدند  ، وی برای نجات دوستش ، خود را به آب زده بود.(313)

مرگ رضای 5 ماهه در آقکند

مرگ معصومانه ی رضا کوچولو در حالی که پزشک مسئول حتی حاضر نشده بوده نصف شب از پانسیون بیمارستان که کمتر از ۵۰ متر با اتاق معاینه فاصله دارد بر سر بالین بیماراش بیاید اتفاق افتاده بود (314)

انفجار مخزن CNG

جوان 35 ساله اهل  کرمه میانه که در اثر ترکیدگی مخزن گاز خودرویش منفجرشده و به طرز تاسف باری درگذشت (315) این حادثه چنان تلخ بود و بازخورد داشت که گروه خودروسازی سایپا طی اطلاعیه ای از تمامی هموطنان به عدم خرید یا نصب تجهیزات گازسوز بر روی خودروی خود خارج از شبکه های نمایندگی مجاز گروه سایپاتاکید کرد. (316)

حادثه پلاسکو

فرمانده ناصر مهرورز از آتش نشانان فداکاری بود که متاسفانه در حادثه پلاسکو به شهادت رسید(؟) ،البته یکی دو مورد هم بودند که از این حادثه جان سالم به در بردند و صحنه معروف فریاد زدن مادر پیر نیز مربوط به یک میانه ای بود و بعد از ساعاتی معلوم شد دو نفری که از آنها اسم میبرد یکی پسرش هست و دیگری خواهرزادش،که هر دو نفر در صحت کامل هستند(317).

آتش سوزی در کارخانه موزاییک سازی

با تلاش سه ساعته مأموران آتشنشانی شهرداری میانه آتش سوزی گسترده در کارخانه موزاییک سازی شکری مهار شد.(318)

نجات نوزاد 40 روز از مرگ حتمی

حسین کودک 40 روزه ای که براثر پریدن شیر در گلویش دچار مشکل تنفسی و ایست قلبی شده بود توسط امدادگران میانه نجات داده شد و دوباره به زندگی بازگشت(319)

روزهای سرد سال و امداد و نجات جاده ای

سال 95 که یکی از سالهای سرد چند سال اخیر بود و به تبع آن حوادث هم زیاد بود مثل مسدودشدن چندین باره راه روستاها (320)،آزاد راه تهران – تبریز(321) ،سرچم اردبیل(322) و ... ولی در این بین نیروهای امدادگر زحمات زیادی در سرمای استخوان سوز کشیدند که  به یکی دو مورد از آنها اشاره می شود:

امدادرسانی به 120 مسافر در راه مانده توسط نیروهای هلال احمر میانه (323)

امداد و نجات پیرمرد 70 ساله و مادر شهید در جاده‌های برفی میانه (324)

نجات هوایی زن باردار گرفتار در روستای "حصار میدان داغی" کندوان از مرگ (325) ؛البته به رغم همه تلاش های چند ساعته این خانم بعد از 4 روز در زنجان در گذشت نوزاد نیز قبل از بدنیا آمدن فوت کرده بود.

کمپین حفظ آبروی شهر

خانمی که به علت بیماری در حالتی نامتعارف در شهر ظاهر و فیلم آن منتشر شده بود با حمایت شبکه های مجازی و کمپین حذف این فیلم از گوشی ها نمادی از یک حرکت جمعی شدند تا آبرویی از مومنی نرود ،هر چند در کمترین زمان و با همکاری عوامل نیروی انتظامی و قضایی عامل انتشار دستگیر و به مجازات خود خواهد رسید امام این حرکت مردمی ستودنی بود.(326)

دستگیری چند مورد قاچاقچی و سارق

در زیر به چند نمونه از مهمترین کشفیات نیروی انتظامی در سال 95 اشاره می کنیم :

کشف ۲۴ کیلو مواد مخدر از ۳ قاچاقچیان مرگ (327)

کشف 10 کیلو تریاک و دستگیری سه قاچاقچی از یک اتوبوس مشکوک(328)

کشف هشت کیلو تریاک و دستگیری سه نفر از سوداگران مرگ  (329)

کشف سه کیلوگرم تریاک و دستگیری متهم (330)

توقیف موتورسیکلت،دستگیری 25 معتاد و کشف مواد مخدر  (331)

دستگيري سارق دوچرخه با 21 فقره سرقت(332)

دستگیری سارقان احشام از دامداری ها (333)

حمله ناموفق سارقان به خودروی حامل پول بین بانکی (334)

در سالی که گذشت متاسفانه حوادثی نظیر خودکشی و قتل چند مورد وجود داشت که از ذکر جزییات آن می پرهیزیم.

البته به رغم اخبار تلخی که داشت دو خبر خوب هم داشتیم ؛در برخی خبرگزاریها و فضای مجازی گاهی خبر درگذشت دهقان فداکار منتشر میشد که پارسال 2 بار این اتفاق رخ داد که خوشبختانه هر دو مورد تکذیب شد(335) و ازبرعلی خواجوی سالم و سلامت در روستای قهرمانلو به سر می برد .(336)

ریزعلی خواجوی متولد 5 اسفند 1309 در میانه در طول 50 سال گذشته به عنوان سمبل فداکار در کتابهای درسی به دانش آموزان معرفی شده است.

دومین خبر که بیشتر درگروه های تلگرامی منتشر میشد فوت دکتر آغاسی بود که این خبر هم توسط نزدیکان دکتر تکذیب شد.(337)

اعضای بدن جوان میانه ای ،جان 7 نفر را نجات داد

خانواده مرحوم محمد انگوتی ،جوان 17 ساله میانه ای که در اثر سانحه دچار مرگ مغزی شده بود، در اقدامی خداپسندانه و انسان دوستانه تصمیم گرفتند 7 عضو از اعضای فرزندشان را به بیماران نیازمند اهدا کردند.(338)

کاهش جمعیت شهرستان میانه

نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن پارسال منتشر شد که برای میانه بازهم تاسفبار بود.

میانه در حالی برای چهارمین دوره پیاپی کاهش را تجربه می کند که جمعیتش با 3000 نفر کاهش نسبت به دوره قبل به 182000 نفر رسید .

طی این آمار جمعیت شهرستان میانه 182848 نفر اعلام شده است که از این تعداد 114,996 نفر ساکنین شهری و 67,851 در روستاها زندگی می کنند.

بر اساس همین آمار 94,355 نفر از جمعیت شهرستان میانه را مردان و 88,493 را زنان شکل داده اند.(339)

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۶/۱/۲۴ ۱۸:۰۲

البته چند نفری که استخدام گیربکس شدن جای اونایی رو گرفتن که به خاطر قبولی از فولاد، اخراج شدن.

۹۶/۱/۲۴ ۰۸:۳۴

با تشکر از یادآوری ای کاش مطالب را بر اساس تاریخ تنظیم میکردی نه با حهت گیری و علائق شخصی و ...

۹۶/۱/۲۴ ۰۰:۳۹

درود به شما جناب طاهر نائبی واقعا زحمت کشیدین .میانه دریک نگاه را رقم زدین وکاری است بسیار ستودنی.به شمامیشه گفت ژورنالیست قدر.

۹۶/۱/۲۳ ۱۵:۵۲

تشکر فراوان از آقای طاهر نائبی عزیز.

۹۶/۱/۲۳ ۱۵:۴۵

منظورم کارهای عمرانی و امثال آن نبود
هدفم از کلمه کار زیاد صرفا وقت گذاشتن زیاد برای گردآوری و جمع بندی و رفرنس دهی مطالب توسط نگارنده مطلب بود.
موفق باشید.

۹۶/۱/۲۳ ۱۱:۱۹

رصد گر عزیز اگر شما کارهای شهرستانهای جوار را مطالعه کنید هیچوقت به اینکار ها راضی نمی شوید

۹۶/۱/۲۳ ۱۰:۳۳

توسعه بزرگراهی سرچم,میانه,نیروتکمیل میاندواب,میانه,خلخال بایدانجام گیردتاباعث خروج بخشهای مختلف شهرستان ازبن بست شود,اینکاربعنوبه خودباعث ایجادگردشگری واشتغال خواهدشد.

۹۶/۱/۲۳ ۰۹:۰۴

با سلام
کار زیادی انجام شده شایسته تقدیر است طاهرخان نایبی
ولی بعضی جاها اغماض کاملا مشهود است...
به امید نبود این اغماض ها جهت توسعه شهر

۹۶/۱/۲۳ ۰۶:۰۹

شعار امسال رهبری معظم اشتغال میباشد که باید سرلوحه هر مسئول در شهرستان باشد .

این طرح ابرسانی به این روستا بیشتر از انکه بنفع مردم باشد بنفع شهرستان و اشتغال هست من ذکر میکنم .
حداقل این طرح ده نفر برای حفاری لوله گذاری مشغول خواهد کرد .
300 الی 400 خانه در این روستا هستند که 200 خانه نیاز به لوله کشی داخل خانه پیدا میکنند و بعضا تعویض لوله ها .که خود همین برای چند ده نفر اشتغال ایجاد میکند . حداقل 250 خانه نیاز به خرید شیرالات پیدا میکنند و به مغازه های بازار شهرستان رونق دوباره میدهد . حداقل 200 ابگرمکن نیاز پیدا میشود چه دیواری و یا زمینی خود همین باعث برای بازار اشتغال میکند و همچنین برای نمایندگی ها برای نصب و گارانتی .
حداقل پنجاه خانه از نو باید حمام احداث کنند 70 خانه حداقل اشپزخانه احداث کنند .که کارگران بناها را چند ده شغل ایجاد میکندمصالح فروشی ها رونق میابند
200 خانه نیاز به سینک و وسایل اشپزخانه پیدا خواهند کرد حداقل 80 خانه باید کابینت جدید نصب کنند یعنی نجاری ها هم با سفارش کار روبه رو میشوند .
یعنی جمع جمع چند صد شغل ایجاد میکندو میتواند رونق بدهد حال خود همین طرح با بودجه لوله گذاری دریافت میکند و دولت خرج میکند
کم کم اهالی این روستا باید سرجمع یک میلیارد تومان برای خریدن شیرالات سینک و ابگرمکن و بنایی و.... خرج کنند و نصب اینها خرج کنند و سرمایه وارد شهرستان میانه میشود این یعنی همان اقتصاد مقاومتی و اشتغال .
بیشتر از انکه مردم سود ببرند دولت سود میبرد چرا که اهالی انجا باید حداقل چند صد میلیون تومان سرمایه وارد بازار شهرستان میانه میکنند
واشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد میکند
اینگونه هم دولت و مسئولان با یک تیر دو نشان میزنند هم سبب خیر و رفاه مردم روستایی میشوند و هم ه کمی بازار اشتغال رونق میدهند
حال این علت و معلول یک چیز هست این پروژه لوله گذاری داخل روستا ان اغاز شود تا خود همین طرح غیر مستقیم چند صد شغل ایجادمیکند

۹۶/۱/۲۳ ۰۰:۴۳

از همین قانون شکنی برخی کاندیدهای شورا درتبلیغات پیش از موعد وایجاد کانال تلگرامی حساب کنید وببینید چگونه کسانیکه با زیرپا گذاشتن قانون عهده دار مسولیت شوراشدند قان‌ن را اجراخواهند کرد واحقاق حقوق خواهند نمود؟؟؟؟!!!

۹۶/۱/۲۳ ۰۰:۳۸

با سلام خسته نباشید لطفا مقامات شهرستان مشکلات اب روستاها حل کنند سالها گذشته پروژه اب ما لنگ فقط لوله گذاری مانده .عمر دولت هم تمام شد یک ماه بعد انتخابات هست هنوز بعد از 5 سال پروژه با ان همه خرج بخاطر لوله کشی اب و کنتور مانده .
حداقل مشکل مردم را حل کنید .

الان توی روستای ما از کم توجهی که توی این چهارسال شده ناراحتند .مسئولان شهرستان مشکلات روستاهای شهرستان رفع کنند .چرا باید صدها میلیون برای پروژه ای در جایی خرج بشه و بدون استفاده در بیابان رها شود؟ چه کسی جوابگو این ازبین رفتن بیت المال هست .

جناب بیضایی ریاست اب و فاضلاب روستایی شهرستان چرا روستای قوشه بلاغ تحت پوشش اب و فاضلاب روستایی قرار نمیدهید؟؟ روستاهای بسیار کم جمعیت تر زیر پوشش رفتند ولی قوشه بلاغ که جزو بزرگترین روستای کاغذکنانه چرا هنوز تحت پوشش نرفته .؟چرا؟

یعلت کاهش جمعیت شهرستان همین مهاجرت روستاهاست اما متاسفانه مسئولان شهرستان میانه تابحال کاری نکردند.

امیدواریم این مشکل حل شود و دیگر شاهد مطرح شدن این قبیل مشکلات نباشیم

۹۶/۱/۲۳ ۰۰:۱۵

دیروز توسط شخصی وارد گروهی تلگرامی شدم که مربوط به یکی از کاندیدهای شوراست فردی را دیدم که از این کاندید تجلیل می کرد وانتساب او را به یکی از نمایندگان قبلی خاطر نشان می کرد واین را دلیل شایستگی می دانست اتفاقا این شخص پیش خودم از ان نماینده بد می گفت این است فرهنگ واخلاق انتخاباتی ما این مشتی از خروار است با این روشها به کجا خواهیم رسید

۹۶/۱/۲۳ ۰۰:۰۱

باید می تی کومان باگروهش وارد شهرشوند ونشان مخصوصشان را به مسولین نشان دهند تا انها تعظیم کرده وکارها سامان یابد!!!

۹۶/۱/۲۲ ۲۳:۵۱

ساغول آقا طاهر

۹۶/۱/۲۲ ۲۳:۴۹

امیدواریم امسال حداقل بهتر باشد .ما پتانسیل زیاد داریم .نمایندگان هم باید تلاش کنند
اقای اخوندی هم متاسفانه بیشترین نارضایتی ایجاد کرده اند حداقل یک اظهار تاسف برای کشته های میانه نکرد .امیدوارم در انتخاب وزرای جدید وزیران نمایندگان مجلس نفرات بهتر شایسته تر رای بدهند .باز وزیر بهداشت قولهایی دادند حتی اگر به مصلحت ولی مردم داری کردند ولی این اقای اخوندی ...

۹۶/۱/۲۲ ۲۳:۲۰

اگر یک نفر فقط در یکی از بندهای این تحقیق مثلا انتصابات و عزلیات و یا آمار تصادفات سال گذشته تحقیق کرده و نتایج را ارائه دهد، متوجه میشود چنین جمع بندی کامل و تقسیم بندی صحیح، چه همت و دقتی می طلبد. 

۹۶/۱/۲۲ ۲۳:۱۴

دوغوردان یورولما

۹۶/۱/۲۲ ۲۳:۱۰

سلام
درک می کنم فرمایشتان را حالا که کم لطفی هایی از سوی مسولین به شهرستان درگذشته انجام پذیرفته وبنا بدلایلی چون عدم رقابت جدی نمایندگان مجلس درشهرستان بخاطر اطمینان از کسب کرسی همیشگی مجلس (شش دوره تصاحب کرسی مجلس توسط یک نماینده ) راشاهد بودیم جا دارد با فعال کردن پتانسیل های مختلف کشاورزی معدنی گردشگری صنعتی و... با برجسته سازی اشتراکات فرهنگی وپرکردن خلاءهای فرهنگی ورفع نقاط تنش زا نسبت به پیشرفت شهر همتی همگانی داشته باشیم ومطالبات برحق وقانونی خود را از طریق نمایندگان پیگیری کنیم افزایش تعاملات صاحبنظران در سایت هم می تواندبسیارموثرباشد موفق باشید

۹۶/۱/۲۲ ۲۲:۵۵

به نظرم باید استاد مرحوم حاج محمدرضا فکور هم نوشته میشد چون واقعا حق زیادی بر گردن ما میانه ای ها داره بهتره که اصافه شه

۹۶/۱/۲۲ ۲۲:۳۶

با سلام نه دوست عزیز
منظور بنده اینست میانه محروم ترین نقطه هست سایر شهرستان های استان مثل میانه زیر بمباران نبودند .حال مسئولان که باید عقب ماندگی ها را رفع کنند بیشتر به شهرهای نزدیک تبریز میرسند .

شما جمعیت شهرستان ببینید بعد از جنگ همواره منفی بوده است نمونه بدتر به کاغذکنان بروید دورترین نقطه میانه بنسبت تبریز بقدری مهاجرت شده جمعیت کم شده است که علنا گراز گرگ خرس حتی جدیدا پلنگ هم دیده میشه یعنی رسما تبدیل به حیات وحش شده!! از بس که مردم از نبود امکانات رفتند .

بعد مردم میانه دین خودرا برای نظام ادا کردند
اما مسئولان نظام به شهرستان ما کم لطف هستند نمونه اقای اخوندی به سراب رفت بناب رفت و مراغه رفت و مرند رفت آزادراه ساختش قبول میکرد برای سراب چهل هزار نفری راه اهن قبول میکند که حداقل پانصد میلیارد تومان هزینه دارد
جالب میانه با کشاورزی و معادن گچ پرلیت مولبدن و صنعت فولاد همین وزیر حاضر نیست 50 میلیارد بدهند بزرگراه ساخته بشود تا کامیون ها مردم نکشند .و همه درخواست میانه ای ها رد کرد


شما افتتاح راه شهرسازی شهرستان میانه امسال ببنید جاده گلزار مومنین افتتاح کردن یعنی راه قبرستان را افتتاح کردند

ایا همین مسئولان لحظه ای فکر کردند بزرگراه سرچم میانه درست کنند تا جان مردم نجات بدهند؟؟
ایا گریه ندارد؟؟

۹۶/۱/۲۲ ۲۱:۴۹

برایند منطقی دیدگاه شما این خواهد بود که هر شهری به نسبت شهدایش از امکانات دولتی وسایرمزایا برخوردارشود درحالیکه شهدا ارمانی بالاتر از اینگونه موارد داشتند توزیع عادلانه امکانات وبودجه را باید طلب کرد وخلط مبحث ننمود

۹۶/۱/۲۲ ۲۱:۴۳

پیشنهاد می کنم همایشی با عنوان «حسادت وکج اندیشی ریشه ها ودرمان »با حضور اساتید صاحبنظر تشکیل شود

۹۶/۱/۲۲ ۲۱:۳۴

تشکر فراوان از تهیه کننده این مطلب و گردانندگان سایت خوب صدای میانه

۹۶/۱/۲۲ ۲۱:۳۲

سلام
هر زمان به شهر میانه می نگریم مانند صدف ای می درخشد . فرهنگ عالی
تاریخ درخشان -طبیعت بی نظیر - مردانی دلیر -متاسفانه این شهر مورد بی مهری استانداران وقت قرار گرفته و در حق اش اجحاف فراوانی گردیده است امید است این سرزمین از گزند حسادت ها و کج اندیشی ها در امان باشد .

۹۶/۱/۲۲ ۲۰:۴۱

احتمالا متن را کامل نخوانده اید شماره های ۳۸ و ۱۸۴

۹۶/۱/۲۲ ۲۰:۱۰

ازرویدادهای جالب توجه خطاب امام جمعه سابق به شورای شهر است بسیارحماسی بود
ونیز چاپ کتاب گیاهان محلی جناب جمشیدی است باید دید ایا اینمورد هم از جمله رویدادهاست

۹۶/۱/۲۲ ۱۹:۵۹

سال خوبی 95 در کل نبود چه از نظر اتفاقات چه از نظر اشتغال عملا شهرستان میانه پیشرفتی نکرده است .

اما یک سوال از مقامات و استاندار دارم زمان جنگ مردم میانه بمباران میشدند و چند صد شهید دادند و همینطور چند هزار رزمنده به جبهه فرستادند انزمان این شهرستان ها نورچشمی تبریز کجا بودند ما زیر بمباران بودیم
الان شما جایگاه شهرستان میانه بین سایر شهرستان ها ببینید متاسفانه مسئولان خوب مزد خدمات مردم میانه دادند .بزرگراه نداریم ،بیکاری اول ،اب شرب شهر و روستا ندارد،بهداشتمان ضعیف هست باید برای عکس ساده به تبریز و زنجان با ان وضعیت جاده ها برویم

این رویه نگاه انها بیشتر باعث خواهد شد دیگر شهرستان ها میانه درس عبرت خود کنند .

اخبار روز